Én használtam egy MacBookPro-t fél évig, de meg sem közelíti a ThinkPad-ot. Szóval ismerem a makes életérzést, és bizony, pont ezért nem értem mit esznek benne az emberek. A MacOSX tényleg jó, de nem ér meg 300 000 Ft-ot ennyi!
Figyelj!
én ezt írtam:
"A Másik minek is lenne jobb a touchpad egy mobil munkaállomáson, mint amilyen a HP.nek van, amire a HP-t tervezték az a nagyfelbonású lézeregerek hazája, mint a képernyő felbontásból is adódik, nem touchpaddal szokás CAD/CAM-ben tervezni, bár lehet hogy apple-knél igen."
Te meg ezt:
"Azt meg szerintem nem komoly érv, hogy minek egy touchpad egy gépre, mivel úgyis mindenki lézeres egérrel használja (egyébként én is azzal használom, mert szar a touchpad)."
Nem azt mondtam, hogy nem kell! De megszoktam.
"Azzal nem értek egyet, hogy egy MBP csak egy notebook, főleg nem átlagos jellemzőkkel, rengetegen használnak ilyen gépet fotó és videó szerkesztésre zenei és grafikai munkákra. Ráadásul én az előző generációs, majdnem egy éves géppel hasonlítom a HP jelenlegi csúcs gépét."
Figyelj már a Maces életérzést félretévve, meg a MAC OSX-et mivel tud többet, mint egy bármelyik 250 000-s Acer?
"Az Apple ára tényleg gáz, főleg a magyarországi. Szerintem jóval kevesebb a különbség ha a dollár árakat nézzük. A support és a szervíz szintén csak idehaza hagy némi kívánnivalót maga után, bár sokat javult tényleg az elmúlt 1 évben. Összekapta magát az Almárium."
Már ezt is megszoktam, ha az applesek nem képesek a túlárazott szar supportos, átlaggépeiknek a védelmében semmit felhozni, akkor jön a dollár, és te usában élsz? Mi a javulás? Hogy már van az országban egy szar szervíz is, mert eddig a magyar alma kereskedő úgy vágta át az embert ahogy akarja? Ez tényleg javulás. komolyan.
"Egész egyszerűen jobb leülni szinte bármit csinálni az Apple gép elé, lényegesen ergonómikusabb, jobbak az anyagok, a kijelző, a touchpad a billentyűzet."
Ha ezt egy ThinkPad T osztályra írtad volna igen, de egy apple nem. Az meg hogy szép szerintem egy divatdizájn, és nem praktikus.
Ebben az országban az mekbúk divattermék. Ha tetszik ha nem.
[ Szerkesztve ]