remélhetőleg tényleg csak kis szünetről van szó és nincs semmi nagyobb gond a két óriásvállalatnál 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!

remélhetőleg tényleg csak kis szünetről van szó és nincs semmi nagyobb gond a két óriásvállalatnál 
Ha valamilyen áru miatt keresel PM-ben akkor írd oda ,hogy mi az, mert anélkül nem tudom,hogy mire gondolsz!
Ez rossz jel , ezek szerint hamarosan felmegy az ára a flash "csipszeknek" (ahogy a szomszédom mondaná)
"... a piaci igényeknek megfelelően állítják majd be a termelés mértékét."
Eddig nem így volt?
Nem sok olyan cég van amelyik a piactól függetlenül termel...
szerk.: Persze lehet hogy van aki annyira bízik a marketingben hogy: "Mindent el lehet adni." 
[ Szerkesztve ]

Csak hagynak időt a melósoknak, hogy kifeküdjék a szilvesztert. 
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

"Nem sok olyan cég van amelyik a piactól függetlenül termel..."
Több van, mint gondolnád...
A sorozatgyártás más időrend szerint működik, mint a piac. Amikor egy hosszabb szünet után újraindítják, akkor magas a selejt-arány, amíg a gépsor újra helyre nem rázódik; és amíg áll, addig is viszi a pénzt.
Ugyanez volt a DDR2-chipeknél is: csak ontották magukból a csökkenő árak ellenére is, és nem álltak le, mert a gyártás szüneteltetése is viszi a pénzt, és akkor még a termelésért sem kapnak pénzt.
Hát ez ciki... csak nehogy végleges leállás legyen belőle, mert az még nagyobb gáz lesz 
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
Nekem pedig kellene pár GB ram. 
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0
(#8) Um-By-Key3

Hát melyik gyár nem áll le??....
Jó ha nem zár be!!!
Gazdasági válság....
Meg itt a kari is....
neeeeeeeee........................DE!!!!.....Ilyen az élet!!! :))))).......Rejtett számot nem veszek fel!!!!