Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) robyeger

robyeger
(PH! addikt)

Ha már a HDMI-t szóba hoztátok :) , hamarosan kapok egy 10méteres kábelt, kíváncsi leszek hogy a szabvány szerinti 5m szemben, hogy fog teljesíteni, amúgy árlistán láttam már 15m is. Természetesen Sapphire kártyával fogom tesztelni.

[ Szerkesztve ]

Intel Pentium-D940/''C1''stepping/ (1.3V-200x16) @ (1.43V-333x12) 4Ghz ;;;;;;;;;;;;; Vista beállítások gyors gépekre is; http://winportal.net/?id=1052

(#2) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

45% az szép részesedés
az 1 pc még érdekes, de pont a displayport :U szerintem 80%-ban a sima vga kábel viszi a pálmát

az már csak érdekes, hogy a prezentációban a 3850 alá sorolják a 4670-et, holott tesztekben nemcsak vele, hanem a 3870-el is parban van jópár helyen

amúgy szimpatikus a sapphire vezetése a cikk alapján (vagy az eladó)

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#3) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez elég vicces. Egy gép egy családba. Ez pont addig elég, amíg az asszonyt nem érdekli, és nincsenek gyerekek.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#4) rudi válasza Ste (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

F@sza csávó ez a Sapphire-os. Elmondnani elég nehéz, hogyan tolja tele humoros beszólásokkal az előadását, de nagyon érdemes egyszer meghallgatni :) Viccel azzal, hogy azért Kínában van a gyáruk mert ott lehet olcsón gyerekekkel dolgoztatni, meg hogy ős is ezerrel torrentezi a BD cuccokat és játékot stb.

Az előadás végén még mondott valami érdekeset. Valani az NV PhysX kapcsán kérdezte. Szerinte a Havokkal szemben halálra van ítélve, mert az Intel mellett az AMD is a Havok mellé áll, ráadásul az nem csak GeForceon megy. Még egy érdekeset mondott ezzel kapcsolatban. A kb. 100 PhysX-es játék döntő többége konzolos.

Ami a kábelt illeti. Mostanában többször is belefutottam HDMI-s rendszerekbe. "kicsit" kényelmesebb egyetlen kábellel összekötni a TV-t és PC-t mint nagyományos VGA-sal és audioval. Ráadásul elég sok TV-nél az analóg D-Sub minősége elég nyenge még jó kábellel is.

A prezi pedig azért sorolja a 4670-et a 3850 alá mert árak szerint van kategorizálva. Gondolom, azt már iskerült levenni, hogy két egymást követő generációnál az újabban ugyanaz a teljesítmény egy szinttel lejjeb kapható meg mint a régiben. Ergo HD3800 kraft majd HD4600 szinten jön stb.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#5) Ste válasza rudi (#4) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:)

a konzolos rész érdekes, mert átiratokból egyre többet látni (mármint konzol -> pc)
az, hogy az intel mit támogat, annyira nem lehet fontos, amíg saját, játékra is alkalmas vga-t nem prezentál.
a physx on ati téma jobban éredekelt volna, mert mintha valaki írta volna, hogy nem csak a lelkes amatőrök írogatnak majd hozzá supportot :U

True Success is Blonde

(#6) Male

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"Másodsorban háromszoros sávszélessége miatt, aminek köszönhetően a HDMI 5 méterével szemben 15 méteres távolságra is elvezethetjük a képet és hangot."

A két rész között csak én nem értem az összefüggést?
Mondjuk egy "ráadásul" a "miatt, aminek köszönhetően" helyett szerintem már rendben lenne :)

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#7) rudi válasza Male (#6) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jogos, moddolva.

(#8) rudi válasza Ste (#5) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A Havok szépen elszaladgál azokon a processzormagokon, amik game közben egyelőre csak malmoznak. Régen néztem már alaposabban a rendszerüket, de jó egy éve is kihasználták már a GPU-t. Akármilyet, nem csak GeForce-ot. Én sem látom túl célravezetőnek a csak specifikus hardveren futó fizikát, pláne, ha van univerzális alternatíva mellette.

(#9) waverider válasza robyeger (#1) üzenetére

waverider
(senior tag)

nekem 10 méteres kábellel és egy 7800GTX-el nagyon szépen futott egy LG-n 2 évig.
hát ennyit arról, hogy hogyan is lehet az Olivionnal szépen játszani :DDD

Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.

(#10) Cifu

Cifu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem van 10m-es DVI-HDMI kábelem, és 15m-es HDMI-HDMI kábellel is volt dolgom (mindkettő Kácsa-Audio féle). Nem teljesen értem ezt az 5m-es dolgot, hiszen a HDMI szabvány szerint is elérhető 15m-es hossz, és aki kicsit utánanéz, az tudhatja, hogy akár 50 vagy 100m-es HDMI-HDMI hosszabítók sem megoldhatatlanok...

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívűl másra is lőhetnek!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.