2Gb-set adnak hozzá. Speedshopnál vettem 123k-ért, de visszaigénylem az áfát, szal csak 100k.
GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

2Gb-set adnak hozzá. Speedshopnál vettem 123k-ért, de visszaigénylem az áfát, szal csak 100k.

Nekem nincs lehetőségem visszaigényelni QQ
mind1 is a jövő hét, mert gyanus, hogy holnap veszem, akkor vagy XXL vagy GSMline lesz, de ha hallatok valami akciót valahol akkor szóljatok gyorsan mindenképpen
kb. 20 percenként úgy is itt vagyok.
Csak az időnek nincs vége. http://hs4rc.deviantart.com/
Legend rootolasrol van valami info? Nagyon kene mar az az APP2SD, de azt hiszem, az csak rootolva megy.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet
Félig jól hiszed, az is kell hozzá. Meg a saját kernel (azaz kb. főzött ROM) támogatás. Semmi hír egyébként, Paul, akinek állítólag sikerült rootolnia, még mindig síel. De ha a root meg is van, a főzött ROM-ok flashelése még megoldatlan probléma.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Koszi, kozben ugyanezt gugliztam ki, utolso twitter bejegyzes tole, hogy megyek a repterre..
fene a jo dolgat, aprilisban sielni...
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

Fú, hát a Wifi az bizony gyenge. Itt vagyok a rooterrel szomszédos szobában nyitott ajtónál, és a jelerősség csak fair. 5800 és a laptop is maxot jelzett.
meg annyit Karma, hogy SD-re telepiteshez mindenfelekeppen root kell?

födémen vajon átmászik a wifi?
Igen. Ha nem is kernellel támogatott A2SD, a /data/app-ot át lehetne irányítani egyszerűen a mountolás megváltoztatásával, de azt is csak rootként lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development
Köszi a választ, ha elment a 3G akkor veszek egyet 
FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

Köszi szépen!

Most látom, hogy már felmerült ez a probléma. Nekem van netelőfizetésem, elvileg jónak kéne lennie.
Beállítottam az mms APN-t az ajánlásoknak megfelelően, de még mindig nem jó.
Asszem felhívom a 1430-at, hátha megoldják nekem.
Végülis van RotaS a telefonban. 

Sziasztok.
Boldog tulaja lettem egy Legendnek.
Volna kérdésem hátha valaki tud segíteni.
Phone rész alatt nekem is duplán vannak a kontaktok.
A névhez rendelt hívóazonosító kép nektek is tök homályos vagy csak nekem problémám.
Megköszönném a segítséget.
Üdv
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""

Ja és yxflash force close.???

Nem találtatok még megoldást arra, hogy azt az egy szem ledet zseblámpaként lehessen használni? 

Amivel én a dupla kontaktokat megoldottam: people- menü- delete--> itt feldobja összes kontaktot és be tudod jelölni egymás után sorban kiket szeretnél törölni. De lehet van egyszerűbb megoldás is 

Üdv, megint én..
Részben off, részben azért kapcsolódik a témához:
[link]
Mivel sokadik próbálkozásra sem jártam szerencsével a hardverapro-n Legendet hirdető tagokkal, ezért ezt néztem ki magamnak. Bár ott van, hogy 2 év gyártói garanciával, de az info szerint számla nincs. Ezek szerint nem tudnám érvényesíteni a garanciát?
Vagy van esetleg más ötletetek hol tudnám beszerezni? (Igazából már a 104 is elég sok..)

na milyen egy nap után? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Valószínű valaki valahol megvette,és nem tetszik neki,ezért gyorsan túl akar rajta adni.
Mivel a garancia csak számlához kötött,ezért a 2 év ugyanúgy adott.
Viszont szerintem akkor már jobban jársz ha mégis rászánsz pár ezressel többet,és akkor olyan boltban veszed meg ahol te szeretnéd,és ha garanciális gond van vele nem kell mondjuk Szegedre vinned azt (bár lehet hogy mindenki a speedshopban gariztatja,ezt nem tudom).
"Ha a kenyér beszél, a morzsák hallgatnak."

Én is tőle vettem (mondjuk én 103.000-ért). Nyugodtan megveheted, vadi új dobozos. A szálak a Motokerhez (hivatalos HTC forgalmazó) vezettek. Számlát nem, de garanciajegyet adnak és az 2 év gyártói. A Motokerhez kellett bemennem érte. Hajrá.... 
"- Azt kérdi, miért? - Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!"

a történet elég egyszerűnek hangzik, vaterás emberkénk vissza tudja igényelni az ÁFÁ-t, megveszi a motokernél a legendákat 123k ért, levonod az áfát 98 ezer, rádob 6k-t és voálá ott a nyeresége.
10 darabnál már 60k ^^ simán jó biznisz.

Szépen hangzik,de én inkább maradok az egyenes útnál,bár én is visszaigényeltem a 25%.Nem tudom hogy ez mennyire legális,és nem feltűnő hogy ennyi készülékre igényli vissza,de mindegy,a számlázás és az elszámolhatóság rejtelmeibe sajnos nem látok bele.

Én se sokat teketóriáznék, ha lenne lehetőségem visszaigényelni, futnék a speedshopba. Amúgy pass hogy oldja meg.
Garancia szerintem ugyanúgy speedshopba szól, azt hiszem ők a magyar szervíz.
Gyanús, hogy a motoker csak motorolákkal foglalkozik. 
HardRic: meséééélljjj!

Szerintem kár vele foglalkozni ... ha bukta van, akkor őt fogja megszopatni az APEH, nem téged.
Te csak megvetted tőle használtan.
(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu

Olvasd el rendesen az oldalukat ... HTC-vel is foglalkoznak 
(69082) ''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!'' - by Knife www.sx4forum.hu

vaksi vagyok 

Köszi, bár úgy látom számomra ez is bukó, mert szombaton nem lesz Pesten.. :S szívesebben intézném személyesen, de vidékről csak akkor tudok feljutni.. 

Hivatalos viszonteladók:
http://www.htc.com/www/where_to_buy.aspx?folderid=4938&page=0
A garancia nem a speedshop-ba szól, hanem az e-care-hez a hivatalos garanciális szervízhez.

Ohh
na jó tudni. Köszi az infót.

"Valószínű valaki valahol megvette,és nem tetszik neki,ezért gyorsan túl akar rajta adni."
Nem! Ezt a Motoker árulja (Vaterán), oda is kellett bemennem érte. Vadiúj, bontatlan csomagolásban adták át. Nincs átbaszás!!!

Akkor viszont nem fair azokkal szemben akik hivatalosan a boltban szeretnék azt megvenni.
Ott 122.900 Ft bruttóban,a vaterán meg csak 104.000 Ft?Hm,ez nekem elég gusztustalan bánásmódnak tűnik ha valóban így van.

Ezért szokták azt mondani, hogy mielőtt vásárolsz, nézz körül máshol is 
A bánásmód teljesen jó ... aki meg lusta körülnézni és bemegy a boltba megvenni számlával, azt meg fizesse be az ÁFÁ-t.

Amikor a Vaterán megvettem ezt a készüléket fogalmam sem volt arról, hogy ezt a Motoker árulja, így az általad említett gusztustalan bánásmódod sem értem. Nem arról van szó, hogy van 10ezer darab ilyen készülékük és ÁFA nélkül adják el, hanem valószínű arról, hogy van 5-10 db ilyen készülék, amit ennyiért oda tudnak adni. Nevezzük Promóciós készülékeknek vagy 0 perces használtnak nekem mind1. Engem csak az érdekelt, hogy ennyiért meg tudtam venni és van rá 2 év gyártói garancia.

Nem akartam itt a tüzet szítani,ez csak egy szubjektív vélemény volt. 

Mint ahogy az én véleményem is szubjektív 
Erről szól a fórumozás 

Tokot honnan szedtetek hozzá?
Nokia E51 > HTC Legend > HTC Sensation 1.50.401.1

sziasztok
lesz a vodánál,x10 meg legend,most tudtam meg
pont a kettő között gondolkozom
szerintetek melyik a jobb?
mikor lesz arenas teszt?jó lenne tudni hogy muzsiál az android a sonyn.
vagy inkább legend?help me please

Én nem bántam meg a Legend-et. Minőségérzet maximális, semmi kivetnivaló nincs benne.
X10-et nem ismerem, nem volt a kezembe. Ha sokat sms-ezel, akkor talán a QWERTY miatt érdemes elgondolkodni az X10-esen.
:deakkorishtctvegyélmertjobbsmiley:

[ Szerkesztve ]
Az X10-nek nincs QWERTY-je.
Break Driven Development

Nem is szítottad. Az enyém is az. Csak annyit mondtam, ennyiért a hülyének is megéri, hátmég nekem! 
[ Szerkesztve ]

Minden rendben, fénysebesség, csak dobálja a wifit. Elég rendesen rontja az összképet.

Tényleg ... most hogy mondod ... kevertem az X10 mini pro változattal 
Akkor már nem is érdemes X10-et venni. 1.6-os Androidos Sonyért többet fizetni a Legend áránál.
Szerintem nem érdemes. 

Én is beszereztem, most értem haza nemrég 
Nokia után UAAAUUUUU, minőség csúcs, nekem 1 - 40cm födémen haloványan átjött a wifi, de általában 10m es sugárban mozgok, remélem nem lesz gond, vagy fixálják.
De eddig

Nem tudom hova kapkodjak, mit csináljak vele. 
Mivel eléggé poor az angol tudásom ezért valószínűleg sokat foglak titeket nyaggatni, előre is bocsi, és köszi.

Sziasztok.
1013-ra valaki estleg?
Köszi

Nekem nem tűnik homályosnak.
A dupla megjelenés ellen én átvettem az összes kontaktot a SIM-ről. Aztán letöröltem a SIM-et. utána beállítottam, hogy csak a Phone kapcsolatok látszódjanak. Végül összelinkeltem a Phone-osokat a Google és Facebook accountokkal.
Nem 5 perc volt.

Csak nyugodtan kérdezz, amire rájöttem arra fogok válaszolni. Grat. hozzá!
Nem tudom milyen csodaUSB-t raktak ebbe a kütyübe, de olyan gyorsan másolja a gigákat az 5800-hoz képest, hogy az hihetetlen.
Ma eleg gyorsan lemerült: reggel leszedtem töltőről, elmentem, 14:30-kor hazaértem, onnantól 17-ig tudtam vele netezni wifin. Kéne majd egy mobilnet, de most nem maradt pénzem.

Wifi fixert tedd fel. Jelerősség nem lesz jobb, de legalább nem dob le (vagy legalábbis nem veszed észre).

Fenn van
Ma 2x dobott le a közelben, egyszer meg akkor amikor egy szinttel lejjebb voltam, de ott jogosan.
Más: az AMOLED-től nem vagyok elájulva. Ha nem max fényerőn van, akkor nem simán sötétebb lesz a kép, hanem kap egy barna árnyalatot, és ez ronda. De már megérte, mert a fekete az gyönyörű. És fekete, nem szürke, meg kék, mint a TFT-knél, amitől herótot kaptam.
A galéria, vagy photos vagy hogy hívják itt, meg elég kevés színnel gazdálkodik, olyan sávosak a képeim, mint a fene.
De még mindig megvenném még egyszer, a pozitívumok kárpótolnak.
SRacok, marketen a Legend miert nem talalja meg a Layar-t? szedtem 3.06os telepito apk-t de nem telepiti vmiert....

Kint is van hírben, hogy a galéria szar 2.1 ben, remélem jön majd valami fix, meg hogy a wifivel is tudnak majd valamit csinálni.
Én most tölötöm 1x16 óra, ezt ajánlották több helyen is, de majd utánalovasok nem-e 3.
Elég nehéz megállni, hogy ne nyüstöljem, de kemény vagyok 
Kijelző N80 után csudajó. Most éppen arról próbálom levarázsolni az adataim, mert elszállt a szalagkábel, aztán se kép, se hang.