Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#251) infectedmann válasza SEFAN84 (#230) üzenetére

infectedmann
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát ha valakinek attól lesz egy készülék profi üzleti telefon/pda mert van benne egy überkirály kamera meg agyonekvalizálható zeneneljátszó akkor grat.
Látom nagyon otthon vagy a témában. Hajrá így tovább :R

http://avpuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

(#252) tuskooo válasza kaller1 (#243) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Miért, jó konvertálástól meg lejátszótól megnő majd a kijelző? :U

(#253) plus44 válasza Máté94 (#246) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Lehet, hogy úgy gondolod, 15 évesen felette állsz az embereknek, de akkor nem ártana azt is sugallnod. (értsd: stílus... :U )

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#254) csabi011 válasza Máté94 (#246) üzenetére

csabi011
(kvázi-tag)

Hát te nagyon hülye vagy...
Szted ha a "mobiltelefonok" csak telefonálásra vannak kitalálva manapság akkor a tesztek mondjuk miért nem annyiból állnak h hány név fér a telefonkönyvbe és h milyen a hang minősége telefonálás közben...
Ezt és a hasonló készülékeket már rég nem csak telefonálásra használják az emberek

(#255) kaller1 válasza tuskooo (#252) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nem,de ezt így kijelenteni nem lehet,hogy 3" alatt értelmetlen videót nézni.Nem teheti meg mindenki,hogy subnotival szaladgáljon.Ha nincs más,nekem a telefon is megfelel.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#256) SEFAN84 válasza infectedmann (#251) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

És ezt miért nekem írtad?!Én nem írtam,h.üzleti telefon a C905!
Most utoljára a gyengébbek kedvéért!
A vita ott van,h.ez 1felső kategóriás telefon középszerü zenelejátszóval,rosz kamerával(még védő sincs neki)
És mindezt cirka 150ezerért!Bármelyik más márkát írhatnék aki felsőkategóriás készülékében ilyen harmatminőségben hoz bizonyos dolgokat,az nemhogy plecsnit,de olyan leoltást kapott volna a tesztelőtől,h.ajajj!
Aki meg azt írta,h.a telefon telefonálásra való annak igaza lenne,ha a Nokia1112-röl beszélnénk,de nem a HTC HERO-rol van szó!
Az pedig,h.ez a jövő hát nekem más lesz!

Viva La Vivaz :)Spiro: ha ZENE kell!http://www.szerencsesnap.blogspot.com/

(#257) tuskooo válasza kaller1 (#255) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Akkor maradjunk annyiban, hogy szerintem értelmetlen, és számomra nem is elfogadható alternatíva. Egyébként sztem a szemnek se tesz jót, de ez már más kérdés.

(#258) Máté94 válasza plus44 (#253) üzenetére

Máté94
(őstag)

Ez csak azért volt mert egyes emberek dobálják,hogy így nem jó meg úgy nem jó.Ha nem tetszik nem kell ideírni!Nem fér a fejembe,hogy lehet valamit szarnak nyílvánítani mert most éppen ez nem működik vagy épp nincs benne.Annak idején a színes kijelző is újdonság volt.Most,hgy jöttek az érintősők ezek is végig járják azt az utat amit a billentyűsük végigjártak,hogy ilyen bt meg kamera meg ilyenek.Nem olyan régóta van érintős telefonok.Sosem lesz olyan telefon ami minden egyes ember igényeid kielégíti.

(#259) kaller1 válasza SEFAN84 (#256) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Azt értsd már meg,hogy ez a telefon(Hero) nem a zenelejátszóról,kameráról szól... :W Az előbbit meg úgy is kiváltják majd egy külső progival,ami jobb lesz,a kamera meg olyan lett,amilyen.

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#260) Máté94 válasza csabi011 (#254) üzenetére

Máté94
(őstag)

Jó téged nem kérdezett senki bár engem se,de semmit újat nem mondtál a hsz-dal!

(#261) Máté94 válasza SEFAN84 (#256) üzenetére

Máté94
(őstag)

személyeskedést mellőzük! :(((

[ Módosította: Bog ]

(#262) SEFAN84 válasza kaller1 (#259) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Ok!De akkor minek tesznek egy prémium felsőkategóriás mobilba zenelejátszót,ha csak átlagos illetve az alatt teljesít!Mivel különösen ajánlott telefonról van szó 150ezerért ezért(pl:én) elvárnám,h.minden ami benne van felsőkategóriához méltó minőségü legyen!

(#263) SEFAN84 válasza Máté94 (#261) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Akkor mire is találták ki "öreg barátom"?!
Csak telefonáláshoz picit drágaB-)

(#264) Máté94 válasza SEFAN84 (#262) üzenetére

Máté94
(őstag)

Kérdezd őket!Sztem marketing de mondjuk minden az!

(#265) Máté94 válasza SEFAN84 (#263) üzenetére

Máté94
(őstag)

Valahol az érintő képernyő az iphone verés között.

(#266) kaller1 válasza SEFAN84 (#262) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Nézd,azért teszik bele,mert alapvető dolog mindkettő.Az,hogy a zenelejátszó része nem egy walkman minőség lett,hát nem ezzel foglalkoztak évekig,mint az SE,de legalább a törekvés meg van(3.5 jack pl.) Ott van a szifon,az is prémium kategória,még sem a szar kamerája és az átlagos zenelejátszója miatt lett sikertermék... :K

(#267) adam014 válasza SEFAN84 (#256) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Mond már egy olyan telót(a samu innov8-on kívül) ami kifejezetten JÓ minőségű képeket készít.. Mert szerintem pl. a C905-nek sincs olyan hűdejó kamerája.. Zenelejátszóról meg annyit, hogy gondolom ha még nincs nemsokára lesz rá 1000 féle alternatíva, amiből kedvedre válogathatsz. Az meg hogy te nem szereted a virtuális billentyűt ki nem sz*rja le? Akkor ne vegyél ilyet... De egy equalizer miatt ilyet mondani, hogy ezért szar...

origin/bf3: [H4RT]adam014, steam: pogonavitticeps

(#268) adam014 válasza SEFAN84 (#262) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Na várjál, mikor mondták, hogy a hangminősége a telefonnak átlagos alatt teljesít? Annyiról volt szó, hogy equalizer nincs, a mellékelt fülhallgató szól közepesen, ami általában majd minden telefonnak ilyen, de mivel szabvány 3,5mm jack csatlakozós, így ez se egy nagy probléma.

(#269) Bog válasza SEFAN84 (#241) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Figyelj, egyszer mondom el:
1. idejössz, miközben alapból nem kéne érdekeljen téged ez a telefon, mert ami érintős, az úgyse kell
2. megfikázod a plecsnit, miközben nem hogy Hero, de egyáltalán Android cucc a büdös életben nem volt a kezedben
3. Ezek után nagy tehetséggel összeveted egy C905-tel, mert neked az van
4. Majd amikor többen felhívjuk a figyelmed arra, hogy egy zárt OS készüléket hiba összevetni egy Androiddal, akkor előjössz az A2uploaderrel? ROTFL.

Kérlek tegyél már fel A2uploaderrel egy Sygic navit a C905-re, oké? De nem akarok nehezet kérni, csak rá egy quickoffice-t. Köszi, köszi.

Veletech2012 - a magyar szakmai expo - www.veletech.hu

(#270) Balatonsound

Balatonsound
(újonc)

Nézegetve a videókat ahol a szifonnal vetik össze, megállapítható hogy kijelzője kisebb fizikai méretű, kisebb a fényereje is, bár azt gondolom lehet állítani. A böngészőben és az e-mailek közt is akadozottabban müxik mint a 3gs. Nekem úgy tűnt hogy ez egy amolyan 2. vonalbeli iphone most még. A csúcs az, hogy odaírja az e-mailek végére hogy
"Sent from my Htc" a'la
"Sent from my iPhone"

(#271) SEFAN84 válasza kaller1 (#243) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

...

[ Szerkesztve ]

(#272) SEFAN84 válasza Bog (#269) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Úgy látszik nekem muszáj lesz kétszer is.Remélem másodjára megérted mi a bajom!És már rég nem az érintőképernyő,vagy az Android OP rendszerről van szó hanem
Idézném magam
"minek tesznek egy prémium felső kategóriás mobilba zenelejátszót,ha csak átlagos illetve az alatt teljesít!Mivel különösen ajánlott telefonról van szó 150ezerért ezért(pl:én) elvárnám,h.minden ami benne van felső kategóriához méltó minőségű legyen!"

Úgy látszik ezt valahogy képtelen vagy(vagytok páran) figyelembe venni!
Ígérem tényleg nem írok többet személyes fikázásokat,meg ha lehet PM-be mert nem hiszem,hogy mindenki kíváncsi rá!Én se szeretnék tovább offolni a Topicot!

[ Szerkesztve ]

(#273) kaller1 válasza SEFAN84 (#271) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ugyan már törölted,de azért válaszolok:

Megmondanád,hogy miért?

Meg. :K
Ezzel a progival ugyan kedvedre cserélgetheted a telón lévő fontokat,ikonokat,layoutokat,media lejátszó és rádió skineket,de a büdös életbe nem teszel fel egy normális programot,ami rendszer szinten beépül a telefonba.Mókolni,skinezni lehet vele,de ezzel ki is fújt a dolog.

Csak azért mert te nem értesz hozzá?
Erre meg csak annyit, persze hogy nem értek hozzá.... ;)

[ Szerkesztve ]

(#274) Integra válasza Bog (#269) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

kickbankill

(#275) adam014 válasza SEFAN84 (#272) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Jó, akkor mond még mindig meg, hogy mivel átlagos alatti a zenelejátszó az EQ kivételétől eltekintve? Mert ha gázos lenne a minősége akkor bocha írta volna, ID3 tageket kezel, album borítóképét meg tudja jeleníteni, sőt mint bocha írta kényelmesen használható, widget van hozzá stb..

[ Szerkesztve ]

(#276) DaveNo1 válasza SEFAN84 (#272) üzenetére

DaveNo1
(senior tag)

És mi a francnak EQ mikor űgyse használja a többség? Előző telefonomon sem használtam, mostanin sem, sőt még számítógépen sem...nem az EQ-n múlik, hanem a minőségi fülesen a jó hang. Ide jössz és szétoffolod a hülyeségeiddel a topicot, fejemet teszem rá seriaról szabadultál ide.

(#277) SEFAN84 válasza kaller1 (#273) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Azért mást is lehet mókulni acoustic,display camera driver-t :))
De tényleg hagyjuk.Nem akarom,hogy kibanoljanak :B

[ Szerkesztve ]

(#278) Balatonsound

Balatonsound
(újonc)

Mondjuk ez a 6 oldalas nyitóképernyő irígylésre méltó..

(#279) SEFAN84 válasza adam014 (#275) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Olvasd el alaposan a tesztet!A tesztelő is elismeri,hogy közepesen teljesít!Akinek meg a zenei hangzás az egyik legfontosabb...

[ Szerkesztve ]

(#280) Bog válasza SEFAN84 (#272) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nézd csak, ez a különbség az A2uploadered és az Android OS között: egy hónap múlva fellépsz az Android marketre és letöltesz egy equalizert. Jé. Nahát, nézd már, mikre nem képes egy nyílt platform, amire a C905 nem! Óriási, mi?

(#281) Womb válasza Bog (#220) üzenetére

Womb
(senior tag)

Pedig iszonyú igény van rá. Sokkal nagyobb, mint egy netbook-on való mozizás, pont az ultrakompakt méret miatt. Egy fülhallgató, egy mindent lejátszani képes 2,6-3 inch-es kijelző, és egy fa tetején ülve is nézheted az Anyátok Közt.

(#282) SEFAN84 válasza Bog (#280) üzenetére

SEFAN84
(fanatikus tag)

Oks.Eddigi hiányosságaimat pótolva elolvasom mire is jó ez az android market ;)
Eddig csak a teszt és az plecsni alapján mondtam véleményt!
Csak még annyi,hogy a C905 java platformban a az Equalizer tartományán is lehet állítani!
egy rövid kód hozzá..
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1"?>

<customization>

<registry>

<reg-ops>
<!-- Clean up keys -->
<reg-op op="delete" reg-path="/apps/music-application"/>
</reg-ops>

<music-application>
<settings reg-path="/apps/music-application">

<!-- The version of this key -->
<version>1.0</version>

<!-- Controls the selected equalizer curve (normal, base, etc) -->
<eq-curve>4</eq-curve>
<!-- Controls equalizer preset or user defined selection -->
<eq-preset-enabled>1</eq-preset-enabled>
-10 és 20 között lehet változtatni az értékeket
<!-- Controls equalizer band 63 -->
<eq-band-63>10</eq-band-63><<<
<!-- Controls equalizer band 250 -->
<eq-band-250>3</eq-band-250>
<!-- Controls equalizer band 1000 -->
<eq-band-1000>12</eq-band-1000>
<!-- Controls equalizer band 4000 -->
<eq-band-4000>10</eq-band-4000>
<!-- Controls equalizer band 16000 -->
<eq-band-16000>16</eq-band-16000>
<!-- Controls if music player should listen to shake it events -->
<shake-it-enabled>0</shake-it-enabled>
</settings>
</music-application>

</registry>

</customization>
Tehát ezt is lehet a C905-ön!

[ Szerkesztve ]

(#283) Integra válasza SEFAN84 (#279) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

annak csöves erősítő, bakelit, nem pedig mobil eszköz, mp3 és egyéb kodekekkel..
szóval miről beszélsz már te itt....

(#284) adam014 válasza SEFAN84 (#279) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

A mellékelt fülhallgató teljesít közepesen! Nem a telefon hangminősége! Nagy különbség ám. De szerintem a walkamn mobilok kivételével az összes mobil így van, bár általában azoknál is van jobb hangzású azért.. Nyílván nem fognak sennheiser füleseket csomagolni a telóhoz.
Ja és attól hogy átmókolod a C905 szoftját az nem lesz nyitott oprendszer. Androidnál Ott az Android Market, bemész, rákeresel zenelejátszó programra, és válogathatsz amíg meg nem vakulsz, azt teszel fel rá, amit nem szégyellsz

[ Szerkesztve ]

(#285) Bog válasza Womb (#281) üzenetére

Bog
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Bizonyára nekem más az életritmusom, de elképzelni sem tudom, hogy valahol órákat kelljen várnom, s ezért előkapom a telefonom és megnézek egy filmet. Ha nem merül le.

Korrekció: egyszer mutattam meg valakinek az OmniaHD-n a töréstesztes videónkat egy kávézóban, kényszerből. Aztán hazament és megnézte a 22 inches monitorán.

[ Szerkesztve ]

(#286) skylinelaca

skylinelaca
(senior tag)

nekem nagyon tetszik ez a telefon... pont a külseje fogott meg. letisztult, a fehér pedig kifejezetten bejön. nemtudom miért kell szidni, olyan dolgokért amik vagy teljesen feleslegesek vagy nema a gyártó hibájából nincsenek benne. sztem a blue-n való fileküldés is ilyen . zeneküldések miatt van. Fm rádió, a célfelhasználónak (aki megveszi , nem az aki csak a tesztet elolvassa) szerintem sem fontos, hallgatom a saját zenéimet. hangszínszabályzó... ugyanmár, egy jó füles mindent megold. egyébként az S.E.-re azért tart itt ahol mert nem képesek feljleszteni , én itt a még mindig szidott fastport-ra gondolok. vannak személyes tapasztalataim ezügyben , kopik és nem jó. és sztem is gyorsabb irogatni érintős telón! szóval nekem tetszik a telefon , minden hibájával együtt. az árra nemtudok mit irni, nem én vagyok a felhasználó közönség , akinek megér ennyit vegye meg, ugyis lesz ez kevesebb is, nemtudom miért kell enynire kiemelni h uristen 150k... aki most vesz az vessen magára.

Apple Game center ID: Skylaca / US PlayStation Network ID: Laca_HUN

(#287) hajbel

hajbel
(senior tag)

EQ igenis fontos, mert nem mindegy, hogy ürgepásztor diszkós zenét hallgat valaki, vagy komolyzenét, esetleg rockot stb. Mivel valószínűleg ingyen pótolható lesz a dolog, ezért nincs értelme ezen vitatkozni. A kamera és a videofelvétel viszont nagyon gáz, mostani PDA-k azért már tudnak ennél sokkal jobbat. Bog! Nem lesz fent videofelvétel?

Against mod€rn football

(#288) DaveNo1

DaveNo1
(senior tag)

Ráadásul külföldön jóval olcsóbb, ez megint ilyen tipikus magyarországi ár... :U

(#289) David75 válasza SEFAN84 (#282) üzenetére

David75
(őstag)

Ennyi kapufát egy év alatt se lőnek a premier leage-ben:D ennyi ilyen értelmetlen nem oda illő válaszokat még nem láttam soha.

100% No Modern Talking

(#290) skylinelaca válasza hajbel (#287) üzenetére

skylinelaca
(senior tag)

Bocsánat :R , javítom, nekem nem fontos. nem volt olyan telóm amelyikben nem volt EQ de sosem használtam. tehát nekem a hiánya sem tűnne fel, az ár tényleg hungaricum, ezért nem a HTC-t vagy forgalmazót kell szidni

[ Szerkesztve ]

Apple Game center ID: Skylaca / US PlayStation Network ID: Laca_HUN

(#291) kaller1 válasza DaveNo1 (#288) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Ezzel nem kell foglalkozni,lerágott csont az itthoni készülékárak téma.Ez van sajnos,ezt kell elfogadni.

[ Szerkesztve ]

(#292) hajbel

hajbel
(senior tag)

Jó. Nem a vidofelvétel és a kamera a legfontosabb ebben a masinában, de ha már 150 000 ft-ot kiadok érte, akkor talán tudni szeretném, hogy milyen videót készít, mert gyakran használom. Sokat neveletlenkedünk a haverokkal! :))

Against mod€rn football

(#293) Peat;)

Peat;)
(PH! addikt)

A htc nem csinál mást mint a múlt hardware-t adja el nagyon jó software-el. Legalább is ezt gondoltam, addig amíg a meizu be nem alázta eme nagy, winmobile megmentőjének kikiáltott gyár összes akkori kezelőfelületét (és mellesleg hardware-t is sok szempontból), de az meghal a softellátottság miatt. A mostani soft tulajdonságai igen hamar megszokottak lesznek ezen a platformon, ami respect az az hogy a htc lépett elsőnek. Ennyi nem több. Motorolának itt a lehetőség, mert ha a régi okos telefon moto árakat alkalmazza előre ugorhat.

A kamera meg hogy csak ennyire van lehúzva...2009 multimédiára kihegyezett készülékekről beszélünk. Amennyiben egy video és képrögzítő rész ennyire szó szerint: szar, akkor az a termék hogy a bánatba kaphat ilyen plecsnit :F A jó részt ki kell emelni és dicsérni, de a rosszat nem szabad elfeledni értékelésnél, számomra nagyon visszatetsző ez a logika. Van egy 150k-s készülék ami hardwaresen minden szempontból elmaradt. Filmeket hogy játszik le ez a csoda konvertálás nélkül, főleg ha hd lenne? Mert ebbe az irányba is elmozdultak a dolgok.

Nem hittem hogy leírom valaha, de akkor: inkább már iphone! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#294) adam014 válasza Peat;) (#293) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

A meizu nem egészen windows mobile-t használ, hanem a windows ce kernelre írta meg:)
Kamera: Ó, mintha csak ennek lenne ilyen szar kamerája, őszintén szólva az innov8-on kívül melyiknek van használható fényképezője?

(#295) plus44 válasza SEFAN84 (#282) üzenetére

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na, ha már a prémium kategórián meg a használhatóságon lovagolsz, kérdem én, mi a könnyebb? Letölteni az AM-ból (Android Market) egy 'ekvalízer'-t, vagy beírsz fogalmam sincs hova, egy ilyen marha hosszú karaktersorozatot. Na figyelj inkább hagyjuk a témát.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#296) Peat;) válasza adam014 (#294) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Na mert az a kernel a htc számára elbújkált és csak a meizunak mutatta meg magát.. :)
Kamera? A fent említett 5 vagy hány éves k750 alázza ezt a csodát. Sok tíz modellt lehetne leírni amik élvezhető képet produkálnak. Ezt nem produkál. Az innov8 mikor jött ki? Nem ma. De akár az omniát is említhetem, az is jobb.

(#297) adam014 válasza Peat;) (#296) üzenetére

adam014
(őstag)
LOGOUT blog

Nyílván, de megérte a meizunak a windows ce kernelre írni? Végülis csinált egy jókis iphone koppintást, de ezen kívül őszintén szólva nem sok értelme volt, mivel szoftver ellátottsága igen gyér, ez van sajnos.
Nem azt mondom, hogy nincs jobb kamera, de annyival nem jobbak, még mindig nagyon messze állnak egy kompakt géptől is, egyszerűen nekem egy mobilos kamera nem alternatíva, így igazából mindegy, hogy az átlagnál egy picit jobb vagy rosszabb

[ Szerkesztve ]

(#298) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem frankó teló

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#299) Typhoon47 válasza Bog (#269) üzenetére

Typhoon47
(senior tag)

:)) imádom amikor osztod. meg úgy mindenki próbál tökéletesen higgadtan, ész érvekkel megfogni, dönteni a srác álláspontját, de hát az sajnos eredménytelen, mint mindig...

na de , hogy ONok is legyünk, a készülék már majdnem tökéletes számomra is és teljesen megértem Bocha álláspontját, a plecsni teljesen jogos, ésszerű.
ha lenne belőle full hw qwertys edition már rohannék is váltani az iPhone-om.

tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

(#300) gabó

gabó
(tag)

Ritkán szólok hozzá, de ami itt megy....pfff

Hardware: Ti, itt a forumon tudjátok,hogy mi az,hogy MHz, proci stb.. a telefonvásárlók 99%-nak halvány lila fingja nincs,hogy miről beszéltek. Bemennek, megnézik, fut rajta minden ahogy neki kell és megveszi. Nem kezd utánajárni,hogy most hány MHz-en ketyeg a cucc!!!! A szifont se azért vették annyian mert micsoda izom rejtőzik benne!
150: Nálunk most 150 ropi függettlenül, kint biztos,hogy olcsóbb és más a normatíva, nem gond lecserélni egy telefont.Nem azért tart ott a HTC(winmobile, most android) mert gond elkérni érte ennyit, újdonság stb..kis reklám és szerintem ez elég odakint,hogy el tudjanak adni belőle jópár darabot. Szolgáltatónál majd olcsóbb lesz(mindjárt kedvezőbb megitélése lesz).
BT: nem tudom(szerzői jogok stb),h miért kell kiherélni,de megoldható.
Rádió: én is sajnálom,mert szoktam hallgatni.
EQ: itt visszacsatolok a rádióra, akinek fontos a minőség vegyen ennek megfelő cuccot!!! Egy pendrive méretű kütyü nem okozhat gondod...még cipelni se!
Trackball: a RIM kitatláta, HTC most koppinotta, a legjobb dolog a navigálásba.
Film: el fog rajta futni, villamoson, strandon éppen elég egy egérmozinak vagy haszontalan idő eltöltésének.

Mindenki keresi a fogást rajta. Amennyiben annyira techfanok vagytok,márpedig azok(egyébként nem lennétek itt) és LENNE ennyi pénzetek,vagy ráfizetéssel meg tudnátok venni, akkor megvennétek mert ÚJ!!! Most mIndenki bemagyarázza magának,hogy ilyen meg olyan szar(na jó ez tulzás), mert titokban használná, nyomkodná,de nem teheti, inkább tudatlatt fikázza....pedig Qvára akarja,eközben pedig valahol az USA-ban valaki bemegy a boltba, megveszi és magasról leszarja,hogy milyen proci van benne :) Használja és élvez az újdonság varázsát!

ennyi.

üdv
gabó

Nekem8

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.