Jól néz ki, remélem úgy is teljesít.
De azt a ventit rárakhatták volna normálisan, vagy az is direkt asszimetrikus? 
Different songs for different moods.
Jól néz ki, remélem úgy is teljesít.
De azt a ventit rárakhatták volna normálisan, vagy az is direkt asszimetrikus? 
Different songs for different moods.

Ejj, szerintem sok processzorra csak az alja is elég lenne. 
Eladó Samsung BN59-00507A távvezérlő: http://hardverapro.hu/apro/samsung_bn59-00507a_teljesen_uj_gyari_taviranyito/hsz_1-200.html
eddig azt hittem Nipponnak hívják

patent kis 14-es venti, igencsak megmozgatja majd a levegőt a házban, meg legalább hűti a többi alkatrészt is...5-7 volton is elég lenne használni sztem, habár így se hangos
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN
Lehet, hogy megvan a Ninjám utóda? Legalább felmenne az oldallap is.
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Is. [link]

Na, thx a linket, ez hasznos volt, legalábbis nekem
Jó kis hűtő, semmi sallang. Szeretem a Scythe cuccait, többet is nyúzok.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

Ijnye... 
All Black...
Ehhh... Eddig azt szerettem a cégben, hogy normális bordákat terveznek: ez a Thermalright megoldásaira hajazó borzalom (túl sűrű lamellák) tapasztalataim szerint csak nagy légszállítású ventivel hatásos.
Bár lehet, hogy mivel elég rövidek a lamellák, egy lassú venti is átszellőzteti őket. Viszont a 14 cm-es venti 1000 RPM-mel első blikkre nem tűnik valami nyerő csendességűnek. A Ninjámon kb. 800-at pörög jelenleg egy 12 cm-es S-FLEX... 
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

biztos jo, de én mérhetetlenül utálom ezt a ventifelfogatást
volt már ncu2005, ninja, infinity, de a már a foglalaton csücsülö hütöre felszerelni ventit kisebb élvezet mint a harakiri 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
A rohadt életbe! Méretes darab! És 5 fokokat ver a ninjara... Ezt veszem+!!!

I suggest you guys wait for pro reviews before making any decisions beacause my testing was a bit flawed.

[ Szerkesztve ]
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
majd csinálnak a ninjából is egy 14es ventis változatot aztán az lesz a király 
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

Sztem nem u.a a célközönség. A Ninja akár passzívban is használható volt, ez nyers teljesítmény, szvsz erre utal a sűrű lamellázat és a 14es venti bár utóbbi akár csendes is lehetne csak nem ezen a bordán. Nekem spec szimpatikus a két vonal különválasztása, egy bizonyos szinten túl valami vagy túl hangos lesz, vagy nem hűt eléggé(mihezképest túl hangos persze és mit nem hűt le eléggé) szóval üdvös dolog lehet specializált, adott paraméterre kihegyezett(vagy hang vagy teljesítmény) hűtők gyártása(is)
[ Szerkesztve ]
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
LOOOOL nézem itt, hogy ír-e valaki a postomra egy választ, erre meglátom, hogy válaszolsz Egon-nak! Én is Egon vok és mondom mi a rák van? XDXDXD 
Egyébként elvinne egy 6400-es AMD-t is passzívan a ninja? nem hiszem... Én megvenném, ha elvinné, de úgy sem teszi... Akkor meg már valami ilyesmi ultra halk megoldást keresek...
[ Szerkesztve ]
Jogos... 
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."
hát passzívan nem de egy 800-as ventivel egész biztosan
és ha az hangos akkor tényleg érdemes azt a bemetszést igényelni a hasfalon 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban
Köszi, így már valamelyest érthetőbb

Nem hinném, hogy ez ultrahalk lesz. Az egyetlen dolog ami előre vetítené hogy halk lesz az a márkája. Én spec bízom a schyteban és nemhinném h szart akarnak eladni de a sűrű lamellázat tipikusan nagy légszállítás és néha brutális szélzaj mellett képes jól teljesíteni, előnye viszont h ilyenkor megveri a ritkásabb bordákat ugye.
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."
Kicsit alulfeszeled és valószínőleg elviszi.
Core2 E21xx-eket elviszi azt tudom biztosan. Jó persze nem zárt házban passzív táppal.
Yesico ház, passzív táp, ninja, az kb jó lesz.
gyúrunk vazze

FULL passzívan mondhatni semmi nem megy. Viszont 1 venti már csodákra képes. 3GHz-en megy most az E6400 és az egész gépben MINDENSTÜL van 1 venti (hozzáteszem pont a Ninjan).
Hangosabban cseng a fülem 
[ Szerkesztve ]
All Black...

14es venti procin!
Szép, kíváncsi vagyok, hova haladunk így...
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
De miért nem csinálnak belőle olyant ami kifelé fújja a levegőt...
Olyan kevés vagy, hogy téged még bruttósítani sem érdemes.
(#25) Blackhole13 válasza 7Heads Drago (#24) üzenetére

Pont erre gondoltam énis, hogy mért jó ez így, az alaplapra fújja a meleg levegőt?/feteknek, ramoknak valszeg nemtehet túl jót/
Valaki homályosítson fel.
[ Szerkesztve ]

Jobban elsoszthatták volna a csöveket, most aránytalanul a lamellák közepébe fúródik az összes. Ráadásul a csövek egyik vége még csak át se megy a lamelákon, csak félig hozzáér.
[ Szerkesztve ]

Ezt én sem értettem soha, hogy miért lefelé fujja a hőt és nem fel majd ki???
"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "
jópofa
lehet erre kellett volna várnom az xp-120 helyett
vajon milyen magas hűtővel?
True Success is Blonde

Hello
Blackholenak is
A levegő keringetése jót tesz a feteknek meg alaplapkörüli alkatrészeknek, legalábbis még mindig jobb ha a langyos levegő mozog körülöttük minth beállna és megfőne...sok prochűtő direkt úgy van kialakítva h rájuk is jusson a légáramból.
itt az a lényeg, hogy a proci körüli alkatrészek is szellőzzenek
ellentétes fújásiránynál ez nem nagyon valósítható meg
True Success is Blonde

Ha lecserélném ninjámat azt max erre tenném!
((Esetleg, ha vki talál egy jó kis tesztet a topicos hűtővel összehasonlítva, v. az alu ninjával és persze belinkelné, azt nagyon megköszönném!))
Aztán ha népszerű lesz és beválik, gondolom véletlenül majd kijön ebből is réz, ill. normálisabb hőcsővezetésű egyed is, mely még pár dB-lel halkabb is lesz talán..
Üdv!
[ Szerkesztve ]
.-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -..--///... --- ... ... --- ... ... --- ... ... --- ...
Elméletileg ugye azért kellene asszimetrikusan feltenni a ventit, mert a borda középen melegszik a proci felett, és a nem forgó (levegőt nem szállító) része a ventinek pont a proci fölé esik. Rengeteg nyersanyagot elpazarolnak arra, hogy középről a borda szélére húzzák/szállítsák a hőt... Az eddig meg senkinek nem jutott az eszébe, hogy a rohadt nagy ventik helyett tegyen fel két kicsit, amik pörögnek 700on, és pont akkora lenne a hőleadása egy fele/harmada akkora bordának, mint egy 10kilós vörösréznek, 3méteres ventillátorral.
Úgyhogy ezt az ötletet most le is védem jól 
A Zipang meg egy faja anime címe, meg is lepődtem amikor itt olvastam.
Ha látta valaki a "Végső Visszaszámlálást" ugyan azt képzelje el, csak a legmodernedd Japán Aegis cirkálóval vissza az időben a Midway-i csatához 
A következő generációban a világ vezetői fel fogják ismerni, hogy a csecsemőkori kondicionálás és a narkohipnózis sokkal hatékonyabb eszközei a kormányzásnak, mint a különféle társaságok és börtönök. Huxley 1949

jónak tünik, de most már tényleg rájöhetnének, hogy a fogyasztást(melegedést) kéne a prockóban csőkkenteti, hogy minél kisebb és halkabb collerek legyenek, ne azokkal kelljen technikázni. Túl sok fejlődés már nem nagyon van a léghűtésben (szerintem).
-Nem hold ez - sóhajtott halkan Kenobi. - Hanem űrállomás.

és mennyivel jobb mint a silent square?
Sírhatunk, amennyit csak akarunk a melegedésen, meg a fogyasztáson, de biztosan megtesznek mindent, amit csak tudnak a procigyártók... Egy izomautó sem megy el 4liter gázolajjal...
Az, hogy melegedik? Lesz@rják! Adnak hozzá ventit nem??? Ők mindent megtesznek, amennyi tőlük telik... Ők nem arra adják el neked a procit, hogy te majd húzhasd...

Jónak tűnik, így képek alapján. Szimpatikusak nekem ezek a hűtők, mert szellőztetik a proci környékét is. Csak az nem teteszik, ami a SI-128-ban sem, hogy a felfogatás intel procikra, az a dugdosós fajta.

Dolgoznak az ügyön a gyártók és szerintem elég jól haladnak. Pont nemrég volt egy hír a wolfdale magos procikról, kb 1.5cm magas a gyári borda! Ide nekünk a borda nélküli procit ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Retro RULZ!!!:)

Az ősi neve Japánnak Jamató volt.
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/

Köszönet a linkért.
'E6320 440x7 1.35V + Scythe Zipang'
Az E6320 az az E6300-as utódja?
Azért kérdezem csak, mert nekem E6300-asom van.
Jó, hogy IDLE teszt is van.
Passzívan hűtöm a gépemet, és ez jó összehasonlítási alap lehet (?)!
Veriakilis
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/

E6300 + nagyobb cache, 1333MHz rendszerbusz -> E6320
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

A rendszerbusz ugyanúgy 1066, csak a cache lett 2 helyett 4 mega.
nem eszik sokat és bitang jól megy ahhoz képest! 
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
Jólvan! XD szőrszálhasogatás! 
igen, tudom. Bocsánat miatta. Csak nem hagyhattam ki ezt a magas labdát.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
"percenkénti ezres fordulaton nagyjából 1,45 m3 levegőt mozgat át" -> percenként / óránként / évente ?
egyre hanyagabbak a cikkek 
mit miótaaa???
Akit érdekel a téma és a technikai háttér az tudja hogy m3/h és cfm a két elterjedt mértékegység a ventik légszállításánál. Aki meg nem ért hozzá, annak lehet ott m3/holdhónap és akkor se tudna mit kezdeni vele. 
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
Az nem köbméter/holdhónap, hanem köböl per holdhónap 
Belegondolva ezzel a mértékegységgel igen csak nagy számok keletkeznének, de ha mondjuk köbkőhajítás/holdhónap lenne... 
csak én vagyok úgy vele, hogy a scythe nem tud szép hűtőt csinálni? 
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.