Csöccs!
A mouseover-es menük futnak valamelyik androidos böngészőben? Ha igen melyikben, ha nem, akkor miaszér nem?
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."

Csöccs!
A mouseover-es menük futnak valamelyik androidos böngészőben? Ha igen melyikben, ha nem, akkor miaszér nem?
Mert szerinted egy ujjnál mit jelent a mouseover, és hogyan különbözteted meg a mouseDowntól? 
Break Driven Development

a kérdésre várok választ bocs
[ Szerkesztve ]
Jó, ha gondolkodni nem akarsz...
Az Androidos böngészőben akkor tudsz előidézni mouseOvert, ha rányomsz az adott érzékeny pontra, és zsonglőrködsz, hogy a fókuszt elveszítse (ne nyissa meg a linket). Például ez a példa még épphogy működik, bár baromi kényelmetlen. Ez a példa meg bár felbukkan, de irányíthatatlan.
Tekintve, hogy eddig három böngésző van, ebből az első az Android Browser (WebKit), ami az előbb mondtam hogy viselkedik, a második az Opera Mini (no javascript at all), illetve létezik a SkyFire zárt bétája (fogalmam sincs), simán kijelenthető, hogy nincs mouseover támogatás, mint ahogy pl. iPhone-on sincs.
Most hogy megkaptad a válaszod, kezdj el gondolkodni a kérdésemen józan paraszti ésszel: hogy csinálsz mouseOvert mouseDown nélkül? Aztán meg nyugalom.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Hú de sokmindenről lemaradtam
Most a magyarítás témájában... akkor a legenden nem lesz még egy darabig magyar nyelv?
És ha lesz akkor valahonnan rá lehet tölteni a telóra? 
A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud
Nem lesz, és ha egyszer készít is a HTC, akkor is majd maximum ROM-frissítés formájában lehet majd feltenni. Ha lesz, majd úgyis hallani fogsz róla. Addig meg felesleges háromnaponta rákérdezni valakinek.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Sziasztok!
Most próbáltam ki a PC Suit for Android programot. Aránylag hamar felismerte a telefont. Elsőre kínai nyelven jön be, de át lehet angolra állítani. Elég sok dolgot lehet vele csinálni. Pl. a System menü alatt a telefon és a memória kártya tartalmát lehet böngészni. A csengőhangokat, háttérképeket, névjegyzéket lehet szerkeszteni. Lehet SMS-t írni és még sok dolog van, de mindet még nem néztem meg. Szerintem ha valaki ért hozzá akkor bele lehet turkálni. Pl. van egy bootscreen mappa amiben gif és mp3 fájlok vannak.
Arra van esetleg megoldás, hogy ne csak a bekapcsoló gombbal lehessen életre kelteni? Vagyis, ha elsötétül a képernyő és néhány perc múlva akarom használni, akkor elég volna csak a képernyőt megérinteni, hogy feléledjen. Ha meg zsebbe vagy máshova tenném a telkót akkor a gombbal lezárnám.
[ Szerkesztve ]

Szerintem ez elég nagy hiba a HTC-től.Nem is értem miért nem lehet rá magyar menüt készíteni!? Tudok angolul ,és sokan mondták ,hogy meg lehet szokni.stb.Lehet ez nekem egy rigolya.
Én már vettem volna...de könyörgöm százezerért magyarul kényeztessen.
Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!

Esetleg lehet azt tudni hogy hivatalosan csinálnak-e olyan Rom frissítést Magyarországon ami német nyelvet is tartalmaz,vagy ez csak a nyugati régió kiváltsága?
Amúgy azt hiszem csinálok egy hard resetet,mert a sync funkciónál sem tudok belépni a google marketba,azt írja ki hogy a szolgáltató vagy a készülék nem alkalmas,pedig wi-fi-ről próbálok fellépni,és a Legendekkel azt hiszem nincs is ilyesfajta gond.
Amit észrevettem még a régi Samsungomhoz képest,hogy lényegesebben látványosabban koszolódik a kijelzője,de ezen kívül minden másban torony magasan veri azt.
10 éve csak Samsungom volt,de ezért azt hiszem megérte várni.
A Wave-re még kíváncsi lettem volna,de azt bízom benne jól döntöttem.

Ugyan már.. ha magyarországra nem csinálnak magyar nyelvű frissitést miért lenne német?
Amúgy "kisebbségnek" érzed magad mert keleti vagy? xD vagy mi.. mindig csak a "nyugatiak" 0.0
Amúgy meg a nyelvvel még annyit hogy szeritnem is elég nagy hiba hogy nincs magyarítás... de most ezt mi alapján döntik el hogy legyen?.. mert pl a Touch Pro2- nek van direkt utánanéztem ... ehhh
És a wifis kérdésemre nem nagyon kapram választ.... az volt a kérdés hogy szoftver hiba-e vagy csak az alumínium műveli ezt?
[ Szerkesztve ]
A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt: Etnikai tárgyú megjegyzés. ~aki tud
(#761) manchester85 válasza Pszihonaranc (#760) üzenetére
Attól, hogy Magyarországon kapható egy telefon, még ugyanannyi esélye van, hogy német nyelv legyen benne, mintha máshol vennéd meg.
iPhone-ra is van német nyelv, magyar meg nincs, hiába vettem Magyarországon. Ennek a két dolognak semmi köze egymáshoz.
IPad 2 16GB white, iPhone 4 8GB black
(#762) Pszihonaranc válasza manchester85 (#761) üzenetére

jóvanmár ... te mindent tudó 

Megoldható, hogy az onscreen billentyűzet qwertz legyen?
Ahhoz, hogy magyar ékezeteket lehessen írni vele, ahhoz magyar lokalizáltnak is kell lennie?
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

Ha hosszan nyomod a gombot akkor tudsz mindenféle ékezetet írni.

Csak azért gondoltam hogy lehet német nyelvet rá varázsolni mert az egy létezik erre a telefonra a magyarral ellentétben. 
Amúgy nem érzem magam hátrányban mert magyar vagyok,mindenki meg tudja oldani hogy magyar szoftver kerüljön a telefonjaira,így talán valamikor a Google és a HTC is összefog,de addig is szívesen fogom használni a Legendet,mert nem hiszem hogy pár angol szó kifogna rajtam.
A lehetőségre voltam kíváncsi,nem panaszkodásként hoztam fel ezt a dolgot 

Sziasztok!
Galád módon nincs kedvem végigolvasni több száz hozzászólást aminek a háromnegyede nem is érdekes számomra, de ahogy látom vannak itt járatos emberek.
Kérdésem az akkumulátor erejére vonatkozna:
1.Mennyit bír úgy átlagban?
2. Mennyit bír úgy hogy folyamatosan wifin vagy hálózaton lóg és aktívan netezek?
Válaszaitokat előre is köszönöm 
A keresőt pont erre találták ki.
Egyébként:
1) Egy-másfél nap.
2) Fél-egy nap.
Break Driven Development

Igazad van, teljesen kiment a fejemből. Egyszerűbb volt kérdezni.
Köszönöm. Nem tűnik valami csábítónak... pedig annyira nagy a szerelem. Szép, okos, gyors... áááá
Már leírtuk néhányszor: az antennák az alsó gumiborítás alatt vannak, ergó az alu váznak semmi köze nincs hozzá. Btw nálam teljesen rendben van a wifi, nem értem némelyek mire panaszkodnak.
A WORKSFORME még mindig nem jelent semmit általánosságban. Nekem még a sima GSM térerőm is gyengébb, mint az eddigi telefonjaimmal - a szobám tökéletes tesztkörnyezet a méteres vastagságú falakkal, gangra néző ablakkal.
Még szerencse, hogy nem használok Wifit.
BTW, az ázsiai frissebb szoftvert nem próbálta még senki?
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

HEYES! továbbra is légy optimista
ezt így kell csinálni
privibe le tudnád nekem írni személyes tapasztalataidat a Legenddel kapcsolatban?
előre is köszi

na ezt jó hallani, majd ha meglesz nekemis ígérem beszámolok a wifi minőségéről 

Sziasztok!
3 napja van legendem. HURRÁ! Nokia E66-ról váltottam, mert állandóan fagyott s meguntam.
Wifi tényleg gyengébb a lakásban, gyakran el is dobja. A térerő sem az igazi kicsit ugrál. Aksi többet bír mint az e66.
De nagyon tetszik.
Kérdés
luetooth felismeri a többi nokia telefonunkat, de nem tudok csatlakozni, küldeni, fogadni. Mi a hiba? Megoldás?
Köszi

Én nem tapasztaltam eddig sem Wi-Fi,sem térerő problémákat,sőt ahol most vagyok még egy egységgel jobb is mint a régi masinámon,vagy bárki másén a családban.
A szoftver ami rajta van az 1.23.405.1-et viseli nem tudom van -e ennek esetleg jelentősége.

Rootolás nélkül nincs írásjogod a system partíción.
Meg kell várni, amíg lesz, utána lehet ezzel kísérletezni.
Break Driven Development

Sima rootolásnál ugye nem ugrik a gari? Tehát ha nem cserélünk ROM-ot. Elég logikátlan lenne, ha mégis.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

Kimásolni engedi bármelyik betűkészletet, de újat bemásolni már nem.
Kimásolás = olvasás.
Bemásolás = írás.
Én is ezt mondtam.
Break Driven Development

Na erre nem gondoltam.
A billentyűzár mellőzésére nincs valami ötlet?
Nincs sajnos 
Nekem az hiányzik, hogy a többi hardvergombbal is el lehessen kezdeni a felélesztést. De ha már a trackpaddal is fel lehetne, én már happy lennék.
Break Driven Development
gondolom hack majd segíthet ezen gondjaidon nem? főleg ha magadnak megcsinálod... 
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...
Nexuson már láttam ilyen trackballos ébresztést.
Én sajnos nem tudom hogy kell az ilyesmit 
Break Driven Development

Nekem még mindig az nokiás hardvergombos egymozdulatos felélesztés a legkényelmesebb, és a leggyorsabb. Legalább valamiben gyorsak a nokiák.
Mennyire viszi jól a stream videókat, Karma? Indexes, origo-s, nemzetisportos videókra gondolok.
A nemzetisportos videókat ránézésre kicsit szaggatva, de játsza hanggal, az indexen a "letöltés elindult kérlek várj..." feliratnál malmozott, de nem akart tovább jutni, az origóra meg nem volt türelmem 
Break Driven Development
Az én iPhone-om bezzeg szaggatásmentesen viszi a kék kockát.
Na, hétvégén megtapizom a speedshopban.

Szia! Most próbáltam ki a Lockbot Pro nevű programot. Ezzel mindegyik gombra reagál a felébresztés és különböző stílusokat és egyénieket lehet beállítani. Viszont az sajnos nincs, hogy csak a képernyőt kéne megérinteni és utána a csúszkát elhúzni.
[ Szerkesztve ]

Market Probléma sikeresen megkerülve 
Minden működik,tudok letölteni,hála a fórumos segítségeiteknek 

Mostanában eléggé felkeltette érdeklődésemet a htc Desire, mit tudnátok róla mondani? Jobb mint a Legend? Mert még nem találtam róla mobilarénás tesztet. előre is köszi..

Ne gerjeszd már megint szándékosan az OFF-ot. Azért mert újonc vagy nem kell tudatlanul, gyerekesen viselkedned. (Majdnem csúnyábbat írtam.)
Keress egy Desire topicot a fórumban, kapásból itt van egy: [link].
Azért mert te csak ezt az egy témát látogatod, más attól még mást is olvas, és egy HTC Legend topicban a HTC Legendről szeretne információkat szerezni.

Van egy olyan kis gondom, hogy szegény legendem recseg-ropog
Az egészet az akkufedő okozza, már eleve mintha nem illeszkedne teljesen pontosan, a hátlap és a fedő között mintha lenne fél mm rés. Ha meg egyszerűen csak kézbeveszem, vagy használom, ugye elhelyezkedés miatt a fedő is a kezed alatt van, és ilyenkor bizony nyikorog meg recseg 
Szóval van másnak is ilyen gondja, és ha nincs, akkor szerintetek gariban cserélik az akkufedőt?

Nekem abszolút nincs ilyen gondom,talán még sosem volt olyan telefonom ami ennyire jól egyben volt.
Semmi rést nem tapasztalok az enyémnél,tényleg nagyon pontosak az illesztések.
Szerintem nyugodtan vidd vissza,és mutasd meg hogy mi is a probléma,ha minőségi hibáról van szó úgy is kötelesek cserélni.

ettől féltem
az a baj marha macera visszavinni, mivel rendelt darab, hétközben meg időm sem igen van pestre futkározn 

Igen,így nem egyszerű,de valahogy vissza kéne juttatnod,mert minél előbb látják hogy hibás annál nagyobb az esélye hogy cserélik is...
Tudod,ilyenkor előszeretettel hozzák fel,a miért nem hozta be korábban dumát (kivéve egy két nagyon korrekt céget)

Nekem volt, hogy rosszul sikerült visszaraknom az akksifedőt és volt közte az általad említett rés, de akkor sem nyikorgott. Próbáld meg hogy leveszed és "ráerőlteted" újra. Elvileg van 2 érintkező is aminek illeszkednie kellene és utána kéne rápattintani az akksifedőt. Hátha segít. Esetleg ez a két érintkező görbült meg kivcsit és az tartja ki. Próba szemcsere. 
"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

Érdekes a Spicahoz érekzik már a 2.1-s Android magyarul, de a HTC-nél még mindig semmi. Nagyon remélem, hogy rászánják magukat idővel (mondjuk minél előbb)! :-)
A Sense miatt a HTC-n nem natív 2.1-es Android van, de mindentől függetlenül remélem, addig nem lesz magyar fordítás, amíg nem lesz hibátlan, a Samsungé ugyanis botrányosan harmadosztályú... 

lehet már kérdezték, de miért adod el?
Qwerty?
Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/

Miért fut két HTC Checkin Service a Legendemen?
Annyit sikerült kiderítenem, hogy nem ajánlatos bezárni őket, mert resettel a mobil.
Nekem ez a gond nem merült fel, mert a mostani task manager már alapból exlude-olja, szóval nem zárja be ha end all-t nyomok akkor sem.
Szóval kell ebből kettő, vagy egyet bezárhatok, vagy mi ez?