Végre!
Na egy ilyenre tuti hogy benevezek, ha lesz fehérben, ha nem, megvárom az első fehéret ezzel a platformmal! 
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

Végre!
Na egy ilyenre tuti hogy benevezek, ha lesz fehérben, ha nem, megvárom az első fehéret ezzel a platformmal! 
# # # Amíg a föld kerek, mindig lesznek dízelek, de mivel a föld ovális, jó lesz nekünk a benyás is!!!:)) # # #

az akut nem aprozták el az apro gépekben 
Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|
már megint Gma 950
A billentyűzet szerintem nagyon mekes lett - spec nekem nem tetszik
A kijelzője pedig reméljük nem reped szét, mint a mostani 10"-os Asus masinákon
True Success is Blonde

Én is tervezem egy netbook beszerzését, remélem hamarosan a többi gyártó is (MSI Wind főleg!) elöáll az új platformmal. (Természetesen elérhető áron).
Egyébként az asus-t már lehet rendelni az amazon.com -on 400 dollár alatti áron!
[ Szerkesztve ]

Elég fullos kis cucc a méretéhez képest. Végre nem olyan irreálisan vastag a monitor kávája. Azt nagyon hülyén nézett mindig ki.
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9
Nem rossz kis masina, végre normális formája van...
De könyörgöm, azt a GMA950-et hagyjuk már el! Ideje lenne valami értelmesebbet beletuszkolni ezekbe a netbookokba. Én például kíváncsi lennék az nvidia megoldására, remélem egyszer megéljük, hogy használják is.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Másfél kiló? Ennyi lesz a HP Pavilion DV2 is, 12 hüvelykes kijelzővel, Athlon procival. Bár az 50%-kal drágább lesz, nem tudom, ki fog ilyet venni...

I need this!!!!!!!! 
(= Zala =)
Az is csak azért történhet meg, mert valamelyik széria darabjaiba vákuumpumpák kerültek "véletlenül" az lcd mögé és random időintervallum után bekapcsolnak, majd magukra szívják a panelt, ami így elreped. 
#7 - airwin
A kevésbé tájékozottak biztos.
[ Szerkesztve ]
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

100 dolláros laptop mi? 
Havernak 1000h van, irtózatosan aprók a betűk,és a felbontás is kicsi. 12"-ban és pl 1280x800-ban már lenne értelme, de ez a 600 sor katasztrófa.
Azért remélem, hogy harmadik generáció nem lesz... 
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP
Általában azt írják a hírkben, hogy a GN40-ben GMA 950 lesz és HD videós gyirsítás. Szóval jó eséllyel csiszoltak a dolgon. Bízom benne, hogy hamarosan kapunk ilyen vasat egy kis mustrára.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Kérdés, hogy a dv2 milyen akkuval. Ennek a kicsinek a 8700 mAh-s cucca minden bizonnyal 60 Wh fölött lesz, ami jó 30%-kal több mint az Eee PC 1000H akár 7 órát bíró akkuja.
Próbálnak szerényen közelíteni a Sony, Mac féle billhez.
Bár ilyen pici laptopon nem tudják megoldani azt a "nagy" billközt,mint sonyéknál.
De ennek ellenére nem tetszik.
Há' meg ez a kék szín
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Másfél kiló?
Az rohadt sok.

Nekem az MSI Wind-től is majd' kifolyik a szemem.
Ha jó a szemed, ezután biztosan elromlik, ha sokáig 10"-os kijelzőt nézel.
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
Most mocsok leszek, de ki akar egy ilyen gépet 9 órán keresztül használni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
#3: Előttem van két Mac-es bill (az egyikről ezeket a sorokat írom) és nem látom miben hasonlítanának a képen látható Asus vacakra. Attól, mert lekerekítették a gombok szélét egy picit?
Ennyi erővel Sony Vaio kopi is lehetne...Viszont ugyanaz a leosztás, mint az 1000H-nál, így semmivel nem lesz jobb püfölni. Azt nem értem, hogy miért nem tesznek bele nagyobb kijelzőt, ha már úgyis ilyen vastag a káva? A felbontás 2008-ban is egy vicc volt...Lassan a mobiltelefonokon kényelmesebben lehet netezni ennyi pénzért...HTC Touch HD...ennyi. A másfél kg pedig egy vicc, mellesleg abból szerintem az akksi majdnem fél kg, amit a képek alapján külön táskában kell a notihoz csatlakoztatni
[ Szerkesztve ]

Itt valami nagyon félre lett értelmezve. Ennek a netbooknak semmi köze nincs a 2. generációs Atom chipekhez(Lincroft és egyebek) azok majd szeptember körül érkeznek. Ez még a régi első generációs Atom chip, csak annak egy emelt FSB-s változata. Egyedül a chipsetet cserélték le 945GSE+ICH7M-ről GN40+ICH9M párosra.
Egyik szavaddal ölöd a másikat! HTC Touchról kényelmesebb netezni mint egy netbookról? Ne röhögtess már! 9 órát akkuról használni meg azok szoktak mobil eszközt, akik valahova messzire mennek, vagy akik közelében hosszú ideig nincs konnektor. Most jöttél valami elzárt helyről, vagy lövésed sincs az Intel platformpolitikájával kapcsolatban, hogy megkérdezed a kijelzőt...

Nem semmi akku üzemidő 
.::www.megadanceradio.hu::.

jó ez a kis gép. lenne rajta hdmi kimenet, akkor egy ilyen lenne a htpc odahaza.
Alvin_ti4200: ki nézne egy ilyet 9 órán keresztül? senki. ellenben rohangálós melókhoz jó. jegyzetelni lehet rajta, megnézni pár levelet egy netcaffeban szintén lehet, este egy filmet az ágyban szintén lehet vele nézni, éjszakára letöltéshez is ott lehet hagyni, vagy mondjuk kiránduláson a gigás sd kártyáról is le lehet menteni a képeket, sőt még meg is lehet nézni melyik sikerült jól. kiránduláson oda lehet adni gyerekeknek, hogy kössék le magukat a hátsó ülésen. szerintem van létjogosultsága egy ekkorka kis gépnek. második gépnek ideális és mivel nem túl nagy, így a hátizsákban is elfér.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

Nem akarok spellfag lenni, de valamelyik felesleges a két "ra" közül.
"Az új Atomra platformra épül ..."

köszi, javítottam.
http://mlzphoto.blog.hu/
Ha van benne HD gyorsítás, akkor az mire is jó?
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
(#25) PowerBuldog válasza Depression (#24) üzenetére
Nagy felbontású videók dekódolásában segít be a VGA, nem csak a CPU számol.

Szerintem arra gondolt, hogy ekkora kijelzőn HD???
Ez a hatalmas üzemidő üresjáratra értendő? Átlag és teljes terhelésnél mi várható?
Ha az EUR nem 299,35Ft lenne és a USD 230, akkor egész jó vétellehetne. Szerintem nem is csúnya.
Neumann -->Petrik TISZK --> Neumann (ÓE) :D

ez mind szép és jó, csak azt nem értem miért sír mindenki az 1080p támogatásért. a kis 10"-os kijelzőn úgyis mind1, hogy 720p vagy 1080p, ahhoz, h lcd-re kössük meg ugye kéne hdmi, mert dsub-on nehéz lesz.

Aranyos...mondjuk en a Dell 10"-est varom, GPS, WWAN, TVTuner, remelem kihozzak esetleg ezt 12"es kiadasban is...
http://backtotheukblog.wordpress.com - Anglia Blog - [Legutobbi: 20120528: Kenti hétvége sok fotóval]

Látom javítva lett a cikk, de ez még mindig nem kerek:
"és a GN40 névre keresztelt új Intel északi híd. Utóbbi lapka integrált grafikus vezérlője egy módosított GMA950, mely képes a HD videók gyorsítására'
A GN40-nek nincs közel a GMA950-hez. Ez ahogy a neve is utal rá a GM45-ös termékvonal(Centrino2 chipsetje) leszármazottja, annak egy csökkentett funkcionalítású variánsa. Hasonló lesz szerintem mint a GL40-es eddig is létező mobil chipset, némileg az Atomhoz pofozva. Ebben GMA4500HD gpu van. Viszont én úgy emléxem a HD dekódolás hardveres támogatása csak a legnagyobb tudású változatoknál bekapcsolt, a Value szegmensbe szánt verzióknál nincs engedélyezve. Erősen gyanítható hogy mivel az Atom is ilyen termék csoport, itt is ez lesz. Persze biztosat majd akkor lehet tudni ha felkerülnek a termékhez kapcsolódó doksik az Intel oldalára.
Volt élményem MSI Winddel, és úgy gondoltam, hogy egy 10"-os kijelzővel ellátott gép max vészhelyzet esetén lenne jó nekem. Ilyen eset pedig ritkán fordul elő, és ezért nem fogok beruházni ebbe a gépbe. Az akku idő ettől függetlenül szép teljesítmény 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Mi ez a repedés téma? Már hallottam róla,de konkét eseményt még nem láttam/hallottam 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Akik húzzák a szájukat a GMA950 hallatán, azoktól megkérdezném: mi a francot nem tud az a vezérlő, ami kellene még egy netbookba? Tényleg nem vágom...
Mobilos kérdéssel ne keress privátban, ha problémád adódott, érdeklődj a megfelelő topikban. Köszönöm. - http://abeswords.wordpress.com
Nyilván kell a krájziszhoz fizikát számolni 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar

Pont ez jutott eszembe a cikket olvasva: 10"-es kijelzőn HD...? Minek...?

Nekem viszont a 10-es kijelző teljesen elég, tökéletesen olvasható, fél éve használom, ráadásul úgy, hogy az asztali gépem el van csomagolva kényszerből. Nemsokára összerakom, de csak videoszerkesztésre fogom használni, a kicsi tökéletesen jó. Egyébként ennél nagyobbat ki sem tudnék nyitni pl az autóban a kormánytól. Nem vennék ennél nagyobbat netezéshez, sőt egy kisebbet inkább pl 901-est az asszonynak.
Olcsó, jó minőségű és gyors. Ebből egyszerre csak kettő lehet igaz.
Csak nekem nem tetszik ez a leny?
De erre minek HD gyorsitas? 
powerd by mango, no more droid
Nah ez már tetszik. Mondjuk kíváncsi vagyok arra a fejlettebb GMA950-re, mert suliban a 19" wide monitorok kihajtásában nemigazán jeleskedik.
Mert esetleg a buszon, vonaton, ágyban videózni akarsz, és épp HD-ben töltötted le a cuccot, akkor ne legyen probléma. Mondjuk tegyük hozzá, hogy csak az 1024x600 kijelzőn tudja szerintem csak a HD-t kihajtani, de Win7 alatt már nem fogja tudni szerintem. Abból gondolomm, hogy a notim XP alatt lejátsza a sima (értsd nem HD) videót, de W7b alatt már nem hajlandó.
Ha de akkor is.
Ezen a pici kijelzon HD? Szvsz nem sok kulombseget latsz majd HD vagy dvd kozt, max rossz minosegu avi eseten jobb....
Marketing szempontból is jó az a 2 betű. Ha nekem Golf GTi-m van, és nem sima Golfom, arra is jobban buknak a csajok, pedig az is "csak" egy Golf. Ééééted? Mondjuk nekem nem Golf GTi-m hanem Ibiza GTi-m van (majd megkapom, ha lesz jogsim
). De akkoris öcsém GTi vazzee. 

Hát nem tudom, hogy ki hogyan van vele, nekem nem a jobb videovezérlő hiányzik, hanem egy kis kétmagos ebből a cuccból...
Használtam notit cerka M440-el és coreduoval. Csak egyszerű dolgokra, semmi játék. Hát a különbség így is ég és föld volt. (Inkább menny és pokol... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Affene... amikor megunom a normális netbookokra várakozást és szerzek egy Vaiot, akkor dobják végül ezeket piacra
Na mindegy, legalább nagyobb a felbontása és jobb anyagokból jobban van összerakva, mint ez ![;]](/dl/s/v1.gif)
Plane ha a csaj tudja mi is a a GTI, bar ketlem, csak szep az a piros csik ott a hutoracs elejen
.
.mf: Az mar biztos, hogy jobb minoseg. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Van 2 magos Atom, szóval valószínűleg bizonyos modellekbe bele fog kerülni. Nah az úgy már ütős lesz nV IONnal.
Áhh azt mondod, hogy GTi-d van, akkor azon már hallik, hogy ez valami menő, nem mindennapi dolog. 
Aha
.
[ Szerkesztve ]
Most mocsok leszek, de ki akar egy ilyen gépet 9 órán keresztül használni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Én.
zt nem értem, hogy miért nem tesznek bele nagyobb kijelzőt, ha már úgyis ilyen vastag a káva?
Minek bele nagyobb? Hogy többet fogyaszon? Hogy drágább legyen? Hogy sérülékenyebb legyen a fedél a vékonyabb kávával?
másfél kg pedig egy vicc
Miért is?
mellesleg abból szerintem az akksi majdnem fél kg, amit a képek alapján külön táskában kell a notihoz csatlakoztatni
Vitriol volt a reggeli?
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.
Hát valami hivatalos anyag most már minimum jól jönne. Sajna több helyen mást írnak.
Mindenesetre a te verziód a leglogikusabb ... köszi
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

1,5kg súllyal és ilyen vastagsággal ez már nem netbook. Attól, hogy Atom proci van benne, még nem lesz az. És még csúnya is, pláne ebben a buszsofőrnadrág-kék színben. Akkor már inkább a HP 2140, az ugyanezt tudja fele ilyen vastagsággal. Vagy tényleg egy 12"-os DV2.
Use the force, Dude !
Szinte ugyanaz mint az 1000H, ami netbook. A színe az tényleg gáááz 
HP 2140?
Drága, olvashatatlan kijelző, gyenge akkumulátor.
DV2?
Csak annyiban különbözik, hogy nagyobb, nehezebb, drágább, gyengébb az akkumulátora.
[ Szerkesztve ]
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.