A címben 4353 szerepel a 4535 helyett :-)
Nagyon tetszik ez az irány, kifejezetten használható notebook, ilyen kéne 13,3-ban is
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka! -

A címben 4353 szerepel a 4535 helyett :-)
Nagyon tetszik ez az irány, kifejezetten használható notebook, ilyen kéne 13,3-ban is
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka! -

Nekem is tetszik a dolog egyébkén. Azonban kétségtelen, hogy a Core i3 erősebb csak CPU erőben. A másik érdekes dolog, hogy ha lesznek beszerzések cégeknél, az azt irányító emberkék mennyire dobják vissza, csak azért mert AMD béllel rendelkezik. Anno nálunk fősulinn, mikor a hallgatói laptopokat szerezték be, csak Intel-es jöhetett szóba.
Jelenleg nekem is egy ilyen belsővel rendelkező Acer 5560 van. Alkalmi játékosoknak, játéktól függően ugyan, de tényleg tökéletesen megfelel. Nálam alul feszültségelve fut a rendszer. Altalában nagyon nagy tartalékokat hagynak a fesz. értékeknék (Turbo Core-hoz tartozó 1,425V-os fesz helyett vígan szaladgál 1,125-ön, bár ez nyilván adott példánytól függ). De az biztos, hogy nagyon jó hatással van a melegedésre és az akku időre is. Emellett könnyedén tuningolható is, akár alap fesz.-nél kisebb értékekkel is mennek a magasabb órajelek stabilan. Nyilván ez nem opció mindenkinek, főleg egy vállalati user számára nem, de aki szereti az ilyen bíbelődéseket, az kellemesen fog csalódni.

A zsanér a kihajtóhoz van fixen rögzítve? Jól néz ki!
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

i5-tel szerelt verzió nincs?
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)
Van Intel verzió is ProBook 4530 néven.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Mi az a kihajtó?
Jó kis gép, nekem Inteles verzió van 
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d
Ez a billentyűzet egyszerűen kriminális. Ilyen van a céges 6560b-n is, úgy 15 perc használat alatt 20 percet káromkodtam
Azóta se volt nagyon használva.
Az ilyen kurzorgombokra elég furcsa a jelző amit a cikkben írtatok.
[ Szerkesztve ]
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

elég régóta piacon vannak a 4330-asok 
Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X
A nálam járt 6460b-n egy lényegesen vacakabb megoldás volt mint a 4535s-é, szóval nem mernék arra megesküdni, hogy a 6560b-n ugyanaz van, mint a 4535-ön, ami hidd el, hogy a kategória lejgobbja. Ezt biztosan állíthatom, mert anno kipróbáltam minden lényeges konkurensét.
Számomra az nem billentyűzet, ahol a kurzor gombok nem fordított T alakban vannak, és az insert/delete/home/end/pgup/pgdn hatos nem a szokásos 2x3-as leosztásban van.
MCSE+M/S, MCITP, VCP5 - ''Soha ne becsüld le az autópályán száguldó DAT kazettákkal megrakott teherautó sávszélességét''

Mennyire tré a hangszórója? Jelenleg egy ~6éves HP 6715s-t izzasztok itthon, Turion64 X2-vel, alaplapi x1250-es grafikaval és szeretnék lassan újítani. Ez a 6715s-em szerintem nagyon jol birja, az osszeszerelesi minosegevel meg vagyok elegedve, zsanerok is eleg stabilak meg igy 5-6ev utan is, billentyuzet abszolut tokeletes (meg nem szigetes), szoval azon a teren vannak elvarasaim. Van ezen a gepen Fn+xy kombinacioval torteno hangeroszabalyozas? A mostanimon NINCS, amiert legszivesebben eltornem a kezet annak, aki kitalalta
Viszont amire ki akarok terni, az a hangszoro..Nekem is most elol van, de kelloen hangosan es szerintem eleg jo minosegben szol, volt szerencsem hallani mar asus/acer stb gepet, eg es fold. Van usb-s hangkartyam es jo minosegu fejhallgatom, de ugye nincs mindig kedvem felrakni..Foleg a basszusok erdekelnek, mennyira "vannak jelen". A mostanimnal azert hallani oket annyira, hogy elvezheto legyen a zene, amit hallgatok (elektronikus), bar igaz, hogy nem tokeletes..
Leginkabb azt banom, hogy felenk nem talalni 4435-ost, se 4430-ast (ugyanezt 14"-ban) -.-
Igazabol szerintem meg varok a vasarlassal Trinity/Ivy-re, hatha kijon valami jo es megfizetheto 14"os modell
[ Szerkesztve ]

Kisvállalati környezetben a gyenge CPU-t játékok alatti jobb teljesítménnyel kompenzálni... 
Ha nem sürgős a gépcsere, akkor én is megvárnám a következő hardvergenerációt és a Windows 8-at, talán lesz tisztességes előrelépés fogyasztásban. Ami a hangot illeti, sajnos az elég szubjektív, ki kellene próbálni. Szerintem ez a HD 4535s amolyan átlagosnak mondható, nem valami fényes, de annyira azért nem is borzasztó. Mondjuk zenehallgatáshoz biztos, hogy nem használnám, de ez egyéni ízlés/igény kérdése.
Vagy más megközelítésben, az alkalmi játékosoknak is adni egy tisztességes házú, matt kijelzős gépet. Nem mindenkinek van szüksége a nyers CPU erőre, én is vígan elvagyok a 2 GHz-es Core 2 Duommal.

az ilyen boffenetek sem.
Hogy lehet hogy amikor emberen hajtják végre abortusznak nevezik amikor csirkén akkor rántottának??

Amugy mikor jon kb el az az ido, amikor az APU jobb lesz mint a CPU? Szoval mikor fogjak a programok kihasznalni a CPU-ba integralt GPU-t? Es az ugy mukodik, hogy szamitasra az APU van hasznalva, grafikara meg a dGPU?
nagyon jol megfogalmaztad a dolgot: ha laptop/notebook a tema, automatikusan az intel-re gondolok, a franc tudja miert... 
itt egy teszt arrol, milyen cpu-t erdemes hasznalni a legujabb hd7970 ala: full hd felett a 85 euros athlon x4 ugyanolyan jo, mint a 10x dragabb 3960x
[ Szerkesztve ]
4 sale http://tiny.cc/aprok
Minden bizonnyal akkor, amikor az Intel végre normális GPU részleget csinál majd, mert addig minden eszközzel a AMD-nek kedvező irány ellen fog menni. Félretéve az iróniát, ennek biztosan kell még egy-két év, tán több is, mert sokféle szabvány és irány kezdett el kibontakozni, amihez a programozóknak alkalmazkodnia kell.

tetszik duplasoros enter
, tetszik az amd hardver, de a kijelző 
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

Zenét nem igazán érdemes hallgatni rajta,mert csalódást okoz.
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Nagyon szép laptop.
Majdnem ilyet vettem, csak aztán inkább egy jóárasított (166 000 Ft) Dell Vostro 3550-re esett a választásom (i5, ujjlenyomat olvasó, két usb 3.0, világító billentyűzet).
De remélem van olyan jó minőségre a Dell-em, mint a ProBook...
[ Szerkesztve ]
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.

Amivel kapcsolatban azért meg is oszthatnád majd velünk a tapasztalataidat 
tervezem tesztbe a 3000-es Vostrokat is, mert korrekt masinák eléggé. A vékonyított V131 volt már nálam, szerintem eléggé kóser cucc.
Csak a billentyűzete nem az igazi egykét ponton
Eladó: E8400 BOX |Gyári intel i5/i7 rézmagos hűtő /1155/ <> Hirdetéseim: http://tinyurl.com/cspez8d

Szerintem nem találsz majd ellenzőkre 

Dell 3550: igényes megjelenés (színe is nagyon szép, enyém aberdeeni ezüst), 3 év garancia, nem melegszik, nem hangos és a billentyűzettel sincs bajom. Semmilyen negatív tapasztalatom nincs vele.
Orandum est, ut sit mens sana in corpore sano.
nem azért de az intel jobban megéri főleg hosszabb távon.. Beleraksz egy i5-öt és lazán veri a mostani legerősebb A8-ast 45W-tal! míg a i5 még mindig csak 35W
És aki 3-4 év múlva használni fogja az úgy sem játékra használja majd...inkább a proci erő fog számítani.
Az AMD CPU részlege rábaszott rútul:
bár látszólag erősebb az CPU-ba integrált vga, egy sima intel HD 2000 3000 vga ellen...de abban a pillanatban hogy beleraknak egy dedikált vga-t a laposba (legyen az akármiylen gyenge is) elszállt minden reményük és olyan szerencsétlenül hogy intel esetén lehet AMD vga-t is meg nvidiat is paszintani
Ellenben amd-nél csak amd-t 
továbbá az 520 mx pedig nem párja a Radeon HD 6470M-nek
az 520 a leg-leg alja...a 6470M viszont közép kategória+ugye a CF is befigyel, szóval nagyon nem fer összehasonlítás
GT 525M vagy 540M való mellé egyből fordulna a kocka a játékoknáls is
Az 520mx-nek a párja a Radeon HD 6370M
Eladó Neckpon SWH100 vezetéknélküli fülhallgató Koreából http://href.hu/x/gcny

Biztos igaz amit leírtál de akkor légyszi mutass egy hasonló/jobb masinát ebben az árfekvésben, minőségben!
Köszi
# mit tesz Isten illetve hogy-hogy-nem elvtársak #

Azért itt zavart érzek az erőben...
Az 5470M khm 6370M elég messze áll at 520MX-től...
Az 5470M alig erősebb az iHD 3000-nél....
Én ezt a gépet dedikált kártya nélkül tartanám értelmesebbnek.

Gondolom azért a gt520mx-es gép volt az ellenfél mert a gt525 és gt540-el szerelt gépek már nem ebbe az árkategóriába tartoznak, vagy ha mégis lenne ilyen gép az minőségileg maradna el.
DAFT
Szerintem nagyon rendben van ez a noti!
Jó árazás, szép külső, elfogadható tudás!
Nekem egyértelműen a "kéne" kategóriába tartozik! 
Mentalita'

Starcraft 2-ben h.h. így lemarad az amd-s megoldás?
(L) Atiradeonika (L)

Kíváncsi vagyok, hogyan fog muzsikálni a Diablo 3 alatt! 
# mit tesz Isten illetve hogy-hogy-nem elvtársak #
Kicsit el vagy tévedve a GPU-k kapcsán. Árban és teljesítményben is a GT 520/520MX a HD 6470M szintjén van, ami mellett rendszeritt ott a CF-ben gyorsító APU. A HD 6370 egy átkeresztelt HD 5470M, szóval inkább a 400-as GeForce-ok aljával vethető össze. A GT 525M és 540M mellé a 6650/6670 való. Önállóan ezek a Radeonok nem jobbak a GeForce-oknál, de az APU-ban lévő GPU támogatásával ütik az azonos árszintű GeForce-okat. Van akinek ez lényegesebb a processzor teljesítményénél. Intelt akkor érdemes venni az AMD-sel azonos árban, ha a CPU teljesítménye fontosabb a grafikusnál.
Valószínűleg driver para van a dolog mögött, mert a HD 6470M Core i5-tel sem volt lényegesen gyorsabb.
[ Szerkesztve ]

Sajnos ez az A6 nagyon el lett cseszve az 1,4ghz-es alap órajellel.
A4-el jobban jár az ember.
Amúgy jó kis gép de a gyenge proci visszafogja nagyon a crossfire vga-kat játékokban.

Ez így hülyeség. Tény, ha nagyobb lenne az alap órajel, akkor jobb lenne. De, ha megnézed még az A8-3500-is, csak 1,5 Ghz-es. Nem fogja egyébként vissza, szerintem még a 6650m-et sem, nem hogy ezeket.

Amugymeg az A6 szorzozar nelkuli ha jol tudom, szoval par szaz megat "problema nelkul" ra lehet pakolni elvileg..az Asus k43T topicban sokan ~2,2GHz-n jaratjak fesz.emeles nelkul 

Igen, pont erről beszétem. Én nem húzva használom, és 9,125V-on jár, 1,4 Ghz-en. 2 Ghz-ig kipróbáltam, stabil volt a gyáritól kisebb fesz értékkel.
9,125V ??? Nem sok az?

0,9125
elgépeltem. Szép füst jönne belőle 
De mint tudjuk a gép füsttel működik 

jo kis lapos
a kijelzo minosege milyen?
SGS "Smúsz lájk Jagger" receptem: gyári JW5, Semaphore 2.74 : 1200mhz overclock, gov smartassv2, simple I/O, low mem killer: 32mb, SD Card Read ahead 256-64kB, Ext+Journaling OFF(Tonyk írása 1.hsz), launcher pro+M22-3D ikon pakk xD
1366 x 768 LG Philips panel 15.6" LED-est HD matt, tükröződésmentes
Nem egy full HD, de használható 
[ Szerkesztve ]

Nekem egyedül a jack csatlakozók helye nem tetszik benne, jobb lenne oldalt. Fasza laptop.
Steam ID: http://steamcommunity.com/id/mxclcd
Nagyon szép gép, kéne.