Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) lujó55

lujó55
(őstag)

Most is Samu LCD TV áll a nappaliban, ha lecserélem az is Samu lesz! Sőt a monitor is az! Pedig nem vagyok márkabuzi, de a legjobb áron a legtartósabb cuccot sajna nem EU-s cég gyártja :(

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#2) szp1 válasza lujó55 (#1) üzenetére

szp1
(őstag)

Ráadásul egy csomó TV-t itt, Magyarországon. :U

[ Szerkesztve ]

Olyan még nem volt, hogy ne legyen valahogy.

(#3) szombatitomi válasza lujó55 (#1) üzenetére

szombatitomi
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálunk is 2 Samsung TV van. Egy slim crt a nappaliban, meg egy sima régebbi crt a hálószobában. Az utóbbiba 2x csapott bele a villám, és elmúlt 15 éves. Hibátlanul működik. Cserénél én is Samsungot fogok venni, már ideje lenne LCD-re váltani.

"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki." _________________http://flickr.com/photos/szombatitomi/________________

(#4) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

65" az szép :R

a talpát kicsit formálhatnák vagy kitalálhatnának más milyet is hogy legalább különböztetni lehessen a típusokat ..mert ez így nagyon sablon sztori :N

EVO & STi power

(#5) Balika911 válasza Mappa (#4) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Én jobban örülnék, ha a talp variálása helyett inkább a félcentis mattfekete kávát találnák ki. :)

(#6) StLui válasza szp1 (#2) üzenetére

StLui
(senior tag)

It nálunk Gödön is talán :)

gamertag: StLui

(#7) LurkerSheik válasza lujó55 (#1) üzenetére

LurkerSheik
(lelkes újonc)

nem is olyan rosszak ezek a koreai.... leányzók

+1 a samsungnak, 223bw user :)
ár/teljesitmény/designban elég jók a samsungok és ez felé billenti a mérleget.
Minősége is teljesen okés szvsz.

(#8) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Samsungból a vinyókat kedvelem, Tv-hez még nem volt szerencsém..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#9) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Nem is vészes az ára!

(#10) Ste válasza Balika911 (#5) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már megoldották, 3x3-as, 4x4-es felépítésben rakhatod őket a nappalid falába, persze szigorúan 3D élménnyel :)

A C9000 lett szerintem brutális minden téren, igaz nem 65" de fantasztikus masaina az biztos

True Success is Blonde

(#11) Balika911 válasza Ste (#10) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A 4x4 maradjon csak az autókban. :D
Ezt az LCD falat már láttam is valahol, de szerintem külön nem lehet venni ilyen kijelzőt. A belsejéről sem tudok semmit, lehet, max. a vékony káva tetszene, a tudása már kevésbé.

(#12) Spiderman

Spiderman
(újonc)

Nem ez a legnagyobb, hanem ez itt:[link]

[ Szerkesztve ]

OOO (The One, The Only, The Original)

(#13) t72killer válasza Spiderman (#12) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ilyen árak mellett az ember inkább vegyen 2db jó minőségű fullHD projektort jó polárszűrőkkel és jó vászonnal. 6k€-ból simán kijön, és akkora a képátlója, amekkora vásznat/falfelületet tud biztosítani az ember.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#14) Ste válasza Balika911 (#11) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az előbb még vékony kávás modeleket szerettél volna.
Most, hogy itt vannak, már megint elégedetlenkedsz :)

Külön is biztos megvásárolható lesz, de mi értelme 1db-nak? Pont az a lényeg, hogy többet pakolj egymás mellé

True Success is Blonde

(#15) Duree

Duree
(PH! addikt)

Egyre inkább Plazma tévét érdemesebb venni,az Lcd-k ára nem tulzottan barátságos.

(#16) BloodRay válasza Spiderman (#12) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Végre valami hír a Samsungon kívül másról is az IFA-ról...

Ahogy látom a Samu a karácsonyfatalpat mindenesetre megtartotta. :) A plazmáknál meg remélem a fogyasztás mellett sikerült csökkenteni a fehér szín rózsaszínségét is.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#17) M@trixfan válasza t72killer (#13) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Szerintem majd kb. 3 év múlva lesz érdekes a helyzet. Nagyon jönnek a 60" fölötti TV-k és kíváncsi vagyok mennyire tudják megközelíteni a projektort használó közönséget. Akinek nincs dedikált moziszobája annak a 80" körüli átló illeszthető jól a szoba berendezésébe. Mondjuk projektor után egy 50" az nem nagy hanem minimum, mindenféle túlzás nélkül.

twitter: MatrixfanLive

(#18) t72killer válasza M@trixfan (#17) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A projektorral igazából az összetekerhető/hajtogatható óriásLCD-k veszik majd fel a versenyt - hogy mikor, nem tudom.

Több előnye is van a projektornak:
1. olcsóbb, mint egy 50"-os átlagos fullHDTV
2. jóval nagyobb képet ad (min. 2xakkorát)
3. sokkal könnyebb (TV=20kiló, proji=3-4kiló), kompaktabb, könnyebb szállítani, elpakolni.

Vannak persze hátrányok, gyengébb fényerő, valamivel gyengébb képminőség, illetve az égőt időnként cseréni kell, ami jó drága.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#19) Rickenstein válasza t72killer (#18) üzenetére

Rickenstein
(senior tag)

Na meg fűt mint az istennyila a ventilátor zajáról nem is beszélve, ezen kívül nincs benne sem analóg sem digitális tuner, tehát a tévézéshez kell hozzá legalább egy set-top-box. Ezen kívül nem biztos, hogy kifizetődő minden nap azon nézni a híradót meg az esti filmet.
Akkor már inkább ez a 64"-os. Ennél nagyobb úgyse kell egy átlagos magyarországi nappaliba.

Loading... [████████░░]77%

(#20) M@trixfan válasza Rickenstein (#19) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Aki ráér minden este filmet nézni annak nem tellik projektorra sem és 65"-os TV-re sem, ilyen az élet :U 1080p házimozi projektorokról van szó, nem prezentációsról. Azt az élményt még mindig nem adja vissza TV amikor életnagyságban rádugrik valami a Metro 2033-an, száguldasz egy autóval vagy éppen az egységeidnek osztod ki a parancsokat. Továbbmegyek, a 3D-nek is nagy méretben van egyáltalán értelme. Komolyan mondom a minimum az 50" ahhoz, hogy értelme legyen a 3D-nek.

[ Szerkesztve ]

twitter: MatrixfanLive

(#21) Rickenstein válasza M@trixfan (#20) üzenetére

Rickenstein
(senior tag)

Legjobb ezis-azis. 60"-os tévézésre, meg mellé egy full-hd-s projektor, a tévé elé lehúzható vászonnal :) Ja meg egy legalább 50 négyzetméteres kisebb hall. Meg egy ötöslottó főnyeremény :DDD

Loading... [████████░░]77%

(#22) Vikthor válasza Sicilian (#8) üzenetére

Vikthor
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jaja én is szeretem azokat az Ecogreen 1,5 TB-os cuccait, van belőle 6 darab is... :DDD és ami rajtuk van az megy ki a szintén Samu TV-re... igaz már a 63" C7000-es felé kacsintgatok már... :D

~ Arcana ~

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.