égész ügyes deszkának látszik... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
égész ügyes deszkának látszik... 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Nem rossz, ismét egy rókabőrci. Mennyit dobhat az áron a távvezérlő?
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
Egész jó, félek az ára már nem az lesz .
Az élet kegyetlen .
Nem rossz. Várom az árát. 
~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~
(#6) antikomcsi

Ennyi van raktáron 780G-ből, és sb700-ból, hogy egy új lap ezzel jön ki?
Ok, hogy nem tuning gép hanem htpc, de miből állna 790GX és sb710/750 páros?
Ha egyszer már van, nyugodtan mehetne rá, bár gondolom így többet hoz a konyhára.
Jó ez, jó ez. ASUS Absolute Pitch Hi-Fi és ez a ASUS Home Theater Gate. Egész pofás megoldás. Egy kis fogyasztású kétmagos bele és mehet a menet! 
PH semleges
Asszem van, csak nem távvezérlős.
Ma hajnal 3 óra körül, egyszer csak becsengetett a szomszéd. Úgy meglepődtem, hogy majdnem kiejtettem a fúrót a kezemből.
AMD chipkészlettel? Ilyen eretnekséget... 
PH semleges
most gondolkoztam el komolyan egy jó kis htpc építésén (főleg a gate miatt), pedig fél éve vettem új konfigot.
mondjuk a netezést és játékot nem hinném hogy pl. egy fullhd lcd tv előtt hosszútávon lehet bírni, hiába rádiós desktop. vagy igen? áhh, sanszos hogy mindenképp kell egy asztali gép + monitor sajnos.
100k-ból vajh ki lehet hozni egy normálisabb htpc-t ezen az asus alapon?

Miért az intel gyárt hosonlóan fasza chipsetet?
Ill az amd miért hagyná, hogy intel procit fogadjon? Akinek kell vegye meg amd procival. De ez így is helyes. A cucc meg faja. Bele egy 5000, 5400 be-t és had szóljon. 
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)

Teljesen feleslegesnek tartom az ilyen alaplapokat, amik nem nyújtanak 100%-os megbízhatóságot minden formátum lejátszására.Sokaknak akadtak próblémái evvel a chipsettel.Ára közel 100Euró Németországban, szóval lehet futni érte.Ennyibe kerül kb egy HD4670-es és egy P31/G31, vagy egy amd-s alaplap összesen.Melyik a jobb?Fogyasztásban amiben nem, bármi másban jobb(sokkal jobb, ezerszer jobb) az utóbbi összeállítás.Ha a fogyasztást nézem, akkor meg egy iont veszek, ami ugyanezt tudja csak kevesebbet fogyaszt, kisebb, stb.
HTPC: XFX HD4830 512MB, 400W Corsair, 2x2048MB Kit OCZ, E5200,Scythe Slip Stream, GIGABYTE GA-G31M-ES2L, Scythe Shuriken, APLUS CS-GL3

jayjay
Az én véleményem az, hogy ne szidjad... vegyél mást és kész. 
Nekem tetszik. Egy szép kis házzal, amibe belefér egy 4870 vagy egy 4890-es kari +4 gb ram, egy 925 vagy 945-ös prockó és már a game is hasit. Amennyit én játszok már... Bőven elég lenne ez is.
https://plus.google.com/b/117212749409218964552/ Ha kell valami új cucc, írj egy üzenetet. ;)
Ha jó ár is párosul mellé, akkor elgondolkodtató 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Sokaknak akadtak próblémái evvel a chipsettel
Nem sok esetről hallottam, amikor valóban problémás volt... persze hiszti mindig van, de szerintem jó ez és népszerű HTPC-sek körében is. Persze kinek-kinek. 
PH semleges
remélem elviselhető ára lesz, mert akkor benevezek egyre.talán 
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!

Intel chipset-es s775-re gondoltam... 
Gondolom, csak hülyéskedtem kicsit. 
Biztosan van hasonló Intel fronton is egyébként vagy lesz, ha nincs.
[ Szerkesztve ]
PH semleges

erre gondoltam én is, az asus biztosan dob ki s775-re is...

Az asus akkor sem dobott ki mikor az abit kiadta a 690-t faty verzióba.
Ne reménykedj. Max lesz jófajta nv-s melegedős. 
[ Szerkesztve ]
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
Nagyon tetszik. Ez az én műfajom 
www.keytar.hu - improve yourself
Azért az összkép az árral lesz teljes, ami valószínűleg nem lesz alacsony 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Ezzel az alaplappal az az egyetlen egy baj, hogy csak azokat a CPU-kat fogadja amik a DDR2-es ramokat tamogatjak.
Es akar, hogy is nezem idovel a DDR2-es memoriavezerlokkel ellatott AMD CPU-kat a gyarto nem fogja tovabb gyartani.
Az AM3 tokozásúakban van DDR2 és DDR3 vezérlő is.
Different songs for different moods.

Ez teny, de en inkabb ha mar valasztani lehet(ne) akkor inkabb a DDR3-as vonat csatlakozasra szallnek fel a DDR2 DDR2-es helyett.
htpc-nek nem tök mindegy hogy ddr2 vagy ddr3?

Szerintem nem.
A DDR3-as memoria a jovo.
Az uj CPU generaciok a DDR3-as platformot fogjak hasznalni.
Ahogy jonnek ki az uj CPU-k ugy fog (remelhetoleg) csokkeni a fogyasztasuk is es a fogyasztassal egyutt a melegedesuk is csokkeni fog.
Egy HTPC eseteben a melegedes meg igen csak fontos tenyezo.

Ha az ára baráti lesz, akkor nagyon népszerű lehet.
Az új cpu-k is kb. ugyanúgy fognak melegedni mint a mostaniak. Hiszen amit nyernek a kis csíkszélességen, "elbukják" a magasabb teljesítmény miatt.
[ Szerkesztve ]

welcome 
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
Erre való a downclock. Volt olyan X2 4400-asom, amit passzívan hűtöttem egy éven át. Sosem fagyott meg, és alig melegedett a hűtője. 3800-asnak ismerte fel, de még így is elég volt játékra is.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Vagy nem.
A DDR2 annyira olcsó, hogy a népnek nem kell az alig gyorsabb DDR3. Emlékeztek mekkorát bukott az RDRAM a P4-gyel? Ott is a népakarat döntött.
2-3 giga DDR2-800-as bármilyen HTPC célra elég
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/