Hát remélhetőleg olcsóbb lesz... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
orbano
(PH! félisten)
a farhát?
A vér nem válik VAZZE!™

Silentfrog
(őstag)
Olcsobb? 
Örüljünk,ha nem lesz drágább,hisz ez egy "kezelet" processzor. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Aki másnak vermet ás az sirásó!
IMHO drágábban adják, mert ez egy új feature.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Furcsa volna, ha nem lennének olcsóbbak. Gondolom a tuning potenciál emiatt még nem javul, így meg csak szimplán kevesebbet kap a vásárló egy szimpla 2500K-nál.
Jut eszembe, mi a halálért nem találtak ki valami új jelet ehhez? A KSP mellett igazán elfért volna egy H, vagy W, vagy Q...
"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

Duracellm...
(őstag)
Valami tesztet kellene a fogyasztáskülönbségről és tuningolhatóságról a sima meg a göröngyös 25xxK között
.
Szerintem fogyasztásban 0 lesz a különbség, mert nem vágták körbe a gpu-t ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Ejj, hát hogy fogják így a statisztikában kimutatni, hogy minden vevő az IGP-s procikat keresi? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Vajon kevesebbet fog enni a fizikailag letiltott VGA miatt, a teljes értékű, de BIOS-ban letiltott változatnál? ...nah, amíg írtam, más is kérdezte
)
leviske: Áh, azt túl könnyű lenne megjegyezni, jobb ez így, többen vesznek véletlenül rosszat ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

atti_2010
(PH! kedvence)
100% állítom neked hogy a fogyasztása 1 az 1 ben megegyezik a az IGP-s darabokéval ugyanis a tápellátást nem tudják lézerrel leválasztani, így a tranzisztorok ugyanúgy kapják a naftát mintha IDLE de működnének, nem mintha nem lehetne megoldani de sz@rnak bele.
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
erdekes kerdes valoban. az ember kisebb fogyasztast var, hiszen kevesebb a fogyaszto. azonban ezek "hibas" darabok, lehet par tizeddel nagyobb feszultseget igenyel a cpu a stabil mukodeshez. a tesztekbol majd kiderul 
4 sale http://tiny.cc/aprok

pusszycat
(senior tag)
Új feature, herélt Sandy Bridge.
Láttom söprik a raktárt, jól teszik. 
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol
Most olyan 59 a 2500K, ilyen ár mellett simán 50 fölé várnám.
Eladó cuccaim: http://href.hu/x/h62i

Runo
(őstag)
" Valószínű, hogy a gyártás kezdete óta már elég sok olyan lapka gyűlt össze, melyek esetében az IGP hibás, így ezeket most el lehet adni három új termék bevezetésével."
Egyből ez jutott eszembe ahogy elolvastam a címet 
[ Szerkesztve ]

Hobbbyt
(fanatikus tag)
Tudom nem a legjobb helyen kérdezem.. de sikerült már optimalizálni a Virtu-t?
Szóval ha nincs igény a Diszkrét VGA-ra (pl. egy HD8580) akkor teljesen lekapcsolja? Vagy csak Idle megy.. szóval érdemi változást még mindig nem csinál.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem. |..Galaxy S2..| Őskor, Ókor, Középkor, Újkor, DualCore, QuadCore -> by vidékiürge

Duracellm...
(őstag)
Nem optimalizálás kérdése, Idle alá nem lehet vinni, mert reboot nélkül nem fog visszajönni
.
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
Egy VGA-t nem lehet teljesen kikapcsolni. 2-5 wattos szinten mindig fogyasztani fog. A Virtu erre képes, de ennél többet nem lehet tenni. Az idle-nél azért jóval jobb a lekapcsolás. A baj az, hogy a rendszert három driver működteti, ami sok hibát generálhat.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Az optimusnál is ez a helyzet, v kihúzzák a konnektorból a miniPCI-t?
Amúgy a laptopok nagy többségénél nem lehet BIOS-ból deaktiválni a felesleges dedikált v integrált grafikát
Az Optimus meg sokszor csak púp az ember hátán...
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Az Optimus is így működik. Bár ott a drivert teljesen kilövik, így ha akarod, akkor kiveheted működés közben a kártyát. Ettől függetlenül muszáj fogyasztania, a memóriákat frissíteni kell, továbbá a kártyát valamilyen úton fel kell éleszteni, vagyis, ha le is kapcsolod a feldolgozókat, akkor is működnie kell a PCI Express vezérlőnek, hogy fogadja azt az utasítást, amitől újra aktiválja a rendszer magát. Ha teljesen kikapcsolod, akkor soha az életben nem tudja megcímezni az OS a kártyát egy aktiválási paranccsal, mert már nem létezik a termék az OS logikai rendszerében. Természetesen az idlenél jobb a 2-5 wattos fogyasztás, de tökéletes lekapcsolást működés közben nem lehet elérni.
Igen a laptop az más. Ott a gyártó dönt, hogy milyen funkciókkal ruházza fel a terméket. Elméletben meg lehet csinálni a BIOS-ban az IGP deaktiválását. Ez csak a gyártón múlik.
A Muxless lekapcsolós megoldásoknak sok hátránya van, de jobbat úgy nem lehet csinálni, hogy a CPU és a GPU gyártója nem azonos. A másik opció a Muxed, ami ugye manuális átváltás, vagyis kilövöd az egyik drivert, és betöltöd a másikat. Ilyenkor elmegy egy pillanatra a kijelzőn a kép. Ez nyilván nem ideális. A Muxed ráadásul nem automatizálható.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Tyler8
(lelkes újonc)
A termékek fogyasztásáról még nincs pontos adat. Annyi biztos, hogy mindegyik megoldás a 95 wattos TDP osztályon belül lesz, de ez nem mondható meglepető információnak.
Egy pici elírás.

►Borders are made for the dumb◄

Srodney
(senior tag)
biztos hogy olcsóbbnak kell lennie,ha mégsem akkor elég nagy átverés,ha már vmi nem jó benne de csak eladják akkor már olcsóbb legyen..

mikej95
(tag)
Én ebben valahogy, minden előítéletet mellőzve a fél-selejt/hulladék újrahasznosítását látom emelt ár mellet, mivel ugyebár ahogy valaki már mondta ezek "kezelt processzor"-ok lesznek. 
Az AMD legalább elvétette a tiltott magok feloldásának blokkolását. 
-

macilaci78
(PH! addikt)
Hot swap rendszer valamennyi hardverelemre, az integráltakra is! 
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Angel1981
(PH! addikt)
Nem rossz ötlet, csak megfelelő áron kell adni.
Az AMD processzorai hasonló ár mellett közelébe nem érnek teljesítményben és fogyasztásban 
Kezd iPon szint lenni...
az Athlon II X4 6x1-es FM1 széria nagyon erős lett OC-ben az APU-khoz mérten.
talán sokat dobhat az IGP "hiánya" itt is az egyetlek Káson 
[ Szerkesztve ]
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!

Chepany
(fanatikus tag)
No ez igazán jó hír, csak ne szálljanak el az árazásnál! 
[ Szerkesztve ]
Az igazi játék-klasszikusok a 90-es években születtek!

atti_2010
(PH! kedvence)
A Lano még alaposan helyben is hagyja.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(ÉN)közPONT
(őstag)
"6" bőr ugyanarról a kacatról 2500K ra gondolok....(Csülkös bableves Jókai módra, Jókai bableves, Bableves füstölt csülökkel és kolbásszal a végén kanál tejfelel , Beansoup Jókai art
)
BDP 51FD .......Iam Ordinary Shopkeeper = Sefter :DDD = Az Igazi Dzsekk Szperrów ! ( Rocker ! ) DeathStars !!! Dinnyebogár Gateways ! :) Nagy MasterL gránit lánc+lakat eladó motorhoz olcsón !
nagyon kivancsi vagyok en is, majd meglatjuk a tesztek mit mondanak fogyasztas teren... Utana mar csak az ar donto tenyezo 
Ilyet keresek: Rectoverso Man Absolute Musk (by Ulric De Varens) - Ha van írj egy privit :)
Inteltöl kitelik hogy semmi árkülönbség nem lesz, vagy mert újdonság még drágábban is indul.
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

audi100td
(PH! nagyúr)
gpu-ban igen, cpu-ban remélem te sem gondoltad komolyan
egyébként a Llano valóban egész jól sikerült, kár hogy nem igen kapni és a Ft is el van szállva
[ Szerkesztve ]

bmollszeptim
(fanatikus tag)
kíváncsi leszek mennyivel lesz olcsóbb.
üdv.

Chepany
(fanatikus tag)
Oké, lehet újabb bőr és sokadik variáns, de közel sem kacat!

orbano
(PH! félisten)
még szerencse, hogy csak egyet kell választani az étlapról... nem értem miért baj, ha van választék.
A vér nem válik VAZZE!™

zka67
(senior tag)
Kéne a halálnak egy félig beszart proci.
Aztán ki tudja mit adnak el? Lehet, hogy eleve csak i7-es procikat gyártanak, aztán ha csak 2 mag működik benne, akkor i3 lesz belőle, ha nem bírja az órajelet, akkor meg valami Gxxx.
Megnyugtatásul: Ekkora, és ilyen bonyolult chipeknél gyakorlatilag nem adnak ki olyat, amiben minden aktív lenne...
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Chepany
(fanatikus tag)
Ez azért nem ilyen egyszerű. Tény, hogy vannak hibásan legyártottak, de a megfelelő rész letiltásával teljes értékű i3 vagy i5 processzor a történet vége. A "félig beszart proci" meglehetősen kukacoskodó kifejezés, inkább azt nézd, hogy a pénzedért azt kapod amit veszel. Nyilván nem fognak hibásan legyártott i7-et i7-nek eladni, nem gondolod, kolléga? 
És szerintem ez az egész tiltásos dolog, teljesen korrekt. Ha i3 vagy i5-ként tökéletesen megfelel a proci, akkor miért ne adják el akként?!
Nem fogják kukába dobni! 
[ Szerkesztve ]

atti_2010
(PH! kedvence)
Persze GPU ban gondoltam de tényleg megeszi a fene mert már 3 hónapja körözöm, egy K-s szériára fájna a fogam.
[ Szerkesztve ]

Joachim21
(fanatikus tag)
Miért lenne olcsóbb? Legyen gyorsabb, most nincs IGP, így a TDP keretbe belefér nagyobb Vcore a processzornál, és nagyobb sebességek. Jöjjenek 4+ Ghz-el!
[ Szerkesztve ]
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

audi100td
(PH! nagyúr)
3870K-n én is agyalok, bár az A6-3500 is megy alapfeszen 3,2GHz-et, talán többet is, ami azért nem rossz 2,1GHz-ből, de K lenne az igazi, mert minimális ref. clock emelésnél már nincs USB 3.0 és szinte biztos, hogy jobban is mennek.

zka67
(senior tag)
Jó, jó, értem én, csak ne mondják meg, hogy hibás procit árulnak. A virslinél se vagyok kíváncsi, hogy miből készül.

audi100td
(PH! nagyúr)
ez elég hülye példa volt, amit meg kézhez kapsz, nyilván nem hibás, azok az egységek tiltásra kerültek, nem értem mi ezzel a probléma, szerintem jó dolog, hogy nem a szemétbe mennek azok a lapkák amiket még meg lehet menteni, az AMD se csinálja ezt másképp
[ Szerkesztve ]
Nahát mintha az AMD nem úgy adná el a selejtes CPU-kat, hogy csak 2-3 magos és a többit letiltják, aztán meg ha jó vagy (leginkább szerencséd van) akkor 2 magosból 3 magosat vagy 4 magosat tudsz csinálni a 3 magosból meg 4-gyet...
Ha az Intelről van szó akkor az Intel sz@ szemét sz@r alak, de ha az AMD-ről akkor fúú mekkora jó arcok, de jók húú, de klafa.
Kezd iPon szint lenni...

zka67
(senior tag)
Hát csak nem akarjátok megérteni, mit akarok mondani 
Nekem ne mondák meg, hogy ez vagy az rossz ebbe a prociba, azért kerül "csak" ennyibe és akkor nyugodt vagyok. Viszont ha tudom, hogy pl. rossz benne az IGP, akkor elkezdek aggódni, hogy hátha más is tönkre megy benne. Hagyjanak meg abba a hitembe, hogy azt a procit, amit megvettem, azt nekem gyártották le külön és az tljesen kifogástalan darab, Még ha nem az, akkor is mondják azt. Én ilyen vagyok.
AMD procit a K6-2-esem óta nem veszek, kell a kutyának, még ha olcsó is. Mi nem villannyal fűtünk. Egyébként egy i5-2400-esem van több mint két hónapja, és most azon töprengek, hogy mi lehet benne szar.

pusszycat
(senior tag)
Hű banyek a világon te vagy az egyetlen aki most ezen töpreng… 
Azért BUÉK neked is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Samsung Wave GT-8500
Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

audi100td
(PH! nagyúr)
Tudom mit akarsz mondani, csak ekkora hülyeséget még nem hallottam, ezért megérteni nem igen tudom.
BUÉK

zka67
(senior tag)
Sebaj, leiszom magam és leszarom a procikat mára.
Nektek is Boldog Új Évet Kívánok!

audi100td
(PH! nagyúr)
ez már jobban hangzik 
de ebben nem megy tönkre semmi
az idáigi eredmény sem egy tönkrementel után van, hanem így jött le a gyártósorról
ez olyan mint egy fagolyó ami nem teljesen kerek, de attól még gurul
nem romlik tovább ezen procik állapota 
BUÉK mindenkinek, megyek én is szórakozni 
[ Szerkesztve ]
BIOS ÍRÁS ÉS TÁPEGYSÉGEK!
Technikai értelemben egyik piacon lévő processzor sem teljes, még ha esetleg hibátlan is. Manapság bevett szokás redundáns részeket hagyni a termékekben, hogy ha sok a hiba, akkor azokat letiltva még eladható legyen a lapka. Gyakorlatilag lehet, hogy az a proci, amit te használsz szintén hibás egy redundáns területen. Ez teljesen normális, és semmi gond vele, mert a hibás rész le van tiltva.
[ Szerkesztve ]