nekem csak cseh és lengyel van modaco 3.0 alatt....
Asus P755D-E, i5-760@4000 || MSI Wind U100 2gb || Nexus One, HTC Hero, W910i

nekem csak cseh és lengyel van modaco 3.0 alatt....

Bár nem szokásom, de most kivételesen ide is bemásolom, amit egy másik oldalon leírtam (bízva a gyors és kimerítő válaszban).
----
No, addig maszíroztam a készüléket a mindenféle rom próbálgatásokkal és root beállítással, hogy megmakacsolta magát.
Eddig "szépen" tudtam SD krátyára másolt *.ZIP állományokkal frissíteni (rádió, rom, kernel) de a bűvészkedésem eredménye az lett, hogy most már hiába teszek fel bármi frissítő állományt, nem vagyok képes a BEKAPCS+HOME gombbal előcsalni a megszokott Recovery menüt (ezt szoktam használni: recovery-RA-hero-v1.5.2.img). Ahelyett, hogy a kis zöld menüm jelenne meg, helyette csak egy nagy háromszögben lévő FELKIÁLTÓ JEL jelenik meg egy telefon piktogarmm mellett.
És itt megállt a tudományom. Ma kb. 5 órám ment el arra, hogy valami megoldást összehozzak, de nem megy semmi. Mindegyik leírásban van valami bibi.
Gondoltam újra rootolom a készüléket a Relentless Rooter programocskával, de az "ADB Shell" megnyomása után megjelenő képernyő (ez lesz a FAST BOOT képernyő) az utolsó lépcső, amit hajlandó a program. Itt még meg kellene nyomjam a PC-s program FAST BOOT gombját, de nem csinál semmit.
Lehet, hogy visszazártam a telefont?
A goldcard módszer sem hoz eredményt, mert a különböző külföldi leírások vagy nem mondanak eleget (ki kell találni valami apró momentumot / lépést), vagy eleve rosszak.
Van valakinek ötlete, hogy mit szúrhattam el? (Gyakorlatilag csak a HTC gyári romját (exe) állomány tudom újra tenni, de abból is csak a 2-es főverziót.
Brü-hü-hüüü.... :-/
Segítsetek pls.
Köszi,
Balázs
Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

Próbálj meg ékezetes névre keresni, és akkor meg fogsz lepődni, mert a tiéden kívül, más heroknál nem megy.
"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5

Kiprobaltam: megtalalta a People-ben ...
(Ezek G-mail-ről szinkronizált kontaktok voltak. ő es á betu volt bennuk. Én nem szoktam ekezetekkel irni a telefonban sem ...
)
De akkor hogy a feneben van az, hogy az enyemen van???
En a hickari utan raktam fel a modaco 3.0-t, de elotte nyomtam Wipe-ot (data, cav cache, ext2)...
Settings -> Locale and Text -> Touch input -> Keyboard Language: Deutsch
(Ezen belul van: Greek, Italiano, Norsk, Polski, Portugal, Espanol, Svenska, Cestina, stb ...)
Settings -> Locale and Text -> Select locale: English (Hungary) (ezen belul is rengeteg van)

Masik, lehet, hogy bugyuta kerdes:
a regi samsung telefonomon, ha ki volt kapcsolva, es jott hivas (a sim-kartya ugyanaz), utana, ha bekapcsoltam kaptam sms ertesitot ...
A Hero-nal pedig semmi ... Az osszes Call forwarding opcio disabled-re van allitva (nem hiszem, hogy ez kell, mert itt telefonszamokat lehet megadni ...)
Valakinek mukodik ez?
Koszi

a 2.1-1.7es romot hagytam fent, így, hogy adtam neki egy kis időt eléggé meg vagyok elégedve vele, jobb bint a hikari(szerintem), eddig az órára nyomva írt FC-t, azon belül csak a stoppert használtam, abból milliót lehet letölteni, ébresztőt az alarmmaniát használtam eddig is. Gps progikból csak a copilot nem megy, de a sygic, és az ndrive tökéletesen fut.
Ott van a bluetooth, és a google goggles, ami a nem futó dolgokért simán kárpótol.
2dolog kellene, tudtok ajánlani full képernyős weather widgetet? (olyasmire gondolok, mint az 1.5-nél az alap), és a youtube progit (nem a youtube downloadert, hanem ami alapból van az 1.5ben) fel tudná valaki rakni? Előre is köszi!!

Még egy kérdés... Igazából most teszteltem a bluetooth-ot, a fájl küldés tiszta, működik is, de fájlt fogadni hogyan tudok??-az nem ment...

És vissza lehet állítani az eredeti nyelvre?
[ Szerkesztve ]

Feltettem ezt a félig meddig magyarosító programot és azóta nagyon belassult a telefon.
Ez miért történt tudja valaki?

És eddig a felhasználható memória 75-80M körül volt most csak 45M.

Úgy néz ki hogy nem csak én képzelődök, a legújabb Radio (63.18.55.06JU_6.35.09.26) tényleg nagyon szívja az aksit.. 3g-t bekapcsolva meg főleg, Azt hiszem visszarakok egy régebbit..
Más:
Ha mybackup pro-val lementem a programjaimat majd egy rom csere után visszaállítom akkor market mydownloads alatt megjelennek ismét (updatek miatt)? Mert nálam nem így volt mikor felraktam modaco-t, de lehetsegges hogy a goldcardolás kavart be..
[ Szerkesztve ]

Újra jövök a problémámmal, bár még nem szólt hozzá senki (lehet én vagyok az első, aki ebbe futok közülünk). (Előzményeket lásd a post hivatkozásában, korábbi hozzászólásom).
Most odáig már eljutok, hogy nincs már "nagy háromszögben lévő felkiáltójelem (az mit is jelent???) és mellette egy PDA piktogram", most már be tudok jelentkezni Recovery üzemmódban.
Viszont hibaüzenetem az van és nem tudok mit kezdeni vele. Így néz ki:
"Build: CynageonMod V1.4 + JF
E:can't read MISC:
(No space on device)
(No space on device)
(No space on device)"
Mi a szösz baja van???
Tudna valaki segíteni?
Köszi,
Balázs
Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

Kellen nekem egy működő su file browser. Ha valakinek lenne, jó lenne - linket privátban pls...
köszi...
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps

Ez nekem force clos-ol modaco 3.0-án
Root joga van de ennek ellenére nem tudja mentteni a first time settingset 
WebKRESZ az Android Marketen ::: https://play.google.com/store/search?q=webkresz&c=apps
nem vagyok a tema szakertoje, de a hibauzenetbol ugy tunik, mintha nem tudna a kerdeses fajlt beolvasni.
Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... HTC Sensation, Nikon D5000 - Bicskás internyet

nekem csak cseh english(hungarian) és lengyel van mindkét helyen.
gondolom ezek egy dedikált konyvtárban fileok, ha esetleg valaki megtalálná ossza már meg velem pliz (érdekes mert az eredeti romnál is ez volt, hickarival, MCR 2.8,9, 3.0val is)
Hali
ha rootolom, meg romcsere meg miegymást csinálok akkor vissza tudom állítani, hogy ha gond van garanciáztathassam?
röviden: mit tehetek meg, amit visszatudok fordítani, és garanciássá tehetem újra.
[ Szerkesztve ]
eladó: ÚJ ASUS DirectCU GTX560 (15-20% tuning) / GTX470 30% OC-val és Gelid hűtővel : http://bit.ly/J4RveN

Lehetséges a rom downgrade.
"Üdvözlet az egyformaság korából, a magányosság korából, a Nagy Testvér korából, a duplagondol korából" - írja... a lázadó, a gondolatbűnöző, aki nem hajlandó elismerni, hogy a 2x2 a Párt (és Huba) akarata szerint lehet 3 vagy 5
Úgylátom senki nem haszál ilyen kártyát.Akkor ti milyen kártyát használtok?És milyen ővre fűzhető fekvő tokot tudtok ajálani?
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!
le tudom menteni a mostani romot, hogy vissza állíthassam? elég csak a romot visszaállítani? az már a rootolást is visszaállítja?
bocsi, ha nagyon hülye kérdések 
eladó: ÚJ ASUS DirectCU GTX560 (15-20% tuning) / GTX470 30% OC-val és Gelid hűtővel : http://bit.ly/J4RveN

Itt le van írva minden: [link]
köszi szépen 

[link] tck 1.91.
nálam elég drasztikus sebességnövekedést hozott 1.9 hez képest (modaco 3.0)

thanks, fel is toltam 
egyébként MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!

A második kérdésedhez egy ötlet: [link]
- - - We Enter Into The Future - - -
Köszi a linkeket!Az első ami a speedshopba van az övrefűzhető?
Eladó Lego 7893!!!! //// "Az Android, a mobilok Windowsa." By: Bocha //// Peace!

Remek.. meghalt a 8gb-os Nokia microsd kártyám.. de teló, se kártyaolvasó nem látja.
Emellett eltűnt az összes programom is csak azt nem értem h miért mikor nem nyomtam rá a recoveryben h a2sd, csak a recovery logot helyeztem ki a kártyára. Most akkor ezt így hogy?
Ez legalább megadta a végső lökést hogy feltegyem a Hikari romot.

Hogy kell mountolni az sd kártyát Hikari alatt mikor rá van dugva a gépre usb-vel? Vagy ez a lehetőség itt egyszerűen nemvan?

Sziasztok!
Hozott a Jézuska egy ilyet
A G2-t pontosabban. Nagyon tetszik, nagyon minőséginek tűnik. Annyi kérdésem lenne, hogy nincs hozzá adatcsomagom, mivel wifi közelben élek, így le tudnám-e tiltani, hogy magától netet haszbáljon, v kell hozzá vmi progi? (Amúgy még nem kapcsoltam be, most töltődik, de már nagyon várom
)
Előre is köszi.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"
A Settings - Wireless Settings - Mobile networks - Access points alatt tudod beállítani a mobilneted. Ha ezt kézzel elbarmolod, vagy az APNDroid alkalmazás segítségével letiltatod, akkor nem fogja látni a mobilnetet egyáltalán.
Break Driven Development

Szuper! Köszi! Akk nem fog óriási számlákat csinálni 
Ejjj,de szép készülék...
"Habár fölűl a gálya, s alúl a víznek árja, azért a víz az úr!"
Na, lassan kezdem érteni ezt a goldcardolást, legalábbis értelmét kezdem látni 
szal akkor röviden leírom mit gondolok és javítson ki valaki ha tévedek valamiben kérem:
mybackup pro-val lementem a dolgaim, goldcard módszerrel feldobom a legfrissebb htc hero rom-ot, rootolom, installálom a radio romot (bár ezt nem tudom mire jó, még utánanézek) aztán ha akarok feldobok egy custom romot a gyári helyett.
ha meg valami nem tetszik akkor megcsinálom újra a goldcardot és visszarakom a t-mobile g2 touch romot, leformázom SD.
kérdéseim:
-goldcardolom az sd-t, aztán lemásolok róla mindent a winyóra, leformázom az sd-t, és ha késöbb újra goldcardot akarok belőle akkor csak visszamásolok mindent ?
-a magyarországi g2 touch-on az UK féle t-mobile rom van? ha nem akkor honnan tudom megszerezni hogy vissza tudjam rakni eredetire garanciáztatás miatt akár.
A goldcardot csak egyszer kell megcsinálnod, a formázással nem "alakul vissza" sima kártyává. A többi egyébként stimmel.
Break Driven Development
és akkor uk féle rom van a telón most is?
amúgy most csak a nexus one bootscreen próbálnám felrakni, de ahhoz meg root kell azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
mivel sehol sem találtam 2.73.116.61 romot, ezért nem tudok visszacsinálni semmit sem, ha custom rom-ot rakok a telóra. gondolom megkell várnom míg kijön vmi magyar t-mobile frissítés.
lementeni meg nem tudom a romomat, mivel ahhoz elöbb rootolni kéne hogy aztán nandroid backupot tudjak csinálni róla, de ahhoz már downgrade kell, ami után már nincs sok értelme menteni a romot 

Nem túl meglepő módon a mount usb-re kell kattintani a programok között.
ÁÁÁ...... tegnap mit szívtam az új Teknologis 1.91 es kernel felrakásával!
Ugye letöltöttem a frisstést kártyára raktam, recovery-be belépek elindul (kb: 5 másodperc alatt megvolt). Újraindítom a telót, eddig semmi gond indítanám kigyomlálás szempontjából a Root explorert FC-vel kilép mondom fasza.... hát akkor veszem észre teljesen elszállt a Root jogosultságom a teló felett!
(tanulság ne karácsonykor kezdj neki telót basztatni) ![;]](/dl/s/v1.gif)
Teljesen újra kelet raknom az egész telót!
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

Ismét kisérletezgetek 2.1-es firmware-s rommal (most az 1.8as verzióval) már csak a gps progikat hiányolom, a sygic működik, csak hang nincs (erre van vmi megoldás???) a copilot el sem indul, az ndrive-val nem sikerült műholdat belőni. A sygic hangra van valami ötletetek?

Nem fűzhető, inkább övre akasztható, csíptethető.
- - - We Enter Into The Future - - -

Közben már megtaláltam, igaz véletlenül mikor néztem hogy milyen programok vannak. Nem gondoltam volna rá magamtól h ehhez külön program van, de igaz hogy a settings connect to pc menüpont nem működik(FC).
Most épp azza szívok h a mybackup pro-val nem tudom visszaállítani a kontaktlistát mert hogy az sync-elve van gmail-el, de kikapcsoltam a syncet és úgy sem akarja..

Én is kibontottam a karácsonyi ajándékomat, végre 
Nagyon pöpec ez a Hero :-)
Felkelés és bekapcsolás után notifications, hogy bejelöltek a Facebookon, csak pislogtam :-)
A 272 oldalas user manual szerencsére csak ilyesztegetésre jó, tényleg bele lehet könnyen tanulni.
Az elején szokni kell az érintőképernyőt, az első ilyen típusú telóm, párszor felhívtam véletlenül pár embert ... meg az sms írás megy lassan, de ez már csak gyakorlás kérdése.
Advanced task bar kille tényleg hasznos kis progi,azt fel is tettem egyből, a mobil networkot meg kikapcsoltam, vagy wifi, vagy semmi :-)
Kérdés #1: Van olyan zenelejátszó, mint az Iphone-on, hogy az album borítók között lehet lapozgatni? Kerestem, de nem találtam. Arra már sikerül rájönni, hogy mit kell csinálni, hogy az albumborítókat megjelenítse, de az alap musicplayerben nem tudom az album borítókat lapozgatni, és a feltett MixZingben sem.
Kérdés #2: Videókat milyen formátumra / minőségre szoktátok átkonvertálni?
Kipróbáltam a FormatFactory-t és úgy láttam, hogy a -> mp4 "alacsony minőség és méret" és teljesen jól mutat, egy 165 megás Family Guy-ból csinált 72 megásat, és jól nézett ki a telón ...
Kérdés #3: Ha nem a telefonon akarom a névjegyeket szerkesztgetni, hanem a PC-n, akkor mit csináljak?
[ Szerkesztve ]
Nem tudom mit hagytál a telefonon
De könnyen lehet.
zero977
1) Azt hiszem a RockOn tud ilyet.
2) Passz.
3) Szinkronizálsz egyet Google-lel, és a google.com/contacts oldalt használod a szerkesztgetésre. Majd ha kész vagy, szinkronizálj újra.
[ Szerkesztve ]
Break Driven Development

Köszi!
A szinkronizáláshoz: lefelé (Google -> Hero) szinkronizál, az megvan. De visszafelé hogyan?
Ugyanúgy, a szinkronizálás mindig kétirányú. Vagy valami gond van vele?
Break Driven Development

nekem nem töltött fel a Gmailbe semmit
Ne a GMailben nézd... Menj a Google Contactsbe, és nézd meg az All Contactset.
Break Driven Development

Sziasztok,
nem tudom, hogy találkozott-e valaki már ezzel a problémával, de ha nem akkor a szakértelmetekben bízom:
Kint van a mobilinternetes widget, és eddig ha ráböktem, akkor pár másodpercen belül felállt a kapcsolat, 3 napja ha ráböktem akkor csak a nyilak mentek,nem kapcsolódott be, ha a settings-nél próbáltam bekapcsolni akkor csak azt írta ki percekig, h turning on, amikor a kikapcsológombot hosszan megnyomtam és alul kapcsoltam be a netet, akkor a widget és a settingsnél is bekapcsolt állapotot jelzett, de nem volt adatkapcsolat, akkor egy hard reset megoldotta és működött is ma reggelig. Ma megint ugyanezt csinálta, de nem szeretném 3naponta hard resetelni :S wifinél egyébként ugyanez a helyzet
vki tud vmi megoldást rá? :S vagy vigyem vissza?
Biztos hogy van valami mobil net lefedettség ahol próbáltad?
Apndroidot vagy vmi hasonlót használsz?
Hard reset helyett, előbb próbáld meg kikapcsolni és bekapcsolni a telefont..
PH Upper androidra! ApHupper >> aphupper.btom.hu | eladok/keresek:http://goo.gl/l3lqr Ha érdekel valami, írj pü-t! | http://helloandroid.com