Jelentem, hogy múlt héten én is beléptem a Legend-klubba 
Nekem az első okostelefonom, szóval nálam talán még nagyobb durranás, mint az olyanoknak, akiknek már volt előtte más is. Néhány szóban én is elmondom a véleményemet:
A design már a tavalyi leak fotókon elnyerte a tetszésemet, ez élőben sem volt máshogy. Szerintem gyönyörű telefon, érződik rajta, hogy minőségi darab. A kijelző, és annak színei pompásak, az egészre jó ránézni és kézbefogni.
Kezelhetősége 5-ös, ezt minden probléma nélkül sikerült elsajátítanom, ill. személyre szabnom az egyes képernyőket widgetekkel, és már a gépelés is 98%-os pontossággal megy a virtuális billentyűzeten
A mozgások nagyon kellemesek és folyamatosak, idáig nem találkoztam akadással-belassulással.
A WiFi-t és a Bluetooth-t több helyen teszteltem, semmiféle gyengeséget nem tapasztaltam, mindenhol remekül működik.
Az akksit említeném meg a telefon egyedüli gyenge pontjának, ez eddig másfél napot bírt (bár nyüstölöm is rendesen). Meglátjuk, hogy a későbbiekben ez hogy alakul. Némelyeknek hátrány lehet a magyar nyelv hiánya (mint tudjuk, így nincs magyar T9 sem), de véleményem szerint ez a kis hiányosság gyorsan megszokható. Na meg arra is lehet számítani, hogy ezt hamarosan pótolja a HTC.
Az Android Marketben egy tonnányi alkalmazás és játék található és tölthető le, itt szinte mindent megtalál az ember.
Pisztáciahéjban ennyi lenne, remélem tudtam segíteni annak, aki gondolkozik a telefon vásárlásában 

Amúgy összességében nagyon tetszik a kütyü, nem bántam meg, hogy megvettem.