Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) ADAM1337

ADAM1337
(PH! addikt)

"Kis" supergép lesz. :) (gondolom az ára is)
hdmi bluray , márcsak a vga vagy vgak pontos típusa érdekelne.

cars1dA

(#2) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

eSATA/USB kombó csatlakozó - He? :F

Szép nagy kijelző, nyilván a súlyát sem merték közzétenni, az akkuról sem esett szó, de nyilván van benne. ;]
Az 1080p-s felbontás piros pont nagyon, nyilván a teljesítmény is, de mint mindig, itt is megvan az ára. Hurcibálós notihoz és más küllemet választanék, mint a matt fekete.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) Stiky válasza macilaci78 (#2) üzenetére

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Tessék:

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#4) Fücsök007

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jó, hogy ennyi mindent belezsúfoltak! :)) Blue-Ray meghajtó még ritka, de valószínűleg pár év múlva elterjedtebb lesz. Használtan valószínűleg igen keresett darab lesz... évek múlva, hisz minden előremutató hardver benne van! :K

[ Szerkesztve ]

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#5) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Hehhe, lemaradtak mint a borravaló... :) 1680x945: na ez meg egy érdekes felbontás...

[ Szerkesztve ]

alba gu brath

(#6) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

"ilyen például a Resolution+, ami a DVD filmeket nagyítja fel a HD monitor méretére" - hát vicces lenne ha a FullHD monitoron egy DVD video-t csak a 720 x 576 pixeles ablakban lehetne megtekinteni... :W - na de ebben mi az újdonság?

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#7) ndavid válasza Elijah Baley (#6) üzenetére

ndavid
(HÁZIGAZDA)

Ez a különbség. Tehát valamit próbál javítani a nagyításon átesett videón.

"Riding a fixed gear will make you a stronger, smoother cyclist... and it is a ton of fun!" (SB) × Don't panic!

(#8) Dr. Akula válasza Fücsök007 (#4) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Blue-Ray meghajtó még ritka, de valószínűleg pár év múlva elterjedtebb lesz
Az tuti nem, max a Blu-ray.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#9) PuMbA válasza Dr. Akula (#8) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Pedig a címben is benne van,de olvasni nem szokás mostanában...

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#10) Fücsök007 válasza Dr. Akula (#8) üzenetére

Fücsök007
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Elírtam véletlenül, nem én vagyok az első aki elírt véletlenül valamit, igen Blu-ray akart lenni!
Pumba: szoktam ovasni több helyről is, szóval ezt a "tutira megmondom milyen vagy" dolgot lehetőleg hanyagoljuk! :(((

[ Szerkesztve ]

Bios moddingolás, dual bios-osítás jó áron!!!

(#11) zeg

zeg
(senior tag)

Mennyire kiemelik Toshibáéknál azt a Harman hangrendszert, mindjárt térdre rogyok az ámulattól hogyan is sikerülhetett ez a fantasztikus áttörés....a hp/compaq notikban már öt évvel ezelőtt JBL(Altec Lansing) vagy Harman Kardon csipogott :)

[ Szerkesztve ]

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#12) dezz válasza ndavid (#7) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez? Mi? Igen, az egyiken rajta van egy pici blur. Csak kár, hogy ekkora méretben nem is látszódhatna a különbség... ;) Két HD-s képen lehetne látni, hogy mit is csinál.

[ Szerkesztve ]

(#13) jerry311 válasza zeg (#11) üzenetére

jerry311
(PH! kedvence)

Akkor is csak noti hangszóró, ami így is alkalmatlan zenehallgatásra vagy filmezésre. A Skype-nak meg nem ettől lesz szép hangja.

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

(#14) zeg válasza jerry311 (#13) üzenetére

zeg
(senior tag)

Zenehallgatásra csakis beépített mélynyomós laptop! :DDD

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#15) szuper-t válasza zeg (#14) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ez a gazdagok játéka.. a noti legyen mobil ne házimozi rendszerrel ellátott aszal lap...
hangzásra meg ott van a sennheiser füles. ne játszunk bunkó c**ó stílust akik attól emnők h minnél hangosabban tudják hallgatni a zenét:)
bár igaz ami igaz szép a hangja:)

(#16) (Darkwood) válasza szuper-t (#15) üzenetére

(Darkwood)
(PH! addikt)

Ha lenne benne egy SSD (SLC) + mondjuk egy 9800M GTS akkor nagyon fasza ki noti volna... Mondjuk biztos jó drága is volna!

Mod: szuper-t: Nem válaszolni akartam a hsz.-edre! :)

[ Szerkesztve ]

Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!

(#17) szuper-t válasza (Darkwood) (#16) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

nem baj:D bár ahoyg jobban átgondolom valaki otthon hazsnálja a notit (hely hiány) akkot jól jön minden tuning benne:)

(#18) Duree

Duree
(PH! addikt)

Brutális gép,a Toshiba árazását figyelve,lessz vagy 700 ezer forint,persze VGA-tó függöen

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.