Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez viszont elavult és nagyon drága kedves HTC... :))

Note 2 ?

(#2) Avicularia

Avicularia
(őstag)

Ennyit pofátlanság elkérni ezért,ráadásul sokadik rókabőr effect :U

(#3) erdoke válasza AS (#1) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Bemész az expansys.com-ra, ahonnan bruttó 106e Ft-nak megfelelő angol fontért házhoz hozzák az Acer F1-et (végleges nevén neoTouch-ot), és a 110-be még belefér egy SPB Mobile Shell 3.5 is. És nem 2,8" QVGA kijelzőt és 528 MHz-es ARM11-et kapsz, hanem 3,8" WVGA-t és Snapdragont... HTC-nek is elkél a verseny, mert elkanászodtak az árakkal.

Szerk: Bocs, az expansys.hu-n euróban van megadva, és egy tizessel drágább. Jobban megéri a Clove-tól rendelni Angliából.

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#4) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Makrófotózásra és éjszakai felvételek készítésére felépítéséből adódóan alkalmatlan a Cruise2

nem inkább Touch2? :B :U

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#5) cLeanLess válasza AS (#1) üzenetére

cLeanLess
(tag)

Igen, iszonyatosan drága a tudásához képest, de úgy is esni fog az ára, a 110 nem is olyan sok a mostani árképzési tendenciát nézve, ami nagyon sajnálatos. Ha 70k alá esik az ára akkor talán már érdemes lesz megvenni. :D

A készülék maga nem rossz, de nem értem mért nem fért el egy nagyobb kijelző.
A minimalizmus bejön, de valahogy mégsem tetszik, főleg a gombok nem. :N

Egyelőre, csak egy egyenletet hozhatsz ki egyenlőre....:)

(#6) cLeanLess válasza EczkE (#4) üzenetére

cLeanLess
(tag)

Épp most akartam írni és
Első bekezdésben is hiba, fentről a 8.sor, ismét helyett ismért. :D
am, jó teszt lett :DD

Egyelőre, csak egy egyenletet hozhatsz ki egyenlőre....:)

(#7) David75

David75
(őstag)

Most már minden htc-et ilyen rondára csinálnak? A hd2 meg ez is nagyon csúnya az szerintem,pedig eddig gyönyörű telefonokat gyártottak.Vagy csak nekem nem tetszik?

100% No Modern Talking

(#8) Avicularia válasza erdoke (#3) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Acer S200 és F1 között mi a különbség?
F1 re 850-es procit írnak s200-ra 1 GHz-t.

(#9) stevve válasza David75 (#7) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nekem tetszik... :B Csak az ára nagyon csúnya. :(

PH semleges

(#10) Avicularia válasza David75 (#7) üzenetére

Avicularia
(őstag)

HD2 csúnya? :C Na nee...

(#11) erdoke válasza Avicularia (#8) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nincs már F1, neoTouch a hivatalos neve, és 1 GHz-es Snapdragon van benne. A clove.co.uk oldalon a legolcsóbb, és raktáron is van. UK-n belül GBP 6 a szállítási költség, ide 18.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#12) Avicularia válasza erdoke (#11) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Én ezt néztem,mivel nekem ez lenne itthon.
[link]

Viszont várom a megrendelt xperia2-öt,ha az nem jön be ,akkor lehet rápróbálok erre is.
HD2 még nagyon drága,esetleg ha lesz itt szolgáltatónál,akkor még az is becsúszhat.
Végre van miből válogatni :C

(#13) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó drága, de tetszik az új, színesebb felület, olyan kis vidám.:)

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#14) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon szépen dolgozik az új TouchFlo és szerintem feledteti a windows sok hibáját, nekem nagyon bejön, csakhát az ár...

Egyébként ha valaki kicsit belenyúlna az iGo-ba és a sys fájlban átírná a megfelelő dolgokat elindulna? Vagy a telefon egyéb baja miatt nem megy?

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.tumblr.com/

(#15) BloodRay válasza daninet (#14) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Egész szimpatikus a készülék, csak kicsit magas a kezdőára.
A kijelzője azért lehetne egy kicsit nagyobb.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#16) Versus

Versus
(senior tag)

Lehet hogy felületes vagyok de valami mintha hiányozna a multimédia tesztből.

Premium Vintage

(#17) AS válasza Versus (#16) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mert nem alkalmas pl Divix videók lejátszására elavult benne a proci.

Note 2 ?

(#18) Guinness

Guinness
(kvázi-tag)

Én pont tegnap nyomogattam meg ezt a gyorsboltban: a lehető legürülékebb kijelzője van, amit valaha nyomkodtam! Érzékenységről még távolról se beszélhetünk, ujjal egyszerűen kezelhetetlen, sose bírtam leXelni a proramokat, vagy visszalépni, a notification bar-t meg egyenesen lehetetlen volt lehívni, kb 20-ra sikerült... A színek meg élesség a megszokott, de az érzékenység kritikán aluli.
A 6.5 öt kipróbáltam touchflo nélkül is, nem estem hanyatt. Sok mellényomás volt itt is, de persze ez lehet a kijelzőnek köszönhető csak.

[ Szerkesztve ]

(#19) Duree

Duree
(PH! addikt)

Nagyon jól néz ki ennyi,a belseje szokványos.
Szerintem csalódás,nem ezt várnám egy HTC-töl

(#20) stevve válasza erdoke (#3) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Majd decemberben a Leo 100 a Snapdragonnal... akkor már összemérhető lesz a két teló. :)

PH semleges

(#21) Bocha válasza Guinness (#18) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Próbáltad kalibrálni? Mármint a kijelzőt. Én ugyanis semmi ilyesmit nem tapasztaltam, érdekes is lenne, ha a nem is tudom, századik modelljét így elcseszné a HTC. Szerintem csak rosszul volt kalibrálva a kijelződ.

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#22) Guinness válasza Bocha (#21) üzenetére

Guinness
(kvázi-tag)

Az megeshet! Erre nem gondoltam, de rajtam kívül valószínűleg a többi betérő sem fog és erre az ottdolgozóknak kéne gondolni, hogy a maxot hozzák a bemutatott készülékek, vagy nem jól gondolom? Amúgy oda is jött hozzám egy srác, hogy segíthet-e, kicsit próbáltam faggatni, hogy mi a véleménye róla, meg az érzéketlen kijelzőről és egy szimpla vállvonás volt a válasz. De ha legközelebb arra járok, akkor kalibrálok egyet és megnézem megint!:)

(#23) Bocha válasza Guinness (#22) üzenetére

Bocha
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem csak rossz napjuk lehetett, a SpeedShop azon kevés boltok egyike, ahol az eladók is értenek a témához — lehet, hogy egy mobilos arcot kaptál el, nem egy PDA-sat. Ha legközelebb arra jársz, mindenképp próbáld meg kalibrálni, legalább azoknak is segítesz majd, akik utánad nyomkodják meg a készüléket! ;)

Szenzor minden csütörtökön 15 és 16 óra között a Gazdasági Rádión (Budapest: 105,9 MHz)

(#24) Guinness válasza Bocha (#23) üzenetére

Guinness
(kvázi-tag)

Lehetséges, de az tuti, hogy nem vágta a pda témát. Jövőhéten megyek arra szerintem, úgyhogy utána már az ápgréjdeltet lehet megnézni :DDD

(#25) Boombasticc

Boombasticc
(tag)

3d-s TouchFlo-t nem birná el a hardwer?

A lét határozza meg a tudatot. Ha megisszuk a lét, a tudat elszáll... Aszongya a főnököm héfő reggel: Nááoszt vóótá benn szombáton? ,,I,,__(o.O)__,,I,,

(#26) nobela

nobela
(tag)

Az IGO-n nagyon könnyen átlép mindenki...

Most hogy is van ez? Mert nekem van egy jogtiszta 8-asom, és előbb-utóbb érdekelne is egy ilyen cucc. Talán érdemes lenne körbejárni, miért is nem megy? Mivelhogy elvileg PDA-ra való szoftvert vásároltam.

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#27) Avicularia válasza nobela (#26) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Szerintem csak a sys.txt-t kell babrálni.

(#28) nobela válasza Avicularia (#27) üzenetére

nobela
(tag)

De miért kell nekem ezt babrálni?

Jogtiszta szoftver egy jogtiszta oprendszeren. Szerintem elvárható lenne némi support a NavNgo-tól...

(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#29) domi007 válasza nobela (#28) üzenetére

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Szerinted nem lesz hozza support?

Esetleg tessek ranezni a Diamond storyra: megoldottak azt is, nem? Varsz egy kicsit es lesz...

Aki meg oltja, hogy nem bir el DivX videokat: 400 MHz-es Qualcommal (Kaiser) siman nezek DivXet...TCPMP kell, es akar 200as StrongARM-en is elmegy a DivX....

Azt alairom, hogy draga, de a sebessege szerintem ut. Nezzuk, alap User mit akar? Gyors mukodest. ACER mit ad? Lehet, h 1GHz, de semmi optimalizacio, lsd. mobilarena teszt. Napi hasznalatban lassabb a Snapdragonos ACER...

SZVSZ.

DOMy

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#30) moonman

moonman
(Jómunkásember)

"a HTC TouchFlo kezelőfelület, annak is az újabb, 2.0-s változata, ami gyakorlatilag annyiban különbözik az eddig megismertektől, hogy élénk színeket használ az ikonoknál "

itt abba is hagytam az olvasást. (amúgy sem érdekel annyira a kütyü)

Sent from my Windows Phone

(#31) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem tetszik. Aranyos... :) Elfogadnám. Csak hát a szokásos magas indulóár... :O

Látom bekerült, hogy az IE6 alapú böngészőben IE7 és 8 kódok is vannak... Egy korábbi cikk hozzászólásaiban volt ez egy jó kis téma... :)

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#32) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kicsit sok érte a 110k de olyan 70-80k környékén már jó vétel lehet majd. Mondjuk azok a gombok az elején ótvar rondák. Engem első látásra valami kínai csodára emlékeztetett. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#33) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Valóban nem sok semmi... Csinált már jóval jobbat is a HTC, és még fog is..
:R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#34) Avicularia válasza domi007 (#29) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Aki meg oltja, hogy nem bir el DivX videokat: 400 MHz-es Qualcommal (Kaiser) siman nezek DivXet...TCPMP kell, es akar 200as StrongARM-en is elmegy a DivX....

Ez így ,ebben a formában nem igaz.
Volt kaiserem,úgyhogy tudom.
Max akkor nézed rajta rendesen,ha lekonvertálod.

(#35) Avicularia válasza nobela (#28) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Figyelj,akkor ne babráld,várj az nng supportra,ami vagy lesz vagy nem :D
Azt hittem használni akarod a cuccot,nem nézegetni :)

(#36) nobela válasza Avicularia (#35) üzenetére

nobela
(tag)

Jól hitted, használni akarom.

Nem pedig buherálni, mert akkor ennyi erővel le is tölthettem volna valahonnan.

De én tudod MEGVÁSÁROLTAM, így talán jogos az elvárásom :F

(#37) Viktor0610 válasza nobela (#36) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Elhiszem, hogy MEGVÁSÁROLTAD, de ettől még ne várd, hogy egy teljesen új rendszerrel, mint a WM6.5 azonnal kompatibilis lesz a programod.
Emlékszem, a WM6.1 kijövetelekor is ugyanez volt. Pár nap, egy-két hét, és meglesz a frissítés a programhoz.

...

(#38) Avicularia válasza nobela (#36) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Képzeld,nekem is legálisan van meg.Igaz nem én vettem magamnak,hanem mikor még magyarországon éltem,akkor nemzetközi fuvarozásban dolgoztam,és a főnököm megvette nekem.
Innentől fogva nem érdekel ,mit mond az nng,megoldom magamnak ,hogy működjön a cucc.
Felháborító,hogy pld. diamondra hiába van már meg a progid,meg kellene az nng szerint megint vennem,hogy legálisan használhassam.
Haha ,na persze :U

(#39) nobela válasza Viktor0610 (#37) üzenetére

nobela
(tag)

Úgy legyen :K

(#40) GGGBR

GGGBR
(fanatikus tag)

teszt:[link]

I LOVE THIS GAME

(#41) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

..rég mondtam HTC modellre, h csúnya - nem jön be- de ez sajnos olyan. :(

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#42) Ribi válasza nobela (#36) üzenetére

Ribi
(PH! kedvence)

Egy idézet az iGO oldaláról:
Támogatott operációs rendszerek

• Windows Mobile 2003
• Windows Mobile Phone Edition 2003
• Windows Mobile 2003 SE (Second Edition)
• Windows Mobile Phone Edition 2003 SE
• Windows Mobile 5.0
• Windows Mobile 6.0

Szóval nem kell pampogni. Vagyis el sem olvastad, hogy mit veszel csak írogatsz, mint valami elmebeteg. Sejtem a boltban is csak vered az asztalt, hogy ez te MEGVÁSÁROLTAD :W

(#43) kingabo

kingabo
(őstag)

Ez így ennyiért nagyon kevés.

"Véleményem szerint az Opera Mobile ettől függetlenül gyorsabb és kényelmesebben kezelhető, én azt részesítettem előnyben, de valószínűleg nem mindenki lesz így, ami mindenképp fejlődésnekmondható."

Ez így nagyon fura. Az utolsó tagmondatnak egy új mondatban lenne a helye szerintem...

(#44) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Holnap jön a kicsike, nálunk a végfelhasználói ára megáll 284 eurónál, ennyiért szvsz megéri, nagyker áron 234 euróért veszem. :D

A naviért meg nem kell pampogni, ott a Sygic, ami tökéletes fut rajta gyárilag nem kell buherálni. És NEM akarok TopMap vs. TeleAtlas flamet itt meglátni, nem ezért írtam, csupán felhívtam a figyelmet arra hogy van gyárilag 6.5 kompatibilis navi :)

(#45) blueMerle

blueMerle
(PH! kedvence)

Megjött :)) Nagyon kicsi, nagyon jól kezelhető, de még csak 30 perce vagyunk barátok :DD Elsőre nagyon tetszik.

(#46) nobela válasza Ribi (#42) üzenetére

nobela
(tag)

Barátom de nagyon okosat mondtál :R

Leborulok nagyságod előtt :R

Érdekes lett volna hogy a boltban előre megkérdezem hogy majd egyszer a jövőben támogatni fogja-e a 6.5-öt :C

Amúgy ha csak tizedannyi lóvét buktál volna életedben mint én azon, hogy egy drága pénzen megvásárolt hardver/szoftver simán nem működik egy következő oprendszer alatt, lehet hogy nem írogatnál ilyen baromságokat :U

(#47) nobela válasza Ribi (#42) üzenetére

nobela
(tag)

Amúgy meg majd akkor oktass ki ilyen stílusban, ha a T. fórumtársaknak legalább a 10%-a MEGVÁSÁROLJA a szoftvereit.

(#48) SzDani

SzDani
(újonc)

Sziasztok

Touch 2-ről lenne szó és a felmerülendő kérdések a következők lennének :

- érdemes e rá erőszakolni a spb mobile shell 3.5 mert ugye egykét helyen nagyon dicsérik
- ha igen hogyan lehetne ?
- a Touchflo-t le kell e szedni vagy kikapcsolni (ha egyáltalán lehet)
- illetve ekkor az SPB-nél is működik e Zoombar , nem tudom hogy ezt az oprendszer tartalmazza vagy a TF

Tudom van Google meg ilyenek.....

Linkekért is nagyon hálás lennék, (mert még elég láma vagyok a PDA téren) és persze előre is KÖSZÖNÖM !!

(#49) SzDani válasza SzDani (#48) üzenetére

SzDani
(újonc)

pff mindenkinek ennyire offf...

azért enyire nem sz*r ez a phone főleg 50-60e körüli áron

szóval ha úgysem izgat senkit de :

megy SPB és tényleg kicseréli a telt és szépen működik az IGO

ennyi

(#50) vodika

vodika
(tag)

Üdv Mindenkinek!

Lenne egy pár kérdésem a HTC-ről:
A páromnak (hölgy) már régóta nézegetünk egy alternativ megoldást határidőnapló (papir alapú) kiváltására. Vettem neki egy PDA-t de nagy kijelzővel, ami miatt az aksi nem birja még1 napot sem szinte, ami a páromnak elfogadhatatlan...
Ő inkább felhasználó mint guru igy fontosabb a praktikusság mint a sok csilli-villi szolgáltatás...
Szóval arra lennék kiváncsi, főleg olyanoktól akiknek van ilyen készüléke:
- mennyit bir az aksi használat során
- a határidőnapló, jegyzetek és egyéb hasonló funkció mennyire jól használhatók
- megy szépen a szinkró a PC-vel (Outlook esetlág más alkalmazás)
- mennyire használható a gép alapból tuning nélkül (egyéb software telepitése nélkül)
- mennyire egyszerű a kezelhetőség
- összbenyomás

Tudom ezek elég szubjektiv értékelési kritériumok, de kezdetnek elég hogy egyáltalán érdekes lehet-e neki ez a vacak vagy sem...
Előre is nagyon köszönöm a segitséget...!!!

Üdv és BUÉK!
Vodika
P.S.: egyéb alternativ készülékek is érdekelnének azért.. :R :R

Ezek mennek, meg a bárányfelhők.... Priviben gyorsabb! Normál esetben válaszolok privikre, kérlek tedd ezt TE is! Köszi!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.