Ritkán szólok hozzá, de ami itt megy....pfff
Hardware: Ti, itt a forumon tudjátok,hogy mi az,hogy MHz, proci stb.. a telefonvásárlók 99%-nak halvány lila fingja nincs,hogy miről beszéltek. Bemennek, megnézik, fut rajta minden ahogy neki kell és megveszi. Nem kezd utánajárni,hogy most hány MHz-en ketyeg a cucc!!!! A szifont se azért vették annyian mert micsoda izom rejtőzik benne!
150: Nálunk most 150 ropi függettlenül, kint biztos,hogy olcsóbb és más a normatíva, nem gond lecserélni egy telefont.Nem azért tart ott a HTC(winmobile, most android) mert gond elkérni érte ennyit, újdonság stb..kis reklám és szerintem ez elég odakint,hogy el tudjanak adni belőle jópár darabot. Szolgáltatónál majd olcsóbb lesz(mindjárt kedvezőbb megitélése lesz).
BT: nem tudom(szerzői jogok stb),h miért kell kiherélni,de megoldható.
Rádió: én is sajnálom,mert szoktam hallgatni.
EQ: itt visszacsatolok a rádióra, akinek fontos a minőség vegyen ennek megfelő cuccot!!! Egy pendrive méretű kütyü nem okozhat gondod...még cipelni se!
Trackball: a RIM kitatláta, HTC most koppinotta, a legjobb dolog a navigálásba.
Film: el fog rajta futni, villamoson, strandon éppen elég egy egérmozinak vagy haszontalan idő eltöltésének.
Mindenki keresi a fogást rajta. Amennyiben annyira techfanok vagytok,márpedig azok(egyébként nem lennétek itt) és LENNE ennyi pénzetek,vagy ráfizetéssel meg tudnátok venni, akkor megvennétek mert ÚJ!!! Most mIndenki bemagyarázza magának,hogy ilyen meg olyan szar(na jó ez tulzás), mert titokban használná, nyomkodná,de nem teheti, inkább tudatlatt fikázza....pedig Qvára akarja,eközben pedig valahol az USA-ban valaki bemegy a boltba, megveszi és magasról leszarja,hogy milyen proci van benne
Használja és élvez az újdonság varázsát!
ennyi.
üdv
gabó
Nekem8