Februártól végre egy komolyabb szoftver fejlesztő cég, az SPB Software biztosan beindul Androidra is.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Februártól végre egy komolyabb szoftver fejlesztő cég, az SPB Software biztosan beindul Androidra is.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

jó lenne addigra eljutni oda, hogy tudjunk programokat venni is itthonról
Amit őszintén nem értek, hogy miért is van egyáltalán korlátozva. Komolyan ép ésszel nem tudom felfogni...

MarketEnabler.apk való erre ;)
TRON addict
Rootolt telon persze...

nah ez az, de én nem főzött rommal használom, így viszont nem lehet, ami tényleg fura :S

Ahhoz nem kell főzött ROM, hogy root-old a telefonod. Nekem legalábbis előbb volt root-olt a gyári ROM, csak utána tettem fel egy főzöttet.

oh értem,akkor h is működik ez? 
lényege, hogy root jogaid vannak a telón. Aztán ehhez a progihoz az kell.

köszönöm srácok :-)
Nah, akkor ebből csemegézhetsz, ill. más is hasznát veheti 
Ez érdekes. khm Magyar nyelvű menü: van 
Főzött Romoknál a kamerát szokták,lehet javítani,a képminőségre gondolok vagy a videófelvételre (mondjuk 30fps-re fel lehet "húzni")? mint a Nokiánál a szoftverfrissítésnél javítanak egy picit rajta. ...ez lehetséges?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

Szaisztok!
Boldog tulajdonosa lettem egy Hero-nak
Szeretném megkérdezni, hogy a hangszóró bal oldalán lévő - remélem jól gondolom- fénymérő szenzor sötétben halványan nálatok is világít-e zöldes színben. Észrevettem, hogy ha csökkentem a kijelző fényerejét, akkor ez is halványabban világít. Szinte csak teljes sötétben látni. Lehet, hogy a kijelző háttérvilágítása "szivárog" át. 3 napon belül vagyok, szerintetek cseréltessem?
Köszi a válaszokat! Üdv Mindenkinek
[ Szerkesztve ]

Szia Savoli
Nekem full sötében nem vil. Nem tudom neked miért teszi,lehet igazad van háttérvill. ver oda...remélem segitett.... nem tudom holvetted ,de én elmennék ,és megnéznék 1 másik höst is. 

tud e esetleg vaalki linket tenni ide, ahol összehasonlítjáka régi és uj szoftot? érdekelene h milyen a képek és a videó minősége, valamint hogy mennyire gyorsabb a Hero a zúj szotverrel, mivel teelfon vásárlás előtt állok...
Van már Hero-ra is új szoftver? Menj el valahová és nyomkodj meg egyet
Aztán kiderül megfelel- a sebessége neked.

hát csak a gyári soft update-nél nincs garivesztés, úgyhogy marad root nélkül, de tényleg értelmetlen dolog, hogy nem lehet itthonról legaláisan progikat venni 

Ezt a garanciavesztés dolgot nem értem. Ha valami bajod van a telefonnal visszatöltöd rá a gyári ROM-ot és szerintem onnan nem tudják neked megmondani, hogy valaha volt-e rajta másik ROM.
Akkor van baj, ha idegen ROM-al megy tönkre a gép, nem?
TRON addict

Erre a kérdésre Én is kíváncsi vagyok... úgy lenne logikus

nyilván, de azért nem szeretek kockáztatni, a lényeg, hogy mivel csak a gyári rom-ot töltöttem fel, így semmiképpen nem köthetnek belém
Ha bekapcsohatatan, akkor semmi, a szerviz sem tudja megállapítani, mi volt rajta.
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

Sziasztok!
Szeretném tapasztaltabb kollégák segítségét kérni! Telefonvásárlás előtt állok, és a Hero lett a szívem vágya... Előtte szifon volt az elképzelés, de az fuj, meg a T-nél nem vesznek emberszámba. (csak azt szerettem volna megtudni,hogy van-e egyáltalán az országban még 16gb-os 3G, mivel elvileg egy árban van a 8GB 3G-vel,de erre nem tudtak válszolni,pedig nem kevés pénzt kell otthagyni érte)
Szóval a dilemma: van egy P előfizetésem, ami családi,tehát nem mondom le, szinte minden ismerősöm T-s és az a kérdés, hogy a Vodánál vegyem meg a telefont 2év rabsággal (1750 a legkisebb előfizu, ez 50 perc lebeszélést enged, viszont plussz 1250 ért korlátlan mobilinternetet adnak hozzá,ami tehát havi 3000 lenne) vagy függetlenül, amit az XXLGSM kínál legjobb áron (115000) de nem tudom, hogy ez a 0 perces használt menniyre 0 a valóságban, persze tudom, hogy a különbözeti adózás miatt van, da akkor is, valakinek tapasztalat?
Tehát nagyon örülnék minden építő jellegű ötletnek,mert már nem bírom tovább
és nem szeretnék rossz döntést hozni
Mellékesen megjegyzem,h a lakásomban és a suliban is van wifi, és az időm 80%-át a fenti helyeken töltöm, tehát nem életbevágóan fontos a voda mobilnet,de azért gondolom úgy mutatja meg a gép az igazi potenciálját.
[ Szerkesztve ]

Nem tudom, én is ezen a dilemmán rágódom, szóval én is várom az építő jellegű válaszokat, ám én alapból vodásként, most a szolgáltató felé hajlok kissé.
bejgli: Hogy kapsz,hozzá 1250-ért korátlan mobilinternetet??? körbenézek a vodás oldalon, hátha észreveszem én is, mert én 3000ért láttam, 1gigás adatforgalomig.
Egyelőre, csak egy egyenletet hozhatsz ki egyenlőre....:)

Van valami net a Vodánál 1250ért, az 100, vagy 400megás net, és úgy korlátlan, hogyha túlléped nem számláznak felül, csak lassítják a netet.
Én pannonos voltam több mint 3évig, a Hero miatt lettem vodás, és nagyon sajnálom hogy nem követtem nyomon a vodát, mert rég átmentem volna, feleződött a számlám, ráadásul 100Mb-s net helyett 3Gb-s van. Szerintem bátran be lehet vállalni a vodát, főleg azért, mert a Heroba nem babrált bele, ugyanaz, mint a független (még a voda logo sincs rajta)

Voda net: honlapon rámész, hogy előfizetéses ügyfél, aztán ott akció, és az aktuális ajánlatokon belül első hero. Ott az új előfizetés/ régebbi meghosszabítás alatt apró betűvel az áll, hogy további részletek itt. Azt írják, hogy 1200 HUF- ért havonta 50 mega adatforgalom van (Vadafone mobilweb médium a neve,máshol nem találtam meg), a túllépés esetén a max korlátozás 9,6 Kbs és nem lehet az adatforgalmat VoIP,tehát ingyenes netes kommunikáció, mint skype használni, de modemként működtethető a telefon. Az első két hónap elvileg ingyen van tehát ki lehet próbálni, hogy kell-e. Kíváncsi lennék véleményekre, hogy volt-e valakinek szerencséje ilyen, vagy hasonló konstrukcióhoz, mennyire elég az ötven mega illetve a fennmaradó időben biztosított alig 10Kbs? Böngészés, Youtube mennyire idegtépő vele? Volt szerencsém P-s mobilnethez, de azt ingyen is kétszer meggondolnám. A lefedettség milyen a vidéki nagyvárosokban?
A kérdés továbbra sem kerüét megválaszolásra. Meglévő P előfizu mellé új 2 év voda hűség, vagy kártyafüggetlen Hero... (Gyors matek: független 115000, voda: 99000+42000=
141000, nettel együtt 171000 és akkor csak a havi 50 perc lebeszélhetőséget és 50 mega netet számoltam... Ajjajaj
Vodásat/ függetlent updatelt már valaki az új rommal? Külföldi fórumokon írták, hogy volt akinek nem fogadta el a serialt letöltéshez, meg a szolgáltatófüggők valahogy később kaptak csak új ROM-ot de lehet ,hogy rosszul emlékszem.
További észrevétel megintcsak külhoni fórumról, hogy eltűnt az órák animációja a lapozgatáskor, és egy hiba, hogy néha landscape módban gépelve "ugrál" meg villog a kijelző. Valaki hasonló helyzetben?
[ Szerkesztve ]

Semmi ilyesmi, a ROM simán felpakolható volt, amikor kijött, bár én azóta főzött ROMot használok...

hát a nethez annyit: itthon és suliban és melóhelyen is tudok wi-fit használni, szóval én is csak netrádiózásra használom néha, de a lassítás nem vészes, szakadás nélkül megy a netrádió,pedig túllépem az 50 Mb-ot, de így akkor 1750-ért bevállalod a legolcsóbb csomagot és nem is kell hozzá az a mobilnet, mivel akkor gondolom a másik telefondon tudsz rádiót hallgatni, igazából akkor felesleges lenne a net sztem, de van az 1200-asnál olcsóbb net, az 800 forint és 12 Mb után korlátoz, azzal tudsz böngészni, ha nagyon fontos útközben
Azért az 50 mega az nem sok. Elég, ha kijön egy friss szoft, és letölti, azzal véged is.
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

Troti!
Köszönöm a választ! Bocs, hogy ilyen későn köszöntem meg, de csak most jutotttam netközelbe!
Üdv!
te a mobilneted netrádiózásra használod? 
tegnap hallgattam este egy kicsit telefonon,36 perc alatt 49mb. természetesen wifin. ilyesmire használod el a netet?
There's an app for that

Sziasztok.
Megtudnátok mondani, hogy a hero mennyire boldogul az xvid/divx-es videókkal?
Mármint, úgy értem, hogy nem kell-e konvertálni ahhoz, hogy rendesen letudja őket játszani?
Semennyire. Konvertalni kell. Nincs meg erre megoldas tudtommal. Sajnos.
és nincs olyan lejátszó ami ezeket lejátsza?
There's an app for that
hát tudtommal egyelore nincs, de ami késik nem múlik 
ez hietetlen számomra ,hogy egy év alatt androidra nem csináltak még egy lejátszó progit 
There's an app for that
sok lejátszó progi van, de mindegyik csak a h.263-at , h.264-et játssza le meg ilyenek...
nézegesd a Cyrket-en a progikat, mik vannak.
Nem volt mivel. Most már egy lépéssel nőtt a lehetőség rá (OpenGL támogatás az NDK-ban), talán lesz valami. Majd reméljük DarkByte 
Break Driven Development

hát bizony erre használom, egyébként utána is korlátlan, max lassabb, de itthon melóhelyen és egyetemen is van wifi, szóval nem nagyon használom a mobilnetet

Srácok! Bluetooth megoldás még nincs Hero-ra? Nekem az hiányzik, hogy 100% legyen 

Kérdésem azokhoz akiknek van ilyenjük,
a kamera tényleg ilyen rossz mint a tesztben,
és rendes navigáció van-e már hozzá. 

Navigáció témához: igen van, Copilot a neve.
Kamera témához: nem a legjobb, de nem is arra vettem a telót.
TRON addict
elvileg G1 kamerája még rosszabb, de nekem tökéletesen megfelel, főleg, hogy autofokuszos.
Van azért más is: sygic, ndrive.

Na a Sygic az nálam rendben,csak reméltem
hogy volt valami soft javítás a kamerára 

A Sygic-nek van valahol valami crackelt ingyenes verziója?
Azt ne itt keresd! (itt NO WAREZ!
)
[ Szerkesztve ]
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

Sorry!

Semmi gond!!!
Viszont,neked megoldódott a problémád, vissza vitted a hősöd?

A világító led kérdésre visszatérve ( a kijelző felett a hangszórónál) egyik tesztben olvastam, hogy van ott elvileg egy led, ami a töltöttségi szintet jelzi, megfelelő piros-sárga-zöld színekkel, de ha jól értettem, csak pirosan kellene világítania, ha merül a telefon. Ezt sehol máshol nem került említésre, szóval nemnagyon értem mi van vele...
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen, most várom a futárt