Érdekes hűtési megoldás.
Kiváncsi vagyok, így hogy ferdén van rajta a ventilátor, vajon nem bírja-e kevesebb ideig mintha párhuzamos lenne a nyákkal 
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

Érdekes hűtési megoldás.
Kiváncsi vagyok, így hogy ferdén van rajta a ventilátor, vajon nem bírja-e kevesebb ideig mintha párhuzamos lenne a nyákkal 
Hát az biztos h elvesz vagy 3 slotot és hát .... sztem annyira nem lehet annyira jo hütés h 3 slot kárbavesszen
Am desingból 5ös
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Micsoda orom lehet, ha idovel kilazulnak a hutocsovet tarto elemek es a ventilator(ok) lefittyed(nek).

Én szeretem az érdekes dolgokat.
Ez tetszik nekem.
Bár az ára biztos olyan magas, hogy nem adnám meg érte.
Annyival jobb nem lehet mint amennyivel drágább. 
[ Szerkesztve ]
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
Az 55 nm-es gyártástechnológiával készülő, G92b kódnevű grafikus processzort a gyártó által mellékelt SPA Tune szoftver alkalmazása mellett háromféle órajelprofillal lehet működtetni.
Nem értem, nem tudnák végre alapból megoldani, hogy játék alatt gyors legyen a kártya, különben meg a lehető legjobban visszavegye az órajeleket? Nem értem, minek kell bohóckodni az ilyen állítgatós programokkal, miért nem lehet megoldani, hogy alapból így működjön?
Hát azért h Pistike tudja nyomkodni...marketing
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
hm, hagytak rajta sima vga csatit is?
nem tudom, hányan tartanak rá igényt manapság... dual dvi +dvi->vga átalakítót szoktak inkább mellékelgetni... érdekesen néz ki, az biztos... mintha egy űrhajó akarna leszállni a kártyára
az a baj, hogy a design miatti felár elég magas lehet... és ma jött a konkurens 4830-ról a cikk... árban nagyjából egy helyen lesznek... nv párti vagyok, de az ati jól lefedte most a piacot :S
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Hát ezen most jót röhögtem

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
Hát ja, lehet úgy vannak vele, hogy ne átalakítózzon már a júzer, van elég baja amúgyis 
Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9
hát, randának elég randa...
Bár az sokkal fontosabb, hogy vajon jobb-e ez a hűtés mint a gyári.
úgy kell élned, hogy ha megdöglesz és visszanézed életed filmjét, az olyan izgalmas legyen, hogy az adrenalin beindítsa a szíved és feltámadj
ez már eleve úgy néz ki
de mitől lazulna ki?
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
még annyit hozzátennék, hogy a tervezők szerintem gondolhattak volna arra is, hogy ha a kártya 2-3 slotot elfoglal, akkor legalább 2helyen lehessen a házhoz is csavarozni és így az egyik helyen szellőzhetett volna pluszban (más kártyáknál látott módon) csak szebb lett volna magán a kártyán megoldani ezt, minthogy pl nem szereli fel az ember a takarólemezt a kártya alatti slotnál
így legalább a döntött venti is nagyobb értelmet nyert volna 
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

nekem nagyon tetszik, elég ütősen néz ki a hűtő.Beneveznék 1re.
Goo ALONSO ; BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

szerintem a zöldek, meg a vásárlói igények előbb utóbb követelni fogják, hogy ne valami platformfüggő programocska, hanem maga a vas döntse el, mennyi kakaó kell neki és mikor vehet vissza. mint az újabb csoda cpu-k, már azoknak sem kell program az energiatakarékos működéshez. remélem a következő generáció már ilyen lesz, mindkét nagy gyártó oldaláról.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes
Ennyire rosszul fogynának a 9800-ak, hogy már ilyen "csodahűtést " kell rájukaplikálni.
Az a tuneprogi meg olyan, mint az iPhone nem?
Ez tetszik.
A kártya elég szép, de én úgysem nézegetem. A hangjára kiváncsi lennék.
Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)
Bármelyik modern notebook-ba szánt videókártya is tudja az energiagazdálkodást, szóval tulajdonképpen ezekkel az extra energiamenedzsment programokkal a spanyolviaszt árulják szépen becsomagolva.

Hangja:
Idle: ssssssssssshhhhhh
Burn: vroooooooooooooom
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

Az a tuneprogi meg olyan, mint az iPhone nem?
Nekem is egyből az ugrott be.
Nahát.

Legszebb hogy lehet ilyen vga hütőt külön is kapni nem kevesebbért mint 12600Ft-ért ... 
(#22) juliabrilke válasza Depression (#17) üzenetére

Ha halk lenne, akkor a cikk címe ez lett volna:
Hűvös, gyors és halk Calibre videokártya a Sparkle kínálatában.
De nem az. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Egy "jó" VGA hűtő szerintem : kicsi , halk, jó hatásfokú .
Ennél az első kritérium bukó , a második sanszos , hogy bukó , a harmadik pedig megelőlegezett bukó

"kicsi , halk, jó hatásfokú"
Na,ilyen nincs még feltalálva,de majd idővel.....
* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...
Ez megy valamiben SLIben? Elfer a ket kartya egymas mellett? Meg a haz mellett?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

Ehh... a képre hirtelen ránézve azt hittem egy Iphone van a kártya mellé állítva 

Stewe

200 as szériánál megoldották.
Kb jaja.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Kezd iPon szint lenni...
gondolom a 3 monitorkimenetből egyszerre csak 2 használható. ugye?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Ezek a fiúk a Sparkle-nál vajon milyen cuccot szívnak? 
-=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
De, úgy hívják vízhűtés, "kicsi" a blokk, halk, és hűvös. 
moha bácsi: Akármit is szívnak tuti ütős. 
[ Szerkesztve ]
STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Kéne nekem is belőle

Kezd iPon szint lenni...

mindezt a gyári adatokból raktad össze? ![;]](/dl/s/v1.gif)
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Mijez a röttenet?

.::www.megadanceradio.hu::.

Ez miért jó ez a hűtés? Ha belev*ri egy kocka, különböző irányba fröcsköli szét? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csak nehogy berántsa a szerszámot, mert akkor jaj van...

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper
Egyet értek. Egyébként tetszik a kártya, csak az a NEMDVI
kimenet szerintem kicsitöö izé... 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!
Ez egy szánalmas próbálkozás. Ismét a koczkákat akarják lehúzni. Mert ép eszű ember ilyet tuti nem vesz. Szerintem hihetetlenül ronda, és ésszerűtlen hűtési megoldás.
Amúgy ha elvontabban nézzük akkor: Olyan mintha egy lepke szált volna a gpu-ra
Az apszolút poén meg az lenne ha a 2 "szárny" még fel-le is mozogna hűtés közben. És akkor még azt is rá lehet írni a dobozára hogy a házat is lehűti 
Pfujj még korán van 
.
[ Szerkesztve ]
csattogó lepkés vga?
aztán búcsúban árulhatnák, nem?
amúgy komolyra fordítva a szót, írtam korábban, hogy mivel 2-3slotot foglal a kártya, nem lett volna értelmes dolog egy szellőzőrácsot hagyni még a venti felöli oldalon? így 2 helyen lehetne rögzíteni ezt a "szörnyűséget" és értelme is lehetne a döntött ventinek, mert távozhatna a hő egy része a hátoldalon... a dual-dvi-t is minimumnak tartottam volna... a hagyományos monitort használók meg kínlódjanak nyugodtan a dvi-vga konverterrel...
de nem hiszem, hogy azok olyan sokan lennének... mert szerintem aki egy ilyen kártyát vesz, az nagy felbontásban játszik főleg és 99%, hogy a dvi-t használja... de mindegy
érdekes megoldásokkal van tarkítva a kártya... mint alaplapoknál az asrock
de az asrock-ot nem szidom, mert amikor asrock lapom volt (am2+agp kombó
) teljesen elégedett voltam vele és még mindig jól megy annál, akinek eladtam...