lol, hogy csak 20k-val dragabb 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
gyiku
(PH! kedvence)
Engem leginkább HTC specifikus érdekelne, de nem lelek! 
Nem eszik olyan forrón azt a kását (< ezt ilyen formában még sohasem írtam le
), szerintem a MeeGo nem jelenti a Maemo végét, de idén minden kiderül. 
Ami meg a végfelhasználókat illeti, igenis számít a nyitottság, ugyanis ez az egyik alapja a profin és gyorsan leprogramozott szoftvereknek. Dolgozik körülöttem jó pár mérvadó hegesztő (BlackBerry, Symbian, Android, iPhone OS) és egyikük sincs jó véleménnyel a WinMo-ról...
joey20 - Elnézést, ha félreértettelek!
De ki váltana iPhone OS-ről WinMo-ra pusztán azért mert "más"? ![;]](/dl/s/v1.gif)
gyiku - Értelek?
Ahogy írtam, OS specifikus van, a HTC pedig nem OS...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Nem lehet, hogy azért nem tudja a multitouch-t, mert esetleg nem a legújabb google van rajta?
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Vagy mert sem a Google, sem a HTC nem fizetett a szabadalomért...
Azért furcsállom, mert pl. a Nexusnál meg működik a dolog, pedig az is HTC.

gyiku
(PH! kedvence)
... mint a hero 

tuskooo
(PH! addikt)
Ilyen értelemben szvsz inkább Google, mint HTC. Ez viszont tisztán HTC, náluk pedig nem lenne újdonság, ha spórolnának valamin.
Be is perelte őket az Apple... A Google nyilván nem rendelkezik alap mobilos technológiákat érintő szabadalmakkal, ezeket meg kell(ene) vásárolnia az operációs rendszeréhez, vagy a készülékgyártóknak az adott készülékhez. A "nagyok" (Nokia, Motorola, Microsoft, Apple) általában úgy intézik ezt el, hogy aláírnak egy kölcsönös megengedő egyezséget, vagy éppen nem írnak alá semmit, csak éppen tisztában vannak vele, mit kapnának a nyakukba, ha szabadalmi pert indítanának egy hasonló portfólióval rendelkező nagy ellen. Ezek mellett ott a Samsung és az LG, akik bár kevesebb szabadalommal rendelkeznek az adott technológiákkal kapcsolatban, de van nekik rengeteg más, illetve a legtöbb cégnek alkatrész beszállítói. Emiatt kvázi védettek a perekkel szemben.
Rosszul fogalmaztam, elnézést. Android specifikus megoldásra van tipped?
legiaap - A legújabb 4.0-ás Maps van rajta, de a multitouch csak a hét kezdőképernyő, a gyári webböngésző és a fényképek esetén működik.
hát pl én tervezek HD2 vételt, de érzésem szerint csak 2-3 hétig használom még, vagy még rövidebb ideig is (mint a herot, vagy Diát). Csak kéne már valami változatosság, mert unom! 
Aztán kiélem magam, és a SIM megy vissza a szifonba, vagy előtte lehet belenéz egy Desire/N1be. 
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Ha megvan rá a keret, hajrá! 
"Fontos és alap szoftvereket nem engedett be", haha. Mindegy.
Az internetmegosztás még mindig Androidon a legkörülményesebb, főleg root nélkül. Bár néhol már kapcsoltak, és meg USB-n keresztül a móka. Csak most nem jut eszembe melyik device - az biztos, hogy a Milestone és a G1 nem ilyen volt.
Ami nekem hiányzik például, az egy jó, megbízható IM kliens. Legközelebb a Meebo áll hozzá, de az se volt eddig eléggé stabil. Rengeteg szoftver van úgy, hogy so-so, de igazából nagyon csiszolatlan. Vagy egyenesen szar.
Vagy pár játék. Például egy jó picross. 4 dolcsit csengettem ki a Picacross fizetős verziójáért, és tele van user-generált fossal, egy normális rejtvény nincs benne, még a Hard kategóriában se. Ezzel szemben 1 dolcsiért megvettem a CrossLogic Ultimate-et az App Store-ban, amiben 1800 rendes feladvány van, és nem utolsó sorban az irányítása is jobb.
Bezzeg location-based szarságból kismillió van, csak éppen értelme nincsen.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Oraculus
(tag)
Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekelne a Legend használati útmutatója, akkor a HTC hivatalos weboldaláról már le lehet tölteni.
This is usually the part when people start screaming.

HardRic
(őstag)
XXL-nél csökkent az ár pár ezrest. Csak így tovább 
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"
Üdv. DivX-támogatást tud a drága?
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Itt van teszt folytatása: klikk
#216: ezek szerint nem:
A konvertálatlan avit alapból őkelme sem játsza le, az yxflash programmal pedig eléggé akad.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Lehet, hogy meglátta a tesztelő, hogy miket írtunk itt és nekiállt értelmesebben a tesztjének?
egyébként már párszor írta Karma és Konflikt is androidos topikokban, hogy csak a konténerrel van baja a cuccnak, nem pedig a divx-szel. ha fogod, és átteszed mp4 konténerbe (videó másolással, audió esetleg aac-be konvertálással, ha eredetileg ac3 volt), akkor simán lejátsza. ez pedig nagjyából egy 5 percet vett igénybe a laptopomon, ami közel sem a legizmosabb konfiguráció manapság. egy normális asztali gépen nagyjából annyi idő alatt konvertálja át, amennyi alatt átmásolod a telefonra, így ha egyből azt választod ki, hogy oda mentse, akkor semennyi időt nem vesztessz.