Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az NZXT és a V6 GT bejövős nagyon. Lehet hogy kell cserélnem a 212+ -t. ;] :DDD
Az árára viszont kíváncsi lennék. :U

[ Szerkesztve ]

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#2) bartucc válasza Sub-ZeRo (#1) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem a 212+ árának kétszereséért menni is fog a csere. V széria, nem olcsó.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#3) lorenzen válasza Sub-ZeRo (#1) üzenetére

lorenzen
(senior tag)
LOGOUT blog

Az NZXT érintőképernyős szabályzója biztosan közkedvelt lesz.
Bár számomra a nagy ívben kerülendő kiegészítők kategóriájába tartozik. Világít, piszkálható, és teljesen felesleges.

Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)

(#4) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

atyavilág ez LOL :DD

EVO & STi power

(#5) zazahoho

zazahoho
(őstag)

usb-s venti :DDD :U ,kíváncsi leszek mikor lesz pc-s mobil klíma :F :DDD

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#6) Angel1981 válasza zazahoho (#5) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Ahhoz jócskán meg kéne emelni az USB-n továbbítható áramerősséget! :)

(#7) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon szép a V6.Lássuk a teljesítményét is. :U

Sami Koivikko - Sapphire

(#8) adamka16

adamka16
(őstag)

nem tudom megérteni miért nem lehet legalább egy kis műanyag keretet tenni azokra az usb-s megoldásokra... totál balesetveszélyesek sztem, elnézve a fordulatszámukat is...

[ Szerkesztve ]

(#9) Archer válasza adamka16 (#8) üzenetére

Archer
(őstag)

Ugyan, szerintem egy ujjal megállítod azt a ventit, nem szőlődaráló ez :)

Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

(#10) Sub-ZeRo válasza bartucc (#2) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az biztos hogy 10k felett lesz.

lorenzen:Biztos hogy közkedvelt lesz. Bár nem fogok ilyet venni. Örülök hogy nincs annyi kábel a mostani gépembe, mit az előzőbe. Meg még X ventit erre rákötni, meg kivezetni... De amúgy meg jól néz ki.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#11) bartucc válasza Archer (#9) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Persze, de kisgyerek is lehet a családban, stb.... Meg főleg a notihoz való lehet problémás, beleakadhat valamibe, véletlen benyúlhatsz.

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#12) adamka16 válasza Archer (#9) üzenetére

adamka16
(őstag)

azért lehet hogy fáj, ha véletlenül hozzányúl az ember

(#13) EarL 007 válasza Angel1981 (#6) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem kell ahhoz erősebb USB, csak sok. ;]

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#14) zazahoho válasza EarL 007 (#13) üzenetére

zazahoho
(őstag)

behalok :DD ,az sem nooormális :DD
kövessetek majd meg ,lehet pár év múlva kitalálnak olyan házat amiben belül "mini klíma" fog működni :K ,azt nem tudom ,hogy ennek a hatásfoka mennyire lenne jó de szerintem működőképes lehet :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#15) Sub-ZeRo válasza EarL 007 (#13) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt már láttam. :DDD Működött is a skacnak. :Y Kicsit beteg. :DDD

(#16) szuper-t válasza EarL 007 (#13) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

ez nagyon nagy:D

(#17) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a Sentry LXE igencsak kellemes... :)

alba gu brath

(#18) bartucc válasza EarL 007 (#13) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egész olcsó, ennyi cuccért már micrót adnak, de sebaj :DDD

(#19) Pero válasza zazahoho (#14) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

nem is állsz nagyon messze tőle de elvégre a kompreszoros hűtés lényegében az csak elég célzottan működik.

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#20) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Hát ez az usb-s venti kegyetlen... csak nehogy vegyek.. :DDD

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#21) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Cooler Master gyerek az szép darab :B
és az NZXT sem gyenge... :K

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#22) EarL 007 válasza zazahoho (#14) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van ilyesmi, kompresszoros hűtés, ami képes akár -60 fokra is hűteni, csakhát nem olcsó és kicsit macerás.

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

(#23) zazahoho

zazahoho
(őstag)

akkor ilyenre gondoltok?
lehet drága,és ezért nem látnak benne fantáziát a mérnökök,de ha lehetne csökkenteni a méretét ,és az árát ;] növelni a hatékonyságát biztos sokan elgondolkodnának rajta.

[ Szerkesztve ]

(#24) blackrulz válasza zazahoho (#14) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

Van légkondi már pc be link
de én még jópár évvel ezelőtt 5.25 ös helyre építhetőről is hallottam. hogy azóta kapható volt e passz. ez igen.

zazaho: nem a méret a gond sokaknak hanem a hang. szép hogy -60 fok meg minden. hc tunereket egyik se zavarja. se a méret, se az ár, se a zajszint. a lényeg hogy arra a pár percre még annál is hidegebb legyen. :)

[ Szerkesztve ]

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#25) zazahoho válasza blackrulz (#24) üzenetére

zazahoho
(őstag)

nem igen terjedt el az biztos,de lehet titokban agyalnak valamin,mert léghűtésnél már sok mindent nem tudnak kitalálni :N ,vízhűtés meg sokaknak elve kizáró ok(nekem is) :K )

(#26) Pero válasza blackrulz (#24) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

mind ez gépházba "integrálva" vagy ez

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#27) zazahoho válasza Pero (#26) üzenetére

zazahoho
(őstag)

ez komoly :K ,valami hasonlóra gondoltam,de (hülye azért nem vagyok) áruházban tuti nem kapható ;]

(#28) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CM hűtője nem nagy szám. Van egy halom külföldi teszt már és túl van árazva. Mindenhol írják, hogy nagyon hangos+a teljesítménye sem a legjobb :U

(#29) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Ilyen usb-s ventik vannak is már szép számmal, csodálkoztam is volna, ha az arctic nem csinálna ilyet :U

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#30) kretenallat

kretenallat
(senior tag)

sziasztok, tud vki olyan helyet ahol mar meg lehet venni az arctic breeze mobile-t?

:: Ω :: Born Dead Buried Alive :: Ω :: Topic Killer :: Ω :: Techno is Techno there, but they call it Le Techno. - And how do they call House? -I dont know.. i dont listen to that shit... :: Ω ::

(#31) XleshEr

XleshEr
(újonc)

USB-s venti :)) mit ki nem találnak.A V6 on azok a nagy műanyag elemek szerintem akadályozzák a hőleadást és ha ez jelentős a dizájn lép előtérbe a teljesítmény előtt ?

(#32) sephi

sephi
(őstag)

Már megint egy ugyanolyan felépitésű CPU hűtő.

AC Breeze pro : jól jön az ilyen melegben, mint ahogy usb-ből is sosem elég.

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#33) vadkörte

vadkörte
(fanatikus tag)

Tudja valaki, hogy a Breeze Pro-t hol lehet kapni? Mert csak a sima Breeze-t találok az árlistákban...

[ Szerkesztve ]

Üdv. V. Körte.

(#34) zed1983

zed1983
(őstag)

igényes és okos megoldások... :R

(#35) Arena87 válasza Pero (#26) üzenetére

Arena87
(fanatikus tag)

Haverom ezt megcsinálta. Nagyon pofásan nézett ki, csak hát a súúúlya :DDD ;]

東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

(#36) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

"NZXT Sentry LXE"
Szerintem gyönyörű szerkezet, és ha átgondolod, 60 dollár nem is sok érte. +tuti usb-s lessz, így biztosan meg lehet majd oldani, hogy más cuccok is láthatóak legyenek rajta. Nameg szerintem szép is, a designe nagyon megfogott. Elfogadnám :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#37) waverider

waverider
(senior tag)

Arctic Breeze Mobile: vajon milyen hosszú a kábel és mennyire zajos?

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#38) tibi72

tibi72
(tag)

Sziasztok!
Valaki tudja hogy mikortol lehet kapni NZXT Sentry LXE ventilátor vezérlöt ???

(#39) tibi72

tibi72
(tag)

Megtaláltam!!! [link]

(#40) tibi72

tibi72
(tag)

:)) Megis vettem holnap érkezik a futár hoza a NZXT Sentry LXE külsö vezérlö panelt!!! :DD :DD :DD :))

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.