Az a notbook hűtő egész kellemes,de 20 centis venti 1400-as fordulaton nem zajos egy kicsit?
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Az a notbook hűtő egész kellemes,de 20 centis venti 1400-as fordulaton nem zajos egy kicsit?
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Nem zajos Spire 
Semmit nem adnak ingyen, akinek semmily(j)e nincs mi a faxban higgyen? (Tankcsapda)

Nem hinném, hogy annyival pörögne folyamatosan, az csak a max. Másrészt az USB-n keresztül max 5V*500mA-t, azaz 2.5W-ot vehet fel, tehát az az 1400 szerintem inkább a venti elméleti maximuma, amit ekkora teljesítmény mellett nem is fog elérni.
már csak szépnek kéne lennie...
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Na emberek megjött amire vártatok a Nocturna 2 egyforma ventilátorralvel szerelt hűtője...
Kíváncsi vagyok a másik két különböző ventivel felszerelt hűtőjéhez képest, mind a hűtési, mind a zaj értékekre.
Az erős áram olyan, mint a gyenge áram csak más a fogása. IP Apache 123

Ezzel a Noctuával is az a baj, hogy az összes cső egy helyre megy, közel vannak egymáshoz, nincs rendesen szétosztva. Ha nem ennyire egy csoportban lennének a csövek, bizos sokkal hatékonyabban leadnák a hőt.
Érdekes ez a Noctua, kíváncsi lennék rá, hogy mit is ér élőben. Bár hasra biztos nem fogunk esni tőle.
A noti hűtő meg... hát...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Az a modern laptop, amit aktívan hűteni kell, az valójában inkább DTR kategória... sztem.
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

Teljesen a DTR kategória.
Úgyis a bivaly videókártya lehet az az alkatrész amelyt hűteni kell esetleg.
CSS (Hun)Bloodkiller