A szervízben a hölgy aki átvette a telot nem nézett, kérdezett semmit, de gondolom,h aki bekapcsolja ( értsd a szaki
) ,h megszerelje, az gondolom tisztában van vele, h mikor kell visszalökni a telefont, h nincs rá garancia,m ert mókolva lett...
Recovery menüt úgy lehet legegyszerűbben eltünteni, h felteszel rá egy gyári romot, ajánlom pl a sima 1.5-öt ami 2.73 vagy milyen verzió, htc europe honlapjáról serial number megadása után lerántható, htc sync felrak, gyári rom telepít, láss csodát, recovery menü eltűnt.
Amiből még rájöhetnek a turpisságra,ha frissíted a radio verziót,mert azt nem tudom hogyan lehet visszaállítani, de xda-n a radio romok közül lehet letöltve az eredetit visszaáll gyári állapotba, de ezt sztem nem nézi senki, ha nincs recovery nem nyúlhattál hozzá, ergo így kaptad
.
A nadroid backup olyan, mint ay apple timecapsule, MINDENT lement, és ha rányomsz,h bekap, akkor sms-t, telefonszámot, appokat, mindent visszaállít olyanra, amilyen abban a pillanatban volt, amikor mentettél. Ez nyílván nagy előny, ha vmiért nem bootol, de a recovery menü elérhető.
Aki még root-on töri a fejét a www.theunlockr.com oldalon keresőbe beírva ,h HTC hero meg lehet találni, van videó, meg leírás, kis angol tudással egyszerűen rootolható a teló, mikor visszaadta a szervíz én onnan néztem (2. ízben, garantált siker, egyszerűbb elsőre mint a goldcard, de van akinek csak az segít,h mitől függ azt nem tudom))
[ Szerkesztve ]