Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#5001) VIBO

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

feltettem az uj cronos droid romot
első indiitás van és nagyon régoota tölt már
10 perce is
ez normális?
:Y
5000+5001 :P

[ Szerkesztve ]

Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)

(#5002) Seraph 16 válasza VIBO (#5000) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

#5000 vót :DDD :C

Ja most látom, h észre is vetted :DD
Amúgy igen, normális, h 10 percig tölt, és igen, az egy jó oldal :)

[ Szerkesztve ]

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#5003) Ninja-Metal

Ninja-Metal
(lelkes újonc)

Senki nem tudja, hogy vajon mikor jöhet már ki a hivatalos 2.1? :F

(#5004) tothl

tothl
(őstag)

Ajánlom a Daguu 1.3 -mat.
Szerintem kenterbe veri akármelyik Villain Edition-t. :)
A Villainból újfent kiábrándultam, 1 hét használat után már rettenetesen instabil volt.

(#5005) -FreaK- válasza tothl (#5004) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Nekem is kezd elegem lenni belőle. Bár lehet hogy úgy a Hero-val álltalában.
Tele vagyok idegesítő hibákkal..
-A sense folyamatosan leáll, nincs hibaüzenet meg semmi, csak ha visszalépnék kéri a választást hogy hova. meg betölti újra. Napi 3-4-5x..
-Ébresztőóra sokszor nem mutatja elsőre az időpontokat, ilyenkor ->home (néha ilyenkor újratöltés) ->ébresztő megint.
-A phone rész lassú, engem nagyon idegesít hogy várni kell a műveletekre, néha csak fél mp, néha 3.
-Ritkán de van hogy miután lerakom a hívást, vagy kinyomom, megőrül a teló és nem hagyja abba a csörgést, a trackball is villog mint állat pedig nincs semmi folyamatban. ilyenkor ha felhívok valakit talán megjavul, másik lehetőség az aksi ki. Ha hívok valakit akkor meg rohadt lasú.
- órajel állítás nagyon lassú, éledes után pár mp-ig nem használható a telefon, ez igen idegesítő mikor gyorsan kéne valami.
-összességéb az egész egy tetü lusta sz@r ha telefonként tekintünk rá, én a hajam tudom tépni néha..

Lehet kipróbálom Daguu-t vagy ráveszem magam és valamelyik gyors vanilla-t.

Kéne vennem egy N1-et vagy Desire-t hátha.. kezdem kételkedni benne hogy azok elérik egy iPhone szintjét sebességben.

(#5006) Criton

Criton
(őstag)

Letölthető a 2.1 Android :R :C :Y
Megjött a Notification 2.1re, 80mb azt hiszem, már töltöm is le :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#5007) MrRobi023 válasza -FreaK- (#5005) üzenetére

MrRobi023
(újonc)

SZia hát nem tudom,de az teló nekem maximálisan bejön,nem tom de én nem cserélném el iPhonra tesomnak az van ,fasza de nem tetszik a menüje , bár aláirom ,h picivel jobb gyorsabb de nem olyan sokkal mint az 5800 ám,az volt az egy geci lassú takony teló .Ez a hero okos kis stabil mobil én nagyon szeretem,ha elcserélném az is sztem Htc lenne vagy xperia10.

(#5008) MrRobi023 válasza Criton (#5006) üzenetére

MrRobi023
(újonc)

Leszedtem de semmi, mit csináljak a végén még le is okéztam ,most meg újból indítom nem tom mit szurtam el.

(#5009) schummy válasza Criton (#5006) üzenetére

schummy
(kvázi-tag)

megint át kellett állítani a dátumot vagy volt vmi trükk?

up: és igen, átállítottam és megjelent

[ Szerkesztve ]

(#5010) Criton válasza schummy (#5009) üzenetére

Criton
(őstag)

nálam semmit sem kellett trükközni

(#5011) VIBO válasza Seraph 16 (#5002) üzenetére

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

egész yo ez az uj cronos rom
ajánlom mindenkinek :C

Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)

(#5012) schummy válasza Criton (#5010) üzenetére

schummy
(kvázi-tag)

akkor lehet, hogy jött volna egyébként is, de elsiettem

(#5013) fenomen24 válasza Criton (#5010) üzenetére

fenomen24
(újonc)

Sziasztok!

Hát, én nem tudom, nagyot csalódtam a HTC-ben. Állítgathatom én akárhova, nem csinál ez semmi frissítést. Még rootolni se tudom :W mert a legutolsó rom van rajta. Megcsináltam mindent, amit írnak az xda developers fórumon, de hibára fut, amikor a backupot csinálnám a telefon a flash recovery-vel. Valakinek valami ötlet? Egyébként jelenleg Skóciában dolgozok, Three nevezetű szolgáltatónál vagyok előfizető. Azt hittem, ide azért ha nem is korábban, de legalább Magyarországgal egyidőben elér a frissítés. Szóval, amennyire beharangozták a Hero-t, annyira le is szarják az egészet, már bocsi. :O

"Azért, mert a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."

(#5014) T0rnad0 válasza schummy (#5012) üzenetére

T0rnad0
(őstag)

Nálam sem jött, de rányomtam a System software updates-nél a Check now-ra és már tölti is. Végre :DD

Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

(#5015) tothl válasza -FreaK- (#5005) üzenetére

tothl
(őstag)

Szerintem próbáld ki a Daguu 1.3 -mat, overcock widgettel nálam egyelőre hasít. Teljesen más a menürendszere, mint a sima sense 2.1-nek és nem lassú. Szerintem vicces, és még tetszik is.
Tökéletes teló meg nincs, nem is volt sosem. :)

(#5016) fenomen24 válasza T0rnad0 (#5014) üzenetére

fenomen24
(újonc)

Nálam az a baj, hogy ilyen check now opció nincs is. :O

(#5017) T0rnad0 válasza fenomen24 (#5016) üzenetére

T0rnad0
(őstag)

Az itt lévő legutolsó FOTA frissítéssel kerül bele ez az opció. Ahhoz meg előre kellett állítani a dátumot egy évvel, hogy letöltse.

Mudman / Nokia E61 / HTC Sensation / ConCorde 7020 / Thinkpad T61

(#5018) fenomen24 válasza T0rnad0 (#5017) üzenetére

fenomen24
(újonc)

Hát nekem sajnos az se működik.

(#5019) Criton

Criton
(őstag)

Ha valamikor kellene egy Factory Resetet csinálnom, akkor a 2.1 marad már fent, igaz?
Nekem a 2.1 nagyon gyorsan felment.Másnak is?

fenomen24: független a telefonod?

[ Szerkesztve ]

(#5020) Ninja-Metal

Ninja-Metal
(lelkes újonc)

System software updates->Check now

Már tölti is! Kíváncsi vagyok! :D

Vicces, hogy pont ma kérdeztem, hogy mikor jön. :DD

[ Szerkesztve ]

(#5021) fenomen24 válasza fenomen24 (#5018) üzenetére

fenomen24
(újonc)

Amikor felröppent ez a hír, hogy ez a frissítés elérhető, előre nyomtam a dátumot előbb 1 majd 2 évvel. De sajnos semmi nem történt. Nem tudom, mit lehetne még vele kezdeni. Se gyári frissítés, se rootolás. ez így nem sok minden... De azért köszönöm a választ! :R

(#5022) fenomen24 válasza Criton (#5019) üzenetére

fenomen24
(újonc)

Criton: Nem, nem független. Skóciában a Three nevű szolgáltatónál vettem. (three.co.uk)

(#5023) Criton válasza fenomen24 (#5022) üzenetére

Criton
(őstag)

Ha jól tudom, akkor most csak a függetlenek kapják meg a frissítést.
Esetleg a szolgáltatónál kéne rákérdezni.(three.co.uk)
Azt tudom, hogy a T-Mobile is külön fogja kiadni.

(#5024) fenomen24 válasza Criton (#5023) üzenetére

fenomen24
(újonc)

:Y Ha ez így van, megyek és kihajítom a kukába. Minden normális cég telefonja frissíthető. Itt meg csak a független? Mekkora trógerság ez... Azt hiszem most döntöttem el, hogy ez volt az első és utolsó HTC-m.

Remélem, nektek azért frankón működik 2.1-el és nem csúsztok ilyen kelepcébe. :K

(#5025) szrobi66 válasza tothl (#5015) üzenetére

szrobi66
(fanatikus tag)

Érdekes, én a Daguu1.3at nem bírtam elviselni 1óránál tovább, csúnya fagyások, iszonyú megakadások a sense lapozásakor, pedig sokat állítgattam az overclockot, ha jól emlékszem 595-öt ajánlották.

(#5026) Criton

Criton
(őstag)

most vettem csak észre, hogy nekem nem volt bent telepítés alatt az SDCard, tett fel rá valamit a telepítő?
Bent kellett volna lennie?

(#5027) zero977

zero977
(újonc)

Elindítottam a 2.1 installálást, de lefagyott közben, kivettem az aksit, visszakapcsoltam a telót, de csak addig jut el, amikor az elején kiírja a fekete képernyőn hogy HERO.
Ezt csinálja már vagy fél órája ...
Nem reagál semmire.

Mit tudok tenni?

(#5028) Zsé2003 válasza VIBO (#5001) üzenetére

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ejnye!Felcsúszott a 2.1 (független) Egyebként itt szidja mindenki,pedig jó teló.Iphone helyett ipod touchom van,az kielégíti az apple vágyam. :C

(#5029) Pfund

Pfund
(lelkes újonc)

Sziasztok,
10.3 as Villian rom van a Heromon. Érdemes rootolt telefont is frissíteni a gyári 2.1-re?
És ha lehet akkor mit kell tennem?
És ha nem jön be akkor vissza lehet tenni Villiant vagy más főzött romot?
Előre is köszi a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

(#5030) szrobi66 válasza Pfund (#5029) üzenetére

szrobi66
(fanatikus tag)

Ezen én is agyaltam, lehet akkor újra kell rootolni, de ebben egyáltalán nem vagyok biztos. Ami tuti, hogy 2.1es rom alatt (pl villain 10.3) nem ajánlja fel a frissítést, ahoz szerintem vissza kell tenni egy 1.5ös romot.

(#5031) VIBO válasza Pfund (#5029) üzenetére

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

mi annak a golyoos játéknak a neve ami alapban fenn van? :B

(#5032) zero977 válasza zero977 (#5027) üzenetére

zero977
(újonc)

Factory reset nem segített, safe módban kapcsoltam be a Herot-t, ez a 3 opció jött fel, de egyik sem segített ...:-(
1. reboot system now
2. apply sdcard: update.zip
3. wipe data / factory reset

A telefon nem tud bebootolni ...

Van valami ötletetek?

[ Szerkesztve ]

(#5033) Pfund válasza VIBO (#5031) üzenetére

Pfund
(lelkes újonc)

Teeter

(#5034) Pfund válasza szrobi66 (#5030) üzenetére

Pfund
(lelkes újonc)

és vajon érdemes a gyári 2.1-et feltenni? stabilabb lehet mint ezek az új főzött romok?
csak a kíváncsiság hajt, amúgy semmi bajom a Villiannal.

[ Szerkesztve ]

(#5035) nyogo83

nyogo83
(kvázi-tag)

Utobbi egy, masfel het problagatasai:

Villain 10.3 - max fel nap volt fent, az alatt is rengeteg FC es Bug hegyek. OC widget nelkul Linpack 1,7-1,8 MFLOPS.

Cronos 1.7 - fasza, OC kernellel teljesen szuper. 1 het utan lassulas, neha akadozik, 2-3masodperc kell mire magahoz ter, egy ket FC elokerul. Egyik lassulas utan toltam egy restartot es utana tobbe nem bootolt be :((( . OC widgettel 691Mhz-en 2.8 - 3 MFLOPS max.

SenseHero 2.1 b5 : Zsenialis, jelenleg a legnyerobb :) Nagyon frankon nez ki, nulla FC, sebesseg, stabilitas toppon van. Sajna egyelore OC kernel nelkul, alap frekin, de azon 2.2-2.3 MFLOPS es iszonyat stabil. Ha kovetkezo releaseben OC engedelyezve lesz, akkor vegkepp megvett kilora :D :C

[ Szerkesztve ]

(#5036) szrobi66 válasza zero977 (#5032) üzenetére

szrobi66
(fanatikus tag)

Nem akarlak megijeszteni, de mintha erről olvastam volna rootolás előtt tavaj augusztusban, és emiatt fostam a rootolástól, szóval nincs kizárva, hogy féltégla lett a telefonodbol :(
Ne legyen igazam!!!!
Rootolt a telód? Mindenképp az apply sdcard: update.zip-el kell kezdened valamit, ha rootolt, akkor lehet fel tudsz rá tenni egy főzött romot, ha nem, akkor a gyárit kell megszerezn, és azt megpróbálni felrajni úgy, hogy a romot átnevezed p.l xy.zip-et update.zip-re, felrakod a memóriakártya gyökerébe, és alkalmazod a apply sdcard: update.zip-et.
Nagyon remélem sikerül valami!!

[ Szerkesztve ]

(#5037) VIBO válasza Pfund (#5033) üzenetére

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

:R

(#5038) VIBO válasza Pfund (#5033) üzenetére

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

azt nem tod honnan lehet letölteni?
mert a cronos romhoz nem volt fenn :R

(#5039) zero977 válasza szrobi66 (#5036) üzenetére

zero977
(újonc)

Nem rootolt, a teljesen sima gyári 1.5 volt rajta ...
Vigyem el a szervizbe?

(#5040) zero977

zero977
(újonc)

Úgy látom más is úgy járt ahogy én ...

2.1 Update failed

(#5041) pepe1970 válasza zero977 (#5040) üzenetére

pepe1970
(tag)

Nekem a gyári 1.5-re gond nélkül felment. Az email beállítások és az smsek telepített programok is megmaradtak.

(#5042) Criton válasza zero977 (#5039) üzenetére

Criton
(őstag)

Nekem is szerencsére probléma nélkül felment.
Most nekem a Software information alatt a Baseband version-nál PU van bent, eddig EU volt ugye 1.5 alatt, ez mitől van, talán nem EU updatet kaptunk?

Egyébként azt vettem észre, hogy gyorsabb mint a 2.1, néha lagzik, de nem annyira vészes mint 1.5 alatt.

Ha jól emlékszem, akkor valami 80mb volt az amit le kellett tölteni, akinek nem sikerült a telepítés, nem nézte, hogy hány mb volt?

HTC fórumán eddig az van, hogy akinek nem megy fel, azoknak volt 'gáz' akik már babrálták a telefont, vagy HW hiba.

A 2.1 egyébként csak FOTA-n keresztül lesz csak elérhető? Mert valahol azt olvastam, hogy a HTC nem rakja fel az oldalára, hogy a ROM-ok alatt le lehessen tölteni, ez igaz?

[ Szerkesztve ]

(#5043) tothl válasza szrobi66 (#5025) üzenetére

tothl
(őstag)

Pedig jó. :-) Nuku fagyás. Mondjuk 691 Mhz-t javaslok. :)

(#5044) qfm válasza zero977 (#5040) üzenetére

qfm
(senior tag)

Már a megoldást is leírták annak a topicnak a végén :K

(#5045) zero977 válasza qfm (#5044) üzenetére

zero977
(újonc)

Igen, így már működött, vissza tudtam rakni a régi ROM-ot.

Szóval akinek behal a HERO-ja a frissítés közben:
1.Szedje le a a régi ROM-ot.
2.Nyomja le a hangerőt + bekapcs gombot.
3.Fastboot mód
4.Indítsa el a ROM frissítést a PC-ről.

(#5046) kenny123

kenny123
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ha nem szeretnék várni T-mobile által kiadott módosított 2.1-re, hogyan tudnám megcsinálni magamnak, garanciavesztés nélkül?:D

Máté

X360 konzol, Battlefield 3 LIMITED eladó! http://href.hu/x/hw5z | kenny123 felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#5047) RatSon válasza Criton (#5042) üzenetére

RatSon
(fanatikus tag)

EU != unió, P>E ergo P frissebb :)

Asus P755D-E, i5-760@4000 || MSI Wind U100 2gb || Nexus One, HTC Hero, W910i

(#5048) pepe1970

pepe1970
(tag)

Az alap androidot sense nélkül elő lehet valahogy csalogatni? Az 1,5 romon ment a dolog egészen addig míg egyszer alapértelmezettnek állítottam be a sense-t.

(#5049) Criton válasza RatSon (#5047) üzenetére

Criton
(őstag)

PE újabb az EU meg a régi, így érted?

(#5050) Fionella

Fionella
(lelkes újonc)

Sziasztok! Felkerült az én telómra is a 2.1. Jól látom, hogy vagy 20 MB-tal nagyobb a helyigénye? A megszokott 91-92 helyett most 71-72 MB szabad helyem van. (Cache törölve)
Megörültem, hogy végre működik a bluetooth, de mp3-mat csak fogadni tudok, küldeni nem. Van erre valami (root-mentes) megoldás?
Más: Handcent SMS-t beállítottam úgy, hogy felugorjon a teljes szöveg, mikor sms érkezik. Vagyis nem kell a zárat kioldani, mert látom ki és mit üzent. Ez nagyon szuper mindaddig míg nem navigáció közben érkezik az üzi. Kikapcsolnám, de nem emlékszem, hol kell. :B
Köszönöm előre is a segítséget!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.