Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#651) eami válasza kaller1 (#650) üzenetére

eami
(fanatikus tag)

oké, akkor 110be van függetlenül vodánál (illetve lesz 2 év múlva).. azaz 30e lehet spórolni két éves röghözkötéssel.
amire rá akartam világítani az az, hogy egyáltalán nem jó az ára egy ilyen telefonnak egy szolgáltatónál. Legyen mondjuk 50e vagy képezzék úgy az árakat bármelyik telefonhoz mint pl. az iphonenál tették. De ez így vicc...

[ Szerkesztve ]

(#652) kaller1 válasza eami (#651) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Lerágott csont az itthoni szolgáltatók árképzése,felesleges kintiekkel hasonlítgatni még cégcsoporton belül is.Most ne abból indulj ki,hogy valaki csak ezért a készülékért megy előfizut kötni a vodához.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#653) Orient84 válasza eami (#651) üzenetére

Orient84
(fanatikus tag)

ugyis letelefonálod az összeget amit kifizetsz:)nekem most jár le az előfizum,és így jobban járok mintha megvenném függetlenül,csak aláírok még 2 évet amit amugy is megtennék csak nem holmi gagyi készülékre hosszabbítok hanem erre:)

(#654) pbekesi válasza HTC Hero (#617) üzenetére

pbekesi
(újonc)

A Mobil adatátvitel widget nekem sem működik, miután megpróbáltam MMS-t küldeni, vagy fogadni. Ilyenkor a már említett APN szerkesztés és változtatás nélküli mentés segít. Mintha inicializálná a Mobile network-öt.

A lassúság engem is egyre jobban bosszant. Ilyenkor a TasKiller-rel vadászok nem használt programokra, de azért ez sem ad tartós megoldást, bár enyhít egy kicsit.

Az MMS problémát bejelentettem a HTC nemzetközi Support oldalon, ahonnan elég hányaveti válaszokat kapok. Először azt írták, hogy az itt is említett beállításoknak jóknak kell lenniük. Aztán, mikor megemlítettem, hogy nem vagyok egyedül a gonddal és ezen a fórumon valaki már arról is tudni vél, hogy a HTC is tud a problémáról, akkor gyorsan le akarta zárni a hibajegyet, hogy ez akkor már nem az ő asztala. Nem hagytam magam.

Azt megfigyeltétek, hogy ha nyittok egy Foldert és beletesztek pár Person-t, akkor Scene-váltás után a mappa üres lesz? Ezt is bejelentettem, tudtak róla és állítólag dolgoznak a fixen.

Vannak weboldalak, ahol a lassúságot úgy gyógyítják, hogy a SenseUI-t lecserélik a standard Android Home-mal. Ettől gyorsabb lesz ugyan, de pont a lényeg vész el, amitől a Hero Hero.

Az új kedvencem, hogy a zenejátszó kb. 5 mp-es késéssel reagál arra, ha le akarom állítani a zsinóros headset középső gombjának megnyomásával. Indulni meg sokszor egyáltalán nem hajlandó erre a mutatványra.

(#655) Inarus válasza Orient84 (#653) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt most nem erről volt szó. :N

Amit kifizetsz mint előfizu díj, azt valóban lebeszéled, de a készülék árát nem. Itt most az utóbbiról volt szó.

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#656) joey20

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kérdés: mindenki mondja, hogy a gyári mail kliens rosszabb mint a htc megoldása. De azért azt mind a 2 tudja egy gmail fiók esetében, hogy ne csak a beérkező, hanem az elküldött, kuka stb mappákat is kezelje? Mert WM alatt ezt nem lehetett megoldani... iPhoneon beírtam anno a felhasználónevet meg a jelszót, és működik mint az álom. itt is így van ugye? A Google miatt ezt eddig természetesnek gondoltam, de mivel hallom, hogy sz*r a mail progi így elbizonytalanodtam egy kicsit.

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#657) Karma válasza joey20 (#656) üzenetére

LOGOUT blog

A G1-emen a gyári GMail klienssel elérhető az összes fő kategória (Inbox, Starred, Chats, Sent, Outbox, Drafts, All Mail, Spam, Trash) és a címkék is.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#658) joey20 válasza Karma (#657) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi! Akkor még sem olyan rossz az a beépített kliens!

(#659) Inarus válasza joey20 (#658) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát ritka gáz lenne, ha nem használhatná a user teljeskörűen a saját email szerverüket... :)

Látom más sem tud aludni...

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#660) joey20 válasza Inarus (#659) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, ezért nem is gondoltam, hogy ilyen bajok lehetnek, csak annyira szidta mindenki a htc-hez képest (az pedig wm alatt nem tudja azt amit írtam), hogy féltem, ha még annál is gyengébb, akkor vajon tudja-e... de nem csalódtam.

áh nekem már elindult a napom, nem önszántamból keltem fel. :O

(#661) Inarus válasza joey20 (#660) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az azért tényleg érdekelne, hogy aki szidja, az találkozott-e már a wm és a gmail viszonyával... :DDD

(Részvétem... Nekem még az előző sem fejeződött be... :)) )

[ Szerkesztve ]

(#662) kbencee

kbencee
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

áááá, nem nyúlt a nonstopmobil :DD
itt: 2008-11-20 G1: cím: gyönyörű Android.

Nonstopmobilon:
HTC Hero teszt: gyönyörű Android
írta Horváth Balázs, 2009. augusztus 24.

(#663) rene85

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Speedshopon kívül látta már valaki kiállítva? Bementem a westend-ben a vodafone-ba (arra volt dolgom), és csak modelljük volt, viszont az pont nekem valóan súlyosnak mutatja a telefont, nekem tetszik hogy érzem ha nálam van. Persze emiatt nem mennék vissza egy 99-es féltégla nokiára :)

(#664) Orient84

Orient84
(fanatikus tag)

én is most akarom megnézni pesten vhol,de ha nincs kiállítva hogy megnyomkodjam:)
írja a vodafone,h csak korlátozott számban árulják.ez mit takar?vettek x darabot és annyi vagy később jön az utánpótlás?meg azt írja nincs rajta csak angol nyelv:Smagyart hogy lehet rá telepíteni?

(#665) Enjoy válasza Orient84 (#664) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Speedshopban tuti ki tudod próbálni! :B

Én most nagyon gondolkozok rajta, hogy lecseréljem rá az Omniámat.
De félek, hogy nagyon gáz az anyagminősége a Heronak.
Utálom, ha egy telefon recseg össze vissza :(((

► Més que un club ◄

(#666) erdoke válasza joey20 (#656) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

WM alatt is meg lehet oldani IMAP és Exchange szerver kapcsolattal, mégpedig külső program vagy buhera nélkül. POP3-at nem használok, úgyhogy azt passzolnám.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#667) joey20 válasza erdoke (#666) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

IMAP sem ment. :(

(#668) rene85

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tehát, a tegnapi városi császkálás eredménye: westendben csak a kis vodában (vízesés felőli bejáratnál felső szint) van modell, különben semmi. Arena plázában is csak modell van a vodában, semmi nyomkodható :)
Ez off, de azért a t-mobilban meg kitették a sima iphone-t, és nagy betűvel kiírták mellé hogy 3Gs.

(#669) bordi10

bordi10
(tag)

valaki dobjon már pls egy linket priviben ami leírja, h hogyan, honnan kell a Sense ui-t magicre rádobni..még nem aktuális, csak szeretném csekkolni..thx

***SGS II SensatioN ROM 2-SiyahKernel v2.6.14*** PSN ID: bordi10***

(#670) erdoke válasza joey20 (#667) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nálam megy, a fiókban állva Menu/Tools/Manage Folders-ben lehet állítani IMAP-nál és Exchange-nél is. Hosszú nyomásra jönnek elő a kérdéses mappa tulajdonságai, de már könyvtár nézetben látszik, melyek mellé lehet pipát rakni.

(#671) joey20 válasza erdoke (#670) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

a mappák nálam is megjelentek de ezzel vége is a történetnek.

(#672) nikilauda válasza rene85 (#668) üzenetére

nikilauda
(újonc)

én a speedshopban tudtam kipróbálni.

iPhone4, iPad2

(#673) joey20 válasza joey20 (#671) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

persze csak gmail fiókról beszélek, a többit nem próbáltam, nem volt rá szükségem.

(#674) erdoke válasza joey20 (#673) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Gmailt nem használok, de ha más levelezővel megy IMAP-on az Inboxon kívüli mappák szinkronizálása, akkor Pocket Outlookkal is mennie kell. Én a céges Exchange mellett a t-email.hu-s címemet szinkronizálom így, és semmi gond.

(#675) Inarus válasza erdoke (#674) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A gmail nálam sem működik úgy, ahogy az elvárható lenne.

(#676) joey20 válasza erdoke (#674) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát az lehet, de rajtam nem segít. :(
gmail nem megy így. a mostani készülékemen megy (ráadásul 0 beállítással, csak a felhasználónév/jelszó páros kell, semmi más!), és a jövendőbelin is menni fog (valami android, csak nekem ez a 3.2" kevéske)

[ Szerkesztve ]

(#677) erdoke válasza joey20 (#676) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Xperia X3 lesz majd a tiéd, csak győzd fizetni. :D
Snapdragon 4" WVGA+ kijelzővel. :K

(#678) joey20 válasza erdoke (#677) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tudom, várok is rá, csak kiváncsi vagyok mit tákol rá a SE. :U
meg az lenne a terv, megvárom az első hullámot, aztán le is ugrik 30k az árból, no meg ismerve a SE-t mire kijön, lehet lesz féláron jobb.. :D

(#679) Orient84

Orient84
(fanatikus tag)

egy x3 nekem is jobban tetszene:)de mire kidobják a piacra csődbe megy az se:D
szeretem a se-t csak vagy 5. telóm is az csak az a baj,h mostanság mindig ugyanazt dobja piacra uj köntösben drágábban,majd mikor lemegy az ára megint:)
épp vacilálok heron de nem tetszik,h nem magyar.
iphoneon is gondolkozok,de az is milyen már,h nem enged fájlt küldeni bluetoothon,olyan gáz,nem?ez engem nagyon visszatart,mert baromi sok zenét küldök,kapok telóra

(#680) Konflikt válasza joey20 (#678) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kit erdekel mit takol ala, en az X3 ala raknam az XDA-s sracok altal a jovoben megkrealt vmelyik sense ui-s-romot :D
az a baj az X3-mal h iszonyat draga lesz. :(

[ Szerkesztve ]

Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart!

(#681) joey20 válasza Konflikt (#680) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát várni kell vele, az tény. nem első 1-2 hónapban megvenni. Ha időben jön akkor ki lehet bírni, ha sokat késik SE-hoz méltó módon, akkor meg úgyis kidob valamelyik másik gyártó egy legalább olyan jó cuccot, tán még olcsóbban is. :)

(#682) Konflikt válasza joey20 (#681) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az a baj h mar egy ideje varok, es mar tovabb nemtudok :D G1 lesz ebbol sztem, csak elotte meg ki kell probalnom eloben is. a g1 ara mar ezekhez kepest verhetetlen, es en birom a hardveres full qwerty-t amugy is. bar hero-t, magicet porbaltam mar, de a g1 akk is mas.

csak nem a kinai oPhone-kra gondolsz? :D

(#683) joey20 válasza Konflikt (#682) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát konkrétan semmire nem gondoltam, és ugyanakkor mindenre. legyen htc samsung bármi. netán moto...
G1 az szívás a kevés ram miatt nem? (vagy legalábbis szívás lesz szvsz)

(#684) Konflikt válasza joey20 (#683) üzenetére

Konflikt
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hat jelentek meg ilyen hirek, h a 2.0 szivas lehet.. ha az is lenne, bizom az XDA-s sracokban. sztem tuti lefejesztik hogy hasznalni lehessen a kov. updateket is a G1-en. remelem.

(#685) szrobi66

szrobi66
(fanatikus tag)

Sziasztok! Én tegnap vettem egy HERO-t, és még kezdő vagyok nagyon (nyilt oprendszeres telóm még nem volt) Lenne egy pár alap kérdésem... fut egy alkalmazás, hogyan lehet kilépni (konkrétan a HI MSN, mert párnál benyomom a "menü" gombot, és ott van, hogy "close") Be lehet állítani, hogy mindent memory card-ra mentsen? (vettem bele 8Gb-t) mert a dolgok nagy részét (főleg alkalmazásokat) a telefonmemóriába menti.. Előre is köszi!

(#686) Karma válasza szrobi66 (#685) üzenetére

LOGOUT blog

Ha megnyomod a Home gombot, akkor az alkalmazások nagy része a háttérbe vonulás után ki is lép, főleg amikor a rendszer úgy ítéli meg, hogy kevés a RAM. Az ingyenes TasKillerrel ki tudod őket lődözni.

A HI MSN meg egy szar. Használj inkább Meebo-t vagy eBuddy-t.

Nem lehet beállítani, az alkalmazások minden Androidos telefonon a belső memóriába települnek. Módosított firmware-ek képesek átmozgatni őket a memóriakártyára, ha csinálsz rajta egy EXT2/3/4 partíciót, itt van egy nemrég megjelent, Apps2SD-re képes ROM rá.

A letöltések egyébként a memóriakártyára mennek. Főleg, ha van ASTRO-d.

Break Driven Development

(#687) szrobi66

szrobi66
(fanatikus tag)

Köszi a gyors választ Karma! A firmware csere gondolom garanciavesztéssel jár, nameg lövésem sincs hogy kell cserélni... Gps progiba melyiket tudnátok ajánlani, nameg olyan alkalmazásokat, amiket érdemes letölteni??

(#688) szrobi66

szrobi66
(fanatikus tag)

Srácok!, hát nagyon össze vagyok zavarodva... memóriakártyát hogy tudom kezelni? leszedtem a GPS OnOff allkalmazást-launch error, leszedtem máshonnan, installálta, de lövésem sincs hol van, pedig jó lenne ha könnyen lehetne ki-be kapcsolni.
Tényleg full amatör vagyok, szóval bocs ha hülyeséget írok!

(#689) Karma válasza szrobi66 (#688) üzenetére

LOGOUT blog

Szerintem az a cucc egy widget. Próbáld meg hosszan rajtatartani az ujjad a főképernyőn, mondjuk nem tudom a Sense mennyit bonyolít rajta.

A memóriakártyát egy fájlkezelővel tudod kezelni :) Szedd le az ASTRO-t a Marketről.

Break Driven Development

(#690) szrobi66

szrobi66
(fanatikus tag)

igen, widget, de nem működik :(( máshonnan is leszedtem, installálva van, az viszont nincs az alkalmazások mközött...

(#691) Karma válasza szrobi66 (#690) üzenetére

LOGOUT blog

De nem is az alkalmazások között kell lennie.
Ezt mondtam az előbb is.

Break Driven Development

(#692) szrobi66

szrobi66
(fanatikus tag)

Bocs, igen ezt benéztem. Még egy kérdés: saját zenét (mp3) hogyan lehet csengőhangnak betenni? gps progit melyiket ajánlod?

(#693) Karma válasza szrobi66 (#692) üzenetére

LOGOUT blog

Szedd le a Rings Extended-et a Marketről, azzal lehet egyedi csengőhangot csiholni. Perpillanat csak a Google Mapsot használom, semmi extrát, úgyhogy passz :)

Break Driven Development

(#694) szrobi66

szrobi66
(fanatikus tag)

nagyon köszi!!! :R

(#695) rene85 válasza nikilauda (#672) üzenetére

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azon kívül? Na jó, bevallom csak lusta vagyok az ecseri úttól elmetrózni a dózsa györgy útig... pedig mostanában még időm is van.

És tudom, hogy ez nem android marketes topic, de valamilyen facebookhoz hasonló iwiw-es app nincs még? Ugyanígy, ahol üzeneteket lehet olvasni, stb, anélkül hogy a böngészőbe be kéne pötyögni az iwiw mobilra optimalizált verziójának (van ilyen egyáltalán?) webcímét?

[ Szerkesztve ]

(#696) vtechun válasza rene85 (#695) üzenetére

vtechun
(PH! addikt)
LOGOUT blog

magyar alkalmazás asszem egy db van jelenleg, az vmi T-mobile által készített Program Guide. Ebből kifolyólag iwiwre még nincs, de hajrá, lehet fejleszteni :)

(#697) rene85 válasza vtechun (#696) üzenetére

rene85
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

még általános iskolás koromban foglalkoztam pascallal :) asszem érthető, ha most passzolok.

(#698) Karma válasza rene85 (#695) üzenetére

LOGOUT blog

"(van ilyen egyáltalán?)"

Próbáltad már beírni a böngészőbe, hogy iwiw.hu? :P Kapásból a mobilverzióra irányít át (m.iwiw.hu). Az egy más kérdés, hogy a normál verzión nem triviális bejelentkezni, mert a dobozok balra kinn vannak a képből... Eddig a Safari az egyetlen mobilböngésző, amit láttam, hogy el tud vele bánni.

Break Driven Development

(#699) Viktor0610 válasza Karma (#698) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Kérdés, hogy ez a böngésző hibája-e vagy az oldal optimalizálni képtelen készítőinek "érdeme".

[ Szerkesztve ]

...

(#700) Karma válasza Viktor0610 (#699) üzenetére

LOGOUT blog

A készítőké :W Mondjuk az iwiw nagyon sok sebből vérzik ezen a fronton. Legalább egy névrokonom jól járt vele...

Nem tudom hogy szúrhatták el ennyire, azt gyanítom, hogy az oldal jobb szélétől abszolút pozicionálták a bejelentkező dobozt. Ami 320 pixel szélességnél igencsak kimegy balra... A Safarinak azért sikerül, mert (egyéb, az oldalon rögzített paraméter híján) egy 980 pixel széles nézetbe rendereli le az oldalt. Ami mellesleg szerintem egy igen jó ötlet.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.