A külseje nem jön be, főleg a méretei, túl nagy nekem, az alsó fehér rész elcsúfitsa, ha az hiányozna akkor még elmenne, mivel én még mindig a full kijelző mobilt keresem, a hátlap az tetszetős de hiányzik a kameravédő, a zenei hangzására nagyon kiváncsi lennék hogy mennyire Sony-s, de mivel nincs hangszínszabályzó gondolom hogy egy SE után csalódás lenne. Ez a telefon nem más mint egy gyors kezelőfelület, számomra igazi értéke nincs. Viszont nagyon értékelem a törekvéseiket, főleg hogy megigérték a kamerák tökéletesitését... hmm, lehet hogy inkább velük kellene felvennem a kapcsolatot és nem a SE-vel, van pár igen értékes koncepcióm-ötletem. Ja és az aksi problémára van egy újabb ötletem (ma született), na azzal nem lenne a konektor rabja, meg is fogom mutatni a koncepciós topikban 
Van olyan aki azt hiszi, hogy az ő saját látásának, gondolkodásának a korlátai, egyben a világmindenség korlátai is

Annó az Omnia is hiába volt papíron csúcskategória, a legtöbb dolog kb. selejt minőségű volt benne. Annó 20k-ért vettem előfizura, de szvsz még annyit se ért amennyit kínlódtam vele. 
sztem is pont az a nagy üres rész nem kéne alulra, meg az a kis szenzor pöcök, hát nemtom engem a farmerokon lévő kis gombra emlékeztet, nexus 1-en sokkal jobban bejön a kis trackball, meg izlésesebb is az alsó rész, a n1-en lévő 4ikon sztem sokkal szebb, mint ez a 4, föleg a "menu"-tol kapok idegfárszt, vhogy iszonyatosan randa sztem,nameg a régi kis szolid htc embléma is jobban bejött mint ez a nagy bazári csillogos.. szerintem
Nem tudom, de nekem nem létfontosságú, hogy egy PDAmobil vagy okostelefon vagy miaszösz sennheiser minőségben nyomja. Viszont az igényeimet, amit egy PDA-val szemben támasztok teljesen kielégíti. Gyors, "eddig" megbízható, böngésző gyors (flash támogatással), e-mail kliens jó és még telefonálni is lehet vele gyorsan, könnyedén. Játék és egérmozi szintén nem érdekel. Arra ott a Wii vagy a PC meg a 106 panasonic plazma. 

És szolgátatónál ezesetben T-nél lehet majd kapni?
De egy ilyen telefonnal és egy megfelelő fülessel, no meg a zenelejátszó programmal azért már lehet mit kezdeni
Meg walkmanmobil és walkmanmobil között is van különbség
Én pl. BB 8900-val vagy Nokia N82-vel, és egy Sennheiser CX400-zal elég durva hangzást hoztam össze