Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

A HS200 lámpája 30 ezer órát bír? :Y

Az nem semmi. A mostani projektoromnál még a felének is nagyon örülnék. :)

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#2) nLali

nLali
(fanatikus tag)

Nem lenne rossz, ha a többi gyártó is ráállna a keret nélküli monitorok/tévék gyártására.Azt a kb egy collt, adhatnák ajándékba, ami a keretből megmarad :)

Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

(#3) Elijah Baley válasza nLali (#2) üzenetére

Elijah Baley
(tag)

És mennyi műanyagot tudnának megspórolni rajta! - tiszta green edition...

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#4) Duree

Duree
(PH! addikt)

Az LG termékei nagyon szinvonalasak,jól néznek ki és a megbízhatóságuk is remek.
Emlékszem arra amikor még Gold Starnak hívták,szó szerint menekültünk a termékei elöl

(#5) Voyage

Voyage
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:Y
Ide rögtön egy SL9000-el. :Y

http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html

(#6) Male válasza juliabrilke (#1) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

LED-del nem csoda ez az élettartam...

Viszont egy fényerő adat, illetve a fogyasztás még érdekes lenne.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) Johnny Cage válasza Duree (#4) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

"Emlékszem arra amikor még Gold Starnak hívták,szó szerint menekültünk a termékei elöl"

Ehhez képest a 15 éves GoldStar TV-m még mindig remekül működik. Nem vennék rá mérget, hogy egy LG LCD kihúzná akár csak fele ennyi ideig.

(#8) juliabrilke válasza Male (#6) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Nekem akkor is tetszik. :DD

Fogyasztás meg szerintem annak, aki ilyet vesz teljesen mellékes. Elméletben ennek azért kevesebbnek kellene lennie, mint egy "sima" projektor esetén, nem? :F

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#9) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pofás tv-k nagyon, nekem tetszenek! Azért a többi sem rossz, mostanában tényleg jól felhozta magát az LG.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#10) Archer válasza Duree (#4) üzenetére

Archer
(őstag)

LG = Lucky Goldstar

[ Szerkesztve ]

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#11) cain69

cain69
(őstag)

ígéretes az új médiacenterük.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

(#12) Peter13 válasza Male (#6) üzenetére

Peter13
(tag)

200 lumen, 800x600, 80 inch max vetített képátló, ár kb 500 EUR, fogyasztást most így hirtelen nem találtam (de minimális lehet)
http://techlime.com/cameras-projectors-digi-cams-handy-cams/lg-hs200-pocket-projector

Érdekes. Legalább nem a csillagos égről indul az ára; én nagyon várom a ledes projectorok elterjedését: nem melegszik, alig eszik, sokáig tart, és legfőképpen kussban van.

"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.