Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Dolby

Dolby
(fanatikus tag)

A címben 4353 szerepel a 4535 helyett :-)
Nagyon tetszik ez az irány, kifejezetten használható notebook, ilyen kéne 13,3-ban is

[ Szerkesztve ]

- Nyugalom, a hosszú élet ritka! -

(#2) HeavyToys

HeavyToys
(fanatikus tag)

Nekem is tetszik a dolog egyébkén. Azonban kétségtelen, hogy a Core i3 erősebb csak CPU erőben. A másik érdekes dolog, hogy ha lesznek beszerzések cégeknél, az azt irányító emberkék mennyire dobják vissza, csak azért mert AMD béllel rendelkezik. Anno nálunk fősulinn, mikor a hallgatói laptopokat szerezték be, csak Intel-es jöhetett szóba.

Jelenleg nekem is egy ilyen belsővel rendelkező Acer 5560 van. Alkalmi játékosoknak, játéktól függően ugyan, de tényleg tökéletesen megfelel. Nálam alul feszültségelve fut a rendszer. Altalában nagyon nagy tartalékokat hagynak a fesz. értékeknék (Turbo Core-hoz tartozó 1,425V-os fesz helyett vígan szaladgál 1,125-ön, bár ez nyilván adott példánytól függ). De az biztos, hogy nagyon jó hatással van a melegedésre és az akku időre is. Emellett könnyedén tuningolható is, akár alap fesz.-nél kisebb értékekkel is mennek a magasabb órajelek stabilan. Nyilván ez nem opció mindenkinek, főleg egy vállalati user számára nem, de aki szereti az ilyen bíbelődéseket, az kellemesen fog csalódni.

(#3) lujó55

lujó55
(őstag)

A zsanér a kihajtóhoz van fixen rögzítve? Jól néz ki!

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#4) petymeg

petymeg
(senior tag)

i5-tel szerelt verzió nincs?

SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

(#5) rudi válasza petymeg (#4) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Van Intel verzió is ProBook 4530 néven.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#6) rudi válasza lujó55 (#3) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mi az a kihajtó?

(#7) Duliee

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Jó kis gép, nekem Inteles verzió van :)

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#8) kraftxld

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez a billentyűzet egyszerűen kriminális. Ilyen van a céges 6560b-n is, úgy 15 perc használat alatt 20 percet káromkodtam :DDD Azóta se volt nagyon használva.
Az ilyen kurzorgombokra elég furcsa a jelző amit a cikkben írtatok.

[ Szerkesztve ]

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#9) -=Libria=- válasza Dolby (#1) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

elég régóta piacon vannak a 4330-asok :)

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#10) rudi válasza kraftxld (#8) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A nálam járt 6460b-n egy lényegesen vacakabb megoldás volt mint a 4535s-é, szóval nem mernék arra megesküdni, hogy a 6560b-n ugyanaz van, mint a 4535-ön, ami hidd el, hogy a kategória lejgobbja. Ezt biztosan állíthatom, mert anno kipróbáltam minden lényeges konkurensét.

(#11) kraftxld válasza rudi (#10) üzenetére

kraftxld
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Számomra az nem billentyűzet, ahol a kurzor gombok nem fordított T alakban vannak, és az insert/delete/home/end/pgup/pgdn hatos nem a szokásos 2x3-as leosztásban van.

MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

(#12) Davserer

Davserer
(újonc)

Mennyire tré a hangszórója? Jelenleg egy ~6éves HP 6715s-t izzasztok itthon, Turion64 X2-vel, alaplapi x1250-es grafikaval és szeretnék lassan újítani. Ez a 6715s-em szerintem nagyon jol birja, az osszeszerelesi minosegevel meg vagyok elegedve, zsanerok is eleg stabilak meg igy 5-6ev utan is, billentyuzet abszolut tokeletes (meg nem szigetes), szoval azon a teren vannak elvarasaim. Van ezen a gepen Fn+xy kombinacioval torteno hangeroszabalyozas? A mostanimon NINCS, amiert legszivesebben eltornem a kezet annak, aki kitalalta :D Viszont amire ki akarok terni, az a hangszoro..Nekem is most elol van, de kelloen hangosan es szerintem eleg jo minosegben szol, volt szerencsem hallani mar asus/acer stb gepet, eg es fold. Van usb-s hangkartyam es jo minosegu fejhallgatom, de ugye nincs mindig kedvem felrakni..Foleg a basszusok erdekelnek, mennyira "vannak jelen". A mostanimnal azert hallani oket annyira, hogy elvezheto legyen a zene, amit hallgatok (elektronikus), bar igaz, hogy nem tokeletes..
Leginkabb azt banom, hogy felenk nem talalni 4435-ost, se 4430-ast (ugyanezt 14"-ban) -.-

Igazabol szerintem meg varok a vasarlassal Trinity/Ivy-re, hatha kijon valami jo es megfizetheto 14"os modell

[ Szerkesztve ]

(#13) Watchdog

Watchdog
(kvázi-tag)

Kisvállalati környezetben a gyenge CPU-t játékok alatti jobb teljesítménnyel kompenzálni... :(

(#14) rudi válasza Davserer (#12) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha nem sürgős a gépcsere, akkor én is megvárnám a következő hardvergenerációt és a Windows 8-at, talán lesz tisztességes előrelépés fogyasztásban. Ami a hangot illeti, sajnos az elég szubjektív, ki kellene próbálni. Szerintem ez a HD 4535s amolyan átlagosnak mondható, nem valami fényes, de annyira azért nem is borzasztó. Mondjuk zenehallgatáshoz biztos, hogy nem használnám, de ez egyéni ízlés/igény kérdése.

(#15) Z0mbi

Z0mbi
(fanatikus tag)

AMD=nem meno :(

(#16) rudi válasza Watchdog (#13) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vagy más megközelítésben, az alkalmi játékosoknak is adni egy tisztességes házú, matt kijelzős gépet. Nem mindenkinek van szüksége a nyers CPU erőre, én is vígan elvagyok a 2 GHz-es Core 2 Duommal.

(#17) Henkei válasza Z0mbi (#15) üzenetére

Henkei
(tag)

az ilyen boffenetek sem.:(

Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

(#18) Davserer

Davserer
(újonc)

Amugy mikor jon kb el az az ido, amikor az APU jobb lesz mint a CPU? Szoval mikor fogjak a programok kihasznalni a CPU-ba integralt GPU-t? Es az ugy mukodik, hogy szamitasra az APU van hasznalva, grafikara meg a dGPU?

(#19) tiborandras válasza HeavyToys (#2) üzenetére

tiborandras
(senior tag)
LOGOUT blog

nagyon jol megfogalmaztad a dolgot: ha laptop/notebook a tema, automatikusan az intel-re gondolok, a franc tudja miert... :U

itt egy teszt arrol, milyen cpu-t erdemes hasznalni a legujabb hd7970 ala: full hd felett a 85 euros athlon x4 ugyanolyan jo, mint a 10x dragabb 3960x

[ Szerkesztve ]

4 sale http://tiny.cc/aprok

(#20) rudi válasza Davserer (#18) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Minden bizonnyal akkor, amikor az Intel végre normális GPU részleget csinál majd, mert addig minden eszközzel a AMD-nek kedvező irány ellen fog menni. Félretéve az iróniát, ennek biztosan kell még egy-két év, tán több is, mert sokféle szabvány és irány kezdett el kibontakozni, amihez a programozóknak alkalmazkodnia kell.

(#21) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

tetszik duplasoros enter :) , tetszik az amd hardver, de a kijelző :O

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#22) Szlovi válasza Davserer (#12) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Zenét nem igazán érdemes hallgatni rajta,mert csalódást okoz.

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#23) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Nagyon szép laptop.
Majdnem ilyet vettem, csak aztán inkább egy jóárasított (166 000 Ft) Dell Vostro 3550-re esett a választásom (i5, ujjlenyomat olvasó, két usb 3.0, világító billentyűzet).

De remélem van olyan jó minőségre a Dell-em, mint a ProBook...

[ Szerkesztve ]

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#24) Borote válasza Gazsi00 (#23) üzenetére

Borote
(őstag)

Amivel kapcsolatban azért meg is oszthatnád majd velünk a tapasztalataidat :D

(#25) rudi válasza Borote (#24) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

tervezem tesztbe a 3000-es Vostrokat is, mert korrekt masinák eléggé. A vékonyított V131 volt már nálam, szerintem eléggé kóser cucc.

(#26) Duliee válasza rudi (#25) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

Csak a billentyűzete nem az igazi egykét ponton

Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

(#27) Borote válasza rudi (#25) üzenetére

Borote
(őstag)

Szerintem nem találsz majd ellenzőkre :DDD

(#28) Gazsi00 válasza Borote (#24) üzenetére

Gazsi00
(őstag)

Dell 3550: igényes megjelenés (színe is nagyon szép, enyém aberdeeni ezüst), 3 év garancia, nem melegszik, nem hangos és a billentyűzettel sincs bajom. Semmilyen negatív tapasztalatom nincs vele.

Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

(#29) csevede

csevede
(kvázi-tag)

Végre valami nincs túlárazva. :)

(#30) angyalpc2

angyalpc2
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

nem azért de az intel jobban megéri főleg hosszabb távon.. Beleraksz egy i5-öt és lazán veri a mostani legerősebb A8-ast 45W-tal! míg a i5 még mindig csak 35W
És aki 3-4 év múlva használni fogja az úgy sem játékra használja majd...inkább a proci erő fog számítani.

Az AMD CPU részlege rábaszott rútul:
bár látszólag erősebb az CPU-ba integrált vga, egy sima intel HD 2000 3000 vga ellen...de abban a pillanatban hogy beleraknak egy dedikált vga-t a laposba (legyen az akármiylen gyenge is) elszállt minden reményük és olyan szerencsétlenül hogy intel esetén lehet AMD vga-t is meg nvidiat is paszintani

Ellenben amd-nél csak amd-t :K

továbbá az 520 mx pedig nem párja a Radeon HD 6470M-nek
az 520 a leg-leg alja...a 6470M viszont közép kategória+ugye a CF is befigyel, szóval nagyon nem fer összehasonlítás

GT 525M vagy 540M való mellé egyből fordulna a kocka a játékoknáls is

Az 520mx-nek a párja a Radeon HD 6370M

Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

(#31) Jocozolg válasza angyalpc2 (#30) üzenetére

Jocozolg
(újonc)

Biztos igaz amit leírtál de akkor légyszi mutass egy hasonló/jobb masinát ebben az árfekvésben, minőségben!
Köszi

# mit tesz Isten illetve hogy-hogy-nem elvtársak #

(#32) Borote válasza angyalpc2 (#30) üzenetére

Borote
(őstag)

Azért itt zavart érzek az erőben...
Az 5470M khm 6370M elég messze áll at 520MX-től...
Az 5470M alig erősebb az iHD 3000-nél....

Én ezt a gépet dedikált kártya nélkül tartanám értelmesebbnek.

(#33) TaS1kaaa válasza angyalpc2 (#30) üzenetére

TaS1kaaa
(kvázi-tag)

Gondolom azért a gt520mx-es gép volt az ellenfél mert a gt525 és gt540-el szerelt gépek már nem ebbe az árkategóriába tartoznak, vagy ha mégis lenne ilyen gép az minőségileg maradna el.

DAFT

(#34) nincsisbéla

nincsisbéla
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem nagyon rendben van ez a noti!
Jó árazás, szép külső, elfogadható tudás! :) Nekem egyértelműen a "kéne" kategóriába tartozik! :)

Mentalita'

(#35) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Starcraft 2-ben h.h. így lemarad az amd-s megoldás?

(L) Atiradeonika (L)

(#36) Jocozolg

Jocozolg
(újonc)

Kíváncsi vagyok, hogyan fog muzsikálni a Diablo 3 alatt! :F

# mit tesz Isten illetve hogy-hogy-nem elvtársak #

(#37) rudi válasza angyalpc2 (#30) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kicsit el vagy tévedve a GPU-k kapcsán. Árban és teljesítményben is a GT 520/520MX a HD 6470M szintjén van, ami mellett rendszeritt ott a CF-ben gyorsító APU. A HD 6370 egy átkeresztelt HD 5470M, szóval inkább a 400-as GeForce-ok aljával vethető össze. A GT 525M és 540M mellé a 6650/6670 való. Önállóan ezek a Radeonok nem jobbak a GeForce-oknál, de az APU-ban lévő GPU támogatásával ütik az azonos árszintű GeForce-okat. Van akinek ez lényegesebb a processzor teljesítményénél. Intelt akkor érdemes venni az AMD-sel azonos árban, ha a CPU teljesítménye fontosabb a grafikusnál.

(#38) rudi válasza X Factor (#35) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valószínűleg driver para van a dolog mögött, mert a HD 6470M Core i5-tel sem volt lényegesen gyorsabb.

[ Szerkesztve ]

(#39) Prof

Prof
(senior tag)

Sajnos ez az A6 nagyon el lett cseszve az 1,4ghz-es alap órajellel.
A4-el jobban jár az ember.
Amúgy jó kis gép de a gyenge proci visszafogja nagyon a crossfire vga-kat játékokban.

(#40) HeavyToys válasza Prof (#39) üzenetére

HeavyToys
(fanatikus tag)

Ez így hülyeség. Tény, ha nagyobb lenne az alap órajel, akkor jobb lenne. De, ha megnézed még az A8-3500-is, csak 1,5 Ghz-es. Nem fogja egyébként vissza, szerintem még a 6650m-et sem, nem hogy ezeket.

(#41) Davserer

Davserer
(újonc)

Amugymeg az A6 szorzozar nelkuli ha jol tudom, szoval par szaz megat "problema nelkul" ra lehet pakolni elvileg..az Asus k43T topicban sokan ~2,2GHz-n jaratjak fesz.emeles nelkul :D

(#42) HeavyToys válasza Davserer (#41) üzenetére

HeavyToys
(fanatikus tag)

Igen, pont erről beszétem. Én nem húzva használom, és 9,125V-on jár, 1,4 Ghz-en. 2 Ghz-ig kipróbáltam, stabil volt a gyáritól kisebb fesz értékkel.

(#43) Duliee válasza HeavyToys (#42) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

9,125V ??? Nem sok az?

(#44) HeavyToys válasza Duliee (#43) üzenetére

HeavyToys
(fanatikus tag)

0,9125 :D elgépeltem. Szép füst jönne belőle :)

(#45) Duliee válasza HeavyToys (#44) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

De mint tudjuk a gép füsttel működik :D

(#46) Remusz911

Remusz911
(őstag)

jo kis lapos

a kijelzo minosege milyen?

SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD

(#47) Duliee válasza Remusz911 (#46) üzenetére

Duliee
(őstag)
LOGOUT blog

1366 x 768 LG Philips panel 15.6" LED-est HD matt, tükröződésmentes

Nem egy full HD, de használható :D

[ Szerkesztve ]

(#48) Lewzke

Lewzke
(senior tag)

Nekem egyedül a jack csatlakozók helye nem tetszik benne, jobb lenne oldalt. Fasza laptop.

Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd

(#49) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyon szép gép, kéne. :K

(#50) EarL 007 válasza Duliee (#47) üzenetére

EarL 007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1366x768 és 15.6"... hogymivan? 1366x768 és 15.6"? várjál, megyek sírva röhögni. :DDD ezt komolyan gondolták?

STO: Terran Rebellion, House of K'Reaper

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.