Nyugalom, az csak egy beharangozó írás. 
a nexus One teszt is ilyen volt. Meg az Omnia2 is.
Egyébként sem a szösszenet a lényeg, hanem, hogy van a speedshopnál már legalább tesztkészülék.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Nyugalom, az csak egy beharangozó írás. 
a nexus One teszt is ilyen volt. Meg az Omnia2 is.
Egyébként sem a szösszenet a lényeg, hanem, hogy van a speedshopnál már legalább tesztkészülék.
elsőnek a kijelző mérete,a mostani (3.5") alá nemszivesen mennék,max efelett kellene már csak,de a telefon mérete ne legyen sokkal nagyobb.
nincs magyar nyelv (egyébként megoldható androidon?)
a hardvernél se látok akkor nagy lépést az előző verzsönhöz képest
meg a banánt forma
egyik percben tetszik másikban meg már nem kellene. ezek nem hibák azért is raktam őket idézőjelbe
There's an app for that
Magyar nyelv androidon...erre kicsit szerintem még várni kell, de kb. szerintem itt is úgy van, mint a windowsnál. Engem személy szerint nem zavar.
Kijelző mérete, erre is sokan panaszkodnak. Nekem ez a kijelző elég.
Ezt nem lehet hibának felróni úgy gondolom.
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

No egy gyors wifi tesztet nyomtam, mert megvan még a Samsung Galaxy Spicám. Szóval a lakás wifi-től legtávolabbi pontjában a Samsungon még 2-es a jelerősség, míg a Legend-nél 1es vagy teljesen üres. A lakás előtt, az ablak alatt (a másodikon lakom betonban) még lát jelet és lehet is netezni vele. Tehát gyengébb a wifi mint a Spicán, de nekem tökéletesen elég.
A 113.000-nál van olcsóbb. GSMHome-nál 2 év garival 110.000.
Mindenért kárpótol, hogy gyönyörű!!!
Ja, valaki kérdezte, a kijelző egyáltalán nem pixeles.
[ Szerkesztve ]
"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"
Na ez már tényleg frankó ár.
Jó, hogy ennek a telefonnak az árával nem szálltak el.
Úgy néz ki megvan, hogy mi lesz az új telóm 
Bejön a design, a tartalommal sincs bajom, további jó hír, hogy az ára sem vészes.
[ Szerkesztve ]
Magyar nyelv androidon...erre kicsit szerintem még várni kell
Van már ilyen készülék, nem kell rá várni.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
Spica egyedül nem?
Amúgy úgy értettem, amit írtam, hogy nem hinném, hogy ez a magyar nyelv az androidos készülékekben divatba fog jönni.
Meg a gw620 lg-től,ha jól emlékszem.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
Igen, meg az LG nemrég tesztelt qwerty-s gépe is magyar nyelvű.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #
És mi ez a jogi kiskapu? Konkrétan mi a különbség a magyar és gyári gar között?
[ Szerkesztve ]
Nem ez a jogi kiskapu, hanem a "használt 0 perces" konstrukció, így kapsz egy új készüléket ÁFA nélkül, mert papíron elkönyvelik, hogy használt készülékként adták el neked a telefont.
Break Driven Development
itt keverés van. a jogi kiskapunak pont az a lényege, hogy ugyanolyan rendes garit kapsz, mintha 2x annyiért vennéd meg mondjuk a Speedshopban, de mivel jogilag használt készülék, nem kell utána áfát fizetni. Így olcsóbban tudják adni. A gari az más, a gyári gari az jobb, mert a hivatalos magyarországi szervizbe ha beviszed megcsinálják. De ha bolti gari van rá, akkor elhajtanak, hogy gariztasd ott, ahol vetted, tehát annál a GSM boltnál. Ami ha közben bedől, így jártál, nincs garid. Vagy esetleg kevésbé hozzáértő emberek, hosszabb ideig javítják. Persze ez sem biztos, de létező veszély. Ezért ajánlott olyan helyen venni, ahol gyári garancia, 0 perces használt. Mert az jó áron van, rendes garival. A hivatalosan új készülék szintén gyári garis, de drágább. És általában a legolcsóbb megoldás a 6 hónap/1év bolti garis megoldás, de abban van rizikó.
pl nézd meg az n97 árait, ott csodaszépen látszik minden: [link]
[ Szerkesztve ]
Most már mindent értek. Köszönöm szépen a felhomályosítást! 
Egy kis [link]
Amit 2 perc környékén láttam, attól padlót fogtam.
Kis ablakban lehetett látni, amit kijelölt és bemásolta egy fordítóba.
Nagyon zsííírrr

Én voltam, köszi a választ!
Csábulok, csábulok.... messze van még április első hete (Desire megjelenés az expansys-on)
"My brain hurts!"
Lemásolták végre az Apple megoldását.
Break Driven Development

Sziasztok!
Új infórmációk, az Olasz M*d*am*r*t-ban ennyiért kaphatóak a HTC új készülékei:
- HTC Desire 499,- Euro
- HTC HD Mini 399,- Euro
- HTC Legend 399,- Euro
Természetesen kártyafüggetlenül.
This is usually the part when people start screaming.
HTC szerviz hol van Magyarországon? - köszi. most már ezt is tudom
majd ezen is pereskednek 
(N95?
elég hamar meguntad a hellomotot
)
Oraculus : a Legendet itt is ilyen áron lehet kapni már,+-pár ezer
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Pénteken bementem megnézni az Extreme Digitalba és nem tudtam otthagyni...
Azóta megállás nélkül "játszok" vele, elképesztően sokoldalú és villámgyors, nem mellesleg pedig gyönyörű! 
Egy részletesebb beszámolót azért elvárunk tőled.
grat! 
Nem is tudtam, hogy az edigital is ilyen "fogdosós" hely. 
Kérnénk egy logout cikket, meg olyan szép videókat, mint a HD2nél. 

Mondjuk ez a beszámoló már szólhatna a sim, és memória kártya kivételéről, részletezve azt is hány ember kellett a feladat megoldásához 
ByB: Grat a készülékhez. Várjuk a tapasztalatokat.
HD2-ről?
Ezelőtt olyan volt neki?
És azt hol lehet megnézni?
Jogos. Az akksi kivételéhez, ami am. alapból kicsúszik magától, na ahhoz egy kis piros pöcök van, de a Sim-et, meg a memóriakártyát berakni alig lehet. 
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Az a karcolászos próba nem gyenge...
baromi szép. ez a "unibody" aluház kegyetlen ütős. 
[ Szerkesztve ]
Én is megnéztem most a videókat.
Ha ilyenkor megkarcolódott volna, akkor gariban cserélték volna a kijelzőt?

Nem ez a legpozitívabb tesztféleség amit olvastam, de rendben van. Engem az aluház különösebben nem vonz, kivéve azt a tényt, hogy nem nyikorog. Az a halálom.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

Kicsit aggaszt ez a wifi és bluetooth gyengeség...már többen, több helyen is írták....asszem még megvárom a Desire-t, aztán döntök, melyik legyen a 2 közül, remélem tényleg csak az alu ház miatt gyenge a wifi, és nem valamit a HTC szúrt el, mert akkor a Desire sem lesz jobb valószínűleg ebben...
nem valami jó
(kár érte,pedig a háza nagyon tetszik,és semmi több. erre se fogok váltani)
inkább megnézem a hd2-ős videókat,azok érdekesebbnek tünnek
There's an app for that

iPhone-ról ne is válts erre, én sem tenném a helyedben. Max egy desire jöhetne szóba.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

Szerintetek ennek is olyan fantasztikus üzemideje lesz, mint az s100-nak?
Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Szerintem az AMOLED sokat dobhat rajta...
Majd kiderül, én optimista vagyok.
Break Driven Development

Amolaed az tényleg rengeteget dob az üzemidőre. Várom már nagyon a tesztet.
Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Remélem a Mobilarénás tesztelők is szólnak 1-2 szót a gyenge wifiről, ha lehet összehasonlítva más hasonló telefonokkal....
Nekem könnyedén megy a SIM és a memóriakártya ki-be rakása és a Wi-Fi jelerősségével sincsenek gondjaim, tudja azt amit a Nokia N85-öm.
De ami az akkumulátor teljesítményét illeti, papám fogalmazott találóan: "Ezek a modern kor vezetékes telefonjai, csak itt a vonal helyett, elektromos áram kell nekik egyfolytában." - aki kihasználja a készülék tudását, annak naponta kell tölteni, de mivel szabvány Micro-USB csatlakozója van, ezért szerintem nem probléma.
Az alumínium ház nagyon masszív, elképesztő finom kézbe venni és van súlya, de ha megkarcolódik például a hátlap, akkor nem filléres cserélni, mint egy műanyag akkumulátor fedlapot.
Mert megkarcolódik?
Break Driven Development

Ha karcos lesz az alu, akkor szét kell kapni, és mehet is a homokfúvó alá.
gondolom lattal mar hasznalt 2g-s iphonet
There's an app for that
Nem tudom, ellenállónak tűnik, de nem szeretném kipróbálni, a saját telefonommal nem vagyok olyan bátor, mint a tesztkészülékekkel. 
vendingo - Elképzelem a szakszervizben a homokfúvót. 
iphone után 3 elvi lehetőséged van, szerintem: HD2, N1, Desire. N1 kiesik, mert a Desire olcsóbban fog jönni, hivatalos Sense felülettel és rádióval. Még ha egyik sem kell akkor is olcsóbb, és teljesen ugyanaz. Marad HD2 vs Desire, Itt pedig azt mondom, hogy inkább HD2, mert az Android nem valami nagy változás az iPhone OS után. Ez nem kritika, csak tény szerintem. Mint pl egy Flatout után a Burnout nem hoz akkora változást, mint egy Test Drive Unlimited. 
Persze az csak rám igaz, aki unja már a szifont.
Aztán marad a legjobb verzió: várd meg az új szifont. 
Tény? Szerintem inkább vélemény. Tapasztalatból mondom, úgy hogy a Desire kivételével az összes telefont próbáltam, használtam rövidebb, hosszabb ideig, hogy az operációs rendszer tekintetében, ha a használhatóság, a személyre szabhatóság és a látvány a legfontosabb, a 2.1-es Android közelében sincs egyik másik alternatíva sem. 
Ha az elérhető szoftverek minőségét is számba vesszük, akkor meg fordul a kocka 
Azért sajnos nem ultimate az Android 
Break Driven Development
Azt hiszem egy Legend videónál láttam, hogy a Google Maps-nál nem működött a multitouch.
Tényleg nem működik?
HTC-hez létezik olyan szoftver, mint a Nokia-hoz a PC Suite?
Karma - Kérdés, hogy milyen szoftverekre gondolsz? Az Apple nem enged be a Store-ba fontos és alap szoftvereket. A Windows a Phone 7-tel pedig lenullázza a jelenlegi szoftvereinek a számát. Számomra az ultimate jelenleg a Maemo, lesz itt még sírás rívás, ha piacot nyer. Ő a multitask király és 80-90%-ban nyitott, az Android 50-60%-val szemben. ![;]](/dl/s/v1.gif)
legiaap - Tényleg nem működik, érthetetlen. Tuti, hogy jogi hercehurca van a háttérben. 
[ Szerkesztve ]
én azt mondtam, hogy nem sokkal másabb. nem jobb, vagy rosszabb, vagy személyre szabhatóbb stb. nem annyiban másabb az android az iphonehoz képest, mint a WM. ennyit írtam.
nem véletlen, hogy akinek az iphone is tetszik, annak az android is, és fordítva, ellenben a wm nem.
minek kell minden esetben állandóan az embernek ugrani, miért hiszi mindenki azt, hogy van fekete meg fehér aztán kész. ez nem neked ment, csak kijött belőlem arra reagálva ami mostanában megy a fórumon. mindenhol a vérfanok vitája megy minden oldalról.
persze, ez a világ rendje, de az utóbbi kb 3-4 hónapban különösen.
[ Szerkesztve ]
OS-enként eltérő szoftver való PC-s szinkronizálásra, de vannak univerzális próbálkozások.
A Maemo-t már is összevonta MeeGo-vá az Intellel a Nokia, ami gyakorlatilag a rendszer feladását jelenti, hiszen az utód x86-on fog futni, ami az Intel eddigi rendszerének pofozgatását jelenti.
Az, hogy papíron melyik mennyire nyitott, a végfelhazsnálót egyáltalán nem érdekli. Ha megkérdezel egy jó generalistát, a WinMo-t nyíltabbnak fogja találni, mint bármelyiket.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke