Mostantól a "Box" kiszerelésű CPU-k mellé is ezt csomagolják 
[ Szerkesztve ]
Obama Can't Gymkhana
Mostantól a "Box" kiszerelésű CPU-k mellé is ezt csomagolják 
[ Szerkesztve ]
Obama Can't Gymkhana

Van kis negyedkilós vizes blokk, inkább azt aggatom a kis Prescottra mint egy ekkora tömböt
Ellenben biztosan hűsre teszi ez is a procikat, ekkora méret mellett már remélhető 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Széép darabok, jöhetne mindkettő 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
(#4) DeltaPower

lassan visszatérhetnek a fekvő házak, ha ekkora monstrumokat gyártanak 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Elég sűrűn van lamellázva. Azért komolyabb ventilátor fordulatnál hallható szélzaj lehet.
Seagate 7200.12 1TB HDD eladó 2 év garival (ST31000528AS)
1,2kg 

XFire/BF:BC2Nick: Okoskaaa-=HuN=- "-A valóságban is sok a textúra, és nagyok a mapok. :DDD" Akos96 kommentje zH. BC2-es bejegyzésére.

Oda azért már kell hátlapi merevitő.
Lehet a laptopom megérdemelne már egy ilyen laptop hűtőt, nyáron elviselhetetlenűl tud fűteni a 2,4-es Northwood procim.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN

Antec Kühler Box 1.2 kg
már 1 kg-tól javasolt én noctua hűtőmet +ba még felkötöttem,tuti ami biztos alapon 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Nagyon jó árban van a Massive23 LX
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Csak vizes rendszert nem hozol ki ennyiből. 
Az élet szomorú,de legalább a fizetésünk nevetséges!

lehet, de hangja sincs
és mérföldekkel jobb mint bármelyik léghűtő

úgybizony,csak ne legyen drágább......és akkor fel is ébredhetünk az álomból... 
Mellesleg nagyon odavág külsőre mindkét hűtő....
[ Szerkesztve ]

be is neveznék 1 ilyenre azonnal 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Nekem is kellene egy hasonló a notim alá de egy Zalman vagy egy Enermax minimum duplája árban.
naaa.. végre megtaláltam a laptophűtőmet
...
megyek is ebayre
back:
van. 31 font-tól. csak csöppet másképp néz ki.
bár jobban belegondolva, ez a kék ledes mizéria nem kéne bele... 
[ Szerkesztve ]
" Chuck Norris pórázon vezeti az áramot! " - = Origin(BF3/RUN): Gabbers_Unite = -
a notihűtőbe valóban elmaradhatatlan és rendkívüli fontosságú a kék led. hadd egye az is az akksit.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
sok értelmét én magam sem látom....
" Chuck Norris pórázon vezeti az áramot! " - = Origin(BF3/RUN): Gabbers_Unite = -

ott a pont 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

és miért baj, hogy ez TT 
a kék ledtől tekintsünk most el 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

"de egy Zalman vagy egy Enermax minimum duplája árban." ==> erre értettem illetve nem értettem mit akartál ezzel 

Azt hogy jó árban van a vetélytársakhoz képest

de még milyen jó árban 
1 kérdés : ha elpusztul a venti akkor cserélhető vagy eldobós az egész