Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#401) Scenic válasza Matt88 (#400) üzenetére

Scenic
(tag)

Ebbe a topikba nehezen kapsz ilyet, de nekem 3g-m is volt es egyedul a nivos jatekok hianyoznak, a sebesseget messze felulmulja. :K

SGS II

(#402) Vovi1

Vovi1
(fanatikus tag)

Néhány napja felvetették többen, hogy csak a Spica magyar nyelvű Android. Van újabb az LG GW620-as. Igaz egyenlőre 1,5-ös Android, de az LG átírta és egy jó telefont csinált. Önálló fóruma van az mobilarénán, érdemes átnézni. Teljes magyar, még a T9-is jó!

Kb egy hónapja volt nálam Legend, szerintem a csúcs - ár-értékben mindenképen.

...izéféle hogyhijják, minekismonnyam...

(#403) dirty.yakuza válasza Matt88 (#400) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Scenic a szívemből szólt. Pár napja váltottam pedig mióta az eszemet tudom (na jó túloztam) iPhone-om volt. Szerettem imádtam de semmi újat nem nyújtott egy idő után. Ez a Legend mindenben jobb, de tény hogy az iPhone-ra nívósabb app-ok vannak. Az App Store minden online sw boltot toronymagasan ver, beleértve az Android Market-et is.
Bármelyiket is választod csak jól járhatsz! :)

[ Szerkesztve ]

★http://soundcloud.com/nastech★http://www.beatport.com/#artist/nastech/209369

(#404) dirty.yakuza

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kontra: A csengőhangok elég gyatrán szólnak rajta, bár mondjuk a szifonon sem volt rózsásabb a helyzet.... :U

(#405) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én két hete nyüstölöm a masinát és elégedett vagyok vele. Beállt az akkumulátor is, most már kibír egy napot.

Két dolgon azért javítanék:

- Multitasking - nem hatékony a rendszer, a Symbian szerintem ebben még veri az Androidot. Emiatt pedig be-belassul a gép néha, bár lehet, hogy a proci és a memória kevés.

- Market - jó az alapja, de egyelőre kisebb a kínálat és a színvonalas program, mint az Applenél.

Ha ezen a két dolgon fejlesztenek a Googlenál, akkor verhetetlenek lesznek. :R

(#406) Matt88

Matt88
(lelkes újonc)

Na most az, hogy milyen játékok jönnek ki iphone-ra az csak az elején poén...és biztos nekem is tetszene, de ugye nem arra van kitalálva egy mobil, hogy játszunk rajta, szal azt is meg lehet unni.
Úgyhogy ezt a tulajdonságát nem venném előnynek!
Viszont aksi...olvastam, hogy gyenge...zenehallgatással mennyit bír?
Én május környékén akarok beruházni egy új telefonra és nem tudom melyik legyen az.
Ha csökken a 3GS ára akkor az lesz a befutó viszont sima 3G és a Legend között vacilálnék.
Ami nekem fontos lenne az, hogy nagyon jól kezelhető legyen a képernyő (sms írás stb...) és zenét is bírja(tárhely és aksi).
Ugye az iphone ebben nagyon oké, de a sima 3G azért már csak 1 jó pár éves telefon.
Legend meg pont h állítólag ebben nem ok... :( (mármint a képernyőt leszámítva)
Közepes aksi és 1 combosabb memóriakártyát is kellene hozzá intézzek.
Várható az, hogy adnak ki hozzá erősebb aksit?

(#407) zso79 válasza ByB (#405) üzenetére

zso79
(senior tag)

"kibír egy napot" :F Az siralmas...

(#408) ByB válasza zso79 (#407) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Átlagfelhasználóknál 2-3 napot is kibír. :R Reggel zenével és gps-szel nyitok, napközben wifi, igen sok telefonálás és netezés, este pedig zene és gps. (Nexus One és Desire még rosszabb.)

(#409) eldiablo

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Ma kézbe vettem egy Legendet. Háát...
Nekem nem tetszik az alsó akku "betöltő" nyílás fedele, illetve nem éreztem semmivel sem masszívabbak mint mondjuk a Hero-t.
Kicsit csalódtam benne... :(((

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#410) zso79 válasza ByB (#408) üzenetére

zso79
(senior tag)

Így máshogy hangzik :R

(#411) Scenic válasza Matt88 (#406) üzenetére

Scenic
(tag)

Az iphone nekem ugyanennyi ido alatt merult ronggya, 1 napnal tovabb egyik erintos telom se birta meg.

SGS II

(#412) Lalll

Lalll
(senior tag)

Aki próbálkozós kedvében van vagy szeretné a Legendjének eredeti romját.

http://conflipper.com/shipped/Legend/

"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

(#413) dirty.yakuza

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hogy lehet beállitani a live wallpapert? Nexus-on ment ezen nem.... pedig 2.1 mindkettő! :F

(#414) Karma válasza dirty.yakuza (#413) üzenetére

LOGOUT blog

2.1, de az ehhez szükséges launcher nincs rajta. Korábban azt hiszem joey20 próbálta kikapcsolni a Sense-et, de a natúr launcher jött be a Nexusos helyett.

Break Driven Development

(#415) dirty.yakuza válasza Karma (#414) üzenetére

dirty.yakuza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

:(( Na mindegy annyira nem létszükség. A naptári névnap kijelzést megoldottam, viszont így nem jelzi az Facebook ismerősök születés-napjait. Csöbörből-vödörbe.... :U

(#416) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Melyik a legjobb Android - androlib.com - task killer, tippek? :F

Lalll - Ezzel mit lehet csinálni? :U

(#417) tariattila válasza Karma (#396) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

csúnyán ráindultál erre a masinára... :DDD
kíváncsi leszek az első vele töltött éjszaka utáni beszámolóra... :DD

[ Szerkesztve ]

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

(#418) Lalll válasza ByB (#416) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Ezek az eddig kiadott romok a Legendhez. Nekem még a 1.23.405.1-el jött, de ezek között már van 1.31.707.2. Azt, hogy mivel tud többet nem tudom.

Taskkiller:

Én most a TaskPanel-t használom és szerintem jó.

[ Szerkesztve ]

(#419) Gergi

Gergi
(fanatikus tag)

Nálatok működik az MMS küldés-fogadás?
Én ezeket állítottam be:

Name: T-Mobile MMS GPRS
APN: Internet
Proxy: not set
Port: not set
Username: not set
Password: not set
Server: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS Proxy: 212.51.126.10
MMS pors: 8080
MMS protocol: WAP 2.0
MCC: 216
MNC: 30
APN type: mms

de meg se nyikkan, csak megkapom az értesítést, hogy jött egy MMS-em, rányomok a letöltés gombra és kb fél perc múlva dob egy hibaüzit, hogy "generic network error". :F
A dologhoz hozzátartozik az is, hogy jelenleg nincs mobilnet előfizetésem, de szerintem ez nem játszat közre, mivel az MMS enélkül is kell, hogy működjön (legalábbis az eddig mobiljaimon működött). :U

(#420) Gergi válasza Gergi (#419) üzenetére

Gergi
(fanatikus tag)

Megoldottam a problémámat... Kell az MMS-hez a mobilnetes előfizu! Ugyanis előfizettem a T-nél egy 100MB-os csomagra és egyből leszedte az MMS-t a fent említett beállításokkal. Ez azért szerintem kicsit durva, mert más mobilnál az MMS letöltéséhez nem kellett még külön a mobilnetre előfizetni! :W

(#421) kerdig

kerdig
(újonc)

Üdv Mindenkinek!
Ma délután megvettem az első okostelefonom (HTC Legend) :K .
Hazaérve bőszen életre akarom kelteni amikor is a T-mobilos kártyámat nem ismeri fel :((( Pannonos kártyát bele azt meg felismeri.
Hívom az ügyfélszolgálatot ahol felajánlják a kártyacserét csekély 4000Ft-os akciós áron.
Újabb próba, kártya felismer, próbahívás OK, kis idő múlva a párom a másik telefonomon hív, mert nem vagyok elérhető, megnézem "out of service" :W
Mi lehet?
kártyacsere vagy telefoncsere???
Valakinek volt ilyen tapasztalata?
Köszi: Gábor

[ Szerkesztve ]

(#422) tuskooo válasza kerdig (#421) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Milyen régi a SIM? Ha már régi, akkor sanszos, hogy a kártyával van a baj...mondjuk egyébként is. Az persze jellemző, hogy pénzt akarnak kérni az egyébként ingyenes kártyacseréért.. :U

(#423) Jadro válasza kerdig (#421) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Fenyítsd be őket, hogy akkor köszönöm, lemondanék a szolgáltatásól ha nem hajlandók kicserélni.

Gergi: Mennie kell net nélkül is, de emlékszem hogy be kellett telefonálnam ügyfélszolgálatra hogy beállítsanak valamit. Onnan kezdve megkaptam az MMS-eket és nem volt net előfizetésem. Szóval -> 1430

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#424) Lalee

Lalee
(tag)

Sziasztok! Szeretnék pár kérdésben segítséget. A Spica és ez a telefon között vacillálok.
A Spica annyiban szimpatikus, hogy magyar nyelvű és olcsóbb. A Legend viszont nagyon tetszik. :) Most Nokia E52-es telefonom van és ahhoz ( mármint az S60-hoz) képest egyszerűbb vagy komplikáltabb ezeknek a telefonoknak a használata? Mindkettőt megnéztem, nyomogattam. Ami nekem furcsa a nagyon pici és vékony betűk írás közben. Ezen lehet változtatni? Másik fajta karakter vagy betű nagyító program? ( Nokiánál a Font Magnifier). Olyan előfizetésem van amiben havi 200 perc beszélgetés, 200 MB internet és 50 sms van. A készüléken tudom ezeket pontosan figyelni? A 200 MB elég átlagos használatra? A Google emailon kívül tudok más email fiókot használni és beállítani, hogy csak hétköznap és óránként keressen levelet? A névjegyhez rendelt hívókép bejövő hívásnál teljes méretű vagy kicsi? Ha kicsi akkor programmal lehet növelni? Ezeknél a telefonoknál is van FW. frissítés? Nem a teljes verzió váltásra gondolok, hanem mint az S60-nál, hiba javítás, stb. Elnézést a láma kérdésekért, de szeretnék váltani és ez az új rendszer még teljesen ismeretlen előttem.
A Legendhez van olyasmi szoftver mint a Nokiához a PC Studio? Ha van akkor lehet benne névjegyeket szerkeszteni, fájlokat átvinni a készülékre és lehet-e modemként egy laptophoz csatlakoztatni?

[ Szerkesztve ]

(#425) D@niel válasza Lalee (#424) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

HTC-t válasz egyértelműen! Szerintem ez nem is kérdés. Android amúgy is csak HTC-n az igazi. Samsung meg próbálkozik mindennel, de egy dobása sem lesz 100%.

Nokia után -meg amúgy bármi után- a Sense felület igazi felüdülés lesz (még egy iPhone után is az).

Mit jelent nálad az átlagos használat? 200 mb szerintem levelek lekérése/írása és néha néha egy kis böngészésre elég.

"hétköznap és óránként keressen levelet" - Arra gondolsz, hogy ne óránként kérje le a leveleid? Be lehet állítani, hogy csak akkor ellenőrizze a fiókod, ha belépsz a programba.

Bejövő hívásnál a hívófél képe nagyobban jelenik meg, mint az Nokiában.

Legend ;) Én már ma elmennék érte :)

[ Szerkesztve ]

(#426) legiaap válasza D@niel (#425) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azért jön még kutyára kamion...jönnek még frankó androidos Samsungok.
:)
De jelen helyzetben én is a Legend mellett tenném le a voksom.

[ Szerkesztve ]

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#427) AS válasza D@niel (#425) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Galaxy S nem jó mi? :C
Samsung idén Android fronton HTC nek is oda fog vágni.
Galaxy S l meg legjobb Android telefont hozták létre.

Igaz van Amcsi EVO 4g de az csak ami egyenlőre az úgy kevés...

Note 2 ?

(#428) D@niel válasza AS (#427) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Idézd kérlek hol írtam hogy nem jó a Samsung S. Én azt mondtam a Legend jobb mint a Spica.

"Samsung idén Android fronton HTC nek is oda fog vágni." Szerintem várjuk meg azokat a modelleket amikre reflektálni akartál, azután vissza térhetünk a témára.

"Galaxy S l meg legjobb Android telefont hozták létre." Kíváncsi vagyok hányan vannak ezen a véleményen rajtad kívül.

(#429) Jadro válasza Lalee (#424) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Ha megvan rá a pénzed, egyértelműen a Legend.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#430) AS válasza D@niel (#428) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szak sajtó pl ,Amcsi orosz stb
Technikailag legnagyobb tudású készülék(Szuper AMOLED, leggyorsabb 1 ghz CPU, BT 3.0 , 9.9 mm. ) és gyors mint egy iphone, igaz felület hasonlít is rá de ez kell az amcsiknak :C

Note 2 ?

(#431) tuskooo válasza AS (#427) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Úgyis elfelejtik optimalizálni. :U

Magyarul meg igazán megtanulhatnál rendesen lassan.

(#432) Lalee válasza D@niel (#425) üzenetére

Lalee
(tag)

Szia! Kösz a gyors választ. A Nokiában most az Emoze nevű progit használom a UPC-s fiókomhoz és úgy van beállítva, hogy csak hétköznap 8-15 óra között óránként ellenőrizze a fiókot. Ez lehetséges a Legenden is? A modem és a PC Suit dolgok is mennek?

(#433) kerdig válasza tuskooo (#422) üzenetére

kerdig
(újonc)

A SIM kb 4 éves és néha eszi néha nem. A fiam dominos kártyája újabb lehet hogy amint el tudom engedni a telefont 10 percre, akkor teszek azzal 1 hosszabb idejű próbát.
A párom már amúgy is csúnyán néz rám, mert 5 órája nem kelek fel a telefon és a gép mellől. :R

(#434) HardRic

HardRic
(őstag)

Na, volt ez a Nexus kijelző "botrány". Gondolom, mivel a Legend kijelzője is samsung szállítás, hasonló lehet a helyzet.
"Nem értettem hogy az Acer Liqid hogy produkálhatott jobb képet egymás mellé rakva." - Erre joey20 helyeselt is, szóval nagy hazugság nem lehet.
Valaki nem tudja összehasonlítani a Legendet mondjuk egy Spicával? Vagy Heroval, lényeg, hogy 3,2" TFT, HVGA legyen.
Vagy csak egyszerűen nyugtassatok meg, hogy ne izgassam magam ilyen hülyeségeken. :D

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#435) Lalll válasza HardRic (#434) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Mivel van egy Spicam is (még), bízvást mondhatom, hogy a Legenden szebb kép van. Nade a Legend Amoled a Spica pedig csak TFT. Szóval lehet ez is a különbség oka, de az biztos, hogy a Spica egy kicsit pixelesebbnek tűnik.

(#436) tariattila válasza HardRic (#434) üzenetére

tariattila
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...legyél nyugodt mint hal a szatyorban!... :DDD

a sör Isten bizonyítéka arra, hogy szeret minket...

(#437) kerdig

kerdig
(újonc)

Ha megvan az IGO android a pc-n letöltve azt hogyan tudom rávarázsolni a legendre?
Hová kell másoni? Mit kell indítani? stb?
kérnék egy kis segítséget.
Köszi

(#438) NoX1

NoX1
(fanatikus tag)

Mennyire sérülékeny? Mondjuk ha leejtem fejmagasságból betonra? El is búcsúzhatok tőle?

''Love the life that you livin', ..., get another slice of the rhythm.''

(#439) Lalll válasza NoX1 (#438) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Fejmagasságból betonra... :D :D :D

(#440) D@niel válasza NoX1 (#438) üzenetére

D@niel
(őstag)
LOGOUT blog

Nem, de azért ne nagyon tesztelgesd. Az, hogy egy részből áll az egész hátlap sokat nyom a latton.

(#441) MartOOn válasza Lalee (#424) üzenetére

MartOOn
(senior tag)

hát Barátom! ha meglenne a zsém egy Legendre... alsógatyában MOST kiállnék az üzlet elé hogy holnap azonnal megvehessem! spicára még a G1-emet se cseréltem el anno!
teljesen más dimenzió!

Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

(#442) Lalee válasza MartOOn (#441) üzenetére

Lalee
(tag)

Köszönöm a biztatást :) , de tudsz erre (#432) is valamit?

(#443) HardRic válasza Lalll (#435) üzenetére

HardRic
(őstag)

Oké. A "botrány" topikjában írták, hogy ezeken a kijelzőkön sokkal jobban egybeolvad a kép, mint mondjuk egy LCD-nél, nekem meg ez a legfontosabb, nem a felbontás.

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#444) MartOOn válasza Lalee (#442) üzenetére

MartOOn
(senior tag)

én még csak G1-et használtam 1,6-os rommal , azon nem volt ilyen de valami 3rd app tuti meg tudja ezt oldani. marketen van fent millió apk.

Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

(#445) Lalll válasza Lalee (#442) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Ne kakilj be druszám, marketen minden fajta, féle program van a problémádra. Holnap koránkelés és eriggy a Legendért. :D

Modemként nem próbáltam, de biztos, hogy tudod használni és a HTC is ad a memkártyán egy HTC Sync nevű progit amivel a névjegyeket tudod csesztetni. De erre a gmail fiók is jó az pedig mindenképp kell hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#446) No.01

No.01
(senior tag)

Tulajoktol kernem, h legyen kedves nezzek mar meg a leirasban, h mennyit irnak a SAR ertekre.

Koszonom! :R

Kijelzo mennyire tunik karcallonak?

(#447) Lalee válasza Lalll (#445) üzenetére

Lalee
(tag)

Köszönöm a válaszokat. Ezek a kis lökések kellenek. :)

(#448) Karma

LOGOUT blog

Megvan :DDD És eddig nagyon jó.
Csak most lemerültem, és nincs microUSB-m a közelben.

Break Driven Development

(#449) tibi666 válasza Karma (#448) üzenetére

tibi666
(senior tag)

jobb mint a milestone?

(#450) Karma válasza tibi666 (#449) üzenetére

LOGOUT blog

Jobban bejön, az biztos, jobban kézreáll.
Hogy jobb-e, az egy nagyon összetett kérdés.

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.