Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#6001) rene0619 válasza -FreaK- (#6000) üzenetére

rene0619
(fanatikus tag)

Nagyon roszul tudod...igenis az az első amit megnéznek a készüléken, főleg HTC-jék és máris nyomják a garmegvonás gombot és nyomtatják a szakvéleményt! Szval igenis van mitől félni... (forrás: MTI) :D

[ Szerkesztve ]

Mibő van Sylvester Stallone memóriája? .... RAMbó... :D .::Apple iPhone 4::.

(#6002) -FreaK- válasza rene0619 (#6001) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Itt írták korábban hogy nem nézik, direkt rá is kérdeztek..

(#6003) MartOOn válasza hardy586 (#5993) üzenetére

MartOOn
(senior tag)

alap 1.5 van a telódon? annak van egy frissítése ami beleteszi ezt a menüpontot.
total reset, éledés után feljánlja ennek az 1.5-nek a frissítését és utána megtalálod a tmobil által leírt menüpontot és tudsz 2.1-re frissíteni.

legalábbis nekem igy müködött.

Traffipax ellen lézerblokkolót olcsón szakembertől!

(#6004) szrobi66 válasza tothl (#5999) üzenetére

szrobi66
(fanatikus tag)

Nekem sokkal bugosabb volt a cronos, normálisan témát nem tudtam rá tenni, pl a black v2 témát úgy rakta fel, hogy fekete info sávra fekezén az órát, notification alatt meg minden láthatatlan. Ok, tudom hogy pl az órát, és az infosávot lehet állítani a cyagonenmod settingsben, de az elelinuxnál nincs ilyenre szükség. Több témát is próbáltam, de mindel volt valami. Nem tudom, de az én telóm utálja a cronost, nálam az öaszes 2.1-e is szar volt. Nincs komoly bajom az elelinuxal, de még most sem látom sok értelmét a froyonak, szóval valószínű megy vissza a 2.1.

(#6005) madmike válasza rene0619 (#6001) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

Ezzel a recoveryvel mit lehet csinálni? gondolom van valami megoldás ennek a visszaállítására is.

Amugy a telomat nem tudtam elhozni :S
mára igérték, nem jött sms. fél órája felhivtam őket, megérkezett a telo, de még le kell tesztelniük , ugyhogy csak holnap délután mehetek érte... mit tesztelnek??? majd én letesztelem, na mindegy....

[ Szerkesztve ]

(#6006) bejgli86 válasza madmike (#6005) üzenetére

bejgli86
(lelkes újonc)

A szervízben a hölgy aki átvette a telot nem nézett, kérdezett semmit, de gondolom,h aki bekapcsolja ( értsd a szaki:) ) ,h megszerelje, az gondolom tisztában van vele, h mikor kell visszalökni a telefont, h nincs rá garancia,m ert mókolva lett...

Recovery menüt úgy lehet legegyszerűbben eltünteni, h felteszel rá egy gyári romot, ajánlom pl a sima 1.5-öt ami 2.73 vagy milyen verzió, htc europe honlapjáról serial number megadása után lerántható, htc sync felrak, gyári rom telepít, láss csodát, recovery menü eltűnt.

Amiből még rájöhetnek a turpisságra,ha frissíted a radio verziót,mert azt nem tudom hogyan lehet visszaállítani, de xda-n a radio romok közül lehet letöltve az eredetit visszaáll gyári állapotba, de ezt sztem nem nézi senki, ha nincs recovery nem nyúlhattál hozzá, ergo így kaptad:).

A nadroid backup olyan, mint ay apple timecapsule, MINDENT lement, és ha rányomsz,h bekap, akkor sms-t, telefonszámot, appokat, mindent visszaállít olyanra, amilyen abban a pillanatban volt, amikor mentettél. Ez nyílván nagy előny, ha vmiért nem bootol, de a recovery menü elérhető.

Aki még root-on töri a fejét a www.theunlockr.com oldalon keresőbe beírva ,h HTC hero meg lehet találni, van videó, meg leírás, kis angol tudással egyszerűen rootolható a teló, mikor visszaadta a szervíz én onnan néztem (2. ízben, garantált siker, egyszerűbb elsőre mint a goldcard, de van akinek csak az segít,h mitől függ azt nem tudom))

[ Szerkesztve ]

(#6007) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

lehet ugy hangot rogziteni, mint egy diktafon, csak a headset mikrofonjat hasznalva?

(#6008) rene0619 válasza bejgli86 (#6006) üzenetére

rene0619
(fanatikus tag)

Igazából én nem hekkeltem még androidot...ezért nemtom hogy megy a dolog. Viszont Winmos készüléknél elég sokszor megvonták a garit nem gyári SPL miatt...azonnal. meg sem nézték mi volt a hibajelenség.
Amúgy volt egy eset az a legdurvább, hogy HD2...főzött rom volt rajta(nem gyári SPLlel természetesen) és besz@rt az USB csati.Szervizbe elküld, mert nem lehetett megnézni hogy mi a baja, mert az akku le volt merülve és nem is láttuk, hogy nem gyári ROM van rajta aztán jött is vissza, hogy gar megvonva. De így még a gyári állapotot sem lehetett visszaállítani (talán SD kártyás módszerrel igen), az alaplapcserére az ajánlat meg be 110e volt:S :D:D vannak ilyenek is..

(#6009) hardy586 válasza MartOOn (#6003) üzenetére

hardy586
(lelkes újonc)

alap 1.5 van rajta már ha a firmware version azt jelenti. viszont a HTC oldaláról valamit most frissitettem build number most friss de még mindig nincs az a menüpontom pedig mikor bekapcsoltam feldobta hogy van frissités én le is töltöttem 3 vagy 4 mb volt de még mindig nem tom hogy kell 2.1 re frissiteni már hivatalosan...... :))

jah és a build numberem frissebb mint a tmobil oldalán lévő

[ Szerkesztve ]

Köszi!!!!

(#6010) MartOOn válasza hardy586 (#6009) üzenetére

MartOOn
(senior tag)

ebben a buildben tuti benne van ez a menüpont: 2.73.116.90

[ Szerkesztve ]

(#6011) hardy586 válasza MartOOn (#6010) üzenetére

hardy586
(lelkes újonc)

köszi a segítséget vissza kellett állítanom a dátumot jul végére és akkor már ment minden magától.... beszarok néha ezeken a telokon ha julisuban letölti a frissitést akkor most mé nem???? :W

(de azért még mindig az egyik legjobb)

Köszi!!!!

(#6012) tenke. válasza Land (#5972) üzenetére

tenke.
(tag)

szerintem ha a hero is a kalapban van akkor már inkább a legend legyen ott mert nem sokkal drágább és valamivel jobb is tudtommal.

HTC DESIRE *****

(#6013) xlife75

xlife75
(újonc)

Aki már kipróbálta a 2.2-es ROM-okat, nem hiányolta a SmartDial-t?
Valahogy annyira megszoktam a 2.1-ben, hogy emiatt nem lépek csak tovább. Az összes többi viszont lenyűgöző az új ROM-okban...

---- A végtelenbe! És tovább! ----------

(#6014) Lord Soth

Lord Soth
(tag)

Hello,

Lehet, hogy hülye a kérdés, de hátha tudtok segíteni: főiskolán van szabad wi-fi hálózat, de mégsem tudok rá csatlakozni. Mi lehet a baj? Találkoztatok már ilyen problémával? Elméletileg a telefon szuperál, mert az otthoni hálozatra tud csatlakozni csak a suliban nem...

(#6015) madmike válasza Lord Soth (#6014) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

Nálam ugyanez van. laptoppal müködik a suliban a net,de teloval nem. szerintem a gyenge jel lehet az oka, legalábbis nálam.

(#6016) madmike

madmike
(fanatikus tag)

nem merek belevágni a 2.2re frissitésbe. felvenne vki msn-re aki vágja a dolgot a legelejétöl kezdve?
miklos_muranyi (kukac) hotmail.com

(#6017) Lord Soth válasza madmike (#6015) üzenetére

Lord Soth
(tag)

Nálam a jel erősséggel nincs probléma, egyszerűen csak nem tudom letölteni az emaileket és nem tudok csatlakozni a markethez sem...

(#6018) madmike

madmike
(fanatikus tag)

megoldottam egyedül... nem volt egyszerü ,de nagy nehezen sikerült :) elelinux froyo 2.2

(#6019) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

hogyan lehet mp3 mat betenni ebresztö hangnak? valami olyasmire emlekszem hogy az sd kartyan csinalni kell egy .alaram mappat es oda kell betenni az mp3 makat.. de most ez nem megy. pedig restertoltam a telefont utanna.

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#6020) MartOOn válasza Xmodule (#6019) üzenetére

MartOOn
(senior tag)

sdcard/media/audio/alarms

csengőhangnál a vége /ringtones

üzenethangnál /notifications

[ Szerkesztve ]

(#6021) Xmodule válasza MartOOn (#6020) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#6022) gPoint

gPoint
(tag)

Hi,

alap kérdésem lenne, mi lehet az oka annak, hogy az óra animációját gyakorlatilag nem látom. Az összes videóban amit néztem szépen animál az óra nálam nem. Mit kellene beállítanom, hogy részesüljek ezen vizuális élményben?

(#6023) tenke.

tenke.
(tag)

ezt már én is akartam kérdezni

HTC DESIRE *****

(#6024) gPoint

gPoint
(tag)

most olvasom, hogy visszavonták az animot? kár ... jól nézett ki.

(#6025) rene0619 válasza madmike (#6018) üzenetére

rene0619
(fanatikus tag)

na ea milyen? nekem nagyon bejön. ma meg meg gyorsabba tettem, ugyanis "gyarilag" az alap flykernel 11 van rajta, de ma frissitettem a kernelt overclockedre, flykernel 11 617/175 re es fenyevekkel gyorsabb lett.ennel jobban nem merem huzatni a procit,mert azert nincs olyan jo hutese:)
viszont ugy erdemes telepiteni, recoberybol mindent wipeolni kell,telepiteni a froyot,majd nem kilepve a recoverybol telepiteni a kernelt.

(#6026) -FreaK- válasza gPoint (#6022) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Alapból az eddigi Sense-ben nem animált az óra, ahol olyat látsz ott a flipclock-ot használják. Nem tudok hozzá letöltési linket adni, valahol xda-n van topic-ja, ez kiindulásnak jó:)
Az új sense-ben amit a Desire HD és a Desire Z kap már gyárilag benne lesz.

(#6027) madmike

madmike
(fanatikus tag)

hi!

Mobilnet elöfizun gondolkodom. Mekkora csomagot érdemes venni? Arra kéne, hogy a mail kliens 15 percenként megnézze a leveleimet, néhány válasz email. widgetek (idöjárás, hirek)
minimális netezés. 500mb-os csomag elég lehet?

(#6028) hardy586 válasza madmike (#6027) üzenetére

hardy586
(lelkes újonc)

Ha van wifi elérhetőséged és tudod oda időzíteni a letöltéseket és tényleg csak mail olvasásra meg böngészésre kell akkor a pannonnál van egy 20 MB os net csomag hűségnyilatkozat nélkül 500 ft havonta szerintem az elég nekem 100 as van de mivel általában wifin töltök le ezért sok. 500 Mb az rengeteg

Köszi!!!!

(#6029) marlboromen válasza madmike (#6027) üzenetére

marlboromen
(tag)

Bőven. Nekem megy a google frissítés folyamatosan, 3 óránként frissít a weather, nézegetem rendszeresen a valutaárfolyamokat(naponta többször), és netezni is szoktam néha operával. 200 mega felett még sosem volt.

(#6030) madmike válasza hardy586 (#6028) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

van wifim. ez a pannonos jo lenne,de én t-mobilos vagyok, itt 40megásvan 690ért és 100 megás 990ért.
sajna mindkettö hüségnyilatkozatos.

(#6031) Fionella válasza madmike (#6030) üzenetére

Fionella
(lelkes újonc)

Én is T-mobile-os vagyok és kártyás. Univerzális egyenleggel megy a 100 megás net. Nincs hűségnyilatkozat. Havonta 1* leemelik a díjat a feltöltésemből és ennyi.

[ Szerkesztve ]

(#6032) hamham

hamham
(lelkes újonc)

Olyan telefont keresek amin lehet játszani is, a hero még pont beleférne a keretbe, a htc supportja igen csak vonzó.
Olvastam 3D-s gyorításról, hogy működik ez, ven-e ebben ilyen? Játékok élvezhetőek a telefonon?

(#6033) tothl válasza hamham (#6032) üzenetére

tothl
(őstag)

Felejtsd el... :-)
Ja és HTC support, mint vonzó........háááát LOL ::-)
Jó a telefon, de nem egy játékgép és nem is egy 3d erőmű.

(#6034) hamham válasza tothl (#6033) üzenetére

hamham
(lelkes újonc)

Hát azért megkapta a 2.1-et és a sense-el is dolgoztak még más gyártónál csak később és alap android.
Nem is erőmű kell nekem csak az unalmas percekben pl.előadáson legyen vmi szórakozás :DD

(#6035) gPoint válasza -FreaK- (#6026) üzenetére

gPoint
(tag)

flipclockot bróbáltam de valami Weather Widget donate verziót követel, gondolom ez fizetős.
xda-n ezt találtam, megoldás lenne szerinted ha felteszem a t-mobilos G2-re a DesireHDFlipSense.zip -et? A gar jó lenne megmaradna.

(#6036) -FreaK- válasza gPoint (#6035) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Ha csak egy apk akkor sok baj nem lehet belőle, max nem megy:) Van rá esély h nem megy mert a DesireHD nagy felbontást használ, lehet h ez bekavarna, de egy próbát mindenképpen megér.

(#6037) madmike válasza Fionella (#6031) üzenetére

madmike
(fanatikus tag)

ez szép és jo,de csak domino csomaghoz elérhető, elöfizunál ugy néz ki csak hüségnyilatkozatos verrzio van.

(#6038) eldiablo válasza rene0619 (#6025) üzenetére

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Én masszívan használtam 480/691-en, és így bírta 3-4 napokig és le sem égett.

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#6039) rene0619 válasza eldiablo (#6038) üzenetére

rene0619
(fanatikus tag)

480 volt az alapfreki? De azzal többet fogyaszt szerintem, nem? Lehet h rosszul gondolom de a 175 üresjáraton sokkal gazdaságosabb. lehet hogy megpróbálom a 691es megoldást is, de egyelőre jó. Már meguntam 2 naponta újrahúzni az egészet, SETCput meg nem akarom használni, mert sztem jobb ha "gyárilag" magasabb a procisebesség és egyel kevesebb progi fut.

(#6040) eldiablo válasza rene0619 (#6039) üzenetére

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Elméletileg igen, többet kellene fogyasztania, de nem vettem észre jelentős különbséget.
Legfőképp azért 480Mhz volt az alja, mert elég lassan reagált a telefon és meguntam.
Egy program +/- teljesen mindegy, főleg, ha egy ilyen viszonylag egyszerű progiról van szó.

[ Szerkesztve ]

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#6041) gPoint válasza -FreaK- (#6036) üzenetére

gPoint
(tag)

Köszi, egyelőre regisztráció után sem tudom letölteni, nincs jogosultságom hozzá (?).
Mindegy is, hagyom annyit nem ér az egész..
Azt lehet tudni, hogy 2.2 hivatalosan mikor jön G2-re?

@madmike: T-nél van hűségnyilatkozatos és anélküli mobilnet is. Ha hűséget nem vállalsz 990Ft a 100MB-os, 1990 az 500 MB-os csomag. Hűséggel 2 hónap 50%-os. 40MB-os csomagnál az első két hónap ingyenes 1 év hűséggel, utána 690 Ft.

(#6042) rene0619 válasza gPoint (#6041) üzenetére

rene0619
(fanatikus tag)

Semmikor jön a 2.2:D, nem lesz rá hivatalos 2.2.

(#6043) gPoint válasza rene0619 (#6042) üzenetére

gPoint
(tag)

cool :(

akkor vagy marad ez vagy ha egyszer elszánom magam lesz garvesztésées főzőcske.

(#6044) rene0619 válasza gPoint (#6043) üzenetére

rene0619
(fanatikus tag)

Megéri belevágni pl a 2.2es főzésbe, nagyobb a felhasználói élmény, erre vágyunk mind:D

[ Szerkesztve ]

(#6045) gPoint válasza rene0619 (#6042) üzenetére

gPoint
(tag)

még egy kérdés: G2-t milyen rommal lehetne megsütni? mit javasoltok, milyen kombinációt lőjjek fel rá?

(#6046) rene0619 válasza gPoint (#6045) üzenetére

rene0619
(fanatikus tag)

Sztem ugyanaz felmegy mint az enyémen van, az elelinuxos froyo, de utána kell járni. Bár szerintem a szoftveren kívül nincs hardveres különbség a HERO és a G2 között.

(#6047) gPoint válasza rene0619 (#6046) üzenetére

gPoint
(tag)

hw-es különbség nincs. közben visszakerestem a topikban és találtam egy két hasznos infót.

(#6048) -FreaK- válasza gPoint (#6043) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Nincs garivesztés, volt itt aki vitt már vissza főzött romos készüléket és azt mondták nem érdekli őket, keress rá nyugodtan a topicban, még nyáron volt.
Sokat nyersz egy 2.2es tuningolt rommal, megéri szerintem azt nem túl sok munkát.

(#6049) Lord Soth

Lord Soth
(tag)

Sziasztok,

Router vásárlás előtt állok, és hallottam olyan pletykákat, hogy a HTC Hero telefonok nem szeretnek egyes márkájú routereket. Én éppenséggel TP-LINK márkájút akarok venni, van valakinek véleménye róla, hogy mennyire működik jól a Heroval?

Előre is köszi!

(#6050) Blue@X válasza Lord Soth (#6049) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Én TP-Link routerrel használom, és semmi gond nincs vele. Szerintem nincs olyan router amelyikkel ne menne, max a titkosítás lehet a gond.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.