Ha már DTR gépnél tartunk akkor nem T6500-t kéne bele hanem T9800-s.
Többre mennének vele, meg a vevők szemében is vonzóbb lenne.
[ Szerkesztve ]
CSS (Hun)Bloodkiller

Ha már DTR gépnél tartunk akkor nem T6500-t kéne bele hanem T9800-s.
Többre mennének vele, meg a vevők szemében is vonzóbb lenne.
[ Szerkesztve ]
CSS (Hun)Bloodkiller
WÁÁÁÁÁÁÁ
az az utolsó Fuji olyan mint a HP Omnibook Xe3 ja
nekem kell egy olyan bár biztos vagyok benne h minőségre nem közelíti meg a Hp-t
Nekem Fujitsu Esprimo V5555-esem van, én meg vagyok elégedve vele, minőségben és hangban, melegedésben is. Bár lehet nagyobb a szórás a FuSi gépeknél mint a HP-nál. Az két nagyobb gép nekem tetszik, nem lehetnek rosszak.
Bár kicsit drágák....
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

He vennék laptopot..., akkor azért csak Alienware-féle vagy legalább egy Lenovo W700 kellene......, na de ennyit mobil gépre 
"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."
(#5) rootkiller válasza Elijah Baley (#4) üzenetére
Jaja, W700as nekem is nagy kedvenc, bár számomra nem lenne értelme, így inkább vennék egy X301-et, azt könnyű cipelni, és minden igényemet kielégítené, csak sajnos az is nagyon drága, szal ha lesz új notim, akk valszleg MacBook lesz amcsiból, mert ott egész occsó.
hát figyelj... ezt szerintem elhamarkodottam mondod, ha még nem volt szerencséd ehhez a géphez. az én tapasztalataim szerint a HP most nagyon elszállt az áraival, messze nem ad annyit mint amennyibe kerul. (minőség,teljesítmény, stb.)
a fuji-nak itthon nincs jo híre, de csinálnak nagyon jo gépeket...
és szerintem a nagy gépbe a kétmagos kicsit gyengus, de az nvidia video se az igazi... 
akinek erős proci kell, vigye négymagossal ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D