Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Zolaash

Zolaash
(senior tag)
LOGOUT blog

Tetszetős házikó, bár ennyi pénzt nem adnék érte.

Híven, becsülettel, vitézül! "Menni kell, ha nehéz maradni, egy helyben ülve nem lehet haladni!"

(#2) DuplaZso

DuplaZso
(fanatikus tag)

80 és 95 Euró között. Tehát nálunk már jó esetben 30 alatt beszerezhető lesz. Miért van az, hogy ami tetszik vagy jó, az a horribilis kategóriába esik ?

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#3) SPY0817

SPY0817
(fanatikus tag)

Nem rosz bár én a Raid Max Ninja házam nem cserélném le és még olcsóbbis 16k környéke (mikor én vettem) :)

| LG GT540 :) | Eladó: RIM BlackBerry 8110 | BF3: SPY08 | BC2: SPY0817 |

(#4) Grigorisz

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy pirosra vállalkoznék csak az ára...

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#5) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Szerintem ez ugyan az, mint az Enermax másik háza a Chakra (KATT!), apróbb külső módosításokkal. :U

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#6) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Gusztustalan, giccsesen világító bódé, ráadásul az oldalsó venti a világításon kívül talán többet árt mint használ.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#7) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nekem meger ennyit...
ha 230-cal szamolom az eurot, akkor 18-20 korul mar hozza lehet jutni... :D
ez lesz a kov hazam :K

szerk:
erdoke: miert art az a nagy venti?

[ Szerkesztve ]

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#8) sNiP3rFun

sNiP3rFun
(tag)

Hát mert kis fordulaton nem ugy hűt ahogy kellen nagyfordulaton meg hangos! Szerintem ezért irta :R

(#9) Integra

Integra
(Jómunkásember)

mekkora okádék, lol
oldalra fordított vinyó...
imádkozz, hogy a tápkábeled elérjen odáig..
vicc

(#10) Muton válasza monstre (#7) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

mert elég durva turbulens áramlást hoz létre, ami meg nagyon nem jó. valszeg jobb, ha ki van kapcsolva

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#11) shtml

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

az oldallapra pedig egy 25 cm-es rotor került.

Szerintem meg inkább egy egész ventilátor került oda, nemcsak a rotorra.

Értem én, hogy igyekszel választékosan fogalmazni, kerülve a szóismétléseket, de ez ne vezessen műszaki butaságokhoz. A rotor csak a forgórészt jelenti, de szerintem a sztátor is oda van azért szerelve.

Amúgy szerintem is ez ízléstelen ház, bár ugye ízlésekről nem érdemes vitatkozni.

Az azonban már a praktikum rovására megy, hogy az elülső 12 cm-es ventilátornak a kép szerint fix helye van, márpedig lehetnek olyan körülmények, amikor az ember máshová szeretné szerelni a HDD-t, persze a hűtés megtartása mellett.

[ Szerkesztve ]

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#12) RexpecT válasza Integra (#9) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Ha nem Mercury vagy Codegen tápod van elfog érni ....

Walter White is Bad*ss!!

(#13) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

Ocsmány egy ház. biztos piszok massziv és minőségi lehet de akkor is. csúnya.

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#14) JanR

JanR
(őstag)

Nekem ez a 25cm-s ventillator nem ujdonsag, miutan mar egy fel eve Aerocool extrem engine 3t-m van es nem is cserelnem le!

www.oaziscomputer.hu

(#15) dudika10 válasza RexpecT (#12) üzenetére

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez a ház kb ugyan akkora mint az én sagitta2-esem, és bizony az FSP tápom tápnábele meg se közelíti az elfordított HDD keretet.

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#16) IreN!CuS

IreN!CuS
(senior tag)

Lehet az én elvárásaim nagyok(?), de az elmúlt pár héten végig néztem nagyon sok házat,és egyiksem nyerte el a tetszésem,ami meg igen,azt nem lehet kapni idehaza...szal.Ez a ház is jó lenne csak 1-2 apróság hiányzik (nekem) belöle.

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#17) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

Szvsz csúnya, túldesignolt...

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#18) tob!as

tob!as
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Elnézve a ház belsejét kép alapján semmi extra nem derül ki róla. Amúgy tetszetős a kinézete, és ha a 80 eurós ár lenne a mérvadó akkor még vészesen sokat sem kellene fizetni érte.

Kíváncsi vagyok hogy 3-4 HDD mennyire rezonál a házban.

http://jatek.alkupiac.hu/s/C8LDbM

(#19) Ste válasza erdoke (#6) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

pontosan

ők is beállnak a sorba, a buta oldalsó ventivel
a ház eleje pedig a régi Chieftec/Antec házakat utánozza, amik nem pont a vinyóhűtésükről voltak híresek. ha az eleje full alu lenne, akkor még érteném az árát, de csak a márka miatt ennyit fizetni, ráadásul hátsó venti nélkül :Y
Akkor már inkább Lian Li ami olcsóbb, vagy P182 ami kb ennyiben lehet mostanában

True Success is Blonde

(#20) Ste válasza Muton (#10) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

emlékeim szerint a turbulens áramlás a leggyorsabb, olykor hatékonyabb módja a hűtésnek, csak sajnos eléggé zajos

True Success is Blonde

(#21) TheSilencer válasza Ste (#19) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

Lian Li cuccok nagyon ottvannak :R
udv Mester :C

I ♥ my Pit bull

(#22) Ste válasza TheSilencer (#21) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jah, végül nekem is összejött egy olyan :K

True Success is Blonde

(#23) Zotya84

Zotya84
(tag)

hm... ez a vízhűtéscsöves dolog tetszzik bennük, de azért nem fogom lecserélni a silverstone-om. a vízet meg már csak össze kéne rakni. ;)

WD6400AAVS-00G9B1 vinyót vagy elektronikát keresek kölcsönbe esetleg örökbe. ''...amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!''

(#24) VINIKOR

VINIKOR
(senior tag)

Ezt a nyomorult atx-es szabványt mikor váltják már le, kötelező jellegge? Nehogy már 0,5m X 0,5méteres szekrény legyen egy PC.

(#25) Eagl3

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Borzasztó csúnya ez a világító szörmedvény... minek az a bazi nagy venti oldalra? Az eleje ocsmány lett szerintem.
Parasztvakítás, az Elit 331-em ezerszer jobban bejön, lehet, h. nem olyan minőségi mint ez, de sokkal jobban néz ki és töredékébe kerül.

(#26) Integra válasza RexpecT (#12) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

fsp van és azzal is durván necces...

(#27) TheSilencer válasza Eagl3 (#25) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

mivel ra van irva h Enermax, akarmennyire is csunya es praktikatlan, siman venni fogjak...
az ara meg nem meglepo, kivetel nelkul az osszes elitebb marka ennyiert kinalja a (szerintuk) vaganyabb hazait

I ♥ my Pit bull

(#28) Eagl3 válasza TheSilencer (#27) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt mondom, parasztvakítás.
A minőséggel (anyaghasználat, illesztések stb.) bisztos jó, de a kinézete katasztrófa.

(#29) as_Rock válasza Ste (#22) üzenetére

as_Rock
(őstag)

Logout ismertetőt sok-sok képpel!! :DD

"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi

(#30) Grigorisz válasza erdoke (#6) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a jelenlegi házamban is van 25-ös az oldalában és nagyon sokat számít a vga-mnak 10-12 fokot a többinek (CPU-Alaplap) is 5-7 fokot tehát nem haszontalan. sőt... es hangja gyakorlatilag semmi csak szélhang

(#31) Eagl3 válasza Grigorisz (#30) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"es hangja gyakorlatilag semmi csak szélhang
"

Gondoltuk, h. nem kerreg a csapágya :P

[ Szerkesztve ]

(#32) LuuPocok

LuuPocok
(újonc)

olyan után érdeklődök, tudtok-e olyan passziv hűtésről, amit a ház oldalára lehet tenni?
Heatpipe-os hűtőbordákra gondoltam, amik a meleget átadják a gép házának, ami kívülről szellőzik...
Most 3 venti van a gépben, 1 elöl szív, 2 háttul kifuj, 40-50 fok közötti belső hőfokkal... viszont ha a gép oldalát nem rakom fel, akkor elég hangos....ezért érdekelne olyan megoldás, ami újabb venti nélkül tudná hűteni a gépet.

Gondolkodtam, hogy northbridge hűtőket ragasztok rá 5-6dbot belülre, de jobban örülnék valami profibb megoldásnak

(#33) luw2win

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Undoritó világitos házikó... nekem nem bejövős :(

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#34) Muton válasza Ste (#20) üzenetére

Muton
(őstag)
LOGOUT blog

én nem így emlékszem.

illetve néztük a házamat füstölővel és bizonyos venti-fordulat mellett kialakultak olyan területek (3 vinyónál az alsó és a középső között), ahol megállt a légáramlás. szóval én nem seküdnék a turbulenciára

"Sajnalos" - ??? O_o >> ^_^

(#35) Grigorisz válasza Eagl3 (#31) üzenetére

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

és az aláírásom hogy jön a hsz-emhez???

(#36) kariad

kariad
(senior tag)

NO hát... Kár, hogy nem az egész oldallapot foglalja el!!! :D
Így alig szellőzik!! :DD

Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

(#37) lumber_hw

lumber_hw
(lelkes újonc)

Hát ez nagyon tré. Igénytelen fröccsöntött műanyag feeling. :(

(#38) Eagl3 válasza Grigorisz (#35) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az csak belecsúszott véletlenül :U :)

(#39) kozyadam

kozyadam
(tag)

nekem személy szerint nem tetszenek ezek a nagy házak, főleg az ilyen túlcsicsázottak. szerintem sokkal szebbek, csinosabbak a microATX házak :) bár sajnos alapalapot nem nagyon látok bele, de azt is biztosan találnék, ha keresgélnék :)

[ Szerkesztve ]

(#40) szab.tam válasza Integra (#9) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

leég ocsmány, egyetértek.

de: akkor nem volt még elfordított winyós házad. szenzációs. ha valamiért sűrűbben kell winyót pakolásznod, (és nem rack-kel, dokkolóval akarod megoldani), akkor nagyon jól használható. nekem cm690 házam van, és szeretem ezt a megoldást, mert ha hátra kéne kihúzni, tuti beleütközne a vga(k)-ba.

a többieknek, akik a ledeket fikázták: figyelmesen kéne olvasni a cikket! a led világítás kikapcsolható. végre....

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#41) Eagl3 válasza szab.tam (#40) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"a többieknek, akik a ledeket fikázták: figyelmesen kéne olvasni a cikket! a led világítás kikapcsolható."

Akkor szvsz még csúnyább :D

(#42) shtml válasza LuuPocok (#32) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Az ötlet olyannyira nem rossz, hogy már meg is csinálták, valamikor régebben, talán 1-2 éve a PH-n is volt róla szó. Azt hiszem, jóval 100,000 forint felett volt az ára.

Hogy is gondolod azokkal a NB-hűtőkkel?

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#43) Integra válasza szab.tam (#40) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

örülök, hogy megmondod milyen házam van..
most is az van baszki...

(#44) akiesznelvan

akiesznelvan
(újonc)

ízlésről nem érdemes vitatkozni, saját semmitérő véleményem szerint giccses, talán fiatalabb gyerekeket célozzák meg vele

Asus Vento M9, MA78GM-S2H, AM2+ e4850 (alulfesz.), 4x1GB Kingmax DDR2 1066Mhz, Barracuda 160GB 7200RPM

(#45) venember83

venember83
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Chakra-hatású, csak kicsit designosabb. Pénzt ezért nem adnék, nem kell óriási venti.

The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

(#46) Pukkancs

Pukkancs
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ennyi pénzért már inkább ilyet, jó ház és nem is drága.

(#47) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát szerintem ezek egyszerűen ocsmányak. :(

"A fölső két 5,25 colos helyet kifejezetten optikai tárolóegységekhez szánják, nyitógombbal és lenyíló ajtóval látták el őket."
Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de nekem erről az ócska teszkós számítógépek jutnak eszembe. :D

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#48) Solicidium válasza lezso6 (#47) üzenetére

Solicidium
(fanatikus tag)

Szerintem a lenyíló ajtó az optikai meghajtó előtt ötletes és szép. Nemrég szereltem egy CM 690-et és mint visszafogottan elegáns ( és amúgy szerintem jól szerelhető) házon ezek az ajtócskák igenis hiányoznak. Lehet persze fekete előlapot keresgélni optikai meghajtóhoz, de sokkal szebben is meg lehetne oldani a lenyíló ajtók alkalmazásával.

[ Szerkesztve ]

Támadni kell!

(#49) szab.tam válasza Integra (#43) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D

és neked jobban tetszik, ahol hátra felé kell kihúzni a winyót? elhiszem, csak fura....

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#50) erdoke válasza Grigorisz (#30) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Természetesen háztól is függ. Ha jól megtervezett elöl be - hátul ki szellőzésű házad van, az oldalsó venti nem fog segíteni. Vacak szellőzésű házaknál bármely újonnan hozzáadott, nagy teljesítményű ventilátor jelentősen javíthat...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.