Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Gázrugó, hát becsinálok, ez nem semmi, bőven elég a kisebbik is a mindennapokban, főképp, ha lehet hozzá párosítani egy jó videókártyát is.

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#2) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

K*jó ez a szerelés, nagyon tetszik! Bár tuti macerás, de akkor is! :D
Sok benne az apró venti, nem lesz ez hangos?
Remélem, ha már ennyire egyszerűen hozzáférni a hűtőkhöz, adott a lehetőség a könnyű takaríthatóságra is.
Van még benne hely, vagy a hőleadó felületeket növelném meg, vagy a háttértár kapacitását.

Amúgy tetszik, csak kár, hogy Pivot-módot nem tud. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#3) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nem semmi, nagyon komolyan összerakott munkaeszköznek tűnik.

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#4) Duree

Duree
(PH! addikt)

Egy ilyet elfogadnék egy erös vga-val.

(#5) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Korrekt munka, tetszik a kivitelezes es a konnyu szerelhetoseg.

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#6) kleinguru válasza Duree (#4) üzenetére

kleinguru
(senior tag)

Jó eséllyel gondolom nem munkára kellene (nem biztos):D

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#7) UnlimitedN20

UnlimitedN20
(kvázi-tag)

Úgy gondolom, hogy az AiO gépek indokolatlanul kevésbé vannak elterjedve. Az ilyen és ehhez hasonló megoldások/kivitelezések szerintem előlendíthetnék a piacot. Nekem kifejezetten tetszik, 27" azért az 27" :D

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║

(#8) Apika

Apika
(PH! addikt)

Komoly készülék, és kinézetre is szép...

(#9) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:Y :C
Instant get!
Már csak 30"-osban kellene egy ilyen. :B

Audio-technica | Beyerdynamic | Brainwavz | Genelec | Marshall | Shure | Superlux | Hallgatózás: http://href.hu/x/gwv2 | --== www.hangbarlang.hu ==-- Akciós Shure fülmonitorok! Részletekért keress privátban!

(#10) parkasz

parkasz
(fanatikus tag)

Hát nem semmi a koncepció. És tény, hogy én is szívesen el fogadnám. :K

(#11) zserbox

zserbox
(tag)

oh ez igen komoly, na ez a minőség

(#12) Rover623 válasza Duliee (#1) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Csatlakozom...:DDD
Gázrugós gépfedél...istenkirályság...:C

primus inter pares

(#13) Duliee válasza Rover623 (#12) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Főképp ahogy sziszeg amikor felnyitja az ember :D, szerintem fél nap csak ilyen jellegű szórakozással menne el :D

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#14) ZEN1TH válasza Duliee (#13) üzenetére

ZEN1TH
(senior tag)

Azthinned kigyo mi? :D Egyebkent szep kis cucc.

No Hope = No Fear

(#15) (V) ó k u s

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Tetszetős. :) Szépen mutatna a mahagóni irodaasztalon. :D

Na, majd az Apple beperli Őket, mondván lemásoltak egy szabadalmat! :D

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

(#16) Duliee válasza ZEN1TH (#14) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Jááájj de kígyóóó, hadd pörgessek mégegyet

(#17) XCube

XCube
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Nagyon tetszik a kialakítás és a profizmus, amit képvisel. Szívesen dolgoznék ilyen munkaállomáson :) . Mondjuk cserébe megkérik az árát :D .

Úgy csináld, hogy jó legyen, mert ha rossz lesz, akkor nem lesz jó!

(#18) stratova válasza Duree (#4) üzenetére

stratova
(őstag)

Quadro 4000M kb. GF104-es GTX 460 675 helyett 475 MHz-en lassabb GDDR5-ös memóriával, annyira nem lehet rossz.
Tetszetős gép.

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#19) Kalandor

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:Y Szerelmes lettem... :B ;] :D

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#20) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Ez aztán a vas! :R

(#21) oxalisz

oxalisz
(lelkes újonc)

http://www.youtube.com/watch?v=fA1kQzNUCNw
Igaz, hogy reklám, de érdemes rászánni az időt, nézzétek meg.

A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.

(#22) szilagyiv

szilagyiv
(tag)

Ahogy a írták is: professzionális munkaállomás.
Erős, jól bővíthető, helytakarékos, igényes kivitelű. Ez az a gép, amire nagyon sokan vágynak. Én is! :)

"A vadnyúl olyan nyúl, mint a szelíd. Csak vad." - by KTTZ

(#23) Dassler

Dassler
(őstag)

Tetszik! Igényes darabnak tűnik. Jöhet is egy ide munkahelyre az asztalomra :)

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#24) jekaeL válasza macilaci78 (#2) üzenetére

jekaeL
(újonc)

elitebook-om van, a hangját se hallani a ventinek, tehát egyszer képesek voltak jót alkotni, kétlem h ilyennel rontanák el, de néhány review után kiderül, mindenesetre az árcédula bízom benne h minőséget igazol

quality is everything

(#25) macilaci78 válasza jekaeL (#24) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Nem az érdekel, hogy milyen újan, hanem hogy milyen lesz 2-3 év múlva. Nem olyan a munkakörnyezetem, hogy feltétlen lépést kelljen tartanom szoftverekben és ezzel együtt hardverekben a technikával, így hosszabb ideig szolgálna a vas.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#26) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

"ekkor a burkolat is felnyitható szerszámok használata nélkül, és a gázrugó segítségével a legtöbb komponens pillanatok alatt hozzáférhető."

Ezt a mondatot át kéne írni.

Mert nekem az jött le, hogy a gázrugó segítségével férek hozzá a legtöbb komponenshez.
Gy.k.: a gázrugó a szerszám amivel szerelek.

Vagy csak én értem félre a mondatot és menjek szövegértelmező továbbképzésre?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#27) XCube válasza banhammer (#26) üzenetére

XCube
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szerintem is sántít, de már úgyis mindegy :) .

(#28) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ezt elég nehéz fikázni.... :))

azért megpróbálom: :U :D
kíváncsi lennék a hőmérsékletekre, és a hozzájuk tartozó hűtés hangjára.
mert csak a képen a szétnyitott gép alsó részén olyan kb. 9 ventit kapásból látok benne, és nem hiszem, hogy 350-400 rpm-en tekernének. többezer dodoér'...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#29) banhammer válasza szab.tam (#28) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Az tuti, hogy nem halk, de egy átlagos irodai zajban elenyésző lehet a hangja.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#30) szab.tam válasza banhammer (#29) üzenetére

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a képeken még rácsokat sem nagyon látom. a meleget összegyűjti, és a lan-on kiböfögi? :D

a hátát legalább finoman bebordázhatták volna hőleadónak...

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#31) (V) ó k u s válasza banhammer (#26) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"ekkor a burkolat is felnyitható szerszámok használata nélkül,"

- új mondatrész (ezért van ott a vessző) -

"és a gázrugó segítségével a legtöbb komponens pillanatok alatt hozzáférhető."

Ebből hogy jön az le, hogy gázrugóval szerelsz? :U

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

(#32) XCube válasza (V) ó k u s (#31) üzenetére

XCube
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Éppen ez a hiba, hogy a burkolat nyitásában és nyitva tartásában segít a gázrugó és nem az alkatrészek szerelésében :N .

(#33) stratova válasza XCube (#32) üzenetére

stratova
(őstag)

ekkor a burkolat is felnyitható szerszámok használata nélkül, és a gázrugó segítségével a legtöbb komponens pillanatok alatt hozzáférhető.
->
ekkor a burkolat is felnyitható szerszámok használata nélkül a gázrugó segítségével és a legtöbb komponens pillanatok alatt hozzáférhető.

Így talán jobban hangzana, de ne gázrugózzunk már ezen.

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#34) Z86

Z86
(őstag)

Aztaaa :Y
Ez így elég komoly.

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#35) rastacsz

rastacsz
(újonc)

Minden nagyon jól hangzik, de:
- fényes, tükröződő lapot kapott a kijelző elé
- a készülék illetéktelen által történő felnyitása megakadályozható?
- i3 2120 és a xeon E3 1245 közötti processzorokat (i5, i7) tervezik-e bevenni a kínálatba? (mint pl a Z210-eseknél a helyzet)

(#36) mepet

mepet
(fanatikus tag)

Gyönyörű cuccos!
Ilyet minden (nem csak word+excel-es) munkahelyre!

(#37) (V) ó k u s válasza mepet (#36) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Biztos a jelenlegi anyagi helyzettel tömegesen ilyet fognak venni... Főleg mondjuk okmányirodákba, rendőrkapitányságokra, stb., ahol a mai napig "jó aza pénégyes nektek a robotzsarú programhoz meg a vőrdpadhoz meg a vindózhó" szindróma uralkodik. :)

(#38) datatomm

datatomm
(kvázi-tag)

Na ez igen. Ha a billentyűzetbe teszik, akkor bármilyen tv-re rá tudom tenni. Nííkem tecccik!

(#39) kapeti07

kapeti07
(senior tag)

Nagyon tetszik ez a "motorháztetős" megoldás. Jobb lenne ilyenen dolgozni az biztos.

DOBOZOS COD MW3, Mass Effect 3 játékok BONTATLAN állapotban eladóak 1-1db

(#40) mepet válasza (V) ó k u s (#37) üzenetére

mepet
(fanatikus tag)

Mindig csak a pénz, a pénz... ;]

(#41) (V) ó k u s válasza mepet (#40) üzenetére

(V) ó k u s
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szegény az eklézsia! :D

(#42) litvitcsak.a

litvitcsak.a
(tag)

WOW erre lecserélném az iMac-emet!
Ezen gond nélkül futna a Stalker :) és még a párom is tudna rajta dolgozni (DTP).

iMac 27" | HTC Desire (MIUI rom) | facebook.com/anna.litvitcsak | foursquare.com/user/4521087

(#43) murdock25 válasza litvitcsak.a (#42) üzenetére

murdock25
(újonc)

Ezt komolyan gondolod? Ez több év lemaradással fut az iMac mögött... épp akartam posztolni erről, de megnéztem, ír-e valaki a feltűnő hasonlóságról (leszámítva gázrugós megoldás) az iMac-el... lévén az iMac ilyen, s az már egy ideje van.
27", ultra high-end kijelző, komoly vas, az induló ár is alacsonyabb (1700 dolcsi). Jó, oké, az Mac, ez Win, más rendszerek, felhasználási területtől függ, de ha azt vesszük, hogy a MacBook-omról írok, amin Parallels-ben gyönyörűen futkározik más oprendszer is párhuzamosan, akkor azért közelebb kerül a két téma.
Játék terén más a helyzet, de mondjuk szerintem a hardcore gamerek sem feltétlenül ilyenben gondolkodnak, feltételezem, hogy ebben a cuccban is csomó mobil-hardver van, nem az asztali kiszerelés (alaplap, VGA, memória, HDD).
Szóval ha nekem lenne 27-es iMac-em, ennyire könnyen tuti nem adnám ezért...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.