A Thermalright mintha egy csöppet elkésett volna...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
A Thermalright mintha egy csöppet elkésett volna...
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Nem is az, hanem hogy lesz vagy 20-25k szerintem.
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Valószinü hogy nem lessz egy ólcsóság
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

Nem tudom ki fog beruházni 1 ilyenre 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Nem kicsit , csak vagy 5 évet ! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez is annyira lesz nálunk kapható mint a többi, uh. mindegy nekünk 
Mármint a TR
[ Szerkesztve ]

Ha ráteszi a felhasználó a termalright hűtőjét az xbox-ára, akkor ugrik a garancia, nem? Vagy visszalehet tenni a matricát?
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb
Nem is hallottam még ilyenről
(Thermalright)
The world outside can burn in flames.

Komoly.. De ilyet az fog venni aki 4 way sli-t hajt. 580-ból például.
♥ GIGABYTE P55A-UD3 ♥ INTEL i3 540 @ 4600 MHZ + XIGMATEK S1283 ♥ CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz ♥ HD 7950 3GB Powercolor PCS+ ♥ THERMALTAKE TOUGH POWER 575W ♥ CORSAIR OBSIDIAN 650D ♥ SAMSUNG SPINPOINT F3 1TB ♥ BENQ G2220 HD ♥ RAZER DEATHADDER BLACK EDITION ♥ LOGITECH G35 ♥ SAMSUNG GALAXY MINI
Annak miért van szüksége XBOX hűtőre?
És ha már annyi a pénz, miért nem inkább vízzel?

A Z1 notebookhűtő kép alapján nagyon jól néz ki!
Kíváncsi lennék mennyivel hűt ténylegesen jobban ez a Thermalright TR 360?! De piszok jól néz ki! 

Bátor az Arctic, hogy az LP11et meri ajánlani 90W-os TDP-hez. Miközben a jóval nagyobb Shuriken Rev B már szinte meghal egy 95W-os CPU-tól...
Si vis pacem, para bellum.
azért ebbe jól mutatna 
Lian Li PC-XB01
gyúrunk vazze

Az xbox hűtő?
Egyébként van aki el is olvasta a cikket? 
Mos mé, hánem? - Túrás, sátras, kempinges topik: http://tinyurl.com/3hjp8on - Keresek Asus M3A76-CM típusú alaplapot.
Van aki pedig megnézi amit belinkeltem 
gyúrunk vazze
Az Xbox 360 Xenos kódnevű GPU-jához tervezett termék csak a konzol korábbi generációihoz jó, vagyis az új, vékony változatba nem szerelhető bele. Mivel a régebbi termékek esetében a garancia minden bizonnyal már nem él, így a felszerelést következmények nélkül is el lehet végezni.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid