HTC Sync az csak USB-n kommunikál. Vagy te más Sync-re gondolsz?
Igen függetlenül vettem, akkoriban még nem árulta senki.
TRON addict

HTC Sync az csak USB-n kommunikál. Vagy te más Sync-re gondolsz?
Igen függetlenül vettem, akkoriban még nem árulta senki.
TRON addict

HTC Sync-re persze, bocsi ha félreérthető voltam :$

Srácok! Kellene egy gyors segítség! Aki vodafoneos írja már le legyen szíves, hogy a settings/wirless control
/mobile network/access point names-en belül mihez mi van írva, ha lehet elöfizetéses legyen! Elöre is köszi!
Próbáld ki ezt , G1-en müxik.

Hogy tetszik a Hero ROM vtechun? 
[ Szerkesztve ]
TRON addict
lassú a G1-re, most felraktam vmi microHERO-t, ezt tesztelgetem 

Helló!
Az Access Point Names :
- Name : Vodafone Elofizetes
- APN : internet.vodafone.net
-Proxy : not set
- Port : not set
- Username : *
- Password : *
- Server : *
- MMSC : null
- MMS proxy : not set
- MMS Port : not set
- MMS Protocol : WAP 2.0
- MCC : 216
- MNC : 70
- APN type : default
HP Elitebook 8540p, iPhone 4S

Nagyon köszönöm!!
OgreImre, az mms részét is le tudnád írni? Lekértem a vodától, de herohoz nem tudtak kűldeni, winmobilos beállítást küldtek, és van eltérés a vtechun által belinkelt és az emailben kapott között pl port száma... köszi előre is!!
Eamié biztosan működik.
Break Driven Development
Nagyon egyszeruen ki lehet deriteni. Ki kell probalni...
Mondjuk konnyen beszelek :d. Nekem ingyen van az MMS is

Hello!
- Name : MMS Elofizetes
- APN : mms.vodafone.net
-Proxy : not set
- Port : not set
- Username : *
- Password : *
- Server : *
- MMSC : http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
- MMS proxy : 80.224.97.2
- MMS Port : 8080
- MMS Protocol : WAP 2.0
- MCC : 216
- MNC : 70
- APN type : mms
[ Szerkesztve ]

Köszi szépen!!! Beszarás, a vodafone nem tudja a saját beállításait
Ők a portszámra 9201-et küldtek...

Sziasztok!
Hero-ra van vmilyen navigációs program ( igo vagy hasonló ) ?

IGO lesz.

Én feltettem a CoPilot Live-it amíg nincs IGO addig tökéletes. Magyar nyelvű magyar hanggal, egy apró hibaa, hogy külön MO térkép nincs rá, csak teljes EU, az pedig 2 giga...

Gondolom ez fizetős, mert a Market-en nem találtam rá utalást sem. 
[ Szerkesztve ]

Hát igen az de azért van megoldás rá.
Egyébként tényleg pofás kis program csakhát a térképe nem az igazi de míg nincsen iGO addig jó lesz ez is.
Lenovo Thinkpad W510, HTC One X, Sony Xperia S

A Settings/About phone menü alatt található infóknál melyik a ROM verzió? Nálam ezek vannak (többek közt):
Firmware: 1.5
Baseband
Kernel version : 2.6.27-......
Build number: 1.76.....
Software version : 1.0.0.A.....
Ezeket mind frissíti az itt linkelt hivatalos 2.73-as HTC Hero ROM? Érdemes frissíteni? Gondolom előtte érdemes backupolni/szinkronizálni/felírni a Vodafonos beállításokat. Csinálta itt már valaki aki voda függő?

Innen le tudod tölteni a CoPilot-ot:[link] Én míg nem szórakoztam főzött ROMmal, és frissítettem az újra, nekem nem nyúlt a beállításokhoz (hálózati, mms) egyedül a neveket kellett a simről újramásolni... backup-olni érdemes, mert a telefont visszaállítja alap helyzetbe, és az alkalmazások törlődnek, amiket utólag raktál fel!
Ja, és a Build number jelzi a ROMot!
[ Szerkesztve ]

Tiszteletem.
Van egy magic telefonom és nem tudom, hogy kell frissiteni. Nem heckelni akkarok, csak frissités menetét szeretném tudni. És hol lehetséges gyári rom szerezni köszönöm akár priviben is.

Ezt a SIM-ről való visszapakolást elkerülendő találták ki a gmail integrációt. Nekem minden számot a google tárol, amit frissítés után automatikusan vissza is tölt a telefonba.
TRON addict

Üdv!
Ha én átraktam a SIM-ről a számaimat a Phone-ba (nem a google-ba), akkor ha frissítek ROM-ot, akkor eltűnnek gondolom. De ha szinkronizáltam egy PC-vel vagy backupltam (még nem tettem meg) akkor visszatöltés után megjellennek a képek egyéb adatok a contact-oknál? Vagy akkor egyszerűbb most átpakolni mindent a Google-ba?
[ Szerkesztve ]
Sokkal egyszerűbb lenne azt a fránya Google szinkronizálást használni 
Csak rá kell bökni és ki is van mentve az összes kontaktod.
Break Driven Development

Üdv!
Windows 7 alatt működik rendesen a HTC Sync? Tapasztalat?

Hali,
Én Win7 alatt használom, minden gond nélkül megy. Leszámítva, hogy néha nem ismerik fel egymást a telefonnal, de egy újraindítás ilyenkor mindig segít. 

Ezt a teleonon a People alatt a Sync Exchange contacts alatt kell megtenni? Nem fogja összekeverni (?) a phone-os és a Google-os contactokat?
Próbáltam a gmail-es accountomra szinkronizálni itt, de failed.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,valami jó uninstall progi kellene android alá.
Köszönöm.....
Kérdés az, hogy mire kellene? Mert alapból van a Settings-en belül az Applications-ban vagy hol ilyen rész ahol tudod adminisztrálni az appokat. Most épp nem tudom megnézni, mert jó szokásomhoz híven megint ROM-ot frissítek a telón 

Köszönöm!!!! De ez nem Hagy maga után szemetet?
Fene tudja. Annyira nem mentem bele, de egyébként itt ebben a menupontban van ilyen clear data nevu gomb is, az az ideiglenes dolgokat tudja torolni.

Ez nem Windows, hanem Android 
TRON addict
jah, viszont a g1-ból hiányzik az a plusz 100 mega ami a Heroban megvan..

Kedves Hero-s társak. Egy igen érdekes dologra lettem figyelmes a Hero-mal kapcsolatban. Tegnap beszereztem hozzá egy autós tartót és gondoltam kipróbálom a cuccot, hogy mire képes. A következő jelenségre lettem figyelmes, a Hero nemes egyszerűséggel nem érzékeli a kezem érintését, azaz a képernyő nyomkodását, a bal alsó sarokban, valamint a jobb szélső szegmens is érzéketlen. Konkrétan pl. nem tudom megnyitni az All programs-ot mivel a nyilacska nyomkodását egyszerűen nem érzékeli. Ellenben ha megfogom a Hero-t a másik kezemmel mondjuk a telefon hangszórója körül akkor azonnal megjavul és olyan érzékeny lesz a cucc mint máskor. Ez a "hiba" akkor is jelentkezik amikor pl. asztalon van a cucc. Viszont most jön csak a csavar. Ha töltőre teszem, pl. kocsiban autósra akkor megint csak érzékel mindent rendesen. Vagyis egy kézzel is kezelhető. Valakinek ötlete? Hasonló tapasztalat?
Hozzáteszem az enyémen fólia van( Brando Ultra Clear) lehet, hogy az kavar be?
Primitív dolog, de nem nyomja véletlenül a tartó a hangerőgombot?
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

Sajnos nem. Egyébként is a dolog simán az íróasztalra letéve is jelentkezik.
Heló
Nézegetem a Herot a voda kínálatában,megtetszett most
Garancia,szervize hol van a HTC-nek? Szóval vannak olyan szervizpontjai,boltjai mint a Nokiának? (Debrecen,Nyíregyháza?)
A vodafonos miben tér el a kártyafüggetlentől? Esetleg független az is? Matrica van rajta,menüben valami?
Navigációs program milyen van rá?
köszi
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
A vodásban ugyanaz a soft van, nincs rajta HW branding se.
Navik: CoPilot, Sygic egyelőre.
Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw
Köszi. Garancia,szerviz? Ha valami baja van küldhetem fel Pestre? (Vodafone-->Pest)
Ezért szeretem a Nokia garit,annak legalább minden nagyobb városban van szervize
There's an app for that

Szerintem vidéken biztosan nincs szervize.
De ez miért fontos?
Felküldik Pestre,ott legalább szakértők veszik kezelésbe(+3-4 nap)
Tudod,olyan,mint a kórházban:kis helyen meghitt,otthonos körülmények közt meghalsz,vagy egy nagy centrumban helyes diagnózist állítanak fel,szakszerűen kezelnek,és meggyógyulsz... 
Ez nem jó így,de látom te sem vagy biztos benne ,hogy Debrecenben vagy Nyíregyházán lenne szerviz. Én bemegyek a legközelebbi városba,beadom a vodához (mondjuk) ők felküldik Pestre és nincs 2 hétig telefonom. Ezért fontos...
There's an app for that
de míg oda eljutsz, meghalsz 
Meg egy kerdes,magyar nyelv van mar benne? Vagy valamelyik romba
There's an app for that
A gyáriban nincs.

MoDaCo 2.2 -es ROMjában is van egy CustomLocale nevű progi amivel néhány menüpont magyar lesz. Messze nem tökéletes, de legalább Settings helyett Beállítások-at ír. Weather widget is magyarosodott helyenként.
Szerk: Már van MoDaCo 2.3 is.
[ Szerkesztve ]
TRON addict
Köszi,ezt már szeretem ha az anyanyelvemen kommunikálok valamivel
Akkor pár hónap és magyar lesz. 
A vodásban van sim lock?
ha vodás lenne,beleraknál egy pannonos kártyát
[ Szerkesztve ]
There's an app for that

Nem tudom. Azt sem tudom hol lehetne ezt megnézni a Hero-n 
Nekem független telóm van.
TRON addict

Nem mellékesen én nem rég azt az infót kaptam, hogy 1-1,5 hét (most már csak 1) és itt a magyarítás Hero-ra a HTC által hivatalosan. Csak tudnám, hogyha kész lesz honnan töltsem le? Nincs a HTC magyar aloldala ugye?

HTC oldalán van Support, onnan lehet majd szerintem letölteni.
TRON addict

Szerintem veri az iphone-t, 90%ék ,hogy erre fogok beruházni a közeljövőben.
Csak a gyenge kamerát sajnálom, nem lenne rossz he egy épkézláb érzékelő lenne benne. Kiváncsian várom azt is, hogy jön-e a magyarítás, vagy sem. 
Egyelőre, csak egy egyenletet hozhatsz ki egyenlőre....:)