Mostantól a "Box" kiszerelésű CPU-k mellé is ezt csomagolják 
[ Szerkesztve ]
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"
Mostantól a "Box" kiszerelésű CPU-k mellé is ezt csomagolják 
[ Szerkesztve ]
"Hello" I am "Ready 2 go" to be "Big in Japan" and to spend "The Night out"

Van kis negyedkilós vizes blokk, inkább azt aggatom a kis Prescottra mint egy ekkora tömböt
Ellenben biztosan hűsre teszi ez is a procikat, ekkora méret mellett már remélhető 
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

Széép darabok, jöhetne mindkettő 
"Az éjekszen szájfáj műsorán.."
(#4) DeltaPower

lassan visszatérhetnek a fekvő házak, ha ekkora monstrumokat gyártanak 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Elég sűrűn van lamellázva. Azért komolyabb ventilátor fordulatnál hallható szélzaj lehet.
1,2kg 

XFire/BF:BC2Nick: Okoskaaa-=HuN=- "-A valóságban is sok a textúra, és nagyok a mapok. :DDD" Akos96 kommentje zH. BC2-es bejegyzésére.

Oda azért már kell hátlapi merevitő.
Lehet a laptopom megérdemelne már egy ilyen laptop hűtőt, nyáron elviselhetetlenűl tud fűteni a 2,4-es Northwood procim.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Antec Kühler Box 1.2 kg
már 1 kg-tól javasolt én noctua hűtőmet +ba még felkötöttem,tuti ami biztos alapon 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

Nagyon jó árban van a Massive23 LX
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Csak vizes rendszert nem hozol ki ennyiből. 
Aki másnak vermet ás az sirásó!

lehet, de hangja sincs
és mérföldekkel jobb mint bármelyik léghűtő

úgybizony,csak ne legyen drágább......és akkor fel is ébredhetünk az álomból... 
Mellesleg nagyon odavág külsőre mindkét hűtő....
[ Szerkesztve ]

be is neveznék 1 ilyenre azonnal 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Nekem is kellene egy hasonló a notim alá de egy Zalman vagy egy Enermax minimum duplája árban.
naaa.. végre megtaláltam a laptophűtőmet
...
megyek is ebayre
back:
van. 31 font-tól. csak csöppet másképp néz ki.
bár jobban belegondolva, ez a kék ledes mizéria nem kéne bele... 
[ Szerkesztve ]
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -
a notihűtőbe valóban elmaradhatatlan és rendkívüli fontosságú a kék led. hadd egye az is az akksit.
ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto
sok értelmét én magam sem látom....
eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

ott a pont 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

és miért baj, hogy ez TT 
a kék ledtől tekintsünk most el 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

"de egy Zalman vagy egy Enermax minimum duplája árban." ==> erre értettem illetve nem értettem mit akartál ezzel 

Azt hogy jó árban van a vetélytársakhoz képest

de még milyen jó árban 
1 kérdés : ha elpusztul a venti akkor cserélhető vagy eldobós az egész