Ebbe a topikba nehezen kapsz ilyet, de nekem 3g-m is volt es egyedul a nivos jatekok hianyoznak, a sebesseget messze felulmulja. 
SGS II

Ebbe a topikba nehezen kapsz ilyet, de nekem 3g-m is volt es egyedul a nivos jatekok hianyoznak, a sebesseget messze felulmulja. 
SGS II

Néhány napja felvetették többen, hogy csak a Spica magyar nyelvű Android. Van újabb az LG GW620-as. Igaz egyenlőre 1,5-ös Android, de az LG átírta és egy jó telefont csinált. Önálló fóruma van az mobilarénán, érdemes átnézni. Teljes magyar, még a T9-is jó!
Kb egy hónapja volt nálam Legend, szerintem a csúcs - ár-értékben mindenképen.
...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...
Scenic a szívemből szólt. Pár napja váltottam pedig mióta az eszemet tudom (na jó túloztam) iPhone-om volt. Szerettem imádtam de semmi újat nem nyújtott egy idő után. Ez a Legend mindenben jobb, de tény hogy az iPhone-ra nívósabb app-ok vannak. Az App Store minden online sw boltot toronymagasan ver, beleértve az Android Market-et is.
Bármelyiket is választod csak jól járhatsz! 
[ Szerkesztve ]
★http://soundcloud.com/nastech★http://www.beatport.com/#artist/nastech/209369
Kontra: A csengőhangok elég gyatrán szólnak rajta, bár mondjuk a szifonon sem volt rózsásabb a helyzet.... 
Én két hete nyüstölöm a masinát és elégedett vagyok vele. Beállt az akkumulátor is, most már kibír egy napot.
Két dolgon azért javítanék:
- Multitasking - nem hatékony a rendszer, a Symbian szerintem ebben még veri az Androidot. Emiatt pedig be-belassul a gép néha, bár lehet, hogy a proci és a memória kevés.
- Market - jó az alapja, de egyelőre kisebb a kínálat és a színvonalas program, mint az Applenél.
Ha ezen a két dolgon fejlesztenek a Googlenál, akkor verhetetlenek lesznek. 

Na most az, hogy milyen játékok jönnek ki iphone-ra az csak az elején poén...és biztos nekem is tetszene, de ugye nem arra van kitalálva egy mobil, hogy játszunk rajta, szal azt is meg lehet unni.
Úgyhogy ezt a tulajdonságát nem venném előnynek!
Viszont aksi...olvastam, hogy gyenge...zenehallgatással mennyit bír?
Én május környékén akarok beruházni egy új telefonra és nem tudom melyik legyen az.
Ha csökken a 3GS ára akkor az lesz a befutó viszont sima 3G és a Legend között vacilálnék.
Ami nekem fontos lenne az, hogy nagyon jól kezelhető legyen a képernyő (sms írás stb...) és zenét is bírja(tárhely és aksi).
Ugye az iphone ebben nagyon oké, de a sima 3G azért már csak 1 jó pár éves telefon.
Legend meg pont h állítólag ebben nem ok...
(mármint a képernyőt leszámítva)
Közepes aksi és 1 combosabb memóriakártyát is kellene hozzá intézzek.
Várható az, hogy adnak ki hozzá erősebb aksit?

"kibír egy napot"
Az siralmas...
Átlagfelhasználóknál 2-3 napot is kibír.
Reggel zenével és gps-szel nyitok, napközben wifi, igen sok telefonálás és netezés, este pedig zene és gps. (Nexus One és Desire még rosszabb.)
Ma kézbe vettem egy Legendet. Háát...
Nekem nem tetszik az alsó akku "betöltő" nyílás fedele, illetve nem éreztem semmivel sem masszívabbak mint mondjuk a Hero-t.
Kicsit csalódtam benne... 
HTC = Hungarian Trolling Community©

Így máshogy hangzik 

Az iphone nekem ugyanennyi ido alatt merult ronggya, 1 napnal tovabb egyik erintos telom se birta meg.
SGS II

Aki próbálkozós kedvében van vagy szeretné a Legendjének eredeti romját.
http://conflipper.com/shipped/Legend/
"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"
Hogy lehet beállitani a live wallpapert? Nexus-on ment ezen nem.... pedig 2.1 mindkettő! 
2.1, de az ehhez szükséges launcher nincs rajta. Korábban azt hiszem joey20 próbálta kikapcsolni a Sense-et, de a natúr launcher jött be a Nexusos helyett.
Break Driven Development
Na mindegy annyira nem létszükség. A naptári névnap kijelzést megoldottam, viszont így nem jelzi az Facebook ismerősök születés-napjait. Csöbörből-vödörbe.... 
Melyik a legjobb Android - androlib.com - task killer, tippek? 
Lalll - Ezzel mit lehet csinálni? 
csúnyán ráindultál erre a masinára... 
kíváncsi leszek az első vele töltött éjszaka utáni beszámolóra... 
[ Szerkesztve ]
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

Ezek az eddig kiadott romok a Legendhez. Nekem még a 1.23.405.1-el jött, de ezek között már van 1.31.707.2. Azt, hogy mivel tud többet nem tudom.
Taskkiller:
Én most a TaskPanel-t használom és szerintem jó.
[ Szerkesztve ]

Nálatok működik az MMS küldés-fogadás?
Én ezeket állítottam be:
Name: T-Mobile MMS GPRS
APN: Internet
Proxy: not set
Port: not set
Username: not set
Password: not set
Server: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS Proxy: 212.51.126.10
MMS pors: 8080
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 216
MNC: 30
APN type: mms
de meg se nyikkan, csak megkapom az értesítést, hogy jött egy MMS-em, rányomok a letöltés gombra és kb fél perc múlva dob egy hibaüzit, hogy "generic network error". 
A dologhoz hozzátartozik az is, hogy jelenleg nincs mobilnet előfizetésem, de szerintem ez nem játszat közre, mivel az MMS enélkül is kell, hogy működjön (legalábbis az eddig mobiljaimon működött). 

Megoldottam a problémámat... Kell az MMS-hez a mobilnetes előfizu! Ugyanis előfizettem a T-nél egy 100MB-os csomagra és egyből leszedte az MMS-t a fent említett beállításokkal. Ez azért szerintem kicsit durva, mert más mobilnál az MMS letöltéséhez nem kellett még külön a mobilnetre előfizetni! 

Üdv Mindenkinek!
Ma délután megvettem az első okostelefonom (HTC Legend)
.
Hazaérve bőszen életre akarom kelteni amikor is a T-mobilos kártyámat nem ismeri fel
Pannonos kártyát bele azt meg felismeri.
Hívom az ügyfélszolgálatot ahol felajánlják a kártyacserét csekély 4000Ft-os akciós áron.
Újabb próba, kártya felismer, próbahívás OK, kis idő múlva a párom a másik telefonomon hív, mert nem vagyok elérhető, megnézem "out of service" 
Mi lehet?
kártyacsere vagy telefoncsere???
Valakinek volt ilyen tapasztalata?
Köszi: Gábor
[ Szerkesztve ]

Milyen régi a SIM? Ha már régi, akkor sanszos, hogy a kártyával van a baj...mondjuk egyébként is. Az persze jellemző, hogy pénzt akarnak kérni az egyébként ingyenes kártyacseréért.. 

Fenyítsd be őket, hogy akkor köszönöm, lemondanék a szolgáltatásól ha nem hajlandók kicserélni.
Gergi: Mennie kell net nélkül is, de emlékszem hogy be kellett telefonálnam ügyfélszolgálatra hogy beállítsanak valamit. Onnan kezdve megkaptam az MMS-eket és nem volt net előfizetésem. Szóval -> 1430
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

Sziasztok! Szeretnék pár kérdésben segítséget. A Spica és ez a telefon között vacillálok.
A Spica annyiban szimpatikus, hogy magyar nyelvű és olcsóbb. A Legend viszont nagyon tetszik.
Most Nokia E52-es telefonom van és ahhoz ( mármint az S60-hoz) képest egyszerűbb vagy komplikáltabb ezeknek a telefonoknak a használata? Mindkettőt megnéztem, nyomogattam. Ami nekem furcsa a nagyon pici és vékony betűk írás közben. Ezen lehet változtatni? Másik fajta karakter vagy betű nagyító program? ( Nokiánál a Font Magnifier). Olyan előfizetésem van amiben havi 200 perc beszélgetés, 200 MB internet és 50 sms van. A készüléken tudom ezeket pontosan figyelni? A 200 MB elég átlagos használatra? A Google emailon kívül tudok más email fiókot használni és beállítani, hogy csak hétköznap és óránként keressen levelet? A névjegyhez rendelt hívókép bejövő hívásnál teljes méretű vagy kicsi? Ha kicsi akkor programmal lehet növelni? Ezeknél a telefonoknál is van FW. frissítés? Nem a teljes verzió váltásra gondolok, hanem mint az S60-nál, hiba javítás, stb. Elnézést a láma kérdésekért, de szeretnék váltani és ez az új rendszer még teljesen ismeretlen előttem.
A Legendhez van olyasmi szoftver mint a Nokiához a PC Studio? Ha van akkor lehet benne névjegyeket szerkeszteni, fájlokat átvinni a készülékre és lehet-e modemként egy laptophoz csatlakoztatni?
[ Szerkesztve ]
HTC-t válasz egyértelműen! Szerintem ez nem is kérdés. Android amúgy is csak HTC-n az igazi. Samsung meg próbálkozik mindennel, de egy dobása sem lesz 100%.
Nokia után -meg amúgy bármi után- a Sense felület igazi felüdülés lesz (még egy iPhone után is az).
Mit jelent nálad az átlagos használat? 200 mb szerintem levelek lekérése/írása és néha néha egy kis böngészésre elég.
"hétköznap és óránként keressen levelet" - Arra gondolsz, hogy ne óránként kérje le a leveleid? Be lehet állítani, hogy csak akkor ellenőrizze a fiókod, ha belépsz a programba.
Bejövő hívásnál a hívófél képe nagyobban jelenik meg, mint az Nokiában.
Legend
Én már ma elmennék érte 
[ Szerkesztve ]
Azért jön még kutyára kamion...jönnek még frankó androidos Samsungok.
De jelen helyzetben én is a Legend mellett tenném le a voksom.
[ Szerkesztve ]
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Galaxy S nem jó mi? 
Samsung idén Android fronton HTC nek is oda fog vágni.
Galaxy S l meg legjobb Android telefont hozták létre.
Igaz van Amcsi EVO 4g de az csak ami egyenlőre az úgy kevés...
Note 2 ?
Idézd kérlek hol írtam hogy nem jó a Samsung S. Én azt mondtam a Legend jobb mint a Spica.
"Samsung idén Android fronton HTC nek is oda fog vágni." Szerintem várjuk meg azokat a modelleket amikre reflektálni akartál, azután vissza térhetünk a témára.
"Galaxy S l meg legjobb Android telefont hozták létre." Kíváncsi vagyok hányan vannak ezen a véleményen rajtad kívül.

Ha megvan rá a pénzed, egyértelműen a Legend.
Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build
Szak sajtó pl ,Amcsi orosz stb
Technikailag legnagyobb tudású készülék(Szuper AMOLED, leggyorsabb 1 ghz CPU, BT 3.0 , 9.9 mm. ) és gyors mint egy iphone, igaz felület hasonlít is rá de ez kell az amcsiknak 
Note 2 ?

Úgyis elfelejtik optimalizálni. 
Magyarul meg igazán megtanulhatnál rendesen lassan.

Szia! Kösz a gyors választ. A Nokiában most az Emoze nevű progit használom a UPC-s fiókomhoz és úgy van beállítva, hogy csak hétköznap 8-15 óra között óránként ellenőrizze a fiókot. Ez lehetséges a Legenden is? A modem és a PC Suit dolgok is mennek?

A SIM kb 4 éves és néha eszi néha nem. A fiam dominos kártyája újabb lehet hogy amint el tudom engedni a telefont 10 percre, akkor teszek azzal 1 hosszabb idejű próbát.
A párom már amúgy is csúnyán néz rám, mert 5 órája nem kelek fel a telefon és a gép mellől. 

Na, volt ez a Nexus kijelző "botrány". Gondolom, mivel a Legend kijelzője is samsung szállítás, hasonló lehet a helyzet.
"Nem értettem hogy az Acer Liqid hogy produkálhatott jobb képet egymás mellé rakva." - Erre joey20 helyeselt is, szóval nagy hazugság nem lehet.
Valaki nem tudja összehasonlítani a Legendet mondjuk egy Spicával? Vagy Heroval, lényeg, hogy 3,2" TFT, HVGA legyen.
Vagy csak egyszerűen nyugtassatok meg, hogy ne izgassam magam ilyen hülyeségeken. 
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

Mivel van egy Spicam is (még), bízvást mondhatom, hogy a Legenden szebb kép van. Nade a Legend Amoled a Spica pedig csak TFT. Szóval lehet ez is a különbség oka, de az biztos, hogy a Spica egy kicsit pixelesebbnek tűnik.
...legyél nyugodt mint hal a szatyorban!... 
a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

Ha megvan az IGO android a pc-n letöltve azt hogyan tudom rávarázsolni a legendre?
Hová kell másoni? Mit kell indítani? stb?
kérnék egy kis segítséget.
Köszi

Mennyire sérülékeny? Mondjuk ha leejtem fejmagasságból betonra? El is búcsúzhatok tőle?
''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

Fejmagasságból betonra...

Nem, de azért ne nagyon tesztelgesd. Az, hogy egy részből áll az egész hátlap sokat nyom a latton.

hát Barátom! ha meglenne a zsém egy Legendre... alsógatyában MOST kiállnék az üzlet elé hogy holnap azonnal megvehessem! spicára még a G1-emet se cseréltem el anno!
teljesen más dimenzió!
Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

Köszönöm a biztatást
, de tudsz erre (#432) is valamit?

Oké. A "botrány" topikjában írták, hogy ezeken a kijelzőkön sokkal jobban egybeolvad a kép, mint mondjuk egy LCD-nél, nekem meg ez a legfontosabb, nem a felbontás.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

én még csak G1-et használtam 1,6-os rommal , azon nem volt ilyen de valami 3rd app tuti meg tudja ezt oldani. marketen van fent millió apk.
Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

Ne kakilj be druszám, marketen minden fajta, féle program van a problémádra. Holnap koránkelés és eriggy a Legendért. 
Modemként nem próbáltam, de biztos, hogy tudod használni és a HTC is ad a memkártyán egy HTC Sync nevű progit amivel a névjegyeket tudod csesztetni. De erre a gmail fiók is jó az pedig mindenképp kell hozzá.
[ Szerkesztve ]

Tulajoktol kernem, h legyen kedves nezzek mar meg a leirasban, h mennyit irnak a SAR ertekre.
Koszonom! 
Kijelzo mennyire tunik karcallonak?

Köszönöm a válaszokat. Ezek a kis lökések kellenek. 
Megvan
És eddig nagyon jó.
Csak most lemerültem, és nincs microUSB-m a közelben.
Break Driven Development

jobb mint a milestone?