Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#751) szrobi66 válasza Máté94 (#749) üzenetére

szrobi66
(fanatikus tag)

Hát ne is játssz a tűzzel, ha a "94" a születési éved!!
Szóval senkinek nincs valami leírás ehez a ROM dologhoz?

(#752) Gubro válasza szrobi66 (#751) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az xda-developers fóruma a kiindulópont.

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#753) Otisz válasza szrobi66 (#751) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Google a barátod.
Mielőtt neki állsz bárminek, tanulmányozd a külföldi fórumokat.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#754) joatomi válasza Gubro (#750) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Ezzel:

http://android.modaco.com/content/htc-hero-hero-modaco-com/292018/08-09-2-2-the-modaco-custom-rom-is-here-2-versions-based-on-the-new-update/

Igaz, én még a 2.0-ás verziót raktam fel, de annyit nem módosult a 2.2, hogy érdemes legyen újra kezdenem. Viszont a sebesség érezhetően javult. És a ami a legjobb, nincs több elveszett sms-em! A korábbi, gyári ROM-mal 10-ből 3-4 sms-t nem kaptam meg.

De ha nem akartok főzött ROM-ot, akkor szerintem hamarosan itt a gyári új. A svédeknél már letölthető, ahogy olvasom...

(#755) joatomi válasza szrobi66 (#751) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

A fenti post-omban levő linken elég részletes leírás is van...

(#756) szrobi66

szrobi66
(fanatikus tag)

Köszi srácok!!! Utánnalesek!! Bár ha hamarosan itt a gyári, akkor lehet nem babrálok bele, de képbe akarok lenni a dologgal!

(#757) joatomi válasza szrobi66 (#756) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

A gyárinál ez annyival jobb, hogy bele van pakolva pár program és alapból root-olva van, ami pl. a Market használatánál felettébb előnyös, mert így van esélyed fizetős programokat letölteni. És van közöttük pár, ami megéri az 1-2 eurót, legalábbis nekem. :)

De a gyári a legtutibb, ezt nem vitatom.

(#758) joey20 válasza szrobi66 (#756) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Itt egy kis támpont magyarul!

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#759) szrobi66 válasza joey20 (#758) üzenetére

szrobi66
(fanatikus tag)

Nagyon köszi!!! Ilyen leírásra gondoltam! :R
Ha flashelem, akkor is letölti a lagújabb gyári szoftot,ha megjelenik?

(#760) Máté94 válasza szrobi66 (#751) üzenetére

Máté94
(őstag)

Ahoz képest én megtudom csinálni azt amit te nem.:)

(#761) Karma válasza szrobi66 (#759) üzenetére

LOGOUT blog

Nem. Miert tenne?

Break Driven Development

(#762) ByB

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Valaki kipróbálta már a videón látható romot, tényleg sokat gyorsult a Hero?

[ Szerkesztve ]

(#763) Csabifater válasza joatomi (#747) üzenetére

Csabifater
(lelkes újonc)

Thx!!!!!!!

(#764) joatomi válasza ByB (#762) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Hát erről a ROM-ról áradozok én már egy ideje... :)

(#765) Gubro

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Engem leginkább az érdekelne, hogy a svédeken kívül mikor lesz hivatalosan elérhető Európában (praktikusan nálunk).
Értem én, hogy fel tudom tenni, de hivatalosan mégiscsak jobb lenne.

Ingyen tarhely telefonrol, szamitogeprol! Ajandek 250 MB a 2 gigahoz, ha ezen a linken regisztralsz! http://db.tt/VLwrQAw

(#766) radi8tor1 válasza ByB (#762) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Nekem is ez van fent, a 2.2 változata. Fényévekkel gyorsabb a gyárilag adott ROM-nál.
Nagy előnye ennek a gyárival szemben még az APPS2SD (programok mentése ROM helyett SD kártya ext particióján). Fent van 60 program a telómon és ROM-ban még mindig 130 MB szabad hely van.

TRON addict

(#767) ByB válasza radi8tor1 (#766) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Így újra elgondolkodom egy Hero vásárlásán, anno a lassúság tartott csak vissza... :R A Speedshop-ban vajon kipróbálható az új rom?

(#768) ByB válasza radi8tor1 (#766) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 2.2-es nem gyári rom? Normálisan lehet rá frissíteni az eredetit, vagy buherálni kell?

(#769) Gubro válasza ByB (#768) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jelenleg csak a svédek kapták meg az új romot hivatalosan.

(#770) ByB válasza Gubro (#769) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszönöm az infót. Lehet tudni, hogy miért pont ők? :F

(#771) Gubro válasza ByB (#770) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem tudom...

(#772) joatomi válasza radi8tor1 (#766) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Milyen igazad van, az APPS2SD-t el is felejtettem, pedig nagyon okos dolog... :)

(#773) joatomi válasza ByB (#770) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Na, mostantól elérhető mindenkinek, nem csak a svédeknek:

http://www.htc.com/europe/supportdownloadlist.aspx?p_id=283&act=sd&cat=all

Majd írjátok meg, szerintetek is gyorsabb lett-e? Én maradok a főzött ROM-omnál, addig is...

(#774) radi8tor1 válasza ByB (#768) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

De, a 2.2 is az új gyári ROM-ra épül néhány extrával.

TRON addict

(#775) ByB válasza joatomi (#773) üzenetére

ByB
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor holnap rácsörgök a Speedshop-ra, hátha frissítik a bemutató készüléket. ;)

(#776) Gubro válasza joatomi (#773) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem kicsit ugrottak rá a népek, több, mint két órával indított letöltési időben, most fél óra után még négyet mond...

Ápdét: öt óránál (mármint amikor öt órára tippelte a letöltési időt) leállítottam és újra kezdtem, de a us szerverről, elvégre ott még csak most ébredeznek. Na onnan 42 percet mond...

Vicces, hogy az eu szerver 2k alatti sebességet tud. Mondjuk az us szerver 40k-ja sem egy rakéta, de nyilván jobb.

Ápdét2: na fent a cucc. Elsőre határozottan gyorsabbnak tűnik. :C

[ Szerkesztve ]

(#777) joatomi válasza Gubro (#776) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Szerintem másodikra is annak fog tűnni. :D A Market-ben megvoltak a korábban letöltött programjaid? Páran panaszkodtak, hogy eltűnt nekik ROM frissítés után és vadászhatták össze újra az összeset...

(#778) Gubro válasza joatomi (#777) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Igen, eltűntek, de ez csak azért, mert nem szinkronizáltam őket le. Ha megtettem volna, visszakerülnek.

(#779) joatomi válasza Gubro (#778) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Szinkronizáltad? Mivel? Én sose csináltam ilyet...asszem... :)

(#780) Gubro válasza joatomi (#779) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Például HTC sync, de az exchange sync is simán megy.

(#781) joatomi válasza Gubro (#780) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Na jó, a HTC Sync-et én is használom, de alkalmazásokat sose szinkronizáltam vele, szerintem nem is lehet, de simán elképzelhető, hogy csak én nem vagyok képben teljesen.

Mindenesetre nekem megmenekültek az alkalmazások a Market-en frissítés után is, aminek azért örültem felettébb, mert pár fizetős is köztük volt...

(#782) buzassy

buzassy
(újonc)

Sziasztok!

Lenne egy-két kérdésem. Amikor megvettem a telót, nem szinkronizáltam ( Mac-et használok, nem találtam hozzá progit ), tehát csak usb-ként rátettem pár számot, beállítottam az emilt stb...ha kijön az új szoftverfrissítés, ( gondolom a HTC hivatalos oldaláról lehet majd letölteni ), akkor hogyan fogom tudni feltenni rá? Van windowsom is, amit semmire nem használok, csak majd modemként szeretném a Herot használni vele, tehát a windowsról nem szeretnék semmit szinkronizálni a telefonra, se kontaktokat, semmit. Bocs, Iphone-om volt előttem, ott kicsit egyszerűbb volt ITunes miatt.

Ha tudnátok segíteni az nagyon jó lenne! Akár egy Mac-es szinkronizáló progit ( SyncMate-en kívül, mert azt nem tudom használni ), akár a szoftveres frissítésben. Olvastam vmi feltörésről is, amin már új szoftver működik, de nem értek hozzá.

Segítsetek, plz.

Előre is köszi, üdv, I.

(#783) Karma válasza joatomi (#781) üzenetére

LOGOUT blog

Nekem az a tapasztalatom (G1), hogy a fizetős alkalmazások sose kallódnak el, akárhogy is wipe-olom és cserélgetem a rendszert. Az ingyenesek igen, de a fizetősök mindig ott figyelnek, még a MarketEnabler használata nélkül is.

Break Driven Development

(#784) Otisz

Otisz
(senior tag)

Nekem is eltünt minden telepített programom, beállításom, de nem is volt rajta, csak free alkalmazás.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#785) joatomi válasza Karma (#783) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Számomra az volt a meglepő, hogy a fizetettek mellett a free alkalmazások is ott voltak a My Downloads listában. Nem bántam... :)

(#786) joatomi válasza Otisz (#784) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Az Android Market-en nézted? A My downloads menüpont alatt? Mert a telefonról természetes, hogy eltűnt, de ott elvileg meg kell lennie mindennek, amit eddig töltöttél. Igaz, újra le kell tölteni, de legalább nem kell összevadászni. :)

(#787) buzassy

buzassy
(újonc)

Valaki tunda segíteni az előbbi kérdésemben? Már a ROM updatet is töltöm, nagyon lassan jön apám Vistajan. Arra a gépre feltettem a HTC Syncet, de nem jelzi, hogy észlelni a telót, ez mitől van? Beállítottam hogy USB-n csatlakozzon, Mount, feltettem a HTC Syncet, de nem látja. ???????????

(#788) joatomi válasza buzassy (#787) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Kicsit játszani kell vele néha, telefont újraindítani, Vistát újraindítani, aztán dugd össze a kettőt. Ha akkor se látja, akkor nézd meg, hogy sikerült-e a Hero-t megtalálnia a Vistának a HTC sync-től függetlenül. Lehet, hogy ehhez vmi driver is kell, de eddig én nem mentem el, nekem win7 van a laptopon, azzal simán össze tudtam kötni.

Sajna ennél többet így nem tudok segíteni, de ha majd összekötötted, akkor a ROM telepítés sem lesz gond legalább... :)

(#789) Gubro válasza buzassy (#787) üzenetére

Gubro
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Összekötöd, majd a fenti státuszsort lehúzod és kiválasztod a kapcsolódást. Na akkor oké lesz.

(#790) Csabifater

Csabifater
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani mekkora memórikártyát tud kezelni a telefon?

(#791) Otisz válasza joatomi (#786) üzenetére

Otisz
(senior tag)

A marketen meg van :R
Csak a telón nincs, amit természetesnek is tartottam.

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#792) Otisz válasza Csabifater (#790) üzenetére

Otisz
(senior tag)

16-ot tuti, de megkockáztatom, hogy a 32-est is. Viszont amíg a 8gigásat 3ezerért megtudtam venni, addig a 16gigás 10-be kerülne, 32-eset meg nem is találtam...

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#793) totya98

totya98
(kvázi-tag)

Jó kis teló tetszik :))
90% h ilyenem lesz :DD :DD :DD

Nem a részvétel a lényeg,hanem a fontos!

(#794) radi8tor1 válasza Csabifater (#790) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

SDHC 2.0 szabványt támogat a telefon, aminél a max 32 GB.
Nekem egy 16 GB Class 6-os kártya rontja a Hero-ban a levegőt.

TRON addict

(#795) buzassy

buzassy
(újonc)

Köszi a segítséget, sikerült feltenni az új firssítést is.
Joatomi : Neked Win 7-tel megy a tethering? A macbookom az volt fenn, de amint megvettem a telót és olvastam hogy nem kompatibilis vele, leszedtem, hogy feltegyek egy Vistat.

(#796) joatomi válasza buzassy (#795) üzenetére

joatomi
(lelkes újonc)

Őszintén szólva még nem próbáltam, eddig nem volt rá szükségem, van egy külön 3G-s kártyám a laptopban. De ha gondolod, kipróbálom majd...

(#797) Csabifater válasza radi8tor1 (#794) üzenetére

Csabifater
(lelkes újonc)

Köszönöm a válaszokat.
Üdv

(#798) szrobi66

szrobi66
(fanatikus tag)

Sziasztok! Most vettem észre egy apró zavaró dolgot... Amikor neten vagyok benyomom a kereső gombot, feljön a google, felhozom a billentyűzetet, a telefont vizszintbe teszem akkor ha hozzáérek a billentyűzethez minden érintésnél ugrál a kép (csak fektetett helyzetben) nektek csinálja?? feltettem az új romot, előtte nem tudom hogy csinálta-e, de nem tünt fel!!

(#799) Otisz válasza szrobi66 (#798) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Nekem nem csinálja. Szintén új rommal van, ellenben ma reggel nem ébresztett hanggal, csak rezgett...sikeresen el is aludtam.
Reset után helyreállt.
Én nem vettem észre egyébként, hogy gyorsabb lenne a készülék, sőt véleményem szerint bugosabb is...

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#800) buzassy

buzassy
(újonc)

szrobi66 : nekem is csinálta tegnap.
a másik, hogy ha telefonálok és leteszem, majd belépek smst írni, a telefonálás befejeztét jelző képet ( end call és a személy neve ) dobja ki. ezt csinálta tegnap vagy 3szor. De az ugrálás is idegesítő volt.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.