Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#201) gyiku válasza ByB (#171) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

lol, hogy csak 20k-val dragabb :U

(#202) ByB válasza erdoke (#200) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Engem leginkább HTC specifikus érdekelne, de nem lelek! :F

Nem eszik olyan forrón azt a kását (< ezt ilyen formában még sohasem írtam le :D), szerintem a MeeGo nem jelenti a Maemo végét, de idén minden kiderül. :K

Ami meg a végfelhasználókat illeti, igenis számít a nyitottság, ugyanis ez az egyik alapja a profin és gyorsan leprogramozott szoftvereknek. Dolgozik körülöttem jó pár mérvadó hegesztő (BlackBerry, Symbian, Android, iPhone OS) és egyikük sincs jó véleménnyel a WinMo-ról...

joey20 - Elnézést, ha félreértettelek! :R De ki váltana iPhone OS-ről WinMo-ra pusztán azért mert "más"? ;]

gyiku - Értelek?

(#203) erdoke válasza ByB (#202) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ahogy írtam, OS specifikus van, a HTC pedig nem OS...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#204) legiaap válasza ByB (#198) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem lehet, hogy azért nem tudja a multitouch-t, mert esetleg nem a legújabb google van rajta?

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#205) erdoke válasza legiaap (#204) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Vagy mert sem a Google, sem a HTC nem fizetett a szabadalomért...

(#206) legiaap válasza erdoke (#205) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért furcsállom, mert pl. a Nexusnál meg működik a dolog, pedig az is HTC.

(#207) gyiku válasza ByB (#202) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

... mint a hero :U

(#208) tuskooo válasza legiaap (#206) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Ilyen értelemben szvsz inkább Google, mint HTC. Ez viszont tisztán HTC, náluk pedig nem lenne újdonság, ha spórolnának valamin.

(#209) erdoke válasza legiaap (#206) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Be is perelte őket az Apple... A Google nyilván nem rendelkezik alap mobilos technológiákat érintő szabadalmakkal, ezeket meg kell(ene) vásárolnia az operációs rendszeréhez, vagy a készülékgyártóknak az adott készülékhez. A "nagyok" (Nokia, Motorola, Microsoft, Apple) általában úgy intézik ezt el, hogy aláírnak egy kölcsönös megengedő egyezséget, vagy éppen nem írnak alá semmit, csak éppen tisztában vannak vele, mit kapnának a nyakukba, ha szabadalmi pert indítanának egy hasonló portfólióval rendelkező nagy ellen. Ezek mellett ott a Samsung és az LG, akik bár kevesebb szabadalommal rendelkeznek az adott technológiákkal kapcsolatban, de van nekik rengeteg más, illetve a legtöbb cégnek alkatrész beszállítói. Emiatt kvázi védettek a perekkel szemben.

(#210) ByB válasza erdoke (#203) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rosszul fogalmaztam, elnézést. Android specifikus megoldásra van tipped?

legiaap - A legújabb 4.0-ás Maps van rajta, de a multitouch csak a hét kezdőképernyő, a gyári webböngésző és a fényképek esetén működik.

(#211) joey20 válasza ByB (#202) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát pl én tervezek HD2 vételt, de érzésem szerint csak 2-3 hétig használom még, vagy még rövidebb ideig is (mint a herot, vagy Diát). Csak kéne már valami változatosság, mert unom! ;)
Aztán kiélem magam, és a SIM megy vissza a szifonba, vagy előtte lehet belenéz egy Desire/N1be. :D

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#212) ByB válasza joey20 (#211) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha megvan rá a keret, hajrá! ;)

(#213) Karma válasza ByB (#198) üzenetére

LOGOUT blog

"Fontos és alap szoftvereket nem engedett be", haha. Mindegy.

Az internetmegosztás még mindig Androidon a legkörülményesebb, főleg root nélkül. Bár néhol már kapcsoltak, és meg USB-n keresztül a móka. Csak most nem jut eszembe melyik device - az biztos, hogy a Milestone és a G1 nem ilyen volt.

Ami nekem hiányzik például, az egy jó, megbízható IM kliens. Legközelebb a Meebo áll hozzá, de az se volt eddig eléggé stabil. Rengeteg szoftver van úgy, hogy so-so, de igazából nagyon csiszolatlan. Vagy egyenesen szar.

Vagy pár játék. Például egy jó picross. 4 dolcsit csengettem ki a Picacross fizetős verziójáért, és tele van user-generált fossal, egy normális rejtvény nincs benne, még a Hard kategóriában se. Ezzel szemben 1 dolcsiért megvettem a CrossLogic Ultimate-et az App Store-ban, amiben 1800 rendes feladvány van, és nem utolsó sorban az irányítása is jobb.

Bezzeg location-based szarságból kismillió van, csak éppen értelme nincsen.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#214) Oraculus

Oraculus
(tag)

Sziasztok!
Ha valakit esetleg érdekelne a Legend használati útmutatója, akkor a HTC hivatalos weboldaláról már le lehet tölteni.

[link]

This is usually the part when people start screaming.

(#215) HardRic

HardRic
(őstag)

XXL-nél csökkent az ár pár ezrest. Csak így tovább :P

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#216) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv. DivX-támogatást tud a drága?

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#217) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt van teszt folytatása: klikk

#216: ezek szerint nem:

A konvertálatlan avit alapból őkelme sem játsza le, az yxflash programmal pedig eléggé akad.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#218) legiaap válasza joey20 (#217) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, hogy meglátta a tesztelő, hogy miket írtunk itt és nekiállt értelmesebben a tesztjének?
:)

(#219) sheratan válasza joey20 (#217) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

egyébként már párszor írta Karma és Konflikt is androidos topikokban, hogy csak a konténerrel van baja a cuccnak, nem pedig a divx-szel. ha fogod, és átteszed mp4 konténerbe (videó másolással, audió esetleg aac-be konvertálással, ha eredetileg ac3 volt), akkor simán lejátsza. ez pedig nagjyából egy 5 percet vett igénybe a laptopomon, ami közel sem a legizmosabb konfiguráció manapság. egy normális asztali gépen nagyjából annyi idő alatt konvertálja át, amennyi alatt átmásolod a telefonra, így ha egyből azt választod ki, hogy oda mentse, akkor semennyi időt nem vesztessz.