A Mobil adatátvitel widget nekem sem működik, miután megpróbáltam MMS-t küldeni, vagy fogadni. Ilyenkor a már említett APN szerkesztés és változtatás nélküli mentés segít. Mintha inicializálná a Mobile network-öt.
A lassúság engem is egyre jobban bosszant. Ilyenkor a TasKiller-rel vadászok nem használt programokra, de azért ez sem ad tartós megoldást, bár enyhít egy kicsit.
Az MMS problémát bejelentettem a HTC nemzetközi Support oldalon, ahonnan elég hányaveti válaszokat kapok. Először azt írták, hogy az itt is említett beállításoknak jóknak kell lenniük. Aztán, mikor megemlítettem, hogy nem vagyok egyedül a gonddal és ezen a fórumon valaki már arról is tudni vél, hogy a HTC is tud a problémáról, akkor gyorsan le akarta zárni a hibajegyet, hogy ez akkor már nem az ő asztala. Nem hagytam magam.
Azt megfigyeltétek, hogy ha nyittok egy Foldert és beletesztek pár Person-t, akkor Scene-váltás után a mappa üres lesz? Ezt is bejelentettem, tudtak róla és állítólag dolgoznak a fixen.
Vannak weboldalak, ahol a lassúságot úgy gyógyítják, hogy a SenseUI-t lecserélik a standard Android Home-mal. Ettől gyorsabb lesz ugyan, de pont a lényeg vész el, amitől a Hero Hero.
Az új kedvencem, hogy a zenejátszó kb. 5 mp-es késéssel reagál arra, ha le akarom állítani a zsinóros headset középső gombjának megnyomásával. Indulni meg sokszor egyáltalán nem hajlandó erre a mutatványra.