Lehet, de mitől lenne hibás?
Ha akarod csinálok egy új mentést.
[ Szerkesztve ]
Lehet, de mitől lenne hibás?
Ha akarod csinálok egy új mentést.
[ Szerkesztve ]

nem tudom talán letöltés közben sérült meg, nem próbáltam még még egyszer letölteni. ha fenn van még akkor megpróbálom megint leszedni.
Csináltam ma egy új backupot, most töltöm fel. Majd szedd le!

Köszi, most az md5 fájl nem megfelelő neki. 
Valaki más próbálta és sikerrel járt?
[ Szerkesztve ]

Valami offline angol-magyar szotarat nem tudtok veletlenul?
Koszi!

Írd be hogy "angol szótár" a marketbe, és első találat 
Jó szótár szerintem.

Nagyon koszonom!!!
Tul konnyu lett volna megneznem ... 

[link] - Akinek kell a T-s mentés, egy ideig itt elérhető (pár óra)
[ Szerkesztve ]

A mentés clockwork mentés, tesztelve, működik. Ha valakinek nem megy, adok md5 kódot, hogy tudja ellenőrizni nem e hibás amit letöltött.

nekem jöhet md5 

Oké, akkor md5:
790087B985EE0AB7135BFF268499ED3D

Köszönöm működik. Mivel, a kijelző alsó része kezd érzéketlen lenni, a programokat így nem tudom egyszerűen előhívni
de legalább a szervizes nem tud belekötni 

Mindenbe bele lehet kötni ha nagyon akarnak. Nem stimmel a radio rom verzió, van recovery, root-olva van, stb.

Szóval nem tudom hogy kell linket tenni de,
http://www.youtube.com/watch?v=mdv5rV4pvEo
ezt csinálja a kis drágaságom... 
Szóval holnap viszem vissza megint. 
SGS - 4.0.4 Slim ICS | ⇒ Eladó BMX: http://goo.gl/cVo1t ⇐

Igen, tudom ezért is gondolkodom, melyik T-s szervizbe vigyem. De ez egyértelmű hardver hiba.

Lezártam a letöltést, 6-an lettek gazdagabbak T-s rommal. Nem is tudtam hogy ennyi embernek szüksége volt rá.

Köszi, nekem dec. elejéig van rajta gari, remélem nem fog kelleni, de hátha. 

Hali. Nem tudja valaki hogy a tmoblie g2-kön mennyi garancia van? 2 évről tudok de a papíron csak egy évet látok... hogy lehet ez.?
HTC DESIRE *****

1+1 év szokott a T-nél lenni. Itt szépen leírnak mindent általánosan 

köszi a választ.
HTC DESIRE *****
Leszedtem én is, Köszi!

Sziasztok! Akkuval kapcsolatban erdeklodnek, foleg azoktol, akiknek mar regebbi a Heroja. ((az enyem lassan 2 eve szolgal faradhatatlanul
Szoval mostanaban nagyon hamar megehezik szegenyke, visszafogott hasznalat mellett 1 napot kihuz...
Meg van ra garancia, az az akkura is vonatkozik? Vagy mindenkepp vennem kell? Vkinek tapasztalat,h honnan erdemes/mennyiert?

Az akkura csak 1 év szokott vonatkozni vagy 6 hónap, legalábbis a T-s garanciajegyen ez állt, néztem is hogy a 2 év arra nem érvényes. De ettől egy próbát megérhet, vesztenivalód nincs.
Nincs tapasztalatom a témába, csak annyi hogy ebay-el vigyázz, sok a hamis cucc akkuk terén. XDA-t javasolnám, biztos hogy volt szó akkukról már.
[ Szerkesztve ]

Koszi a valaszt,akkor majd a szervizben rakerdezek.
Mas, az miert lehet, h a telefonkonyvben a contactokhoz nem tolti le facebookrol a profilkepet?(linkelve vannak) Vagyis ugy teljessegeben a Facebook for HTC sense app nem jelenit meg kepeket? Pl a photos -> Facebook ful alatt sem? Most Villain13 van fent, korabban nem volt ilyen gond...

[link] SalsaSense RC1, ha valaki kipróbálja nyilatkozzon mennyit változott.
Facebook: Én továbbra sem élek ezzel a csodával telefonon, szóval nem is igazán értek a működéséhez.

Nekem nem megy vele a wifi!

Úgy látom a sensor-ok se mennek benne. Azt írták a wifi-t javítja ha LV kernelt flashelsz rá.

Hát én letettem erről a telefonról. Most cserélik ki az érintőpanelt de sok helyen olvastam, hogy kétszer, vagy akar háromszor is fellépett ugyan az a gond mint amit linkeltem párral feljebb.. és nekem csak 1 hónap garancia volt rá... 

Akkor valószínűleg valami gagyira cserélték a panelt. Mert írták többen is, hogy akinek cserélve lett normális garanciába, annak utána nem volt vele gond az új panellal. Nekem a legelsővel se volt soha gondom.
Itt a topicban sem emlékszem senkire akinek utána újra gond lett volna vele.
Egyébként a hiba javításakor meg kell hosszabbítaniuk a garanciát ha garanciás időn belül volt. Ha nem így történik verd az asztalt.
[ Szerkesztve ]

Közben elgondolkoztam, és elbizonytalanodtam, cserénél biztos hogy így van, de javításnál nem tudom jogilag kötelesek e, vagy csak szokták az adott alkatrészen. Lehet hogy ez mégis csak bolt függő.. Meg kellene nézni jogilag.
De a másik fele tényleg igaz, hogy a panel csak úgy nem szokott tönkre menni többször. Ennek ellenére ha neked az jelent biztonságot, akkor bizonyára el tudod adni.

Én úgy tudom, hogy ha valamit gariban cserélnek, attól megy tovább a garancia, az előre meghatározott időpontig. De mindenképp kötelesek az új alkatrészért bizonyos ideig garanciát vállalni (asszem 1 hónap, de ebben nem vok biztos).
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

Megkérdeztem pár ismerőst hogy náluk hogy mentek ilyen helyzetbe a dolgok. Volt aki több hónap garancia hosszabbítást kapott, volt aki csak annyit amég szervizbe volt a cucc, szóval eléggé eltérőek ezek. Nem tudom mi lenne a hivatalos, mert lehet ezt is csak letagadják a vevőknek mint az a hazugság is, hogy csak ott levásárolható valaminek az ára.

Hát majd megkérdezem, mert még bent van a szerízben. Bár a papíron rajta van külön kiemelve, hogy pénzvissazfizetés nincs.. szoftver miatt már volt bent én hibámból amit már leírtam akkor nem hosszabbított, kijelzőre meg majd kiderül. Mert ha arra nem ad akkor marad kb 3-4 nap garancia és vannak kétségeim.....
De azért köszi az infokat.

Igazából ha tudnánk a hiba pontos okát, okosabbak lennénk. Több fajta találgatás is látott már napvilágot. Az egyik hogy aki navigálásra használja és sokat van napon annak attól túl melegszik, a másik hogy aki húzva használja a cpu-t annak, a harmadik verzió pedig az volt hogy az első szériás érintő panelek voltak rosszabb minőségűek és azokkal volt gond. Az igazság valahol a sorok között lehet:
Magától a cpu húzástól nem lesz baja, a naptól se kellene. De, ha nem tud lehűlni a panel, tehát huzamos ideig van napon, húzva, vagy töltőn és emellett használva erőteljesen, esetleg ezek valamilyen kombinációja, akkor az nyilván nem tesz jót neki. Esetleg ha még pont egy gyengébb szériából is való a panel, az méginkább. Magam részéről napon nem tartottam, húzva volt, töltő mellett használtam, panel se egy mai darab, mégse jön elő. Nem tudom.

Hát húztam is de nem sokat, töltőm az meg nem gyári mert sikerült elhagynom...
Igo-t csak tesztelgettem tehát nem huzamosabb ideig...
De amikor elkezdte ezt csinálni én is erre gyanakodtam, hogy a hő miatt és később töltőn nyomogattam max fényerőn aztán beállt és abba se hagyta.
[ Szerkesztve ]

Nekem beszart a T-mobilos cserélt panel is.

Na az szép. A fentiek közül mit csináltál vele? (húzás, töltés melletti használat, napon tartás [pl.navigáció], stb.?)

Ezeket mind, de bírnia kellett volna. Röhej, hogy a touch panel hal be...

Aztán vettem egyet ebayról az jónak tűnik.....

[ Szerkesztve ]

Az ebay-re emlékszem, csak arra nem, hogy előtte már cserélve volt garanciában is 
Nagyon haldoklik ez a rom gyártás. Pár alapvető hibákat elkövető port-on kívül, csak az elelinux új release-t látom, melyben a legnagyobb újítás changelog alapján, az új boot animáció, és hogy stabilabb-nak nevezik. Valahogy nem ezt a két szót várom egy új rom changelogjába, hanem valami forradalmibbat.
Feeyo próbálkozik valamivel, de hogy is mondjam? Ha nem radikálisan jobb programozó mint a CM, akkor ez bizony csak idő pazarlás, mert most a CM által eddig elkészített dolgokat készíti éppen, elvileg kicsit jobban, és több lehetőséggel.
Az LV kernel jól indult, de szörnyen megállt, remélem csak azért mert akkora változás következik benne, és nem azért, mert most 2 release-n át, megint az lesz a fő fejlesztés hogy csökkentem az órajelet, ütemezőt cserélek, növelem az órajelet, ütemezőt cserélek, mint a múltkor.
Komolyan már a salsa releaseket várom a legjobban, közel sem hibátlan, de legalább valami újdonság volt bennük, még ha csak egy port is.

Én menet közben lecseréltem a Hero -t egy Optimus 2x -re..még megvan, tök jól működik, ha valakinek kell olcsóért odaadom.
A 2x egy más világ, sajna az akkuidő nem az igazi, a Ginger Főzött ROM -ok pedig még nem elég jók ahhoz, hogy kipróbáljam.
A mi tetszik benne, hogy atom pontos a touch kurva jól lehet leveleket írni és tényleg nagyon gyors a készülék. Persze 1 hét használat után már tud ez is lagzani, de egy restart és ok. 

Hát igen, az valóban egy más világ. Nekem az akku még mindig örök életűnek tűnik, kb. 4 hónap múlva két éves lesz, de még mindig elvan magának az akku, nem töltöm naponta, múltkor neteztem meg gps-eztem hazafele úton simán vette az akadályt, szóval elégedett vagyok.
Kicsit furcsán szoktam nézni a mostani cikkekre, mikor írják hogy 7mflops linpack, és hú de elavult. A hero életébe nem csinált annyit, mégis egy kis hozzáértéssel kellemes sebességű telefon. (természetesen megfelelő elvárásokkal, grafikus gyorsító akkor se lesz benne, ha értesz hozzá
)
A gingerbe a heron is nagyon jó gépelni, sokkal gyorsabban tudok alatta írni mint a régi billentyűzetek és szöveg kezelő rendszer alatt, pedig ott se fél óráig írtam. Természetesen biztos van jobb, de nekem ez is meglepő volt mikor először tapasztaltam.
Újraindítás.. Elgondolkoztam mikor volt utoljára, az sem most volt, lehet nem ártana lassan nekem is 
[ Szerkesztve ]

Úgy döntöttem hogy frissítem a HERO-m romját, viszont már az elején elakadtam.
a telefon ki van kapcsolva és amikor be akarom kapcsolni a házikó+bekapcs gombbal, akkor megjelenik egy telefon ikon és mellette egy piros háromszög benne 1 felkiáltó jellel.
Mi tévő legyek? Még kezdő vagyok úgyhogy csak kíméletesen 

Rootoltad? Recovery-t raktál rá?

Azt hiszem rosszul álltam neki!
ha minden igaz akkor ezzel a leírással menni fog minden?
1. UniversalAndroot-ot felrakod és nyomsz egy root-ot
2. Felrakod a ROM Managert
3. Flash Alternate Recovery-re katt ( wifi vagy mobilnet kell )
4. Felmásolod a memkarira a letöltött ROM-ot ( érdemes előre felrakni mert a recovery telepítése után egyből bedobja a rec menüt )
5. Ha mégsem raktad volna fel előtte akkor tedd meg, aztán teló kikapcs HÁZ + BEKAPCS gombot egyszerre nyomd meg
6. Nandroid-al backup készítése
7. Memkariról telepítés
8. Sok várakozás után reboot
universalandroot bármelyik google-n talált megteszi?

Marketen szerintem fent kell lennie, ha mégsem lenne, akkor xda-n keresgélj forrás után.
Hasonlít arra amit csinálni kell, ilyen apróságok nincsenek benne a leírásban hogy hogy is lenne app2sd-d, hogy mentsd le a cuccaid ha nem akarsz szitkozódni (tel.számok, programok, smsek, stb.), hogy konkrétan mit is akar flash-eltetni alternate-ként, azt sem értem hogy miért netről rántja le a recovery-t ha már alternate (és miért nem hiteles forrásból md5 ellenőrizve), ha meg clockwork akarna lenni, akkor miért nem a közvetlen gombot használja.
Ez a leírás arra jó, hogy némi logikával valóban lecseréld a romot, de arra nem - szerintem - hogy valóban elégedett is legyél. Légy körültekintő.
Egyébként egy igen részletes angol leírás lett nem olyan rég belinkelve, esetleg fusd át azt is mellé, és ha további kérdésed van, akkor tedd fel.

RC2
- Sensors fixed
- WiFi now works with fly-kernel
Alakul 

lájk 

hi, nem kovettem a dolgokat mar 1 ideje. van mar stable 2.2 sense rom?

Tudtommal nincs.
Most a pár sorral feljebb tárgyalt SalsaSense romnak drukkolunk (2.3.3), de még messze nem tökéletes.