Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#101) joey20 válasza HardRic (#99) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudtam, hogy screenshot kellett volna! :W
esküszöm az volt, hogy raktáron, még csodálkoztam is, mert maximum csúszni szokott a megjelenés, de nem előbb jön.

#100: de ez htc + sense + android 2.1 már most + FM Radio + hivatalos multitouch.
a többibe nem mennék bele, mert a legendnél az előny az amoled miatt (még ha nem is fenékig tejfel az sem ugyebár, attól még megkérik az árát) és a több ram miatt, másik oldalon meg a nagyobb felbontás erősebb proci.

és aluház bizony szerintem rengeteget nyom. :R
nem akarom versenyeztetni a 2 készüléket, mind a 2 jó, az s100ról tudod, hogy nagyon jó véleménnyel vagyok (az acer márkáról már nem annyira) de a fentiek miatt szerintem jó a kezdőára.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#102) Jadro válasza joey20 (#101) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Én is láttam a villogó raktáron feliratot. Bár én éppen bort iszok, ki tudja mi villog a fejemben. :)

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#103) HardRic válasza joey20 (#101) üzenetére

HardRic
(őstag)

Akkor az csak egy tévesztés volt, amit gyorsan korrigáltak. Remélem hamarosan jön a teszt, hátha van valami kis hibácskája. (Bár ilyennel külföldi tesztekben nem találkoztam, de megeshet.)

Hát kezdőárnak mindenféleképpen jó, biztosan mindenki többre saccolta. És így legalább van esélyem később megvenni.

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#104) kaller1

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Látom sokan rá vannak izgulva a fémkasznira (is)... :D

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#105) Lalll

Lalll
(senior tag)

Megvásároltam ma egy ilyet -e! :) Egyszóval szuper. Gyönyörűséges, gyors és viszonylag olcsón (103.000) jutottam hozzá 2 év gyári garanciával. Aki teheti és teszik neki a telefon ne habozzon... Csak szuperlatívuszokban tudnék róla mesélni. :D Úgy örülök!!! :DD

"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

(#106) Saint_ válasza Lalll (#105) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

hol vetted 103.000ért két év gyári garanciával?

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#107) Lalll válasza Saint_ (#106) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Vaterán ütöttem le, majd a szálak a Motoker Kft-hez vezettek. Ott is vettem át, ők (is) hivatalos HTC márkaképviselet.

[ Szerkesztve ]

(#108) HardRic válasza Lalll (#107) üzenetére

HardRic
(őstag)

Gondolom akkor csak pár darabuk volt ilyen olcsón, mert már nincs fönnt aukció.

[ Szerkesztve ]

(#109) Lalll válasza HardRic (#108) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Ezekszerint igen, de mivel nem adtak számlát lehet, hogy be lehet próbálkozni. Nem bemutatódarab vagy ilyesmi. Full fóliás, én bontottam ki.

(#110) Saint_ válasza Lalll (#109) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

nem adtad számlát? csak garijegy? tuti érvényes? :DDD

(#111) Lalll válasza Saint_ (#110) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Ennél érvényesebb nincs is. :) Tuti. Rajta a bélyegzőjük, aláírás, átvétel dátum, imei stb.. minden ami kell egy garijegyre.

(#112) Saint_ válasza Lalll (#111) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

akkor szuper vétel volt

(#113) vendingo válasza Lalll (#111) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Garijegyre álltalába felszokták tüntetni a számla sorszámát is.

Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#114) Lalll válasza vendingo (#113) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Általában nekem soha. Nagyon sokat vásárolok a pannonál és soha nem írják rá a számla sorszámát. Pl. Nokia garijegyet kitölti a kedves ismerős hölgyike és ha bajom van becsattogok a nokia szervízbe. Számlát még sosem kértek nálam telefon garancia érvényesítéshez.

És ha blokkot adnak? Annak nincs sorszáma!

[ Szerkesztve ]

(#115) vendingo válasza Lalll (#114) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Nem kötözködés képpen, de minden blokknak, áfás számlának van sorszáma.
Nem mondom, hogy nem fogadják el úgy, hogy nincs rajta feltüntetve, de pl hivatalos nokia garinak első oldalán legalul ott van egy olyan rész, hogy számla száma, vagy valami ilyesmi.

Eladó: │ Numark Omni control DJ kontroller │ Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#116) laci06

laci06
(senior tag)

Nem is nyit olyan drágán...
A heise.de-n nézelődtem, ahogy nézem jelenleg kint a legolcsóbb Hero-k 350 eurónál kezdődnek, a Legend meg 410-nél jár most úgy, hogy nyitóár, és pár boltban kapható csak... Arról mondjuk nem is beszélve, hogy a Desire 440... Ez tök korrekt ár mindkettőnek..

(#117) Lalll válasza vendingo (#115) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Egyszó, mint száz remélem nem lesz rá szükség. Mármit a garijegyre. Szerény 15 éves mobiltelefonos pályafutásom során saját telefon még nem volt garanciában. Céges már volt párszor, de akkor sem kérték a számlát. Mindegy is, számla téma részemről lezárva.

A légyeg a lényeg aki eddig habozott az ne habozzon. Szuper kis kütyü, Nekem eddig a legszebb, egyenlőre gyors és stabil. Remélem a továbbiakban is így marad. Volt HTC HD-m fényévekkel gyorsabb. Gondolom mihamarabb jön a mobilarenás teszt is. Már nagyon várom. Ha a HTC továbbra is ezt az üzletpolitikát folytatja, hogy gyosan dob ki jó készülékeket, viszonylag olcsón, akkor mégtovább nőhet a most is elég nagy népszerűsége az okostelefonok piacán. Node majd meglássuk... :D

(#118) vendingo válasza Lalll (#117) üzenetére

vendingo
(senior tag)

Felajánlhatnád tesztelésre a telefonod :)

(#119) Lalll válasza vendingo (#118) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Felőlem! De szerintem már van náluk csak "sunyulnak"! :DD A speedshop-ban is van raktáron, valószínű valamelyikük már ilyennel járkál pár napja. Ugye??? :D

(#120) vendingo válasza Lalll (#119) üzenetére

vendingo
(senior tag)

A próféta szóljon belőled. :D

(#121) Saint_ válasza vendingo (#120) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

jövő héten teszt

(#122) HardRic válasza Saint_ (#121) üzenetére

HardRic
(őstag)

Mégse nyomják olyan sunyiba'. Tipp: különösen ajánlott plecsnit fog kapni.

(#123) joey20 válasza Lalll (#107) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

így van, én is nagyon meglepődtem rajta

(#124) Orient84

Orient84
(fanatikus tag)

fém a teló?a szürke rész fém,a fekete meg műanyag?
mekkora karit adnak hozzá?

(#125) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Én a hangminőségre lennék kíváncsi. Az rendben van?

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#126) Oraculus válasza HardRic (#103) üzenetére

Oraculus
(tag)

Szia!
Én találtam olyan külföldi tesztet ahol azt írták, hogy a beépített Wi-Fi és Bluetooth modul nem a legjobb. A Hero-hoz viszonyítva mindig egy, vagy két csíkkal kevesebbet mutatott a Wi-Fi jelerősség (a router-el szemben is) és gyakran magától a kapcsolat szétment. A Bluetooth headset-n keresztül pedig azt, hogy siralmas volt a zene hangmínősége.
Az én véleményem az, hogy az 'alu-ház' megzavarhatja, vagy csökkentheti a jelek erősségét. Ezért is tették egy antenna jeltovábbítót (erősítőnek) a készülék aljára (A fekete levehető fedőn).

Ezektől függetlenül én is ezt a készüléket néztem ki magamnak, de megvárom a Desire ára hátha nem lesz olyan nagy az árkülönbség :DD

Üdv.
Ori

[ Szerkesztve ]

This is usually the part when people start screaming.

(#127) joey20 válasza Oraculus (#126) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a desire 140k lesz. szerintem bőven megéri azt a pluszt.

(#128) t72killer válasza Oraculus (#126) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Épp ettől tartottam én is: a fém ház akkor jó, ha ő maga az antenna! nomármost ilyen magasfrekvenciájú jelek, mint a WiFi, GSM, 3G meg eléggé válogatósak antenna terén...

kérdés, hogy állunk most a csúcstelóknál? Iphone 3GS-nek, HD2-nek, Omnia 2-nek, Touch Pro2-nek, nokia N900-nak műanyagháza van?

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#129) Lalll válasza Orient84 (#124) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Persze, aluminium az egész telefon, a fekete részek műanyagok. 2Gb-os kártyát adnak hozzá. Wifi jelerősségben lehet valami, de a hosszabb távú tapasztalat majd eldönti. Bluetooth-ot nem használok, így arról nem tudok véleményt mondani.

Várjuk a tesztet!!!

(#130) Oraculus

Oraculus
(tag)

Sziasztok!
Találtam néhány új információt egy Német weboldalról.
A Német Vodafone-nál a Legend készüléket ennyiért adják (előfizetéssel):
- Mit Vertrag Superflat Internet Wochenende 179,90€
- Mit Vertrag Superflat Internet Mobil/Festnetz 129,90€
- Mit Vertrag Superflat Internet/ Superflatf Internet Allnet 79,90€

- Ohne Bindung 419,90€ (hűség nélkül).

Üdv.

This is usually the part when people start screaming.

(#131) Dare2Live válasza joey20 (#101) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mindha anzo 2.1el tolná, multitouch itt is müködik. hivatalosan majd persze májusban de ezt -nak felhozni necces.
"kifogyhatatlan" ramból nekem héten sikerült kifutni, érdekes volt szaggatni látni S100at. Persze ha SDre telepitek és nem memora, ha nincs fent csillio progi azért nehéz.
alu kinek mi kategória, engem már E72nél is zavart a fém, (bár tény az S100 zongoramüanyaga se egy nagy csoda), marad az FM rádió elönynek.
Ellenben a 758(920)on járó Snapdragon más dimenzió, és a 3.5" kijelzöről még te áradoztál miközben nem vagy az alacsony felbontású AMOLEDek rajongója.... :P

én továbbra is ugy érzem, hogy vagy S100 vagy Desire/Nexus. esetleg ha vki Ts ott webshopban 20Kért elöfizuval a pulse.

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#132) joey20 válasza Dare2Live (#131) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

írtam is az amolednél, hogy nem tökéletes, de van aki erre gerjed. szóval el tudom képzelni, hogy sokan a legendet veszik az acer helyett. akár csak az amoled, vagy akár csak az aluház miatt. ezért mondtam, hogy nem versenyeztetni akarom őket, egyébként nálam is az acer nyerne, de ettől még biztos sokan ezt fogják választani.

(#133) joey20 válasza joey20 (#101) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

mégis van valami turpisság a speedshopnál, tesztkészülék már van náluk [link]

(#134) legiaap válasza joey20 (#133) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát ez nem volt valami hatalmas teszt...

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#135) kaller1 válasza legiaap (#134) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

mi tesztelhetjük elsőként Magyarországon az egyik üdvöskét, a Legend névre kereszteltet újszülöttet

Nagyképű szöveg, nulla tartalom.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#136) legiaap válasza kaller1 (#135) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sose tudtak jó tesztet írni... :(
Inkább adnák ide én értelmesebben megírnám.

(#137) Ricardo válasza legiaap (#134) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

Megtudhattad mit tartalmaz a doboz, hogy vékony, és kecses, sőt az is benne van hogy varázsolod elő az akkut. Mi kell még egy okos telefon tesztjébe? :DDD

(#138) vendingo

vendingo
(senior tag)

Ráadásul a képek is eléggé gagyik voltak. Ilyen képeket az 5 évvel ezelőtti telefonom csinált. Az egész "teszt" úgy ahogy van egy nagy nulla. Ennél hosszabb, és részletesebb tesztet tudtam volna írni, úgy, hogy ki se próbáltam a telefont. Ilyet bárki tud írni.

(#139) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szent ég, ez a "teszt"...

"Első ránézésre az aluminium jutott eszembe a fogásáról, és a színéről."

Talán mert az alumínium is. :U Am. kommentekben is vannak jók:

"Ha jól látom, az ezüst anyagában színezett műanyag. Borzasztó ronda lesz, ha megkopik."

Anyagában színezett műanyag. Kb. mint Kőhalmi anyagában kutyás inge. :D

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#140) Lalll válasza joey20 (#133) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Atyaég! Ez tényleg egy teszt? Ülj le fiam 1-es! :) Micsoda teszt 1 nap alatt rájött, hogy lehet levenni a "hátlapot", azt is segítséggel. Bravó! Kb. 3 mp-be tartott. Megvárom inkább a mobilarénást, szerintem "picit" jobb lesz.

[ Szerkesztve ]

(#141) plus44 válasza Lalll (#140) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Neked már megvan a kicsike? Hogy szuperál?

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#142) <NewL> válasza joey20 (#133) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ebben a tesztben annyi jó ,hogy egyszerre több telefonnal fényképezik le,így látható a méret,kijelző stb
az irományt kár elolvasni:DD

Első ránézésre az aluminium jutott eszembe a fogásáról, és a színéről. - muhaha,idiot

kicsi a kijelzője nekem :F

megkopni az aluminium - atyaééég

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#143) Lalll válasza plus44 (#141) üzenetére

Lalll
(senior tag)

A kommentelőknek sikerül hozni a "tesztíró" szintjét.

Jól szuperál nagyon, akadásmentesen teszi a dolgát. Úgy néz ki a HTC-nek megint sikerül jól optimalizálni a procit (még ha valaki 5 éves prociról is beszél a "teszt" alatti kommentben). Sens UI nagyon jó, pedig azt hittem nem sokban tér el az alap androidttól. WiFi jelerősséggel vannak gondjaim (nem túl erős), valószínű az aluminium ház miatt. Ez kb. 2 nap tapasztalata.

Jó teszt volt? :DD

(#144) plus44 válasza Lalll (#143) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pont ez érdekelt volna. Mmint a WiFi jelerősség. Akkor még gondolkozom a beszerzésén...

(#145) Lalll válasza plus44 (#144) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Túl nagy gondom nincs vele, mert a lakáson belül és a cégen belül is működik jó, csak úgylátom, hogy gyengébb jel, mint más telefonomon volt. Nade a bővebb teszt biztos kitér maj erre is. Jövőhétre ígérték az oldal készítői.
Viszont gyönyörűséges a telefon.En :C gem megfogott.

(#146) <NewL> válasza Lalll (#143) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért mert alu háza van,nem sok köze lehet a wifi jelerősségéhez. biztos vagyok benne ,hogy nem pont az alu fedlap alatt van a wlanvevő,hanem a kamera körüli részen vagy az alsó müanyag akksifedőnél. (ez az akksicseremegoldás tetszik eddig a legjobban)
n-es wifi van benne?

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#147) catroot válasza Lalll (#143) üzenetére

catroot
(őstag)

Heló!

Nekem még az lenne kérdésem, hogy a kijelzőnek milyen a felbontása? Úgy értem, hogy mennyire pixeles?

"My brain hurts!"

(#148) plus44 válasza <NewL> (#146) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Alul van, az akksifedőnél, de ezek szerint ez sem segít túl sokat. Mégis csak az egész egy nagy alumínium darab...

(#149) <NewL>

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

most nézem az ujmobilok oldalán (máris akciós:D)
[link] 113K 2év garral

ráizgultam rendesen erre az alura,nem a telefonra mert annak olyan "hiányosságai" vannak és "hibái" amik nem kellenének,de ez az alu ház ájj bejön nagyon

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#150) legiaap válasza <NewL> (#149) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Milyen hiányosságokra és hibákra gondolsz?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.