Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Ha már DTR gépnél tartunk akkor nem T6500-t kéne bele hanem T9800-s.
Többre mennének vele, meg a vevők szemében is vonzóbb lenne.

[ Szerkesztve ]

CSS (Hun)Bloodkiller

(#2) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

WÁÁÁÁÁÁÁ
az az utolsó Fuji olyan mint a HP Omnibook Xe3 ja
nekem kell egy olyan bár biztos vagyok benne h minőségre nem közelíti meg a Hp-t

(#3) bartucc válasza szuper-t (#2) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem Fujitsu Esprimo V5555-esem van, én meg vagyok elégedve vele, minőségben és hangban, melegedésben is. Bár lehet nagyobb a szórás a FuSi gépeknél mint a HP-nál. Az két nagyobb gép nekem tetszik, nem lehetnek rosszak. :) Bár kicsit drágák....

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#4) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

He vennék laptopot..., akkor azért csak Alienware-féle vagy legalább egy Lenovo W700 kellene......, na de ennyit mobil gépre :DDD

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#5) rootkiller válasza Elijah Baley (#4) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaja, W700as nekem is nagy kedvenc, bár számomra nem lenne értelme, így inkább vennék egy X301-et, azt könnyű cipelni, és minden igényemet kielégítené, csak sajnos az is nagyon drága, szal ha lesz új notim, akk valszleg MacBook lesz amcsiból, mert ott egész occsó.

(#6) nuke7 válasza szuper-t (#2) üzenetére

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

hát figyelj... ezt szerintem elhamarkodottam mondod, ha még nem volt szerencséd ehhez a géphez. az én tapasztalataim szerint a HP most nagyon elszállt az áraival, messze nem ad annyit mint amennyibe kerul. (minőség,teljesítmény, stb.)
a fuji-nak itthon nincs jo híre, de csinálnak nagyon jo gépeket...
és szerintem a nagy gépbe a kétmagos kicsit gyengus, de az nvidia video se az igazi... :F
akinek erős proci kell, vigye négymagossal ;]

[ Szerkesztve ]

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#7) Duree

Duree
(PH! addikt)

Na majd meglátjuk ,hogy többet ér e mint amikor a Siemensel közösen gyártották öket

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.