Sziasztok!
2 hete van meg a Legendem, írnék 1-2 szót. Akku: többen is írták, ez valóban 1 napos készülék, bár közel sem vagyok hard-core user. Zenét nem hallgatok, egész nap wifi bekapcsolva, telefonálás, egy kis netezés, és egy napot bír....vagyis pont másnap reggelre-délelőttre merülne le, de ezt megelőzöm egy esti töltéssel.
A készülék nagyon tetszik, először Desire-t akartam venni, de aztén rájöttem nekem ennek a funkciói is tökéletesen megfelelnek, nem fizetek azért többet. Meg a külseje ennek jobban is tetszik. Egy nagyon jól összerakott, mutatós készülék. Egy dolog van ami nagyon nem tetszik...sajnos a wifije tényleg nem egy csúcs...előtte iPhone 3GS-em volt, azzal semmi ilyen gond nem volt. Ennek gyengébb is a vételi képessége, illetve sokszor el is dobálja a wifit, mind bent a cégnél, mint otthon. Hiába van bekapcsolva a KeepWifi program, sokat nem ér. Simán netezés közebn is egszercsak meghal a wifi, aztán 10-20-30 márodprc, de volt már hosszabb is, amikor visszajön. Igazából nem értem miért van ez, de sokan panaszkodnak rá, ithon is, klföldön is. Szóval emiatt, de csak emiatt nem vennék mégegyszer ilyet. Pedig nagyon szeretem, de gyanítom csak addig lesz meg, amíg meg nem jön az új iPhone. Pedig tetszik az android, könnyebb a kezelése mint az osx (fájlok másolása, mellékletek küldése kártyáról, stb), nekem jobban is tetszik a menü is, de ez a wifi-s dolog eléggé lerontja az összképet. És sajnos ez nem egyedi hiba, valamit a HTC itt nagyon elszúrt.Sajnos a céges kártyámon nincs net előfizetés, ezért is használom wifivel, ahol lehet, mert a pannon elég érdekes áron számlázza (magyarul qva drága) a sima gprs elérést....egyébként akinek van net elérése, azzal tökéletesen működik minden funkció, akkor engem sem zavarna ez a wifi gond.