Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#4001) Criton válasza Xmodule (#3995) üzenetére

Criton
(őstag)

szerintem semmi baja nem lehet.
Enyém is repült már, anyós ülésen kocsiban, satu fék, bekötve persze meg nem volt. :DDD
A telefon sajnos ilyen, használódik.

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#4002) kenny123 válasza feenty (#3999) üzenetére

kenny123
(senior tag)
LOGOUT blog

Apropó..MIlyen érdekes, most írtak a rossz telóhangszóról, nemrég hívtak, felvettem és kajak vízcsobogást hallottam, semmi mást.Letettem, fél perc múlva megint hív a tag, és akkor kérdi hogy miért tettem le. Mondom ilíen vízcsobogás szerű izét hallottam, aztmondja ő is.Telóval lehet ilyesmi gond, vagy beszivattak?:D

X360 konzol, Battlefield 3 LIMITED eladó! http://href.hu/x/hw5z | kenny123 felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#4003) Criton válasza kenny123 (#4002) üzenetére

Criton
(őstag)

Nálam is volt ilyen, szóval nem szívattak be :(
Már nekem is volt már ilyen, hogy olyan mint ha vízcsobogást hallottam volna.
Néha van, néha nincs.

Xmodule:

Egyébként engem is most hívtak, és a csengőhangom nekem is olyan volt, mint ha valami barlangból szólna vagy nem tudom, meg recsegett.
Aztán vettem észre, hogy full hangerőn van a csengőhang, lejjebb vettem és most minden ok.

[ Szerkesztve ]

(#4004) kenny123 válasza Criton (#4003) üzenetére

kenny123
(senior tag)
LOGOUT blog

Vazz, azért milyenmár, hogy 90k-ért még alagútas-vízcsobogásos szimulátort is kaptunk:D
Ez azért elég gáz:S

X360 konzol, Battlefield 3 LIMITED eladó! http://href.hu/x/hw5z | kenny123 felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#4005) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja de azt nem irtam hogy akivel beszeltem meg ugy hallott, hogy viszhangzott az egesz beszelgetes, ezt mondta. Hat eleg erdekes... A hangerö felesnel lejebb volt szoval emiatt nem hiszem hogy recseghetne.

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#4006) feenty válasza kenny123 (#4002) üzenetére

feenty
(tag)

Esetleg ezen még egy radio ROM csere segíthet, de szerintem ahoz root és módosított recovery kell

" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > ? :) :D

(#4007) eldiablo válasza kenny123 (#4002) üzenetére

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is volt ilyen, de nekem bt headseten. :U

HTC = Hungarian Trolling Community©

(#4008) Száguldo válasza Criton (#3988) üzenetére

Száguldo
(kvázi-tag)

felejtsd el lassúúúúú

(#4009) RatSon

RatSon
(fanatikus tag)

van új AutoKiller, javítottam rajta pár helyen és a -FreaK- által kért preset lista módosítás is benne van ;)
használjátok egészséggel.

Asus P755D-E, i5-760@4000 || MSI Wind U100 2gb || Nexus One, HTC Hero, W910i

(#4010) -FreaK- válasza RatSon (#4009) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Kösz-kösz, tegnap már teszteltem:)
Még azt a process listben a kill-re confirm ablakot kérő dolgot meg tudnád majd oldani?:)

[ Szerkesztve ]

(#4011) xlife75

xlife75
(újonc)

Help valaki!

Múlt héten vettem egy HERO-t, a gyárilag független fajtából. Akkor éppen Android 2.1 és Villian 5.1 ROM volt rajta. Minden nagyon szépnek tűnt amíg el nem akartam küldeni egy fotót mms-ben, ami nem ment.
Széttúrtam a fórumot meg a netet is, de egyik beállítással sem ment. Aztán elkezdtem cserélgetni a ROM-okat (nem bonyolult), és az 1.1-es vaniliással már ment minden rendben, ami a telefonálást és üzenetküldést illeti.
Bár igencsak érdekesnek tartom, hogy a legtöbbel nem tudtam mms-t küldeni és fogadni sem...
Aztán pedig ez a bluetooth-dolog. A fájlküldés-fogadás ment mindegyikkel, de az autós kihangosítóval nem szeretik egymást. A vaniliással legalább sikerült úgy összepárosítani, hogy ne bontsa szinte azonnal a kapcsolatot, de azon kívül, hogy lenémítja a rádiót, nem nagyon jön semmi hang a hangszórókból és a másik oldalon is csak hallóznak. Se hang se hang...
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ha visszaállítanám gyári állapotba (android 1.5+gyári ROM) megoldódnának a gondjaim? És az Android 2.1-ből a ROM-update alatt lesz 1.5, vagy azt is külön kell downgrade-elni?
Ha túl nagyok a kívánalmaim, akkor viszont van egy eladó HERO-m...

[ Szerkesztve ]

---- A végtelenbe! És tovább! ----------

(#4012) eldiablo válasza xlife75 (#4011) üzenetére

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Sense HERO-t próbáltad már? Nekem eddig az vált be a legjobban.

(#4013) xlife75 válasza eldiablo (#4012) üzenetére

xlife75
(újonc)

Eddig próbáltam:

- Villain 5.1
- Villain 5.2
- Vanillain 1.1
- Raidroid 1.1
- BeHero 1.3.2
- SenseHero 2.1
- VanillaEclair 0.2JIT

Kezdek belefáradni...

(#4014) szrobi66 válasza xlife75 (#4011) üzenetére

szrobi66
(fanatikus tag)

A gyári állapotba való visszaállítás szerintem teljesen felesleges. Ha az 1.5 mellett döntessz, akkor rakd fel bármelyik 1.5ös főzött romot (pl modaco 3.2), és működni fog minden. (kivéve a bluetooth-os fájlküldés, mert az semelyik 1.5ös romon nem megy)

(#4015) xlife75

xlife75
(újonc)

http://forum.hwsw.hu/topic/154903-htc-hero-a-hs-elado/

(#4016) RatSon válasza -FreaK- (#4010) üzenetére

RatSon
(fanatikus tag)

azt max. valami opciós megoldással csinálnám, nekem tetszik így.

(#4017) RatSon válasza RatSon (#4016) üzenetére

RatSon
(fanatikus tag)

meg is csináltam, 2.5.3-tól így van... ;)

(#4018) Blue@X

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Na jól van, ez már nálam a vicc kategória...
Android 2.1 Upgrade Coming to HTC Hero in June

(#4019) tothl válasza Blue@X (#4018) üzenetére

tothl
(őstag)

Na menjenek a piccsba. Mondjuk nekem ha a fényképezőt meg lehetne oldani, hogy jó legyen már nem is lenne kifogásom... :)

(#4020) eldiablo válasza Blue@X (#4018) üzenetére

eldiablo
(őstag)
LOGOUT blog

Fuck!
Hero volt szerintem az első és az utolsó HTC telefonom...
Ez az igazi vicc kategória. :(((

(#4021) tothl válasza eldiablo (#4020) üzenetére

tothl
(őstag)

No de mi a para ? Más készülékeknél sem cserélgetik orrba szájba a ROM -ot....Jó az 1.5 számomra a Bluetooth az egyetlen hiányosság, bár az is csak ritkán kell. Jó persze a 2.1 szebb jobb újabb de azon kívül ?
A Kimera 1.5 jól is néz ki, brutál gyors, minden működik vele és szuper az akkuideje.

[ Szerkesztve ]

(#4022) tothl válasza tothl (#4021) üzenetére

tothl
(őstag)

A másik, megpróbáltam a VanillaEclair 1.0JIT -et, de nagyon nem találtam gyorsnak mit rontottam el ? Vagy csak változnak az igények ? :)

(#4023) Criton válasza Blue@X (#4018) üzenetére

Criton
(őstag)

A vicc még az, hogy előbb lesz Android 2.2 mint hogy mi megkapjuk a 2.1.
Én már nálunk nem kérdeztem rá, de 3 másik ismerősöm igen, telefonon.

Válaszok:

1. Nem tervezzük a 2.1 Herora, meg honnan is veszi ezt?
2. Május közepe / Június eleje
3. Lesz, de még nincs hivatalos dátum.

Komolyan mondom ez vicc!!!! Tényleg miért nem rak ki valami infót a HTC, hogy a "hülye" userek most várjanak vagy ne. Vagy ha a hírek kamu hírek, akkor meg miért nem lépnek semmit sem???

A legtöbb hírforrás szerint meg Április végén jön ki. Meg valamit hadováltak a Legend miatt csúszik ennyit.

Ha május közepéig nem jön ki, akkor nekem is ez volt az első és utolsó HTC telefonom amit vettem, mert nem csak a Heronal vannak frissítési problémák.

Facebookon a hivatalos HTC-t elég rendesen oltják sok probléma miatt, amire csak nem is reagálnak, akkor meg nem tudom, minek is hozták létre a Facebook hozzáférést.

Ez is egy elég érdekes írás, már a Június is kétséges :C :(((

tothl : a probléma csak a hitegetéssel van, mióta is ? December óta!

ez szerintem érthető :

Eric Miranda : F*ck you HTC. First you say that you'll be releasing 2.1 in March for the Hero. Then it was pushed to April. Now its June? Get on the fucking ball already and support your first Sense UI device.

[ Szerkesztve ]

(#4024) Seraph 16 válasza tothl (#4021) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Jaja, nem szabad vele foglalkozni, h mikor jön ki, majd ha tényleg kijött, akkor örülünk és kész, így csak idegesít, h mindig várjuk, aztán nem. És tényleg nem sok plusz van benne az 1.5-höz képest (nekem a vpn pont kellene, de hát így jártam)

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#4025) Blue@X válasza Seraph 16 (#4024) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát azért van benne plusz, amit ki is használnák. Ilyen a több Google fiók kezelése is, már nagyon hasznát tudnám venni.

(#4026) Blaise

Blaise
(őstag)
LOGOUT blog

Ahogy látom az apróban eléggé megszaporodtak az eladó Hero-k ;]

Eladó Halo Reach: http://bit.ly/JLZHxs

(#4027) xlife75

xlife75
(újonc)

Sziasztok!

Röviden le tudná valaki írni, hogyan kell visszalépni 2.1-es androidról 1.5-re?

(#4028) Száguldo válasza Blaise (#4026) üzenetére

Száguldo
(kvázi-tag)

Az nem baj csak tartsuk az Árat.

(#4029) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

A hangszoro még mindig nagyon recseg... vigyem vissza gariba szerintetek? Megcsinálják?

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#4030) kenny123 válasza Xmodule (#4029) üzenetére

kenny123
(senior tag)
LOGOUT blog

Valamit kell vele csinálniuk, egy próbát megér..

Más:
tmob.g2touch-on bluetooth fileküldés semmiféle segédprogrammal sem megoldható?

(#4031) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

A factory resethez ki kell venni az sd kartyat hogy a fenykepek meg ilyenek ne vesszenek el?

Csak mert szerviz elött megprobalom ezt. Mondjuk felfogni nem tudom, egy hardveres serulesen hogyan tud szoftveresen javitani barmi is. De mar lattam ilyet, csak nem ertem hogyan:)

[ Szerkesztve ]

(#4032) Száguldo válasza Xmodule (#4031) üzenetére

Száguldo
(kvázi-tag)

Az FR. nem bántja az SD kártyát.

(#4033) Száguldo válasza kenny123 (#4030) üzenetére

Száguldo
(kvázi-tag)

Sajnos Nem mert 1.5 droid és maga az os. nem tudja csak a 2.1

(#4034) akos1313

akos1313
(újonc)

Én pedig egy nagyon türelmes ember vagyok, de mostmár elég ebből. Én elhiszem, hogy eget rengető változás nem lesz 2.1-en, de azt nem értem jelenleg, hogy miért nincs egy olyan ROM, amivel használható a fényképező, jól bírja az akksi, műkszik bluetooth-szal a fájlküldés és lehet MMS-t is küldeni/fogadni. Ezt tényleg ilyen nehéz összehozni? Ha lenne egy ilyen, akkor le is sz*rnám az új ROMot. :(

(#4035) Criton válasza akos1313 (#4034) üzenetére

Criton
(őstag)

igazad van :C :R

[ Szerkesztve ]

(#4036) hgyurci

hgyurci
(lelkes újonc)

Nálam valami gubanc van, nem működik a mobilnetem, illetve erőlködik mert a netcounter mutat minimális forgalmat (a szokásostól eltérően felfelé többszörös mennyiség) de minden alkalmazás reklamál hogy nincs kapcsolat. Az ikon szerint csatlakozva van (Pannon 3G és sima hálózaton is), a nyilacskák mozgást mutatnak, de semmi...
Gyári 1.5 rommal. Valmi ötlet?

(#4037) KaoszTom válasza hgyurci (#4036) üzenetére

KaoszTom
(fanatikus tag)

Indítsd újra a telót. :)

(#4038) hgyurci válasza KaoszTom (#4037) üzenetére

hgyurci
(lelkes újonc)

Most kérdezzem meg, hogy is kell? :DDD
Persze azon túl vagyok..

[ Szerkesztve ]

(#4039) Criton

Criton
(őstag)

HTC! Stop lying to us! Petition

(#4040) gyiku válasza Criton (#4039) üzenetére

gyiku
(PH! kedvence)

345 Signatures Total

(#4041) kbalage2

kbalage2
(fanatikus tag)

sziasztok,
Sikerült valakinek G2 Touch-ot csak rootolni? A gyári romot szeretném megtartani, lehetőség szerint root előtt backupolni is hogy vissza lehessen állítani a teljesen eredeti állapotot. Van erre vmi bizonyítottan működő módszer, vagy szimplán nem lehetséges? Átböngésztem a topicot, de nem találtam nyomát egyértelmű válasznak. Thnx.

0. lépés: google

(#4042) radi8tor1 válasza Criton (#4039) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

403 Signatures Total

TRON addict

(#4043) Szafi77

Szafi77
(tag)

446

WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps

(#4044) Gabócza

Gabócza
(tag)

Sziasztok,

a SenseHero 2.1 ROM-ot próbálta valaki? Ha jól értem, akkor a legutóbbi (végleges?) CDMA ROM alapján készült a GSM rádiós Herokhoz.

Mik a tapasztalatok?

[Itt a fóruma]

[ Szerkesztve ]

Nexus S összes tartozékkal, 16 hó garanciával eladó: http://goo.gl/y7wSu

(#4045) Criton válasza Szafi77 (#4043) üzenetére

Criton
(őstag)

Gabócza : áll. lassú ROM :(

Ja, növekszik rendesen, szóval sokaknak nem tetszik amit a HTC művel. :R
De szerintem ne OFFoljuk szét a fórumot.

[ Szerkesztve ]

(#4046) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

Nem tudtok véletlenül egy olyan progit, amibe be lehet állítani, hogy hány órától hányig legyen a Hero néma/rezgő üzemmódban?

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#4047) premete válasza Seraph 16 (#4046) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Setting Profiles a cucc neve.

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

(#4048) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Nektek a HTC Sync megy rendesen win7 alatt? Nekem semmi nem megy. Elindul de nem csinal semmit.

(#4049) premete válasza Xmodule (#4048) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Ment, amíg le nem töröltem, w7 ulti és prof_hu_64 alatt.

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

(#4050) Blue@X válasza Xmodule (#4048) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Na akkor nem vagyok egyedül, azt hittem azért nem megy nálam, mert T-mobile-os a készülék. Viszont miután feltette a HTC Sync a saját driverjeit már nem ment a ddms-sel a képernyőmentés sem. És a HTC Sync se érzékelte a telefont.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.