Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Csorbi

Csorbi
(senior tag)

Ajj de ronda szegényke.
Inkább egy Enermax Modu82+ :K

(#2) Mr.Csizmás válasza Csorbi (#1) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kicsit olyan Alien vs. Predator feelinges :DDD (bocs nekem ez jutott eszembe erről :) )

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#3) lsc

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk elég ronda, vajon ki gyártja ?

Az élet kegyetlen .

(#4) gulupeti válasza Csorbi (#1) üzenetére

gulupeti
(tag)

Kinek mi... Szerintem meg pont az Enermax az. :) Ha csak a külsőt nézzük, az XFX véleményem szerint simán üti az általad említettet.

(#5) Tituka

Tituka
(senior tag)

nem olyan rossz az!!

szerintem jól nez ki... :K

ahogy az xfx-et ismerem eleg borsos lessz az ara

[ Szerkesztve ]

Skizofrén vagyok, és én is...

(#6) ABee

ABee
(tag)

Megint egy megalomán specifikációjú táp amit gyakorlatilag senki nem fog kihasználni... :(

"I wouldn't want you guys to take all the credits", "I'm late to the party but the girls are coming home with me" and "that was for Cortez"

(#7) Integra

Integra
(Jómunkásember)

nem lehetne ilyenekből egy 500 körülit kihozni?
mondjuk ott az enermax... :)

(#8) shteer válasza Csorbi (#1) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ronda ám :DDD de a belső sokat ígér :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#9) Csorbi válasza shteer (#8) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Mit ígér a belső? :U

(#10) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hát elég "dark" gépet össze lehetne már rittyenteni... a múltkori evga lapot még belevágni a gépbe meg valami szép sötét xfx/evga gtx295-öt, ramból is valami nagyon exkluzív feketét... meg lényegében mindenből... :) aztán nesze neked világválság! ;]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#11) NetTom

NetTom
(fanatikus tag)

Támad a Borg kocka... asszimilál. :D

Az ellenállás hasztalan... ;]

(#12) old gray

old gray
(PH! addikt)

Belül vajon mi található? Mert az egy dolog, hogy a gyári specifikációk ígéretesek..... :U

Ránézésre meg csúnya, olyan igazi gagyi gémer kinézete van. Ajánlott korosztály: max. 14 éves korig de csak szülői felügyelet mellett. :)

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#13) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is tetszik :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#14) keytar

keytar
(tag)
LOGOUT blog

850 W? mi a halálnak... a mai napig 300-zal húzom...

www.keytar.hu - improve yourself

(#15) Ste válasza ^Clown (#13) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is bejön Igazi Technokrata :K
Igaz alapból is kedvelem a sárga-fekete párosítást

True Success is Blonde

(#16) mephi666 válasza Ste (#15) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez nem zöldes inkább? :) sárgás-zöld vagy inkább neonzöld vagy nem tudom milyen lehet élőben... xfx-éknél a zöld+fekete színösszeállítást szeretik, nem? a logójuk is (sárgás)zöld-fekete :) (az én szememben inkább zöld, mint sárga)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#17) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Kicsit durva és felesleges de szép.

(#18) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Durva. :DDD

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#19) McClane

McClane
(fanatikus tag)

A kinézete tetszik :) a teljesítménye felesleges.

(#3) lsc vajon ki gyártja ?

Szerintem Seasonic.

A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

(#20) shteer válasza Csorbi (#9) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

74A-t egy ágon

azt nem mondtam h nagy létjogosultsága lenne :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#21) Ste válasza mephi666 (#16) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a színlátásom már csak ilyen :)

True Success is Blonde

(#22) szuper-t válasza McClane (#19) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

a kinézete érdekes de igen lehet h sokacska az a 850W :D nekem is brutál tápom van de ahogy néztem full géphát alig zabál 450W ot:( :C

(#23) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Ezt biztos szépre akarták, csak nem sikerült :D

.::www.megadanceradio.hu::.

(#24) Balika911 válasza shteer (#8) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Kicsit transformeres. Ilyen hívságokra már nem adnék, mint különc megjelenés. Az ideális tápegység nálam kívül konformista, belül pedig felsőkategóriás. :)

(#25) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

imádom az ilyen formavilágot pedig nem is vagyok 14éves :B :B szerintem szép, kihasználni viszont tényleg nem lehet, gondolom nem is azért csinálták. ez is kb egy demó termék, hogy ezt is el lehet adni :U

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#26) milbo

milbo
(senior tag)

Orbitálisan jól néz ki!

Hasonló kinézetű házat is csinálhatnának, rögtön beneveznék egyre!

[ Szerkesztve ]

(#27) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

I. Ronda
II. Túlárazott lesz
III. 135ös ventit nehéz találni, ha cserélni akarod

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#28) mephi666 válasza DEV_NULL (#27) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

veszel akkor 140-eset és kicsit lereszelsz belőle :) amúgy a fene megette, ha kirohad belőle a venti garidőn belül... 2éves a chieftec-em... és még csak nem is 12centis venti van benne, de olyan halk, hogy szinte hallani sem lehet... (1hete teszteltem magában, mert azthittem az döglött meg és először tényleg azt hittem, hogy rossz és nem forog a venti sem... aztán a kezemmel éreztem, hogy kavar ezerrel, de hangja az nuku...) aki meg villogni vesz ilyet, az úgyis lecseréli pár éven belül, mert "kimegy a divatból" :)

(#29) zed1983 válasza Mr.Csizmás (#2) üzenetére

zed1983
(őstag)

Nekem meg olyan X-box-os
Na mindegy a lényeg, hogy 88%-os hatásfok és 80plus gold minősítés...egy ilyen tápra vágyom 500-600W környékén...

(#30) Sotho válasza szuper-t (#22) üzenetére

Sotho
(senior tag)

Na jó de egy 450 wattos tápnak milyen hangja van ha lead 450wattot?

(#31) Csorbi válasza Balika911 (#24) üzenetére

Csorbi
(senior tag)

Igen, és is néztem épp, pont shteer feje alá passzolna :)) Csak kár hogy nem kék. Szép lassan megtestesíthetnénk :C

(#32) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Szerintem is nagyon jól néz ki.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#33) he7edik.

he7edik.
(őstag)

Állatul néz ki!

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#34) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csillagromboló. Mondjuk szokványos házban nem sok értelmét látom, de hát akinek az igényesség a kinézetet jelenti...

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#35) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép tápegység,aranyos hatásfok,remélem jo ár...mondjuk amikor megláttam a cikket,hirtelen elkapott a szivgörcs,ugyolvastam hogy "Ingyenes tápegység az XFX-től"

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#36) rebugra

rebugra
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Gyönyörűű :Y :Y Ez a fekete+sárga össze állítás, és szerintem még neon alatt is világítana!! Kell kell kell!!!! :D

════════════════════════════════════════════════════ --==[ http://websterhp.eu ]==-- -=[ "PC-Notebook szervíz/tanácsadás" ]=-

(#37) Solten válasza shteer (#8) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ronda de finom... :)

#11: valahogy nekem is a Star Trek ugrott be... Ha masnak nem, filmdiszlehez meg jo lesz... :DDD

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#38) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Na ugyanilyet 300-400 wattosba, és vinnék minta cukrot... :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#39) 14adam

14adam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Széép,csak felesleges.Kiaz az elmebeteg aki kihasznál egy ilyen tápot :Y Extreme tuningosok+quad proci+ quad GPU esetleg.De még azoknak se kell ekkora táp,szerintem

Valaki megtudná mondani,hogy milyen belsővel rendelkezik? Remélem Seasonic lesz :)

Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu

(#40) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem néz ki ez olyan rosszul, legalább nem a szokásos 'doboz feketén/más színben azt jólvan' kategória. Jó lenne kisebb teljesítménnyel is pár ilyen táp.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#41) shteer válasza Csorbi (#31) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ott egyelőre marad a nyakam ;]

(#42) venember83 válasza lezso6 (#38) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem vinnék, mert nem lenne 20-25 k alatt.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#43) Zsubi

Zsubi
(őstag)

Nagyon brutálisan nézz ki :Y :C

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#44) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Na ez a táp nekem nagyon bejön, gyönyörű! Remélem belül is ilyen jó lesz.

(#45) tome.jr válasza keytar (#14) üzenetére

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Talán annak aki egy kicsit komolyabb konfiggal nyomja. Vannak egy páran hidd el.

Amúgy gyönyörű darab, kíváncsi leszek az árára.

[ Szerkesztve ]

(#46) Egzee

Egzee
(őstag)
LOGOUT blog

nekem az első benyomás: Húúú de pöpec!

(#47) Taky

Taky
(senior tag)

Valóban jól néz ki, na de ki fogja ezt nézegetni? :))

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#48) GumisPeter válasza Taky (#47) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)

Én pl nézegetném, ahogy a mostanit is ...:)

Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

(#49) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Melyik OEM gyarto gyartja a belsejet?

(#50) venember83 válasza twollah (#49) üzenetére

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tippem szerint CWT vagy Seasonic lesz, elég jellemző rájuk az 1 db 12 voltos ág. De ez légből kapott tipp.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.