Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

pedig elég gyengécskének néz ki az a blokk, egy EK inkább viritana rajta..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Nexus hűtő tetszik, htpc-be jó választás lehet. A vizes cucc viszont nekem is szúrja a szemem... Elég kicsinek tűnik, no meg ha már víz, akkor gondolom egy erős rendszer minden tagja azzal van hűtve. Hatékonyságra meg azért az csak jobb...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) bsh

bsh
(senior tag)

...ismét fantasztikus világmegváltó újdonságok... :P

(#4) orbano válasza bsh (#3) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

akinek befolyik a bevétel, annak tuti :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#5) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kibírja a DX11-es kártyák terhelés közbeni hőtermelését,

marketing rulez

nem arról volt szó, hogy adott teljesítmény fele akkora fogyasztással?

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#6) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért kíváncsi lennék mekkora az a TDP amivel még ez a Nexus megbírkózik :B

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#7) Devid_81 válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Jajj mar, nem erted a lenyeget.
Pedig ott van, csak el van bujva :D
Ezt akarmire rarakod nem hut rendesen, DX11-nel mar viszont rogton tudja, hogy neki mocsokul kell huteni.
Bar egy HD5870+winXP+DX9 comboval nem tudom elboldogul-e a huto, ezen meg nekem is gondolkodnom kell :D

Ez tulkepp egy "rejtett" ATI hir, remelem nVidiarol is hallunk hamarosan, mert nekem mint ATI tulajnak is mar ocsmany ez az egesz :W

.::www.megadanceradio.hu::.

(#8) Móci válasza Devid_81 (#7) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd jön a Batmobil alakú hűtő, hogy nehogy megizzadjon Batman... :DDD

(#9) hejesírásó válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

nekem is ennél a mondatnál fordúlt meg a vesémben a bicska!

Ha kevésbé lesznek forró fejüek az 5870-ek akkor minek EZ a cucc rá?

(#10) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Nagyon ratyin néz ki ez a coolit....

(#11) Devid_81 válasza Móci (#8) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Ne is mond, tollhatnanak vegre valami "ujat" is.
Be kell vezetni a Young-Gamer Cardokat.
Lehetne Tom & Jerry-s, Pokemon, Garfield Edition :DDD

(#12) Móci válasza Devid_81 (#11) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Pokemonhoz labda helyett kézigránátot kellene csomagolni. Ha elégedetlen a gyerkőc, be a gránát a gépházba, s nincs gond többé a gépre! Alacsony fps? Elavult dx? Ugyan már! :DDD

(#13) mephi666 válasza Devid_81 (#11) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

én azért megnéznék egy hello kitty-s hűtőt, amiben lényegében annak a hülye macskának a feje forogna és a füle lenne lapátként kialakítva... nagyon menő lenne... persze szép rózsaszín leddel meg hőérzékelővel, amire hangszóró van kötve és nyávogna, ha nagyon melege van...

ui: egyébként házhűtőnek még nyáron szereztem egy 8centis chieftec-et, ami kb 0dB-el dobta meg a zajszintet, de a cpu/gpu hőmérséklete azóta csökkent terhelve/terheletlenül 5-10fokkal simán :) (viszont gőzöm nincs, hogy a hűtőket ők csinálják vagy csak matricázzák, de ami a tápban van, így 3év után sincs semmi hangja... pár hónapja pedig teszteltem a tápot szólóban és először azt hittem, hogy halott, mert nem hallottam a venti hangját... csak éreztem a légmozgást, hogy pörög... :) )

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#14) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

egy vízhűtő lesz, ami univerzális felületének köszönhetően az AMD és az NVIDIA legtöbb manapság forgalomban lévő modelljéhez felszerelhető

univerzális ram- és fethűtőkkel? ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#15) .mf válasza Mr.Csizmás (#5) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Az 5870-tesztek szerint pont az a marketing-csavarás, amit leírsz: közel duplaakkora teljesítmény hasonló (kicsit magasabb) fogyasztás mellett. Tehát arányaiban stimmt, csak fordítva van.

---

Nem értem, mi alapján írjátok le annyira azt a blokkot, hiszen se a szerkezetét nem látni, se a teljesítményéről nincsenek tesztek. Az EK blokkok működési elvük szerint pedig százasszög-egyszerűségűek, a nagy méretük miatt hűtenek jól, de a gpu feletti néhány kis hullámot kivéve nincsenek benne extra felület-növelő, turbulencia-keltő, vagy egyéb hőleadást segítő dolgok.
Ami inkább gyengesége a blokknak az a vékony cső és az integrált pumpa.

(#16) .mf válasza mephi666 (#13) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

A Chieftec csak matricáz, méghozzá Yate Loon ventiket (Nexus ventiket is ők gyártják). Idehaza sajna nem kapni YL ventiket (saját nevük alatt), pedig külföldön aprópénzért osztogatják (Amerikában asszem $3-4 körül?)

(#17) Móci válasza mephi666 (#13) üzenetére

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tessék, van hasonló! :DDD

(#18) Devid_81 válasza shteer (#14) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Jah lehet valami hoelvezetos gyurma, oda hajlitod, tekered ahova akarod :D

(#19) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

Ez az Akasa tetszik nekem nagyon, kár hogy nálunk ugyse lesz majd kapható, mint más Akasa cucc sem. :(

(#20) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Omni vízhűtő kicsit kilóg a sorból, mert közvetlen semmilyen szelet nem kelt, de főleg nem hűvöset. Viszont igen jól mutat a fekete nyákos kareszokon. Ezekhez már kell a neon mert nem látszódnának este a gépben. :DDD

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#21) Devid_81 válasza Kendek (#20) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Miert, Te nem a monitort nezed? ;]

(#22) Picturemaker

Picturemaker
(senior tag)

Az Akasa Freedom Tower biztosan nem lesz rossz. Csak drága. 60 dollár az több, mint 11 rugó. Erre azért rakódik még némi plusz mire a magyar nép kezébe kerülhet.
CM Hyper 212+ 8e-ért beszerezhető. Ez szinte tök ugyanolyan, csak ez nikkelezett.

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#23) Kendek válasza Devid_81 (#21) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

De, viszont néha gyönyörködöm a gépház belsejében is. Bár nekem nincsen díszkivilágításom hozzá, csak levett oldallapom. Olyan jó nézni, és elképzelni, ahogy az elektronok száguldoznak, az egyik löki a másikat, bár elég lassúak azért. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#24) nightmare13 válasza Picturemaker (#22) üzenetére

nightmare13
(senior tag)
LOGOUT blog

Az Akasa-t én is drágállom, Európában elvileg 41 euró lesz... Én inkább a Scythe Kama Angels Rev. B-t választom, itt Pécsett beszerezhető 9 k alatt a Compuwebnél...

Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#25) Picturemaker válasza nightmare13 (#24) üzenetére

Picturemaker
(senior tag)

Az nem Scythe Kama Angle ?

A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!

(#26) Duree

Duree
(PH! addikt)

Emlékszem pár éve 5-6 is lehet ha akartam venni egy jobb procihütöt hát bizony nehéz dolgom volt,mivel nem volt.
Most szintén nehéz dolgom van,mert annyiféle kapható,hogy alig tudok választani közölük

(#27) erdoke

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Tehát ha jól értem: Bemutatták szeptemberben, ára még nincs (azaz november előtt nem lesz kapható), de októberi szelet fúj? Biztos, hogy ez így logikus? :)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#28) Mr.Csizmás válasza .mf (#15) üzenetére

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igaz, mondjuk csak a hűtő "szükségességét" (de ritka hülye szó ez is) firtattam. :)

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#29) nightmare13 válasza Picturemaker (#25) üzenetére

nightmare13
(senior tag)
LOGOUT blog

Dede, nem is vettem észre, hogy elgépeltem :S

Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#30) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Én nem mernék low(profile)-nak nevezni egy olyan coolert, ami magasabb, mint a gyári...

Si vis pacem, para bellum.

(#31) Devid_81 válasza Kendek (#23) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Ez igaz! :DDD

(#32) Laci_a_Paci

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)

vicces h azzal hirdetk magukat h még a dx11 es kártyák hőjét is képes elvezetni... miközben éppenhogy kevésbé melegszenek ezek mint az előző generációk..

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.