Antec-ék ezt egy ügyes talp és leszorítókombinációval nem tudták volna megoldani egy kalap alatt 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
Antec-ék ezt egy ügyes talp és leszorítókombinációval nem tudták volna megoldani egy kalap alatt 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"
(#2) Silentfrog

Ha a Sharkoon Silent Eagle nem müködik rendesen akkor csak megcsapom egy golfütővel és már repül is. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Nem néz ki rosszul ez a Sharkoon venti az adatok alapján, de azért picit kételkedem abban, hogy a 12,4 dB az tényleg valós adat-e.
Bár a 800rpm tényleg nem valami gyors, és a légszállítása is jónak tűnik, de odatenném azért egy Swif2-öhöz.
A Tt is ennyit ír a ventijeire de sztem a valós adat több mint a kétszerese. 

Nekem egy 12 cm-es, Silent Eagle 1000 volt tőlük, és tényleg nagyon halk. 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."

A mostani Silent Eagle-nek sokkal nagyobb a motorzaja mint 3-4 évvel ezelőttinek nem tudom mit csinálnak vele de ez egy nagyon-nagyon jó venti volt

Antec:
szépen néz ki, de ahova rakták a második réteg heat pipe-ot (távol a cpu tetejétől)
ott nem sok értelme van.
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
14 centin azért nagyot javul a légszállítás azonos fordulaton.

Az a Silent Eagle érdekes.Tesztelném...Majd az árára leszek kiváncsi, meg, hogy hol lehet beszerezni.
[ Szerkesztve ]
I AM:D

az első szokványos hűtő a silent eagle meg már rég meg van,újítást nem látok rajta... 
A Swif2-nek én az 1200 fordulatos változatához mérném legszívesebben, a Silent Edge 2cm-el nagyobb ugyanakkor a Swif2 gyorsabban forog, a légszállításuk nagyjából ugyanaz.
Leginkább a hangjukra lennék kíváncsi mert a Swif-eket már amióta léteznek mindíg a leghalkabbak között tartják számon.
És persze az árára nagyon kíváncsi leszek. A Swif sem olcsó, gondolom ez sem lesz az.
[ Szerkesztve ]

Külsőre nem tetszik 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

Tetszetős darabok
Mert ő hájdzs!! - By Obi Ván Bácsi

Ezek a paraméterek már-már túl jónak tűnnek.
Ennyire nem lehet halk ilyen légszállítás mellett.