Rohadtul off a téma már, de szerinted akkor úgy működik jól a rendszer, ha csak a milliós cuccokhoz jár normális szolgáltatás? Ergó, annak nyalja ki a seggét a gyártó aki azt meg tudja fizetni, az a "csóró" pedig akinek pedig "csak" 100-200 ezres mobilra telik azt elhajthatják???
Én azt mondom - és azt is gondolom - hogy ha eladok egy kesztyűt 2000 Forintért és ígértem hozzá a vevőimnek masnit ami csak 3 hónapon belül készül el, akkor jogosan kérhetik tőlem számon, hogy mikor kapják meg és nekem nem félrebeszélni kellene, hanem világosan megmondani, hogy nem lesz masni vagy ha lesz akkor mikor! Kurvára nem az érték számít azt gondolom, ha így lenne sok millió "kisember" érdekeit lesz@rhatnák a gyártók, ugyanakkor az is tény, hogy egy nevesebb brand-nek már csak presztízsből sem kellene mellébeszélni!
Ha felhívod a Telenort ugyanúgy segítenie kell az ügyfélszolgálatosnak, függetlenül attól, hogy feltöltős vagy-e és évente egyszer töltesz a legkisebb kártyával vagy havi 30 ezres számlát generáló user. Nem nézi meg és nem hajt el, hogy Te kevés vagy ide!
Az most más kérdés, hogy felkészült-e és tud-e segíteni bárkinek is! 
Ha elmegyek az IKEA-ba és veszek egy kis asztalt 4990,- Forintért és béna vagy összeszerelni, felhívhatom őket telefonon, ott ül egy erre kiképzett úriember aki nem hajt el a vérbe, hogy hja, ehhez a kis szarhoz nem jár support...
Bármit - és szó szerint értem - bármit amit veszek elvárom, ha felhívom a gyártót/forgalmazót, akkor igenis a legjobb tudásához mérten és magas szinten segítsen, mert a piaci versenyben ez MA igenis számít! Nem minden persze, mert jó cuccokat is kell gyártani ehhez, mint pl. a HTC is teszi, de hagy legyek már morcos, ha egy 100 ropis mobilt vettem és elhajtanak lerázó dumával!
Ne vedd személyeskedésnek, de szerintem a rendrakást nem mások fejében kellene kezdeni és ne ringass álmokat, korántse gondold, hogy minden "nyugati szakmunkás" 100 ropit keres naponta...
SGS II