Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#3001) premete válasza ThorsHUN (#2996) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Szerintem nincs értelme, sőt a htcsync törlése a kézi készülékről is kellemes.

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

(#3002) Valentino K.

Valentino K.
(senior tag)

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Épp most tesztelem a HTC Herot. Szeretném megvenni, ámde találtam egy "bugot", ami kissé zavar. Valamelyik htc guru plz segítsen. Naszóval...

Alapból a főképernyőn az időjárás mutatónál Kalkutta(Kolkata) van beállítva, s egyszerűen nem tudom lecserélni Miskolcra, ahol élek. Rábökök a képernyőre, bejön a heti előrejelzés, nyomok egy menü gombot, rámegyek a rearrange-re, s nem is látom Kolkata-t, csak további pár várost. Ezeket szépen kitöröltem. Hozzáadtam Miskolcot.

Tehát van Kolkata vagy Kalkutta vagy mi a szösz illetve Miskolc. Az a vicces, hogy nem tudom kitörölni a várost. A delete ikon szürke, olyan, mintha gyári, írásvédett fájl lenne.

Hogy lehet beállítani azt, hogy Miskolc legyen a current city?

Az egyik barátomnak HTC Heroja van már elég rég, s ő se jött rá, hogy mi a baja. Végigzongoráztam az összes lehetőséget, mégse tudom módosítani Miskolcra a főképernyőn lévő várost...

Maga a készülék nagyon jó, de ez a hiba k*rvára idegesítő, s egyben rossz ómen is.

Kérlek segítsetek!

Üdv,
Bálint

HTC Trophy, HTC Hero

(#3003) siskot válasza Valentino K. (#3002) üzenetére

siskot
(újonc)

Szia!

Próbáld ki, így működnie kell:
Töröld a widget-et a képernyőről és add hozzá újra. A hozzáadásnál megkérdezi, hogy melyik várost rakja ki. Ott válaszd a legfelső opciót (+add city alatt) a current city-t.

Remélem bejön.

Üdv, Siskot

[ Szerkesztve ]

(#3004) Fionella válasza Valentino K. (#3002) üzenetére

Fionella
(lelkes újonc)

Szia! Az is egy megoldás, hogy amikor teljes képernyőn fut, megnyomod a menüben a "+" jelet és elkezded begépelni, hogy Hungary. Így behozza az összes magyar lehetőséget.
Miskolc is ott van.
Törölni szintén teljes képernyőn lehet. Nekem főképernyőn van és ott automatikusan rááll arra a helységre ahol vagyok. Ezt nem is engedi törölni, viszont az összes többit igen. Szintén teljes képernyő, menü és akkor már nem szürke a delete. Csak a tényleges tartózkodási helyet nem engedi törölni. (Update automatically legyen bepipálva)

[ Szerkesztve ]

(#3005) radi8tor1 válasza Valentino K. (#3002) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Nem frissít rögtön a kezdő képernyőn levő widget, arra is figyelj oda.

TRON addict

(#3006) Valentino K. válasza Fionella (#3004) üzenetére

Valentino K.
(senior tag)

Köszi a segítséget. Így már jó, azzal a különbséggel, hogy a legnagyobb weather-ös widget(ami eddig is kint volt)nem fér el újonnan a fő képernyőn. Van lent 4 kis ikon, s azt írja ki, hogy ezen az oldalon nincs elég hely. Eddig volt, most meg nincs? :O

Másik dolog:

A google maps-nél ugyanúgy Kalkuttát adja meg current location-ként. Ott hogyan tudom beállítani Miskolcot?

Bocsi, hogy lámázok, de így elsőre eléggé furcsa az oprendszer a symbian után :B

[ Szerkesztve ]

HTC Trophy, HTC Hero

(#3007) Fionella válasza Valentino K. (#3006) üzenetére

Fionella
(lelkes újonc)

Örülök, hogy működik. :)
Google maps: menü és My Location
Szerintem mindenki lámázik először. Nekem a Hero előtt csak sima telefonjaim voltak. Átrágtam magam a fórumon és még így is vétettem hibát. :B
Nem lehet, hogy rossz helyen nézed? Nem a sima HTC Weather kell, hanem a Clock-on belül a 3. Legalább is ez volt eredetileg is és nálam most is ez van a főképernyőn.

[ Szerkesztve ]

(#3008) RatSon válasza Valentino K. (#3006) üzenetére

RatSon
(fanatikus tag)

nekem Settings - > Location - > Use wireless networks
amíg nem volt bepipálva addig nem volt hajlandó automatikusan frissíteni hogy hol vagyok. így megy, igaz még régebbi ROMnál állítottam át, most ki is próbálom megy-e nélküle.

Asus P755D-E, i5-760@4000 || MSI Wind U100 2gb || Nexus One, HTC Hero, W910i

(#3009) Fionella válasza RatSon (#3008) üzenetére

Fionella
(lelkes újonc)

Jogos! :K Nekem is be van pipálva. :B

(#3010) burasu4

burasu4
(senior tag)

Sziasztok! Lehet hogy hozzájutok egy t-mobil os "HERO"-hoz. Az az G2 touch.
Érdemes belevágni? Miben másabb mint a HTC Hero?
Van vkinek tapasztalata? Köszönöm! :K

C7

(#3011) burasu4

burasu4
(senior tag)

Illetve kérdezném még, hogy a navigálás az hogy megy rajta?
Megy ugye internet kapcsolat nélkül!! NDrive fut már rajta, illetve egyéb szoftverek?

Várom mind 2 beirásomra a válaszotokat!Nagyon köszönöm!!

C7

(#3012) Blue@X válasza burasu4 (#3011) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Vágj bele a G2 Touchba, majdnem ugyanaz mint a gyári Hero, de már többször is taglalták a különbségeket itt a fórumon.
Van rá navi, iGo, Sygic, NDrive. Mindegyik jó, ízlés kérdése melyik válik be. De fórumon már erről is írtak nemrég.

(#3013) burasu4 válasza Blue@X (#3012) üzenetére

burasu4
(senior tag)

Köszönöm szépen!

C7

(#3014) ASDAM

ASDAM
(lelkes újonc)

Egy kérdés ha pl fut az iGO akkor ha havnak automatikusan foglaltat jelez és nem csöng ki ki lehet ezt valahogy kapcsolni ?

Mert baromira idegesítő

FullHD

(#3015) Fionella

Fionella
(lelkes újonc)

Sziasztok! Segítséget kérnék azoktól, akik használják a Handcent Sms-t. Úgy rémlik, hogy eddig sms érkezésekor csak a Handcent ikonja jelent meg az értesítési sávban, most viszont az alapértelmezetté is. Gondolom valamit sikerült elállítgatnom, de nem jövök rá, mit.
Köszi előre is!

(#3016) Karma válasza Fionella (#3015) üzenetére

LOGOUT blog

Menj be a gyári Messagingbe, és kapcsold ki a "Notifications"-t.

Break Driven Development

(#3017) Fionella válasza Karma (#3016) üzenetére

Fionella
(lelkes újonc)

Köszönöm! Így már jó. :)

(#3018) Blue@X

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nem kellene egy GYIK-ot létrehozni az első hsz-ben? Ahogy nézem a topicot sok az ismétlődő kérdés...

Ja és azt elfelejtettem írni, hogy szívesen megcsinálom, ha más nem szeretné...

[ Szerkesztve ]

(#3019) HardRic válasza Blue@X (#3018) üzenetére

HardRic
(őstag)

Szerintem érdemes, jó ötlet.

GS2 | Otherworld.hu | Tenacious D - "We'll f*ckin' rize again!"

(#3020) Seraph 16 válasza Blue@X (#3018) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

Régóta fontolgatom én is, szal támogatva!

"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"

(#3021) Blue@X válasza Seraph 16 (#3020) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor maximum hétvégére összeszedem a leggyakoribb kérdéseket válaszokat és átirattatom az első hozzászólást...

(#3022) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

mi a G2 hatranya a pannonos, vagy fuggetlen heroval szemben?

#3011 :B

FAQ: up!

[ Szerkesztve ]

(#3023) Szafi77 válasza gyiku (#3022) üzenetére

Szafi77
(tag)

ha buherálod akkor nem fogod tudni visszaállítani a gyári állapotot.
lehet hogy nem fogod tudni 2.1-re frissíteni legálisan - csak ha a T-mobil kiadja a saját 2.1-es verziójú romját.
Nem teflon bevonatú.

[ Szerkesztve ]

WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps

(#3024) gyiku

gyiku
(PH! kedvence)

gondolom ramegy a 2.1, csak akkor ugrik a gar. tré-s romot nem lehet visszahegeszteni, hogy szerviz ne vegye eszre?

[ Szerkesztve ]

(#3025) Szafi77 válasza gyiku (#3024) üzenetére

Szafi77
(tag)

Szerintem jól gondolod. Bár jó lenne tudni hogy mi a hivatalos tré álláspont ..

WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps

(#3026) burasu4 válasza Szafi77 (#3023) üzenetére

burasu4
(senior tag)

"Nem teflon brvonat!"
Más az anyaghasználat?

[ Szerkesztve ]

C7

(#3027) x@y

x@y
(kvázi-tag)

Üdv mindenkinek!
Segítséget kérnék. Ma délután elment a telóról a net. Már mindent kipróbáltam kikapcs, aksi le, de semmi. A szolgáltató szerint minden OK. Valami tipp?
Köszi.

(#3028) x@y

x@y
(kvázi-tag)

Hát úgy néz ki rájöttünk mi a gond.
A sim kártya még a Westeles vagyis túl régi, szakember szerint ezek csak úgy meghalnak egyszer. Ingyenesen cserélik.
Szolgáljon ez tanulságul mindenkinek. :K
Üdv.

(#3029) tothl válasza x@y (#3028) üzenetére

tothl
(őstag)

Szerintem nem az lesz a gond. Ha telefonálni tudtál, akkor a kártya betöltötte feladatát, vagyis azonosította a hálózaton a készüléket és előfizetést.
Nem turkáltál az APN beállításoknál ?

(#3030) Karma válasza x@y (#3028) üzenetére

LOGOUT blog

Lehetséges. A SIM-kártya belső EEPROM-ja korlátozott számmal írható, és vannak olyan infók, amiket folyamatosan frissítget a telefon rajta. Nekem is adta már meg magát a kártyám - bár akkor egyáltalán nem tudott hálózatra menni -, és ingyen kicserélték. Nem árt párat próbálkozni vele azért.

Break Driven Development

(#3031) tothl válasza Karma (#3030) üzenetére

tothl
(őstag)

no ilyenről nem tudtam........azt hittem csak azonosításra való, és nem írkál bele csak úgy..

(#3032) RatSon

RatSon
(fanatikus tag)

Autokiller 0.9.1b a marketen ;)
illetve a hivatalos honlap is kint van.

Asus P755D-E, i5-760@4000 || MSI Wind U100 2gb || Nexus One, HTC Hero, W910i

(#3033) Szafi77

Szafi77
(tag)

Valakinek valamilyen infója van a 2.1-es gyári romról?

(#3034) tothl válasza Szafi77 (#3033) üzenetére

tothl
(őstag)

Semmi pedig már nagyon flashelhetnékem van ! :)
Tegnap már majdnem Kaguztam egyet kínomban ! :)

(#3035) Seraph 16 válasza Szafi77 (#3033) üzenetére

Seraph 16
(senior tag)

A legtöbb forrás szerint március.

(#3036) tothl válasza Seraph 16 (#3035) üzenetére

tothl
(őstag)

No igen, de ez mind amolyan "Józsi bácsi a gyárban dolgozik és tutira tudja, hogy..." jellegű infó.

(#3037) premete válasza tothl (#3034) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Van új Kagu, 1.2.3-as, jit-es. Közben lemértem a batterytime programmal a Kagu 1.2.2 fogyasztását, 24 óra alatt 80%-ra esett vissza, és 97 óra hátralévő időt írt ki.

"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

(#3038) premete válasza premete (#3037) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Az 1.2.3-as még alfa állapotú, állítólag holnap jön a használható változata.

(#3039) Blue@X válasza tothl (#3036) üzenetére

Blue@X
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ha a HTC-nél Peter Chou egy Józsi bácsi, akkor tényleg az ő általa említett március közepe csak mese.

(#3040) Seraph 16

Seraph 16
(senior tag)

No, küldtem mail-t a T-nek, hogy gond-e, ha a G2-ből Hero-t csinálunk hivatalos HTC rommal. Majd, szólok ha válaszoltak.

(#3041) tothl válasza Blue@X (#3039) üzenetére

tothl
(őstag)

Ja vagy ugy... :)
Én nem olvastam hivatalos közleményt, csak twittert és hivatkozásokat.....ezért a kételkedés részemről.

(#3042) tothl válasza premete (#3037) üzenetére

tothl
(őstag)

Ahhoz, hogy a Kagura vessem magam, csak a fényképező körüli bizonytalanságok tartottak vissza eleddig... :)

(#3043) tothl válasza tothl (#3042) üzenetére

tothl
(őstag)

Mondjuk erre a JIT-es megoldásra kiváncsi leszek....a Vanillain -nal egyeseknek sikerült stabillá tenni..._állítólag_

(#3044) -FreaK- válasza tothl (#3043) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Mijeza JIT? Még nem hallottam róla.

(#3045) premete válasza tothl (#3042) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Át kell tenni 3 MP-re és utána jó.

(#3046) tothl válasza -FreaK- (#3044) üzenetére

tothl
(őstag)

http://searchcio-midmarket.techtarget.com/sDefinition/0,,sid183_gci212423,00.html

Ami a lényeg, hogy elvileg SOKKAL gyorsabb lesz a ROM. Sajna egyelőre bétás, de alakul ez....Szerintem erre alapozzák a 2.1 -es android sebességét...

(#3047) -FreaK- válasza tothl (#3046) üzenetére

-FreaK-
(őstag)

Thx, már úgy érted hogy a 2.1-es romokban alapból bennevan?

(#3048) premete válasza premete (#3038) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Van [kagudroid-1.3] és [ennek jit, kísérleti változata]

(#3049) premete válasza premete (#3048) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Mivel szeretek kísérletezni, a jit-eset tettem fel, FC nem volt, gmailből automatikusan szinkronizált és egyelőre működik rajta minden, amit próbáltam.

(#3050) tothl válasza premete (#3049) üzenetére

tothl
(őstag)

asszem ezt beprobalom en is
erzed a brutal sebessegnovekedest ?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.