Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#151) LEFTHORSE1

LEFTHORSE1
(őstag)

A külseje nem jön be, főleg a méretei, túl nagy nekem, az alsó fehér rész elcsúfitsa, ha az hiányozna akkor még elmenne, mivel én még mindig a full kijelző mobilt keresem, a hátlap az tetszetős de hiányzik a kameravédő, a zenei hangzására nagyon kiváncsi lennék hogy mennyire Sony-s, de mivel nincs hangszínszabályzó gondolom hogy egy SE után csalódás lenne. Ez a telefon nem más mint egy gyors kezelőfelület, számomra igazi értéke nincs. Viszont nagyon értékelem a törekvéseiket, főleg hogy megigérték a kamerák tökéletesitését... hmm, lehet hogy inkább velük kellene felvennem a kapcsolatot és nem a SE-vel, van pár igen értékes koncepcióm-ötletem. Ja és az aksi problémára van egy újabb ötletem (ma született), na azzal nem lenne a konektor rabja, meg is fogom mutatni a koncepciós topikban :K

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#152) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Csak a teljesség kedvéért: Igo is van már rá.
Amúgy hihetetlen jó teló.

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#153) CHIPman válasza Seraph 16 (#152) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudtommal azt még nem lehet kapni, csak a Spicához. Azt meg nem fogják kiírni, hogy warezon elérhető. :DDD

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#154) Lalll válasza LEFTHORSE1 (#151) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Te erről a telefonról írtad az észrevételt? Ezen egy deka fehér rész nincs mivel az egész alumínium. SE és a hang: ez nem egy műanyag vókmenmobil hanem egy PDA. Amúgy hangszínszabályzós lejátszó szedhető a marketről. Sony-s zenei hangzás. Van ilyen? Egy vájtfülű barátom azt mondta 1x, hogy Sony hangfalat virágtartónak sem használna. Na ne vedd sértésnek csak nem hiszem, hogy egy SE-hez kellene ezt a telefon hasonlítani.

[ Szerkesztve ]

"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

(#155) Lalll válasza CHIPman (#153) üzenetére

Lalll
(senior tag)

A spicás IGO-t feltelepítettem rá. Elindult szépen, gyorsan (kilépés nélkül) csak valamiért térképet nem látott. Gondolom a licensz miatt. Vagy nemtom...

(#156) joey20 válasza Lalll (#154) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

álomvilágban él. :D

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#157) Vtwo válasza Lalll (#154) üzenetére

Vtwo
(senior tag)

Ez is egy tipikus urban legend,hogy csak és kizárólag a SE teló tud jól szólni és minden más csak utána jön.

[ Szerkesztve ]

(#158) joey20 válasza Vtwo (#157) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jaj pedig mennyire nem igaz ez már... :U
----------------
Érdekes, eddig valahogy a gyári 2.1es android jobban tetszett, de most nézegetve egy rakás videót, a sense megint jobban tetszik. egyedül a galéria rész jobb az alapban. :U

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#159) Saint_ válasza LEFTHORSE1 (#151) üzenetére

Saint_
(PH! nagyúr)

:DDD

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#160) LEFTHORSE1 válasza Lalll (#154) üzenetére

LEFTHORSE1
(őstag)

Az alsó része így képről fehérnek jön le, egy SE-hez nem hasonlitanám, ők túlzottan szerencsétlen filozofiát képviselnek a szükmarkuságukkal, csak a zenei hangzást szeretném hasonlitgatni, de ha azt modod hogy ez egy PDA ...

Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

(#161) Rhino666 válasza Karma (#44) üzenetére

Rhino666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hiába van valamiben valamiféle csúcsmodern hardver, ha minden más benne kínai dzsunka. :( Annó az Omnia is hiába volt papíron csúcskategória, a legtöbb dolog kb. selejt minőségű volt benne. Annó 20k-ért vettem előfizura, de szvsz még annyit se ért amennyit kínlódtam vele. :( A GUI kb. az előző évezredet idézte, de sajnos a Manila2D-s kitchen ROM se segített sokat rajta. :U Azóta bojkottálom... :K

Gumi fülhallgató párnák (fülesbogyók) >>> http://href.hu/x/7j10 <<< 520Ft/3pár!

(#162) RaveForce válasza LEFTHORSE1 (#160) üzenetére

RaveForce
(őstag)

akkor énis beírom, h nem látok én se ebben a telóban semmi szépet, az oké h alu, de attol, hogy aluminimumbol kiöntök egy trabantot az se lesz szép :DD sztem is pont az a nagy üres rész nem kéne alulra, meg az a kis szenzor pöcök, hát nemtom engem a farmerokon lévő kis gombra emlékeztet, nexus 1-en sokkal jobban bejön a kis trackball, meg izlésesebb is az alsó rész, a n1-en lévő 4ikon sztem sokkal szebb, mint ez a 4, föleg a "menu"-tol kapok idegfárszt, vhogy iszonyatosan randa sztem,nameg a régi kis szolid htc embléma is jobban bejött mint ez a nagy bazári csillogos.. szerintem
a torta tetszett, értem már a cikk bevezetésében mér lett ajnározva az LG :DDD

[ Szerkesztve ]

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#163) Lalll válasza LEFTHORSE1 (#160) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Bizony az! :) Nem tudom, de nekem nem létfontosságú, hogy egy PDAmobil vagy okostelefon vagy miaszösz sennheiser minőségben nyomja. Viszont az igényeimet, amit egy PDA-val szemben támasztok teljesen kielégíti. Gyors, "eddig" megbízható, böngésző gyors (flash támogatással), e-mail kliens jó és még telefonálni is lehet vele gyorsan, könnyedén. Játék és egérmozi szintén nem érdekel. Arra ott a Wii vagy a PC meg a 106 panasonic plazma. :D Szóval PDA-nak tényleg kiváló, de nem tudom, hogy egy SE hangjához képest milyen lehet, hogy semmi különbség nincs.

Kérünk valakit aki vájtfülű és véletlenül van egy SE vókmenmobilja és egy legendája hasonlítsa össze őket. Esélyes, hogy nincs ilyen az országban! :DDD :DDD

Félre ne érts nem vitatkozni akarok, csak úgy akarok meggazdagodni, hogy csomót keresek a kákán. :DD

(#164) rizso válasza LEFTHORSE1 (#151) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Zenei hangzás? :U Fülhallgatóval és egy megfelelő programmal bármi lehetséges, kihangosítva meg nincs értelme egyik telefonon sem a zenehallgatásnak - hacsak nem polgárpukassztásra készülsz egy tömegközlekedési eszközön...Viszont ott meg fennáll az a veszély, hogy lecsapnak :P

(#165) No.01

No.01
(senior tag)

Teljesen veletlenul nem tudja v.ki a telefon SAR erteket? :U

(#166) HardRic válasza RaveForce (#162) üzenetére

HardRic
(őstag)

Csak azért van lent nagy üres hely, mert a kijelző nem a cucc közepén van, mint ezer másik telónál. Képernyő-üreshely arány ugyanott van. Nekem pont ez tetszett meg, hogy külsejében elrugaszkodik a "trendektől" és mégis milyen szép tud lenni.

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#167) RaveForce válasza rizso (#164) üzenetére

RaveForce
(őstag)

Fülhallgatóval és egy megfelelő programmal bármi lehetséges

vitatkoznék. számítógéphez sem véletlen lehet kapni külön hangkártyát, a meglévő alaplapi integrált mellé... kérdezd csak meg sheretant, h bőven van különbség, h milyen audiochip van a burkolat alatt..

az alkalmazásnak a vezérlőgombjai is beköltöznek az állapotsáv alá, hogy könnyen tudjuk lelőni Zámbó Jimmy-t, ha felcsendül. (Bár ez ma már szükségtelen…) by:Bog

(#168) RaveForce válasza HardRic (#166) üzenetére

RaveForce
(őstag)

azért a n1fölött se találsz ennél vastagabb "helyet"

(#169) GALARDO

GALARDO
(őstag)
LOGOUT blog

DivX támogatás van benne? :F És szolgátatónál ezesetben T-nél lehet majd kapni?

Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

(#170) rizso válasza RaveForce (#167) üzenetére

rizso
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na jó, a pc az megint más kérdés, ne keverjük azt most ide :N ;) De egy ilyen telefonnal és egy megfelelő fülessel, no meg a zenelejátszó programmal azért már lehet mit kezdeni :R Meg walkmanmobil és walkmanmobil között is van különbség ;] Én pl. BB 8900-val vagy Nokia N82-vel, és egy Sennheiser CX400-zal elég durva hangzást hoztam össze :B

(#171) HardRic válasza RaveForce (#168) üzenetére

HardRic
(őstag)

Jó, pont találtál egyet amin nem úgy van. De nézd meg mondjuk az 5800-t, vagy az iPhone-t. Ha azoknak feljebb lenne a kijelzője, azoknál is hasonló nagy hely lenne alatta.

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#172) Tonyo válasza No.01 (#165) üzenetére

Tonyo
(őstag)

body nem tudom mennyi, 1,1 head ha jól tudom.. nem valami jó:S Javítson ki vki ha tévedek

szerk: Ezen vajon milyen bőrtok illeszkedne? Hero-ra is csak gumi tokot láttam

[ Szerkesztve ]

Dura lex, sed lex...

(#173) EczkE

EczkE
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bravó HTC azt így kell csinálni! :R
A dizájn meg fantasztikus, végre erre is odafigyelnek, nem csak a belsőre.
Ha lenne hozzá fizikai qwerty nagyon jó lenne. :B

Mindenki hülye a maga módján. || Eladó cuccok: Sony Ericsson Xperia Mini White (ST15i),PS2 játékok, bazár >>> http://href.hu/x/h3kj <<<

(#174) BLiNk3r

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Az engem is érdekelne, hogy milyen tokban érdemes hurcolászni. Van külön Legend tok, ami végigköveti az alakját?

(#175) <NewL> válasza Tonyo (#172) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

meg miért is kellene rá bőrtok,amikor azért alu ,hogy bírja a strapát és viszonylag nem annyira karcolódik mint egy müanyag és egyáltalán nem kopik.
a kijelző egyébként üveg? (vagy olyan mint a hd2-őn? ugy emlékszem ,hogy az nem üveg,hanem valami karcolódásmentes plexi zsirtaszitóbevonattal)
tokok,egyik se azaz illeszkedős fajta

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#176) Tonyo válasza <NewL> (#175) üzenetére

Tonyo
(őstag)

általában sztem a kijelző miatt hordják tokban nem ház miatt..

Dura lex, sed lex...

(#177) <NewL> válasza Tonyo (#176) üzenetére

<NewL>
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem meg pont forditva. a gyártók mostanában odafigyelnek a kijelzőkre,főleg egy érintős mobilnál. zsirtaszitóréteg,üveg,karcmentes plexi a hátlap meg kopik karcolódik mint a fene mert általában müanyag vagy fém.
az iphoneom kijelzője karcmentes a hátlapról megmár lassan lekopik a fekete:D

már a Heronál is olvastam pár érdekességet. ott talán csak a fehér változat kapta meg a zsirtaszitóréteget.
egyébként tegnap néztem egy hd2 videót ahol az egyik mobilarénás kolléga akarta megkarcolni a kijelzőt,sikertelen volt. szóval nem egyedi a szifoné,ez is kaphatott valami jobb plexit

[ Szerkesztve ]

There's an app for that

(#178) Tonyo válasza <NewL> (#177) üzenetére

Tonyo
(őstag)

az iphone sztem ebből a szempontból más kategória..mintha olvastam volna vhol, hogy a samu spica kijelzője pl , könnyen karcolódik.. persze lehet mondani, h ez megint más kategória..

Dura lex, sed lex...

(#179) BLiNk3r válasza <NewL> (#175) üzenetére

BLiNk3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha olyan a kijelzője, mint a HD2-nek, akkor tényleg nem vitális a tok, viszont sokaknál az igényesség része, hogy vigyázzanak egy százx ezer Ft-os használati tárgyra.

(#180) alamuszi válasza Ulkesh (#95) üzenetére

alamuszi
(senior tag)

Vicces, megint valami gáz van a HTC-vel? Mintha éreztem volna, hogy milyen gáz ez a készülék. Na mindegy lehet hogy beruházok egyre.

És nem azért hogy 40 fokban tűző napsütésben HD videót nézzek rajta, vagy éppen netezzek vele a marson, mert tudjuk, hogy van olyan készülék ami erre képes is... ;)

[ Szerkesztve ]

"Technológiai problémák nem fordulnak elő az Apple készülékeinél." - Ulkesh

(#181) Lalll válasza Tonyo (#178) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Szerintem ez nem igaz a Spicáról. Nekem volt kb. 2 hónapig fólia nélkül többször sikerült a lakás vagy a kocsi kulcs mellé is tenni a zsebben, sőt a gyerek is "megette" vagy 2x :) és egy karcolás sincs rajta. Pedig nyüstöltem, de nagyon.

(#182) Lalll válasza alamuszi (#180) üzenetére

Lalll
(senior tag)

Pici iróniát érzek a szavaidban. :D

(#183) Tonyo válasza Lalll (#181) üzenetére

Tonyo
(őstag)

Ezzel nem tudok vitatkozni:) Tud annyival többet a htc, mint amennyivel drágább a spicanál? Költőinek hat a kérdés, pedig nem az :DDD

Dura lex, sed lex...

(#184) vsgaborr11 válasza Champipi (#149) üzenetére

vsgaborr11
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azért Wii-iPhone párhuzam eléggé vicces. A Wiiből nem direkt hagyták ki a jobb GPU-t,CPU-t,nagyobb RAM-ot,iPhone meg direkt nem kapott GPS-t,stb. Wiinél a Nintendo azt hitte,hogy az X360 és PS3 a szokásos 2x-3x akkora erőt hozza az elődjével szemben,erre lett megtervezve a Wii is,a GC-nál 2-2,5x erősebb. Csak hogy a konkurencia meg 6-7x erősebb,mint az előd konzol.

Zune HD 16 GB

(#185) RaveForce válasza rizso (#170) üzenetére

RaveForce
(őstag)

én elhiszem neked, meg biztosan szépen szól ez is, nameg én se tartozok a vájt fülűek közé akik csakis studio fülessel hallgatnak zenét, csak arra akartam felhívni a figyelmed h amit írtál azért nem teljesen helytálló minden körülmény közt :)

(#186) Sn00k

Sn00k
(őstag)

ŐŐŐŐŐŐŐŐ jól értelmeztem az olvasmányban, hogy nincs hozzá alapból tok ???
Azért egy , ilyen kategóriájú PDA-hoz, már illetve volna adni :U

[ Szerkesztve ]

----- WWW.FINDWEBCAM.INFO ----- ---- http://oranumastrologyonline.com ----

(#187) sheratan válasza rizso (#170) üzenetére

sheratan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a BB8900 szerintem is szépen szólt, viszont cserébe nagyon sokat fogysztott közben. gondolom azért, mert valahogy szoftveresen finomítottak a hangzáson, így a cpu is dolgozott rendesen, nem az audichipre hárult a feladat. mindig a Meizu-val példáulózom, de ott van (tudtommal) egyedül olyan audiochip a készülékben, amit péládul az ipodokban is alkalmaznak, és az tényleg jól szól, ha jól optimalizálják.
van egyébként időnként ilyen zenei teszt a gsmarena.com-on, ahol a hangkimenetet mérik le profi eszközökkel. érdemes megnézni, még egyszer volt ott vagy a G1 vay a Hero, és valami siralmas eredményt produkált sajna. annál még egy átlag Nokia is jobb volt sokkal, pedig emlékszem például a multimédiára tervezett N78-am milyen pocsékul szólt egy normális fülessel...