Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez siker telo lesz. :)
Video

Asus Transformer, and Prime:)

(#2) leslieke

leslieke
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem nem tűnik olyan izmos telefonnak. Egyre több 1 GHz-es telefon jön ki, ez meg 600 MHz-el.
Viszont kinézetre még mindig jó.

Samsung S8600 Wave 3@KK5 (Bada 2.0)

(#3) Norb0 válasza AS (#1) üzenetére

Norb0
(kvázi-tag)

Ők is tudják, azért Legenda a telefon neve ;) :K

(#4) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

Gyönyörű! :Y

Eladó iPhone 4 16gb!////"Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha

(#5) ispi

ispi
(kvázi-tag)

Jaj de korrektnek tűnik ez a készülék, egyem meg. :K Csak már a tesztnél tartanánk.

(#6) fricz19 válasza Norb0 (#3) üzenetére

fricz19
(senior tag)

szép,nem rossz, de nem hiszem hogy legenda lesz....

(#7) Jadro

Jadro
(PH! addikt)

Ez de szép! Ez a világos-sötét variáció nagyon bejön.

Galaxy S2 - 2.3.5 Cognition 777r2 / Siyah v2.1.1 kernel

(#8) geri| válasza leslieke (#2) üzenetére

geri|
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

teljesen egyetértek. Az outfit teljesen okés, de a vas lehetne erősebb, és tud is erősebbet a HTC!

Think Different! 

(#9) RI/OS

RI/OS
(őstag)

Háááát, erre se fogom lecserélni a hd2-őt...

(#10) ThorsHUN

ThorsHUN
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem gyenge az a proci bele?
A tobbi meg csak csak, de mintha majdnem ugyanekkora proci lenne a heroban is, nem?

(Nem is csak a MHz-ekre, inkabb a Qcom vs Snapdragon procitipusokra gondolok... Az ujdonsag csak az alu haz, optikai trackball, mas forma, uj sense UI... piciket tobb ram, radio)
Sztem keves

[ Szerkesztve ]

(#11) Integra

Integra
(Jómunkásember)

sajnos a termékpalettát megkell tartani, a 600mhz meg bepozícionálja ahova való. persze, 1 ghz-en hasítana, nem vitás, csak ott van még egy tucat másik telefon is feljebb pozícionálva, drágábban..
így kb kísértetiesen ugyanaz lehet a legenddel, mint anno a hero-val. ziccer.

[ Szerkesztve ]

(#12) HardSanyeee

HardSanyeee
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem még mindig nincs sok értelme ennek, nem sokkal tud többet Hero-nál. Amivel többet tud az a technika fejlődés miatt kell bele, de sajnos ára is annyival több lesz.

K300i ---> K750i@W800i ---> W960i

(#13) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szép is, jó is lesz. Bár egy kicsit nagyobb kijelző tán ráfért volna de hogy siker lesz az tuti. :K

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_%28sixth_generation%29

(#14) kaller1 válasza AS (#1) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Sztem is. Az X10 mini-t meg fogják vele ölni.... :U

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#15) Dani811

Dani811
(tag)

kövezzetek meg, de ez ocsmány. ilyen banánmobil nem kell.

(#16) EczkE

EczkE
(őstag)
LOGOUT blog

Én is a proci miatt aggódom egy kicsit. Siker telefon meg akkor lesz ha nem szállnak el az árral. :U De a HTC nem az olcsóságáról híres. :F

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: telefon, iPod touch, PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#17) zsolt501 válasza Dani811 (#15) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Meg vagy kövezve :DDD

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#18) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az előző Hero azért jobban nézett ki, de még mindig nem tudom, hogy mi a fene az az izé a kijelző alatt?
Ahol a trackball volt.

_______________Samsung S Series 9 & Samsung Omnia 7_______________

(#19) Straw válasza legiaap (#18) üzenetére

Straw
(senior tag)

Optical trackball, úgy tudom.

"Tehát a Nokia szintjét várom el a HTC-től." by andersen32

(#20) -FreaK- válasza ThorsHUN (#10) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Ahova pozicionálták és utódnak szerintem tökéletesen megfelel. Azért a 384/512 ram/rom nemrossz, +még amoled lett a kijelző. - hogy a hero is megkapja ezt a sense-t (alíg várom már). Nekem eszméletlenül bejön amúgy mindig is egy ilyen alu házas "pda"-ra vágytam.
Viszont Hero-ról nem váltanék erre, akkor már inkább Desire:)

EczkE: Ne aggódj a proci miatt, már a Hero 528Mhz-ére is heggesztettek villámgyors rom-okat, ez meg lassabb nem nagyon lehet:) (esetleg keményebb videónál vagy játéknál már kevés)

[ Szerkesztve ]

(#21) amanoba

amanoba
(őstag)
LOGOUT blog

az elődmodellnél mindenképp jobban bejön, nekem a fémház a gyengém, és ráadásul a forma is ütős!

nem láááátok....

(#22) plus44 válasza AS (#1) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sikerteló lesz ott mind a 3.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#23) Integra

Integra
(Jómunkásember)

közben eszembe jutott, hogy miért nem kap a hero végre android frissítést... hát ezért.

(#24) moonman

moonman
(Jómunkásember)

nem látom a lényegesen lágyabb vonalakat. és hardverre is majdnem megegyezik a Hero-val. már a htc is kezdi ezt az unibody baromságot?

Sent from my Windows Phone

(#25) plus44 válasza moonman (#24) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért nem nevezném baromságnak. Kevesebb kotyogó, letörhető, elkeverhető, stb. alkatrész és masszív is lesz ettől a teló. Ez annyira nem baromság. Nem kell mindenért útálni az Apple-t Mr. Microsoft.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#26) coyote55 válasza Dani811 (#15) üzenetére

coyote55
(senior tag)

Kő! :P

Memento Mori!

(#27) Integra válasza plus44 (#25) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

én a büdös életben nem törtem el egyetlen egy telefont sem, pedig ütöm vágom mindet.
műanyag volt mind és sokkal több alkatrészből.
ez egyszerűen divat, semmi más.
kétségtelenül pofás, nekem is nagyon tetszik, csak ne misztifikáljuk túl:)

(#28) Karma válasza Integra (#23) üzenetére

LOGOUT blog

Az Eris-szel együtt kap 2.1-et.

Start your computations... for timewarp.

(#29) moonman válasza plus44 (#25) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

az utolsó telefonom, amin lötyögött valami, az egy Nokia volt úgy 10 évvel ezelőtt.

(#30) Saint_

Saint_
(PH! kedvence)

nos, én akkor nyáron szeretnék egy ilyet... :K :K

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#31) Integra válasza Karma (#28) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

komolyan? na, jó hír, ez korrekt, sokan fognak örülni neki!

(#32) plus44 válasza moonman (#29) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor csak biztos én találkozom lötyögő hátlappal, gyártótól és szériától függetlenül, meg am. is, milyen dolog már, hogy vki full egybefüggő alumíniumból akar telefonvázat készíteni? Törném el a kezét, mit képzel, hogy az embereknek kell a minőség? (igen, nekem ez azt jelenti, hogy nincsenek felesleges illesztések, hanem egyben van a cucc)

(#33) moonman válasza plus44 (#32) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

na azért nem kell átesni a ló túloldalára. fogtál már HD2-t például? vagy Hero-t.

(#34) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez nagyon szép lett! Méltó Hero utód!

"A repülőnek kék az orra..."

(#35) madstunt válasza plus44 (#32) üzenetére

madstunt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát én az x1ről olvasott problémák óta előnyben részesítem a műanyagot,mellesleg moonmanhez hasonlóan nekem is vmi 2001es gyártású siemens volt ami utoljára lötyögött pedig nem prémiumtelóim voltak

www.quiznight.hu Ingyenes kocsmakvíz bajnokság az ország 5 pontján, Budán, Pesten, Szentendrén, Szegeden és Pécset

(#36) plus44 válasza moonman (#33) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze és mennyire örültem, hogy a HD2 hátlapja fém, ugyanez már nem mondható el a Hero-ról, igaz nem olyan gánya műanyagból van, mint sok más mobil, plussz kapott egy teflonos bevonatot is, de akkor is műanyag, ami kevésbé jó, mint a fém/alumínium. Ráadásul sérülékenység szempontjából, szvsz a műanyag alul marad a fémmel szemben (jó, nem a sonim agyongumírozott halálosztójára kell gondolni...).

(#37) 8nemesis8

8nemesis8
(PH! addikt)

Nagyon szép telefont alkottak.
Kicsit az az érzésem, mint annó az E51el, amikor megjelent és meg is kellett venni :) Lehet ő lesz az utód? :)

http://hardverapro.hu/apro/elado_uj_vroom_tok_ipod_touch_2g_3g-hez/hsz_1-50.html

(#38) Karma válasza Integra (#31) üzenetére

LOGOUT blog

Peter Chou (HTC CEO) elég hivatalos forrás ;) [link]

Start your computations... for timewarp.

(#39) m@xsys

m@xsys
(senior tag)

Végre egy kis fém, (méltó utodja az iPhone 2.0-nak :B ), tetszik, igényes.

(#40) madarasz92

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Jó hogy fémből van..
Nekem tetszik..

Volkswagen Bora 1.9TDI - Nokia N900 32gb + IBM Thinkpad T42

(#41) korpicschess

korpicschess
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Széép :))

iPhone & mobil tartozékok, iPod zokni, tok /már 500-tól/ - > http://href.hu/x/gj36 | Eladó termékeim -> http://href.hu/x/gqfi | Megbízhatóságom az adatlapomon! | P990@CM7.2 & vadonka's kernel | LG 2X dokkoló & tok -> http://href.hu/x/gzbd

(#42) Tex válasza korpicschess (#41) üzenetére

Tex
(fanatikus tag)

Eddig a Hero-n gondolkoztam, de most már megvárom a Legendát. Pont az került bele ami nekem a Hősből hiányzott. :C

"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)

(#43) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

kerdes mennyire nyomja le a hero arat, ha megjelenik.

Tex: pontosan mi hianyzott?

[ Szerkesztve ]

üres hp toner: http://href.hu/x/e04c

(#44) -FreaK- válasza moonman (#33) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Az egyébként remek minőségű és jól összerakott Hero-nál is recseg néha a hátlap, na nem nagyon és csak erősebb nyomkodásra, de azért nem tökéletes. Egy unibody alu ház ezt is megoldja. Nem értem amúgy hogy mi bajod vele, hátránya nem nagyon van, akkormeg? (előnye viszont szerintem is igen)

Hero 2.1 február vége/március eleje, már alig várom:)

(#45) Saint_ válasza gyiku (#43) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

gondolom a fasza aluminium házikó

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#46) Tex válasza gyiku (#43) üzenetére

Tex
(fanatikus tag)

2.1 android, rádió és az amoled kijelző. Meg az alu ház is nekem bejövős, remélem pirosnál lesz majd pici pézért! :)
Mondjuk a herora is lesz lesz nem sokára 2.1.

"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)

(#47) gyiku válasza Tex (#46) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

persze, szep a legend, de remelem bekuszik a hero helyere jon arszinten, a hos meg megy 1et lefele.

üres hp toner: http://href.hu/x/e04c

(#48) csab2 válasza gyiku (#47) üzenetére

csab2
(őstag)

1. Nagyon szép!
2. Nagyon üdvözlöm az FM rádiót.
3. Nem olyan rossz ez a vas (persze lehetne jobb is, pl. Snapdragon)

Viszont szerintem kicsi a kijelző. Jóval nagyobb is elfért volna rajta.

Bocs, nem válasznak akartam!

[ Szerkesztve ]

(#49) Rhino666

Rhino666
(őstag)
LOGOUT blog

Ez már mindjárt jobb, mint a Hero. Csak nem értem hol késnek a QWERTY-s Androidok? :F Espresso, Lancaster...? :F

Szerk: Egyébként mihez nem elég a 600MHz hogy mindenki a Snapdragonért rinyál? :U

[ Szerkesztve ]

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#50) Prof01 válasza csab2 (#48) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

Elég ez a cpu sztem, a kijelző viszont tényleg lehetett volna egy 3,5-ös vagy 3,7-es. :U

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.