Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Na most valami okosat kéne mondanom de nem megy :) jóól néz ki de.:S jó lenne kézbe fogni is:) megint egy ref kártya valami ütősebb hűtővel.. :DDD

(#2) liksoft

liksoft
(PH! nagyúr)

Miért van az az érzésem, ha egy "hűvösebb" cikket látok, rögtön hűtőtönkök, ventillátor hegyek jutnak eszembe? :F Miért csak ilyen bivalyok vannak? Az alaplapi és full-játék-mega-erős-bivaly kártyán kívül miért nem találkozom középkategóriával (gondolatban legalábbis?)? Mielőtt írná bárki, hogy de van, számomra a közepet a passzív hűtésű, 50 fok alatt üzemelő, alaplapinál többet tudó, kimenetén minden csatlakozással ellátott kártya jelenti. Vagyis RCA és SVHS out is! TV-hez, dokumentáláshoz, HTPC-be, stb... :F

[ Szerkesztve ]

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#3) Kendek válasza liksoft (#2) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Minden szép rajt, de ez a zöld nyák szín nekem nagyon nem jön be. Specifikációit tekintve hagyományos NV alapú termék.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#4) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

aranyozott dvi? gondolom nincs funkcoja csak dizájn.

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#5) rup1u5 válasza liksoft (#2) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Ez a kártya már elég erősen középkategóriának minősül manapság.
Az öreg g92.

ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ། ___"Big dogs don't need to bark"___ ༀམཎིཔདྨེཧཱུྃ།

(#6) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

AC Twin Turbo ha nem tévedek, frankó , de nekem mindig is az a bajom ezekkel a hűtőkkel hogy nem tolják ki a házból a meleget.

(#7) bsh

bsh
(senior tag)

geforce 8x00-től kezdődően az összes nvidia gpu támogatja már az opengl 3.0 és 3.1-et is.

dy_nmq: oxidációról, ebből eredő kontakthibáról, átmeneti ellenállásról meg ilyenekről gondolom még nem hallottál...

[ Szerkesztve ]

(#8) Cyberslider válasza liksoft (#2) üzenetére

Cyberslider
(őstag)
LOGOUT blog

Gigabyte-nak vannak "alsó-középkategóriás" kártyái passzív hűtéssel! Nekem volt is egy, halk volt és többet tudott, mint egy alaplapi. Ezért szerettem :) Bár hűvös éppen nem volt, nade mindegy is. Csak tudják mit raknak össze...
Viszont a procihűtőm Artic cooling, és maradéktalanul meg vagyok vele elégedve, halk mint a sír..

Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

(#9) P00By válasza Dyno (#6) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Twin Turbo PRO
Azt hiszem "külön" még nem lehet kapni, bár ennek nem néztem utána...

(#10) bartucc válasza P00By (#9) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet ez is OEM termék, amit külön nem adnak, mind az én Zalmi VNF-102-esem (VNF-100 2 hőcsővel..), HIS adta passzív kártyákon.

Mennyivel kerülhet többe a ref.-nál?

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#11) tupacamaru

tupacamaru
(PH! addikt)

Nem tudom hogy miért erőltetik ezt a HázbanKeringtetemAForróLevegőtHogyKülönHázventiketKelljenVenni megoldásokat. :B Én ilyet már elvből sem vennék meg.

Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins........... Na mi lesz??? Ijessz!!!

(#12) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Olyan hűtőt nem tudnának rá tenni, ami kb ekkora, de a házból kifele fújja a meleg levegőt? :F

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#13) Kendek válasza juliabrilke (#12) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Dehogynem, mindent lehet. Esetleg a mérnökök úgy gondolták, hogy ez így jobb mint az a megoldás. Amiben van is valami, mert nemcsak hűvösebb, de halkabb is mint mondjuk a referencia olyan felépítésénél. A kétszer akkora referencia meg, hogy nézne már ki? :D

[ Szerkesztve ]

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#14) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Látom, nem csak engem zavar hogy nem tollja ki a levegőt a házból.....

(#9) P00By : De ahogy elnézem nem nagyon tér el tőle.

(#15) P00By válasza Dyno (#14) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

A felújított modell az eddigi két darab 8 cm-es ventilátor helyett már 9 cm-es változatokat alkalmaz, továbbá a tervezők 35%-kal megnövelték a hőelvezető borda méretét is. Az alumíniumlamellák száma 30-ról 35-re nőtt, a hővezető csövekből azonban továbbra is négy darab teljesít szolgálatot.(ph hír)

(#16) Ribi válasza juliabrilke (#12) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Nemtom ki csinált már 3 slotos vga-t ami kifele nyomta a meleget, de azt meg azért szólták le mert hogy minek ekkora.
Embereknek semmi sem jó.

[ Szerkesztve ]

(#17) L4R$()n

L4R$()n
(fanatikus tag)

Nem értem, hogy sokan mit rinyálnak azon, hogy húúú, ez nem fújja ki a meleg levegőt a házból! :W tapasztalatból mondom, hogy mióta lecseréltem TwinTurbo-ra a hűtést azóta jóval hűvösebb van a házamban, minden hőmérséklet csökkent, szóval ennyit a vészjósló emberekről, akiknek semmi tapasztalatuk nincs ilyen téren ... :W

(#18) Dyno válasza P00By (#15) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Igen, bocsi félre érthető voltam, én a szerkezetére értettem, hogy hasonló.

(#16) Ribi:Gainwrad 4870X2 volt asszem már 3szintessel, de az az igazság, hogy sima venti volt benne, nem olyan ami a kari végén van és kifelé nyomja a levegőt, de nekem tökéletes lenne egy 3 szintes is.

(#17) L4R$()n: Tudod sokaknak kisebb házuk van, oldal esetleg nincs ventihely na azoknak jól jöhet, mert bizony megtud alul szorolni a levegő a házban...... :U

[ Szerkesztve ]

(#19) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akinek ezzel a nem küldi ki a gépből a meleg levegőt dologgal, az használjon ilyen házat. Ebben alapból kimegy ezzel a hűtővel is. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#20) rii

rii
(PH! nagyúr)

hogyha a ház elején be, a ház hátulján meg kifelé szokás külde a levegőt, akkor nemértem itt miért le-fel hajtják.

miért nem tudják megoldani ezt logikusan?

akárkivót'tevótá

(#21) juliabrilke válasza Ribi (#16) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Szerintem sokkal több értelme lenne. :B Mondjuk nem kötelező 3 slotosnak lennie a hűtőnek.

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#22) glutamin válasza tupacamaru (#11) üzenetére

glutamin
(őstag)

Egyetértek.

Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

(#23) liksoft válasza Cyberslider (#8) üzenetére

liksoft
(PH! nagyúr)

Passzív, 50 fok alatt, és nap-mint-nap jönnek az új hírek az ilyen kártyákról?

A technológia fejlődését nem csak a low és hi kategóriákban kéne alkalmazni. Ugyanis a középútba inkább a kiöregedett versenyzők szorulnak, ahogy az utóbbi időben látom. (Esetleg vékonyabb technológiával, kisebb hőtermeléssel.)

Murphy él és dolgozik (Ami el tud romlani, az el is romlik). Ingyenes állapotfelmérés. adatmentes.kralik.hu

(#24) Dyno válasza liksoft (#23) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Ugyanis a középútba inkább a kiöregedett versenyzők szorulnak, ahogy az utóbbi időben látom. (Esetleg vékonyabb technológiával, kisebb hőtermeléssel.)

Teljesen egyetértek.

(#25) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

És még gondolom sok ilyen "új" 8800GTS-512-őt látunk őszig, kora télig. :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#26) kisedi válasza Devid_81 (#25) üzenetére

kisedi
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Hát ez az. Nem sül le a bőr a képükről az ócska G92 chipjükel szerelt, Dx10.1 es szabványt nem ismerő kártyákat újként bemutatni. Ez már az Inno3D nek is égő ám. Azt hiszem a túloldalon már elkészültek az első dx11-es chipek 40nm! -en..Megalázó hogy ennyire
hulének nézik az nvidia fan-okat..mert épeszű ember ilyet nem vesz:D

(#27) DEV_NULL

DEV_NULL
(fanatikus tag)

Semmi szükség erre a kártyára, aki erre a teljesítményre vágyott, már rég megvette.. :K
Ha valaki mégis magáévá teszi újonnan a 250et, az magára vessen.

NEKED A DIVAT MONDJA MEG, HOGY KI VAGY. HA NINCS MEG AZ AMI ÚJ, A SZÍVVERÉSED KIHAGY..

(#28) Dyno válasza Devid_81 (#25) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Lehet öreg, de sajnos mai napig megállja a helyét......dx10.1-re meg mire használod??

(#29) Devid_81 válasza Dyno (#28) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Én most semmire sem, mert sajna nincs átmenetileg asztalim. :(
Tulajdonképpen nem értem, hogy ilyesmiben miért lát egyáltalán fantáziát bármely gyártó.
Mármint, hogy még a váltás előtti pillanatokban is tolja ki magából a temérdek "új" VGA-t
De ez van mindkét fronton természetesen, most nem a Zenvidját akartam én ezzel bántani :)
Amúgy még az is fura, hogy 1-2 év alatt úgy eltűnnek, hogy alig lehet majd találni belőlük...de, hogy hova tűnik mindig ez a sok cucc :U

.::www.megadanceradio.hu::.

(#30) Dyno válasza Devid_81 (#29) üzenetére

Dyno
(PH! kedvence)

Én normális G80-ast keresek, vagy X1950XTX-t de hogy hová tünnek passz, szeretném tudni :DDD

(#31) Ari18 válasza Dyno (#28) üzenetére

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Megállja a helyét kb 1440-900-ig, onnan már vége.

(#32) ThaBoss

ThaBoss
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó lenne már boltban is külön a TT Pro, már mikor bemutatták (március)...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.