Az első ami beugrik az ilyen címekről mindíg a jól ismert ndk-s teherszállító jármű. Nini, egy új modell GPS-el, dvd-vel felszerelve, aztán a cikket olvasva látom, hogy korántsem erről van szó.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
r1E3S3E7T
(őstag)
Jól van, látom nem csak engem vezetett meg a cím 
/,,/ ...:-:... METALLICA ...:-:... /,,/ :-: Rise Up! Rise Up! RESURRECTION! :-:

truba
(tag)
Kíváncsi leszek az Nvidia új üdvöskéjére. Remélem hozza azt amit ígértek.

Sicilian
(őstag)
Azt hittem már lesznek konkrét dolgok..
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
HungExpon nem lesznek valami ilyen jeleggű kiállítások?
Family Guy Online - Closed Beta
A Galaxy Tab tényleg érdekes kütyü, volt szerencsém hozzá.
A Tegrára épülő SOc rendszerek-re nagyon kíváncsi leszek mit fognak akkus üzemidőben is tudni
True Success is Blonde

Duree
(PH! addikt)
Hát nagyon szeretnék egy ilyen kiállítást látni,de ha nálunk nem fognak rendezni egyet akkor sajnos nem fogom látni.Pedig biztos csodákat lehetne látni
Nem fognak. Van nagyobb európai ország ahol még nem volt ilyen, miért pont ide jönnének... aki látni akar ilyet ki kell menni. Hála istennek sem Köln (ott volt most valami játékos rendezvény), sem Berlin nincs messze.
[ Szerkesztve ]

lujó55
(őstag)
IFA = idegenforgalmi adó 
Amúgy azt hittem, hogy lesz egy-két fotó...
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

gyiku
(PH! kedvence)
en meg hogy lehet lapozni.
hm IFA ? ez valamire emlékeztet, ja igen az egy volt kocsi 
http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

BoGyesz_24
(senior tag)
Ketszer voltam IFA-n Berlinben (talan 2003-2004?). A masodik mar nem volt akkora meglepetes mint az elso volt, de az elso mindenkeppen tetszett, foleg mivel az elott csak a Hungexpo-n lattam kiallitast.
Autoval pont tiz ora Berlin es jo tura osszekotni az IFA-t egy berlini verosnezessel. Egy nap IFA, egy nap Berlin es vissza. 
www.izoominphotography.com