A HS200 lámpája 30 ezer órát bír? 
Az nem semmi. A mostani projektoromnál még a felének is nagyon örülnék. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

A HS200 lámpája 30 ezer órát bír? 
Az nem semmi. A mostani projektoromnál még a felének is nagyon örülnék. 

Nem lenne rossz, ha a többi gyártó is ráállna a keret nélküli monitorok/tévék gyártására.Azt a kb egy collt, adhatnák ajándékba, ami a keretből megmarad 
Meggyújtás előtt kell a cigarettát eltaposni. Sokkal hatékonyabb.

És mennyi műanyagot tudnának megspórolni rajta! - tiszta green edition...
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

Az LG termékei nagyon szinvonalasak,jól néznek ki és a megbízhatóságuk is remek.
Emlékszem arra amikor még Gold Starnak hívták,szó szerint menekültünk a termékei elöl
Ide rögtön egy SL9000-el. 
http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
LED-del nem csoda ez az élettartam...
Viszont egy fényerő adat, illetve a fogyasztás még érdekes lenne.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

"Emlékszem arra amikor még Gold Starnak hívták,szó szerint menekültünk a termékei elöl"
Ehhez képest a 15 éves GoldStar TV-m még mindig remekül működik. Nem vennék rá mérget, hogy egy LG LCD kihúzná akár csak fele ennyi ideig.

Nekem akkor is tetszik. 
Fogyasztás meg szerintem annak, aki ilyet vesz teljesen mellékes. Elméletben ennek azért kevesebbnek kellene lennie, mint egy "sima" projektor esetén, nem? 
Pofás tv-k nagyon, nekem tetszenek! Azért a többi sem rossz, mostanában tényleg jól felhozta magát az LG.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

LG = Lucky Goldstar
[ Szerkesztve ]
Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

ígéretes az új médiacenterük.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

200 lumen, 800x600, 80 inch max vetített képátló, ár kb 500 EUR, fogyasztást most így hirtelen nem találtam (de minimális lehet)
http://techlime.com/cameras-projectors-digi-cams-handy-cams/lg-hs200-pocket-projector
Érdekes. Legalább nem a csillagos égről indul az ára; én nagyon várom a ledes projectorok elterjedését: nem melegszik, alig eszik, sokáig tart, és legfőképpen kussban van.
"No, I'm not immortal: I'm just not good at dying..."