Ajj de ronda szegényke.
Inkább egy Enermax Modu82+ 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Csorbi
(senior tag)
kicsit olyan Alien vs. Predator feelinges
(bocs nekem ez jutott eszembe erről
)
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957
Mondjuk elég ronda, vajon ki gyártja ?
Az élet kegyetlen .

gulupeti
(tag)
Kinek mi... Szerintem meg pont az Enermax az.
Ha csak a külsőt nézzük, az XFX véleményem szerint simán üti az általad említettet.

Tituka
(senior tag)
nem olyan rossz az!!
szerintem jól nez ki... 
ahogy az xfx-et ismerem eleg borsos lessz az ara
[ Szerkesztve ]
Skizofrén vagyok, és én is...

ABee
(tag)
Megint egy megalomán specifikációjú táp amit gyakorlatilag senki nem fog kihasználni... 
"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

Integra
(Jómunkásember)
nem lehetne ilyenekből egy 500 körülit kihozni?
mondjuk ott az enermax... 
ronda ám
de a belső sokat ígér 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Csorbi
(senior tag)
Mit ígér a belső? 
hát elég "dark" gépet össze lehetne már rittyenteni... a múltkori evga lapot még belevágni a gépbe meg valami szép sötét xfx/evga gtx295-öt, ramból is valami nagyon exkluzív feketét... meg lényegében mindenből...
aztán nesze neked világválság! ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

NetTom
(fanatikus tag)
Támad a Borg kocka... asszimilál. 
Az ellenállás hasztalan... ![;]](/dl/s/v1.gif)

old gray
(PH! addikt)
Belül vajon mi található? Mert az egy dolog, hogy a gyári specifikációk ígéretesek.....
Ránézésre meg csúnya, olyan igazi gagyi gémer kinézete van. Ajánlott korosztály: max. 14 éves korig de csak szülői felügyelet mellett. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
Nekem is tetszik 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
850 W? mi a halálnak... a mai napig 300-zal húzom...
www.keytar.hu - improve yourself
Nekem is bejön Igazi Technokrata
Igaz alapból is kedvelem a sárga-fekete párosítást
True Success is Blonde
ez nem zöldes inkább?
sárgás-zöld vagy inkább neonzöld vagy nem tudom milyen lehet élőben... xfx-éknél a zöld+fekete színösszeállítást szeretik, nem? a logójuk is (sárgás)zöld-fekete
(az én szememben inkább zöld, mint sárga)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Kicsit durva és felesleges de szép.
Durva. 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

McClane
(fanatikus tag)
A kinézete tetszik
a teljesítménye felesleges.
(#3) lsc vajon ki gyártja ?
Szerintem Seasonic.
A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.
74A-t egy ágon
azt nem mondtam h nagy létjogosultsága lenne 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
a színlátásom már csak ilyen 
True Success is Blonde
a kinézete érdekes de igen lehet h sokacska az a 850W
nekem is brutál tápom van de ahogy néztem full géphát alig zabál 450W ot

Devid_81
(PH! kedvence)
Ezt biztos szépre akarták, csak nem sikerült 
.::www.megadanceradio.hu::.

Balika911
(PH! kedvence)
Kicsit transformeres. Ilyen hívságokra már nem adnék, mint különc megjelenés. Az ideális tápegység nálam kívül konformista, belül pedig felsőkategóriás. 
imádom az ilyen formavilágot pedig nem is vagyok 14éves
szerintem szép, kihasználni viszont tényleg nem lehet, gondolom nem is azért csinálták. ez is kb egy demó termék, hogy ezt is el lehet adni 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

milbo
(senior tag)
Orbitálisan jól néz ki!
Hasonló kinézetű házat is csinálhatnának, rögtön beneveznék egyre!
[ Szerkesztve ]

DEV_NULL
(fanatikus tag)
I. Ronda
II. Túlárazott lesz
III. 135ös ventit nehéz találni, ha cserélni akarod
NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..
veszel akkor 140-eset és kicsit lereszelsz belőle
amúgy a fene megette, ha kirohad belőle a venti garidőn belül... 2éves a chieftec-em... és még csak nem is 12centis venti van benne, de olyan halk, hogy szinte hallani sem lehet... (1hete teszteltem magában, mert azthittem az döglött meg és először tényleg azt hittem, hogy rossz és nem forog a venti sem... aztán a kezemmel éreztem, hogy kavar ezerrel, de hangja az nuku...) aki meg villogni vesz ilyet, az úgyis lecseréli pár éven belül, mert "kimegy a divatból" 

zed1983
(őstag)
Nekem meg olyan X-box-os
Na mindegy a lényeg, hogy 88%-os hatásfok és 80plus gold minősítés...egy ilyen tápra vágyom 500-600W környékén...

Sotho
(senior tag)
Na jó de egy 450 wattos tápnak milyen hangja van ha lead 450wattot?

Csorbi
(senior tag)
Igen, és is néztem épp, pont shteer feje alá passzolna
Csak kár hogy nem kék. Szép lassan megtestesíthetnénk 

SzlobiG
(PH! félisten)
Szerintem is nagyon jól néz ki.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

he7edik.
(őstag)
Állatul néz ki!
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.
Csillagromboló. Mondjuk szokványos házban nem sok értelmét látom, de hát akinek az igényesség a kinézetet jelenti...
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Szép tápegység,aranyos hatásfok,remélem jo ár...mondjuk amikor megláttam a cikket,hirtelen elkapott a szivgörcs,ugyolvastam hogy "Ingyenes tápegység az XFX-től"
//cнєѕтєя вєηηιηgтση
Gyönyörűű
Ez a fekete+sárga össze állítás, és szerintem még neon alatt is világítana!! Kell kell kell!!!! 
════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-
Ronda de finom... 
#11: valahogy nekem is a Star Trek ugrott be... Ha masnak nem, filmdiszlehez meg jo lesz... 
[ Szerkesztve ]
alba gu brath
Na ugyanilyet 300-400 wattosba, és vinnék minta cukrot... 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario
Széép,csak felesleges.Kiaz az elmebeteg aki kihasznál egy ilyen tápot
Extreme tuningosok+quad proci+ quad GPU esetleg.De még azoknak se kell ekkora táp,szerintem
Valaki megtudná mondani,hogy milyen belsővel rendelkezik? Remélem Seasonic lesz 
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Nem néz ki ez olyan rosszul, legalább nem a szokásos 'doboz feketén/más színben azt jólvan' kategória. Jó lenne kisebb teljesítménnyel is pár ilyen táp.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
ott egyelőre marad a nyakam ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem vinnék, mert nem lenne 20-25 k alatt.
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Zsubi
(őstag)
Nagyon brutálisan nézz ki

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

-XadAnuX+
(őstag)
Na ez a táp nekem nagyon bejön, gyönyörű! Remélem belül is ilyen jó lesz.
Talán annak aki egy kicsit komolyabb konfiggal nyomja. Vannak egy páran hidd el.
Amúgy gyönyörű darab, kíváncsi leszek az árára.
[ Szerkesztve ]
nekem az első benyomás: Húúú de pöpec!

Taky
(senior tag)
Valóban jól néz ki, na de ki fogja ezt nézegetni? 
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

GumisPeter
(senior tag)
Én pl nézegetném, ahogy a mostanit is ...
Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

twollah
(PH! nagyúr)
Melyik OEM gyarto gyartja a belsejet?
Tippem szerint CWT vagy Seasonic lesz, elég jellemző rájuk az 1 db 12 voltos ág. De ez légből kapott tipp.