Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) xT4ken

xT4ken
(kvázi-tag)

Utos dizajn az biztos! :Y

(#2) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Amellett, hogy környezetbarát, még formailag is mutat valami különlegeset. Nagyon tetszik! :K Talán megjelenik majd egy ilyen IPS panellel is :U

[ Szerkesztve ]

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#3) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én azt sem értem igazán, hogy alapból mért nem LED-es háttérvilágítást alkalmaznak már mindenhol. :U

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) Ari18 válasza Kendek (#3) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Azért, hogy drágábban el tudják adni a LED-eset, mert az exrta dolog. ;]

(#5) FRENK1988

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Komoly kis monitor. A kicsit is tudja a FullHD-t? :Y

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| Bízzál Istenben, és mentsél rendszeresen! |Omnia => Omnia II => Omnia 7 with Mango:)

(#6) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csodálom hogy még senki nem kötött bele az 5 000 000:1 kontrasztarányba :D
Egyébként tetszik, eléggé egyedi a kialakítása.

#5: már miért ne tudhatná? Az én BenQ E2200 HD -m is tudja, szintén 21,5" -os :) Szerintem jól is használható még ekkorában.

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#7) Bici válasza DarkByte (#6) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Én is törtema fejem eg y22-es fullDH moncsiban, de félek, hogy kifolyna a szemem a kis betűktől.

(#8) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz :)

Elgépelések előfordulhatnak az írásaimban mert mobilkészülékről írok.

(#9) DarkByte válasza Bici (#7) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

19" -os CRT -ről váltottam, azt 1280x960 -ban használtam. Most egy 15,4" -os lapos előtt ülök ami 1280x800 -ban megy, szintén tök jól lehet olvasni. Túl van misztifikálva ez a 21,5" -on kicsi a Full HD. Egyébként is meg lehet már jó ideje növelni a legtöbb OS -ben a font megjelenítés DPI számát ha mégsem jönne be. De szerintem tök jól olvasható, igaz nem 2 méterről nézem a monitort.

[ Szerkesztve ]

(#10) laci06

laci06
(senior tag)

Hát ez valami kiba..... gyönyörű:)

Jan. 27-Feb. 5 között nem fogok tudni a privátokra válaszolni!

(#11) KajakFéreg

KajakFéreg
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép monitorok,bár azér annyira nem kápráztatnak el :R

[ Szerkesztve ]

//cнєѕтєя вєηηιηgтση

(#12) huskydog17

huskydog17
(senior tag)
LOGOUT blog

Gondolom TN panelesek lesznek, de nekem az is tökéletesen megfelel, jelenleg is egy olyanom van. A dinamikus kontrasztarányuk félelmetesen magas, ami szerintem nem probléma.

A lényeg: valóban elképesztően gyönyörű monitorok!

The Stars Were Mine!

(#13) Stiky válasza DarkByte (#6) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Mert tudjuk, hogy mindnek magas a dinamikus kontrasztja. ;)

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#14) Wyll

Wyll
(Arcképgyáros)
LOGOUT blog

Néémáá, Benq-ék beújítottak egy dizájner-csapatot?! Végre valami igazán tetszetős tőlük is :C

>Photoshop, képszerkesztés, fotóretusálás, plakáttervezés, mindenféle grafikai munka - ha ilyesmi kell, keress meg bátran!<

(#15) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Cép.

(#16) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

pofás kis monitor, szép design :R

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#17) aram01

aram01
(PH! kedvence)

szépek főleg profilból

Neked az lenne a legelfogadhatóbb öngyilkossági mód, ha leugranál az egódról az IQ-dra.

(#18) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Az csak egy dolog, hogy kezdenek odafigyelni a környezetbarát előállításra, de még mindig nagyon messze vagyunk attól, hogy ez érjen is valamit. :((

.::www.megadanceradio.hu::.

(#19) Bici válasza DarkByte (#9) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Én főleg grafikai munkára, filmnézésre használom, meg kevés játékra.
A játék miatt sok a fullHD, a graf munkánál meg nem lehet mindenhol változtatni a GUi méretét.
De ettől függetlenül erősen goldolkodom valami ilyesmin, mert filmhez biztos nagyon jó.
Ezeknek a BenQ mncsiknak miylen a színviláguk? Keresek is tesztet.

(#20) TK36

TK36
(tag)

Devid_81: árban biztos fognak ezek érvényesülni.

Tényleg szép a kivitelezésük, de azok a gombok elég strapabíróak lehetnek? Nem sérülhetnek meg könnyen?

Általában a "majd holnap" lesz a hét legzsúfoltabb lapja.

(#21) Dobika

Dobika
(újonc)

Nekem fura ez az aszimmetria.

(#22) DarkByte válasza Bici (#19) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

TN panel révén átlagos. Habár old_artist aki elég sok E2200 HD bekalibrált már a hexaa féle értékesítésen keresztül és mielőtt megvettem, üzengettem vele, és azt írta hogy TN -ek között meglepően jó, a többségnél 1.2-1.5 -ös delta E -t el lehet érni. Bevilágítása is elég jó szerintem, egyedül alulról szűrődik be valamennyi fény, de ha kép van rajta egyáltalán nem feltűnő, még film közben is a kevésbé zavaró kategória szerintem (persze csak ha 16:9 -nél szélesebb a film akkor érdekes ez).

[ Szerkesztve ]

(#23) HyP3b0y válasza Dobika (#21) üzenetére

HyP3b0y
(senior tag)

Nekem is ez jutott eszembe, nagyon szép de meg kéne szoknom az asszimmetriáját.
Mindíg úgy érezném, hogy dől a kép és piszkálnám:DDD

"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)

(#24) Bici válasza DarkByte (#22) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Hmm, akkor amint lesz pénzem, megkérdezem old_artist kollégát a lehetséges típusokról.
Köszi a tippet! :R

(#25) 30z.Samu

30z.Samu
(őstag)
LOGOUT blog

Szép monitorok!

Ha van egy kis időd, böngészd hirdetéseim, hátha megtetszik valami. :) Privátra hamarabb válaszolok!

(#26) orbano válasza Bici (#19) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

grafikai munkára vagyél dell 2408-at :)

A vér nem válik VAZZE!™ - Sony Vaio P31ZK/W netbook eladó!

(#27) Killing

Killing
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy tud ez megállni a lábán? :Y

Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

(#28) Bici válasza orbano (#26) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Ja, majd ha lesz pénzem. :P Egyelőre felzárkózási, és refi gyártási fázisban vagyok negatív alaptőke mellett. :DDD
Bár, h amár majd felvet a pénz, akkor lehet, hogy inkább LG W3000H-BN? :U Fene tudja... :B

[ Szerkesztve ]

(#29) orbano válasza Bici (#28) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

akkor már a DELL 30"-os. néztem ilyen LGt 26"-ban SIPS panellal, de nem vettem meg, mert b*zi magasan kezdődik alsó állásban a képernyő, 12 centivel az asztal fökött. elég nyakkitörő mutatvány így dolgozni rajta... a Dellnél megdöntve is max 7cm, de valami 4-5 centi a legalsó állás.

(#30) Bici válasza orbano (#29) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

És képminőségben ezek az LG-k beérik a DELL-t?
Csak mert a DELL több, mint másfélszer annyi a depo szerint. Ha csak a magasságállítása rosszabb, akkor inkább csináltatok spéci asztalt... :D

[ Szerkesztve ]

(#31) orbano válasza Bici (#30) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

megmondom őszintén nem tudom. online akartam megrendelni, így gondoltam otthon kitesztelem és ha nem jó megy vissza. a dellel maximálisan elégedett vagyok, márkahű is, és nem szimpatikus nekem az LG úgy en bloc :) persze a csúnya felár az egyértelmű, nekem 30k-val volt többe a DELL, azt még túl lehetett élni.
Ami tuti nem volt még szimpi az LG-ben, az a csúnya nagy világító kék power LED :D
Egyébként én már tuti megvárnám, míg kijön egy LED-es háttérvilágítású, multitouchos DELL. Remélem a Win7 miatt meglépik ezt a gyártók...

(#32) dezz válasza Bici (#30) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A Dellek (legalábbis a jobb panelosaik) 3x10 bites színkezeléssel rendelkeznek. LG-ből nem láttam még ilyet. (Nemrég beszéltünk erről bővebben valamelyik topikban, keress rá a "3x10"-re!)

(#33) Bici válasza dezz (#32) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Oks, megkeresem, köszi! :R

(#31) orbano: Hát, én nem tudok sehonnan olcsón szerezni semmit, szóval a bolti árakat kell néznem. Talán itt az aprón...

(#34) old_artist válasza dezz (#32) üzenetére

old_artist
(PH! addikt)

Üdv!

Nemsokára láthatod majd az LG jobb színszámítású monitorjait is, H-IPS panellel, led-es háttérvilágítással!

Autóban a VOLVO, monitorban az EIZO! <<< Monitor kalibrálást vállalok! >>> www.monitorguru.hu

(#35) orbano válasza Bici (#33) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

azért ha nagy monitort akarsz venni, privizz rám :)

(#36) dezz válasza old_artist (#34) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Állok elébe! :) (..másképp nem látom. :D )

[ Szerkesztve ]

(#37) Bici válasza orbano (#35) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Okés, de ez még sajna odébb van, de megjegyzem!
Előre is köszi! :R

(#38) yoshee87

yoshee87
(újonc)

Környezetbarát monitor nem dohányzik, nem füstöl... :DD

(#39) WD40

WD40
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgy látszik, környezetbarát monitor egyenlő irreálisan magas kontrasztarány néphülyítés céljából :U
5 millió az egyhez!? Még dinamikusan is mekkora baromság. Már 1 milliónál is kiégett volna a szem.

Szerk: (#6) DarkByte: Émmá' igen :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.