Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

bloody steve must have :U

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) bsh

bsh
(senior tag)

ez egy az egyben ugyanaz, mint a creative x-fi titanium fatal1ty championhoz járó dobozka, kábé fél-egy éve már kapható

(#3) gulupeti

gulupeti
(tag)

3-4.000 Ft-ért még azt mondom életképes is lenne ez a kütyü, na, de 20.000Ft-ért? Magyarországon? Kizárt... :(

(#4) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez is már csak olyanoknak való, akik egyfolytában vásárolgatni akarnak a gépükhöz ezt-azt, fejlesztgetnek, sok a pénzük, de már nincs mire költeniük.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#5) Atis707

Atis707
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Most ezt az Auzentech-et nem értem. Miért hívja ő is X-Fi-nek némelyik hangkártyáját? Átnevezi a Creative féléket vagy ugyan azt a hangchipet használják? Valahol még olvastam viszont, hogy az Auzentech driverei jobbak a Creative-knél...

Attila

(#6) Male válasza Atis707 (#5) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ugyan azt használja, azért... egy két plusszal ugyan az, mint a Creative néven árult X-Fi.

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) shteer válasza Atis707 (#5) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ugyanazt a hangkeltőt használják :K driverek jobbak de a creative alap megmaradt - van életképesebb versenytárs

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#8) El Tebe

El Tebe
(lelkes újonc)

Azt nem értem, hogy mi a búsnak van ezeken olyan kézzel állítgatható opció, hogy "game" mód, vagy "Entertainment" mód, stb....
Miért nem lehet ezt szoftveresen megoldani? Kb. mint a vga-drivereknél, hogy: amint elindul az XY.exe akkor arra a beállított tulajdonságokat használja..

Teljesen felesleges erre kölön gombokat, nyákot, stb. gyártani / tervezni, mert csak drágítja az előlap előállítási költségét ráadásul "tök" körülményes..

[ Szerkesztve ]

"Metált? Bírod?!" www.tibi-team.hu | www.webböngésző.hu

(#9) KTTech válasza Atis707 (#5) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

A proci ugyanaz, a körítés nem (még áramköri szinten sem). Hangzásban nem éppen a Creative hangminőségét adja, hanem annál sokkal jobb (a driverekről nem is beszélve).

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#10) janos666

janos666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Óóóó. A cím olvastán de megörültem, hogy Creative kártyákkal használható panel, amin talán HDMI kimenetek vannak. De persze, hogy nem. :(((

(#8) - Van már ilyen program, ami exe indításra automatikusan átvált.

[ Szerkesztve ]

Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

(#11) ^Clown válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

;]

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#12) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megint egy értelmetlen, drága termék, köszönjük!

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#13) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Hát ennek sok értelmét nem láttom! :U

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#14) P00By válasza Xirtam (#13) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Mert nem nagyon van :N ;) :D

(#15) Xirtam válasza P00By (#14) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

:DDD :DDD Így már más a helyzet! :D

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.